2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Artik rahat ol canim, sen yapman gerekeni yaptin, simdi tatilinin tadini cikarma vakti.. bi daha doktora gidecekmisin daha burdayken hani

Hadi bakalım haberdar et hep bizi..bebeği söyledin mi peki sen canım onlara..nasıl davrandılar sana..

Bu gece rüyamda tirnaklarimin catir catır kırıldığını gördüm..iyi değil pek tabirler sinir oldum..sizler bebeklerinizi hiissediyormusunuz kızlar..ben hala birşey hissetmiyorum...

Bu gece rüyamda tirnaklarimin catir catır kırıldığını gördüm..iyi değil pek tabirler sinir oldum..sizler bebeklerinizi hiissediyormusunuz kızlar..ben hala birşey hissetmiyorum...
Hayirdir insallh canm, olumlu dusun olumlu olsun. Bn gecen gun kucuk cikolatalardan iki uc tane yedim, ardindan karnimin sag tarafinda iki uc pıt pıt hissettim. Eminim gaz felan degildi bebisimin bi tanesiydi diye ama baskada olmadi zaten:)) cok mutlu etti zaten beni

Sıcakta hic çikolata yiyesim yok..karnım çok gergin..dun yağla masaj yaptım belki iyi gelir bebeğim hisseder diye ama hic bir şey hissetmedim..haftaya iki gün üst uste kontrolüm..bu sefer iki doktorum üst uste denk geldi iste..oluyorum meraktan..nasıl acaba..bu stres doğuncaya kadar gecmiyecek..

Bnmde bazen gerginlesio karnim, ozelikle aksamlari, bebek yagi suruyorum bnde. Bnde cok merak ediyorum onlari nasillar aceba, ne gizel haftaya iki defa gorecen kızinı, insallh bnde gorurum canim ya

Hic kilo almadim sadece azcik gobis var, onla avunuyorum. Bide bi iki gundur mide yanmasi var, yemekleri baharatli yapiorm ondandir, cok fena oluyor sabahlari, sende varmi bisey

Bnmde bazen gerginlesio karnim, ozelikle aksamlari, bebek yagi suruyorum bnde. Bnde cok merak ediyorum onlari nasillar aceba, ne gizel haftaya iki defa gorecen kızinı, insallh bnde gorurum canim ya
Bu sefer öyle denk geldi geçen hafta tam inceleyemedi doktor detaylı ultrason çekemedi o yüzden 2 hafta sonra gel dedi..obur doktor da daha önceden vermişti randevuyu..afp testinin sonucunu da alamadım daha..inşallah görürsün..yedim çikolata aci li olanlardan birde ama hala hic tik yok bir tekmecik ativerse...ultrasonda çok kıpirdak gözüküyor ama..ben komilini in bebe yagini aldım.zeytinyağlı eskiden zeytinyağı sürerlermiş krem mi varmış..bayadır sürmüyordum dun aklıma geldi..sadece göbeğine mi sürüyorsun kalçalarına leğen kemiklerine filanda sürüyormusun canım.

Hic kilo almadim sadece azcik gobis var, onla avunuyorum. Bide bi iki gundur mide yanmasi var, yemekleri baharatli yapiorm ondandir, cok fena oluyor sabahlari, sende varmi bisey
Ben baya aldım kilo ama ben çok zayıftım tedaviye 43 44 tüm hamile kaldığımda 47 idim gecen hafta 52 yi gördüm göbeğimde çok çıktı..iç karnım geniş değil galiba geçende böyleolmuştu...yapma baharatlı bende aci yiyorum bu aralar çok..gecede uykumun arasında acıkıyorum..acim acim diye uyukluyorum..eşimde tut kendini diyor ama için kazınıyor yataga girince çok fena..

Useniuorum sadece karnima ve goguslerin yan tarafalrina. Gogus hassaiyeti ilk aydan beri var, bide uclarinda beyaz bi akinti var iki uc haftadir oyle, sut tur herhalde. Hic dokunmuyorm uclarina. Sende yakinda hissedersin, bn artik ayiriuorim gaz mi seyirme diye. Elim karnimda hep masaj yapiorm onlara

Gece bana da oluyor saat iki de kalkip peynir yedigim oluyor,hafif oldugu icin dokunmuyor.

Bende sut filan akıntı da yok geçen seferde 6 aylık ken bike gelmedi..kiminin geliyormuş gebelikte..göğüslerim hassas değil çok yayvanlastilar sadece..sanki derim geriliyor gibi oluyor bir aydır başka birşey olmuyor ...kasiklarim sağlı sollu ağrıyor iste çok fena..
Gece bana da oluyor saat iki de kalkip peynir yedigim oluyor,hafif oldugu icin dokunmuyor.
Hic hareket etmediğimden eşim çok korkuyor çok kilo alcam çok rahatsız olcam diye oda çok aldı bu aralar benle bir.. dun
çekmiş koca kavanozu ceviz badem fındık götürüyor yeter yaa dedim bir avuç ye yeter enerjisi tavan yapıyor gece fare gibide geziniyor evde..hic tekme filan yok canım bizimkinde çikolatada ise yaramıyor bizimkinde..bu aralar uyurmuş herhalde bebekler internette okudum..

Ruyanı hayırlara yoruyorum,bende hiç hissetmedim daha .20. Haftayı gecince hissederiz heralde.

Ruyanı hayırlara yoruyorum,bende hiç hissetmedim daha .20. Haftayı gecince hissederiz heralde.
İnşallah canım hayırlıdır yaa..tabirleri okuyunca sinirlerim bozuldu iste..artik hissedelim minikleri..uzun zamandır yüzünü de göremedik bebeğin hep plesenta kapatıyor..senin bebek keseleri nasıl yerleşmiş..sağlı sollu mu altlı üstlü mü..ekmek az yemeye çalışıyorum boş kilo almayayım diye o yüzden hemen acıkıyorum..senin iştahın nasıl bu aralar..

Cnm bnm bebekler saglı sollu.bende senin gibi hiç doymuyorum ya:)) hep açım.ekmek yemezsem doyamıyorum. Sanırım 6 kg falan almışımdır:) ptesı dra gidince tartılacagım artık.

Cnm bnm bebekler saglı sollu.bende senin gibi hiç doymuyorum ya:)) hep açım.ekmek yemezsem doyamıyorum. Sanırım 6 kg falan almışımdır:) ptesı dra gidince tartılacagım artık.
Napcaz canım bu açlıkla biz..ekmeksiz olmuyor ben netten baktım 2.5 ile 5 kilo arası normal diyor senin ikiz olduğu için de normaldir mutlaka..kepek ekmegide doyurmuyor hiç beni eşimde sağlıklı olsun diye kepek yulaf vs alıyor..yumurtadan iğrenmeye başladım..geçen sefer nasıl en az 2 tane yiyordum kahvaltıda..benimkiler altlı üstlü idi o yüzden hangisi büyük biliyorduk senin sağlı sollu olunca tahmin etmek çok zor doktorun almasına veya doğumda birinin öne geçmesine bakicak o zaman büyüklük :)))

Artik rahat ol canim, sen yapman gerekeni yaptin, simdi tatilinin tadini cikarma vakti.. bi daha doktora gidecekmisin daha burdayken hani

Hadi bakalım haberdar et hep bizi..bebeği söyledin mi peki sen canım onlara..nasıl davrandılar sana..

Kızlar bugün beni yine götürmedi yapacak birşey kalmadı şunu daha iyi anladımki beni götürmem istemeyen eşim ama nedenini bilmiyorum tabi. Görümcem aaa ne fena kilo almışsın dedi bana bi gıcık görümcem var evet dedim aldım 9 kilo kadar. Çok aşırı zayıftın eski haline dönmüşsün diyor universiteye başladıgım yıl 57 kiloya çıkmıştım hayatımda gördügüm en yüksek kilo odur düşünün bunlarla biz akrabayız sani eskiden 63 kiloydum sinir oldum ama hiç cvp vermedim evden çıkarken bana diyorki hamileymişsin tebrik ederim. Canım bunların işi gücü oyun çözemedim hiç doğal değiller bende güya biraz kötü gelin gibi davranayım onların hakkı o digorum dün gittim yine beceremedim yüzüme gülene somurtamam kötü davranamam saygısızlık edemem ve numaradan güldüklerini bildiğim halde allah bana akıl versin ne diyeyim bu zamanda bu oyuncu aileyle benim işim zor

elsal cim Sen ilk baslarda kocana hic tepki vermedin mi canım bu olayla ilgili demiyorum başka birseye kızdın tartışıp dediğini yaptirtamadinmi anlamadığım esin yasca çok büyük ve hic bir sorun yoksa ailesi ile sen tartışmadıysan siniri çizmesi lazım..çok zor işin gerçekten allah kolay lik versin..o ne zaman dönecek ingiltere ye bir an önce donsun sende rahat rahat hergun bu stresi siniri yasama istiyorum..bana psikoloğum herseyde bosancam deme demişti hep boşanma tehdidi bir sure sonra yaptırımı kalmaz..birseyi yapcak san yap..yapmiycaksanda ikide bir dillendirme demişti..eşinin kafasını çözmenin gerçekten imkanı yok..yaşı büyük karşı ya bir sınır çizmesi lazim o zaman ki karşı tarafta kendine çeki düzen versin..burda bir yanlışlık var yanlış anlama benide...üzülüyorum gerçekten senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…