Ben hissediyorum canim oglusumu gum gum vuruyor hem tek ayagiyla vuruyor ve cok geziyor bir sagda bir solda hatta gecen esim karsimda oturuyor ben yatiyorum dedi ki oglum nasil hareket ediyor dedi karsidan gordu masallah diyeyim oglusuma ama benim ki sizinlilerden biraz buyuk ya ondan daolabilir sende yakinda hissedersinBu gece rüyamda tirnaklarimin catir catır kırıldığını gördüm..iyi değil pek tabirler sinir oldum..sizler bebeklerinizi hiissediyormusunuz kızlar..ben hala birşey hissetmiyorum...
Normalde 7.haftadan sonra hareket edermiş bebekler ultrason dada hep görüyoruz tepişip duruyor bizim cadı..ama kasları çok kuvvetli olmadığı için anne anlamazmış..ikinci gebeliği olanlar daha cabuk hisseder diyorlar ama hic yani..artik senin hissetmem normal canım baya kilo olarak bile 3 haftada 2 kati farkediyor baksana..sen ilk ne zaman nerde tekmeyi hissettin hatirliyormusun.Ben hissediyorum canim oglusumu gum gum vuruyor hem tek ayagiyla vuruyor ve cok geziyor bir sagda bir solda hatta gecen esim karsimda oturuyor ben yatiyorum dedi ki oglum nasil hareket ediyor dedi karsidan gordu masallah diyeyim oglusuma ama benim ki sizinlilerden biraz buyuk ya ondan daolabilir sende yakinda hissedersin
Ben hareket ettigi bir bucuk ay falan oluyor ama tekmesini gecen hafta hissettim ayaginin sekline kadar hissetim canim ama artik baskalarida fark edebiliyorlarNormalde 7.haftadan sonra hareket edermiş bebekler ultrason dada hep görüyoruz tepişip duruyor bizim cadı..ama kasları çok kuvvetli olmadığı için anne anlamazmış..ikinci gebeliği olanlar daha cabuk hisseder diyorlar ama hic yani..artik senin hissetmem normal canım baya kilo olarak bile 3 haftada 2 kati farkediyor baksana..sen ilk ne zaman nerde tekmeyi hissettin hatirliyormusun.
Maşallah oğlusa.
Valla cnm doymayinca da mutsuz oluyirum ya:) bende tatli falan hic yemiorum ama, yemegi cok yiyorum ya, Allah sonumuzu hayir ersinNapcaz canım bu açlıkla biz..ekmeksiz olmuyor ben netten baktım 2.5 ile 5 kilo arası normal diyor senin ikiz olduğu için de normaldir mutlaka..kepek ekmegide doyurmuyor hiç benieşimde sağlıklı olsun diye kepek yulaf vs alıyor..yumurtadan iğrenmeye başladım..geçen sefer nasıl en az 2 tane yiyordum kahvaltıda..benimkiler altlı üstlü idi o yüzden hangisi büyük biliyorduk senin sağlı sollu olunca tahmin etmek çok zor doktorun almasına veya doğumda birinin öne geçmesine bakicak o zaman büyüklük :)))
Darısı bizimde başımıza.......Ben hareket ettigi bir bucuk ay falan oluyor ama tekmesini gecen hafta hissettim ayaginin sekline kadar hissetim canim ama artik baskalarida fark edebiliyorlar
Bence senin bir kız bir oğlan..öyle doğuyor içime...ben de normalde tatlı delisiyim ama hic hamilelikte canım çekmedi çok az yedim..gar gur resmen karnım gümbürduyor açlıktan..doymuyorum napim ama bir yerde okudum bebek te acıkırmış onu anneye hissettirirmis o yüzden bu aralar daha fazla açlık hissediliyormus...benim çünkü 1 veya 2 haftadır böyle doymama hissi..gece yarısı acikma hissi....sanki açlıktan uyuyamiycakmisim gibi geliyor allahtan uyuyorum..çok ta sıcak maşallah izmirim..bu gece eve gidiyorum açıcam klimayı sere serpe yatıcam:)))))Valla cnm doymayinca da mutsuz oluyirum ya:) bende tatli falan hic yemiorum ama, yemegi cok yiyorum ya, Allah sonumuzu hayir ersinbakalim bebisler nasil oldu, bende cok merak ediyorum, cinsiyetlerde belli degil
Bnm biyik kisminda leke cikti, ayni biyik gibi duruyor :) ablamda da cikmisti, biri kesin kiz da , digerini gorucez bakalim,bende bodrumdayim, iyle sicakki anlatamam ya. Izmirde cok sicakti biliorum cnm.Bence senin bir kız bir oğlan..öyle doğuyor içime...ben de normalde tatlı delisiyim ama hic hamilelikte canım çekmedi çok az yedim..gar gur resmen karnım gümbürduyor açlıktan..doymuyorum napim ama bir yerde okudum bebek te acıkırmış onu anneye hissettirirmis o yüzden bu aralar daha fazla açlık hissediliyormus...benim çünkü 1 veya 2 haftadır böyle doymama hissi..gece yarısı acikma hissi....sanki açlıktan uyuyamiycakmisim gibi geliyor allahtan uyuyorum..çok ta sıcak maşallah izmirim..bu gece eve gidiyorum açıcam klimayı sere serpe yatıcam:)))))
canım senin bebeklerinin cinsiyetleri neCnm bnm bebekler saglı sollu.bende senin gibi hiç doymuyorum ya:)) hep açım.ekmek yemezsem doyamıyorum. Sanırım 6 kg falan almışımdır:) ptesı dra gidince tartılacagım artık.
Aaaa geçiyormu sonra o leke...bende kızamık gibi başladım gene bencik bencik kirmizılara...hayırlısı bakalım..Bnm biyik kisminda leke cikti, ayni biyik gibi duruyor :) ablamda da cikmisti, biri kesin kiz da , digerini gorucez bakalim,bende bodrumdayim, iyle sicakki anlatamam ya. Izmirde cok sicakti biliorum cnm.
elsal cim Sen ilk baslarda kocana hic tepki vermedin mi canım bu olayla ilgili demiyorum başka birseye kızdın tartışıp dediğini yaptirtamadinmi anlamadığım esin yasca çok büyük ve hic bir sorun yoksa ailesi ile sen tartışmadıysan siniri çizmesi lazım..çok zor işin gerçekten allah kolay lik versin..o ne zaman dönecek ingiltere ye bir an önce donsun sende rahat rahat hergun bu stresi siniri yasama istiyorum..bana psikoloğum herseyde bosancam deme demişti hep boşanma tehdidi bir sure sonra yaptırımı kalmaz..birseyi yapcak san yap..yapmiycaksanda ikide bir dillendirme demişti..eşinin kafasını çözmenin gerçekten imkanı yok..yaşı büyük karşı ya bir sınır çizmesi lazim o zaman ki karşı tarafta kendine çeki düzen versin..burda bir yanlışlık var yanlış anlama benide...üzülüyorum gerçekten senin için..
belli defil daha cinsiyetler cnmC
canım senin bebeklerinin cinsiyetleri ne
Benim kirmizi degilde kahverengi gibi koyi renkliAaaa geçiyormu sonra o leke...bende kızamık gibi başladım gene bencik bencik kirmizılara...hayırlısı bakalım..
En yakın zamanda öğrenirsin inşallah canımB
belli defil daha cinsiyetler cnm
Amin canim insallahDarısı bizimde başımıza.......
Gozun aydin canim rahat edersin insallahacelyacicegi canım bende duymuştum elmayı..ama hic yeme firsatim olmadı..eve geldik kızlar ama ev 60 derece olmuş açtık klimayı daha serinlemedi icersi...balıklar olmuş akvaryum çok kirlenmiş..lambalarin yönünü bile unutmuşum :))
Aa gectin mi evine, ama temizlenmemisti ki evin, neyse klima sayesinde serin serin yatarsin canim bu gece, goxunaydin,evi gibi varmidir insanin yaacelyacicegi canım bende duymuştum elmayı..ama hic yeme firsatim olmadı..eve geldik kızlar ama ev 60 derece olmuş açtık klimayı daha serinlemedi icersi...balıklar olmuş akvaryum çok kirlenmiş..lambalarin yönünü bile unutmuşum :))
Benim kocamda inatçıdır ama bazen öyle zaman geliyor ki beni kaybetmemek için yaptığı şeyler oluyor..mecbur yapmak zorunda kalıyor..ailesi ile görusmediğim zaman gün geldi mecbur kaldı kendi çizdi siniri annesi çağırdı aklı sıra bayramda ..sonra annesi diğer gelini ile kahvaltıya beklemediler sonra biz yoldan geldik yolda da haber verdik geliyoruz diye otobandayız diye..gene de beklememişlerdi...elti de ondan gaz alıyordu..tabi kapris 1500 ...ikisi bir gaz vermekten birbirlerine..baktımki boyle olmuycak eşime de gitme annenle re eğer bu evlilik sursun istiyorsan sende tavir koycaksin dedim.kaynanamla yaşadığım problem yüzünden elti kendini bir bok zannedip havalara giremezdi..ona o meydani bırakmadım..ne zaman o bayram sabahı davet ettiği halde bizi beklemedi ler kahvaltıya..bütün ipler bana geçti..esim rahatsızlandı hic ailesine haber vermedi sonra bir şekilde öğrendiler küçük kardeşi söylemiş abim hastaneye kaldırılmış diye..esim gene soktu lafları....kardesimin nişanı evde oldu cagirmiycaktim esim in hatrına çağırdım ama onun bana bayramda yaptığı gibi kesinlikle yapmadım..utandı belkide..geçen sene kütahya ya giderken bayramda atladı bizimle geldi..geçen hamileligimi duyunca daha da yaklaştı..simdi her ne kadar bazen aptal aptal konuşsa da esim de bilirki hic bir zaman kışkırtmam ben onu annesine karşı..sadece insanların nasıl davrandığını o anda ispatlarım ona alttan cimcikler gösteririm..karşıtarafin ne yapmaya çalıştığını öngörürüm..gerisi onun aklıma kalmış...biz geçen gün bayramda gene tartıştık kaynanamla..t..ama rabbim öyle büyük ki gün gelcek benim söylediğim herşeyikaynanam o eltiden gorcek...su anda görüyor da kulak arkasi yapıyor hep..düşün ben obur odada yatıyorum kaynanam eşime ikinizde kari ağızlı oldunuz diye bağırıyor...hic umrumda değildi isterse bu bebek gene düşsün hic te umrumda olmazdı yani..kalktım o sinirle ne diyon sen diye çıkıştım..içinden geleni de söyledim...senin oglun benim ağzıma baksaydı boyle olmazdık emin ol dedim..kaynanamın cahilce beni ve eşimi yönetmesine izin vermiyorum...vermiycemde..o bir hamle yapıyorsa ben başka hamle yapacağım..sonrada salaga yatacağım çünkü kaynanamda öyle yapıyor bak 5 senedir babanenin yazlığa gitmiyordu menapoz da diye bayramlaşmaya bile gitmiyordu gitse bile kaç saat yoldan geri donuyor otobüslerle...bu sene pasa pasa gitti..çünkü niye biliyormusun kendi de kaynana ve artik 2 gelini var..gelinleri ne yem vermek olurdu..gitmicem diye çok direndi kayinpederim ayıp ediyorsun dedi yetti ona..gerçekten arkadaşım isin çok zor onun yaşının verdiği birşey var galiba senden çok büyük olduğu için mi boyle gerçekten anlamadım..ben intihar ettim esim hastaneye kesinlikle giremez dedi doktorlar adam gizli gizli giriyordu istemiyorum bosancam dedim ben senle artik mutlu olamam seni mutlu ederim ama mutlu olamam dedim ailesi benim yanımda mi diye arayıp kontrol ediyorlardı düşün yani ne kadar istenmedigimi..esim ailesinden gizli yılbaşında benim yanımda kaldı..evet seninki de seviyor benimkide seviyor ama kene gibi mesela bir şey oldumu da vaZgeçemiyor benden bırakmıyor beni..kocanın en iyi huyunu sem biliyorsun..hissettiğini yap..götürmüyorsa da bırak düşünme artık ama her gün her aksam bir program yap onun o eve gitmesini engelle belki senle paylaşımı daha fazla olunca burda biraz daha dank eder..bir arkadaşımı anlatmıştım mesela onun esi de çok büyük arkadasimdan boşanma aşamasında o adam anladiki anasını da cekemeyecegini yuvasına geri döndü..herkesin huyu suyu düşüncesi farklı..sen de 5 senedir tanidin artik..ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsundur...yaa hic umursama artik gerçekten tınlama esin oraya mi gitti sen araç kullanıyorsun git arkadaşlarınla takıl..buluş eski arkadaşlarınla program yap..o senle biraz takılıyor sonra seni annene bırakıyor çünkü biliyor ici rahat..iyi düşün taşın canım...gerçekten senin için çok üzülüyorum..birseylerideğiştirmem lazim canım kendi mutluluğun ve bebeğin için..biliyorumki çok güçlü kültürlü birisin bu konuyuda istediğin gibi çözüme kavustrabilirsin..kalbim dualarım seninle..Evet canim dogru bildin ben esime hic birsey yaptiramiyorum birseyi isterse yapiyor istemezse yapmiyor bana deli gibi asik oldugunu soyluyor bu kadar asik bir erkege bir kadin neler yaptirir neler belliki bende is yok beni uzmekten hic cekinmiyor. Yok tatlim neden yanlis anliyim burada hicbirimiz birbirimizi tanimadan kardes gibi olduk sikintilarimin bazilarini ailemle bile paylasmadan sizlerle paylasiyorum.
Aa gectin mi evine, ama temizlenmemisti ki evin, neyse klima sayesinde serin serin yatarsin canim bu gece, goxunaydin,evi gibi varmidir insanin ya
Annemin evi her nekadar 1.kat olsada mübarek izmirim cehennem gibi..evim tozlu balkon beyaz taslar olmuş simsiyah çamur..4.kat nasıl olur boyle toz toprak anlamadım..annem geldi simdi biraz usten süpürecek toz alacak..kadın gelince dip temel kapı cam yapsin..açtık dun salonda klimayı yatak odası bile buz gibi olmuştu rahat rahat uyumuşuz..koridor çok küçük bütün kapılar antreye açılıyor tek meydana salon da klimayı da antrenin kapının karşısına taktırdım direk antreye vuruyor klima ordan odalara dağılıyor..kocama kalsa koltukların üstüne taktircakti..eski ev sahipleri öyle kullaniyordu..hatta evi aldığımız adamlar klimayı bile değiştirelim demişti onlar evli 10 kusur senelik iki tane kocaman çocukları var klimanın rengi bile sap sari idi..tak çıkar olmasın dedi ev sahibi termosifon içinde demişti..eşime olmaz,dedim benim eşyalarım yep yeni istemem başkasının eşyasını..bide bizim klima odaya gore bile büyük..şimdi mutfak yatak odası serin..annem bayıldı ben hergun gelirim size diyor :))))Gozun aydin canim rahat edersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?