İlk defa duyuyorum bıyık gibi leke..yüzünde başka yerde yok dimi..inceledin mi bütün yüzünü.ben kollarımı gogsumu kırmızı noktaları sürekli kontrol ediyorum...ne kadar artıyorlar ne kadar buyuyorlar bakıyorum...benim göbeğimin ustu mor bir çizgi gibi oldu birde..Benim kirmizi degilde kahverengi gibi koyi renkli
Baska bi yerde yok cnm, bende cilt druma sordum, gecer dedi gecmezse rengi acariz dedi.İlk defa duyuyorum bıyık gibi leke..yüzünde başka yerde yok dimi..inceledin mi bütün yüzünü.ben kollarımı gogsumu kırmızı noktaları sürekli kontrol ediyorum...ne kadar artıyorlar ne kadar buyuyorlar bakıyorum...benim göbeğimin ustu mor bir çizgi gibi oldu birde..
Canim ins iyidir bebislerin detayli anlat cikinca bende girecem sanirim haftaya guzel seylerle gel.insBugün ben detaylı ultrasona gidicem kızlar. İnşallah bebislerim sağlıklıdırlar. Ben artık hareketlerini hissedebiliyorum. Hatta birinin geçen ilk tekmesinide yedim. 19.haftada sizinde yakındır. 5 ayda 3 kilo aldım. Ama diyetisyene gidiyorum şimdi bide sürekli yattigim dan çok kilo alma diye uyardilar sıkı sıkı. En çok süt yoğurt peynir et tuketiyorum bide meyve ekmek tatlı canım istesede tutuyorum kendimi napiyim
Şimdilik annem gelcek sonra kaynanam geldimi gelir uğrar..olmadı akşamları fazla yemek yapsın kaynanam esim isten gelirken alır getirir evde yeriZ..oralarda da yatıyorum değişen birşey yok yani..sen de kalkma hic canım..doktor kontrolüne ne zaman gitceksin bir daha..aman gözünü seveyim boşver olduğu kadar kim neyi nasıl yapıyor sa yapsın hic kalkma yavrularını kucağına alınca yaparsın istediğin gibi evini düzelirsin benimkide temin tabakları yanlış yere koymuş kaynanam olsa birşey diyemem de anne olunca yanlış koymuşun diyorum :)) zaten kardeşimle esi geliyor 3 hafta izine çıktılar annemde rahat edemezdim..damadın yanında nasıl rahat soyunuk gezcem..esim o geliyor diye gidiyorsak eve gitmiycez diye pek bi yırtındı gitsin damadın annesinde kalsinlar dedi de..ama annemin evide çok sıcaktı canım vantilatör sürekli çalışıyor genede ter atıyordum..açtım klimayı serinledim valla..kızlar yeni süpürge aldık eski süpürge m çekmiyordu artik eski tip ti zaten esim getirdi denemek için halinin yarısını supurduk bir görseniz filtre doldu pamukçuk tüy pislik hakikaten internetteki yorumlar kadar varmış..hem de çok sessiz..çocuk filan uyurken duymaz bu gürültüyü.. kocamin çok araştırıp aldığı birseyi gerçekten çok beğendim :))))K kaderim35 canım kendim geçmiş gibi sevindim evine geçmene rahat rahat oturursun. Şimdi bende dikişten dolayi yatıyorum genelde. Kayinvaldem evine götürmek istedi ben de sağolsun eşimde kabul etmedik. Anne yerini Yadirgar aramızda çok yakın sen günlük gelir gidersin dedi. Yemek temizlik yapıyor. Haftanın bazı günleri kardeşim bazı günleri annem geliyor 2-3 günde o geliyor. Böyle çözdük simdilik
0
Benim kocamda inatçıdır ama bazen öyle zaman geliyor ki beni kaybetmemek için yaptığı şeyler oluyor..mecbur yapmak zorunda kalıyor..ailesi ile görusmediğim zaman gün geldi mecbur kaldı kendi çizdi siniri annesi çağırdı aklı sıra bayramda ..sonra annesi diğer gelini ile kahvaltıya beklemediler sonra biz yoldan geldik yolda da haber verdik geliyoruz diye otobandayız diye..gene de beklememişlerdi...elti de ondan gaz alıyordu..tabi kapris 1500 ...ikisi bir gaz vermekten birbirlerine..baktımki boyle olmuycak eşime de gitme annenle re eğer bu evlilik sursun istiyorsan sende tavir koycaksin dedim.kaynanamla yaşadığım problem yüzünden elti kendini bir bok zannedip havalara giremezdi..ona o meydani bırakmadım..ne zaman o bayram sabahı davet ettiği halde bizi beklemedi ler kahvaltıya..bütün ipler bana geçti..esim rahatsızlandı hic ailesine haber vermedi sonra bir şekilde öğrendiler küçük kardeşi söylemiş abim hastaneye kaldırılmış diye..esim gene soktu lafları....kardesimin nişanı evde oldu cagirmiycaktim esim in hatrına çağırdım ama onun bana bayramda yaptığı gibi kesinlikle yapmadım..utandı belkide..geçen sene kütahya ya giderken bayramda atladı bizimle geldi..geçen hamileligimi duyunca daha da yaklaştı..simdi her ne kadar bazen aptal aptal konuşsa da esim de bilirki hic bir zaman kışkırtmam ben onu annesine karşı..sadece insanların nasıl davrandığını o anda ispatlarım ona alttan cimcikler gösteririm..karşıtarafin ne yapmaya çalıştığını öngörürüm..gerisi onun aklıma kalmış...biz geçen gün bayramda gene tartıştık kaynanamla..t..ama rabbim öyle büyük ki gün gelcek benim söylediğim herşeyikaynanam o eltiden gorcek...su anda görüyor da kulak arkasi yapıyor hep..düşün ben obur odada yatıyorum kaynanam eşime ikinizde kari ağızlı oldunuz diye bağırıyor...hic umrumda değildi isterse bu bebek gene düşsün hic te umrumda olmazdı yani..kalktım o sinirle ne diyon sen diye çıkıştım..içinden geleni de söyledim...senin oglun benim ağzıma baksaydı boyle olmazdık emin ol dedim..kaynanamın cahilce beni ve eşimi yönetmesine izin vermiyorum...vermiycemde..o bir hamle yapıyorsa ben başka hamle yapacağım..sonrada salaga yatacağım çünkü kaynanamda öyle yapıyor bak 5 senedir babanenin yazlığa gitmiyordu menapoz da diye bayramlaşmaya bile gitmiyordu gitse bile kaç saat yoldan geri donuyor otobüslerle...bu sene pasa pasa gitti..çünkü niye biliyormusun kendi de kaynana ve artik 2 gelini var..gelinleri ne yem vermek olurdu..gitmicem diye çok direndi kayinpederim ayıp ediyorsun dedi yetti ona..gerçekten arkadaşım isin çok zor onun yaşının verdiği birşey var galiba senden çok büyük olduğu için mi boyle gerçekten anlamadım..ben intihar ettim esim hastaneye kesinlikle giremez dedi doktorlar adam gizli gizli giriyordu istemiyorum bosancam dedim ben senle artik mutlu olamam seni mutlu ederim ama mutlu olamam dedim ailesi benim yanımda mi diye arayıp kontrol ediyorlardı düşün yani ne kadar istenmedigimi..esim ailesinden gizli yılbaşında benim yanımda kaldı..evet seninki de seviyor benimkide seviyor ama kene gibi mesela bir şey oldumu da vaZgeçemiyor benden bırakmıyor beni..kocanın en iyi huyunu sem biliyorsun..hissettiğini yap..götürmüyorsa da bırak düşünme artık ama her gün her aksam bir program yap onun o eve gitmesini engelle belki senle paylaşımı daha fazla olunca burda biraz daha dank eder..bir arkadaşımı anlatmıştım mesela onun esi de çok büyük arkadasimdan boşanma aşamasında o adam anladiki anasını da cekemeyecegini yuvasına geri döndü..herkesin huyu suyu düşüncesi farklı..sen de 5 senedir tanidin artik..ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsundur...yaa hic umursama artik gerçekten tınlama esin oraya mi gitti sen araç kullanıyorsun git arkadaşlarınla takıl..buluş eski arkadaşlarınla program yap..o senle biraz takılıyor sonra seni annene bırakıyor çünkü biliyor ici rahat..iyi düşün taşın canım...gerçekten senin için çok üzülüyorum..birseylerideğiştirmem lazim canım kendi mutluluğun ve bebeğin için..biliyorumki çok güçlü kültürlü birisin bu konuyuda istediğin gibi çözüme kavustrabilirsin..kalbim dualarım seninle..
Supurgenin markasi ne?Şimdilik annem gelcek sonra kaynanam geldimi gelir uğrar..olmadı akşamları fazla yemek yapsın kaynanam esim isten gelirken alır getirir evde yeriZ..oralarda da yatıyorum değişen birşey yok yani..sen de kalkma hic canım..doktor kontrolüne ne zaman gitceksin bir daha..aman gözünü seveyim boşver olduğu kadar kim neyi nasıl yapıyor sa yapsın hic kalkma yavrularını kucağına alınca yaparsın istediğin gibi evini düzelirsin benimkide temin tabakları yanlış yere koymuş kaynanam olsa birşey diyemem de anne olunca yanlış koymuşun diyorum :)) zaten kardeşimle esi geliyor 3 hafta izine çıktılar annemde rahat edemezdim..damadın yanında nasıl rahat soyunuk gezcem..esim o geliyor diye gidiyorsak eve gitmiycez diye pek bi yırtındı gitsin damadın annesinde kalsinlar dedi de..ama annemin evide çok sıcaktı canım vantilatör sürekli çalışıyor genede ter atıyordum..açtım klimayı serinledim valla..kızlar yeni süpürge aldık eski süpürge m çekmiyordu artik eski tip ti zaten esim getirdi denemek için halinin yarısını supurduk bir görseniz filtre doldu pamukçuk tüy pislik hakikaten internetteki yorumlar kadar varmış..hem de çok sessiz..çocuk filan uyurken duymaz bu gürültüyü.. kocamin çok araştırıp aldığı birseyi gerçekten çok beğendim :))))
Bende dum aile hekimine sordum kizarikliklari sakin dedi ilaç içme şimdi ben ilaca yüklenince karaciğer enzimlerim artıyor tahliller çok kotu çıkmamış her zamanki gibi kolestrol tavan yapmış..kandailtihap azmış..seker düşük protein düşük..enzimler normal ama..Baska bi yerde yok cnm, bende cilt druma sordum, gecer dedi gecmezse rengi acariz dedi.
Haber ver canım detaylı ultrason ile ilgili..bebekler in gelişimi kilosu herşey ölçülecek ne guzeeelll...ekmeksiz doydugumu hissetmiyorum ben yaaa...sen alistin o zaman protein ağırlıklı beslenmeye bende geçen öyle yapmış tim gelişmeleri çok iyi idi haftasına gore..ama bu sefer yatmaktan mi korkudan mi hic bir bildiğimi uygulamıyorum..saldı çayıra resmen ,:)))Bugün ben detaylı ultrasona gidicem kızlar. İnşallah bebislerim sağlıklıdırlar. Ben artık hareketlerini hissedebiliyorum. Hatta birinin geçen ilk tekmesinide yedim. 19.haftada sizinde yakındır. 5 ayda 3 kilo aldım. Ama diyetisyene gidiyorum şimdi bide sürekli yattigim dan çok kilo alma diye uyardilar sıkı sıkı. En çok süt yoğurt peynir et tuketiyorum bide meyve ekmek tatlı canım istesede tutuyorum kendimi napiyim
Çok argo konuş cam ama annen sıçsın onun ağzına başka birşey diyemiyorum..ceksin kenara söylensin..bu şekilde bebeğine nasıl baba olacağını düşünüyor senle ailesi arasındaki ayrımı yapamıyor canım bu..üzgünüm ama çok ana kuzusu yaşı var ama..benim kocam olsa döverdim valla cinnet geciririm ben...sen de gerçekten çok büyük sabir varmış..isin ciddiyetini biri anlatsın artik ailenden..sende arama sorma ona da ilgisiz davran..gelcen mi görcem mi diye ne ara ne sor bildiğini oku gez arkadaşlarınla boşver kuzu yaaa...gitsin oda anasına..gitti mi arama sorma bile..sende git gez o arasın seni...arkadaşlarınla gittiğin yerden check in yap bildirim paylaş..sordu mu da patlat cevabi sen annene giderken bana sordun mu birşey de..çok kaşınıyor vallaaaaa...tam bogmalik..allah dağına göre kar veriyor hakikaten...ben sen senden gitcek diye üzülüyorum..ilerde bunlar hep birikim olcak biliyormusun..yaşlanınca insan hazmedemiyor..annemden biliyorum tepki vermemiş vermemiş kaç senedir boşandılar ayrı yaşıyorlar kadının kini var öfkesi geçmiyor..Canim cok sevindim evine gectigine insanin evi gibisi varmi. Insallah evinde daha buzurlu olursun bebisin rahat eder. Esler ve aileler herkes icin sorun allah yardim etsin kim baskinsa diger taraf eziliyor dun esim beni disari cikardi gel tatli yedireyim sana dedi gittik donuste benkoye gidicem dedi bende gelicem dedim bana diyorki oo iyi alistin dedimki alismaktan degil zaten zamanin az burada seninle olmak icin ona ragmen cocuk kandirir gibi bizi eve birakti eve bile girmeden bi tane opup gitti. Geceye dogru aradim gelecekmisin bekliyimmi baktim arkadan gulusme sesleri geliyor cok sinirlendim yine birsuru msjlar gonderdim pespese sonra beni aradi bu defa agzima geleni soyledim bitti dedim allah bebegimi bana ailenide sana bagislasin dedim geleyim istersen dedi asla istemem dedim tabi olctum yine tansiyorum yukselmis cok sinirlenmistim. Gece orda kaldi biz kahvaltiya oturacakken geldi. Bakalim allah sonumu hayretsin sabah gelmis hic birsey olmamis gibi davraniyor beni ciddiye almiyor cocuk gibi davraniyor kendimi nasil saydiricam bilmiyorum
Eskisi bosch tu normal böyle süpürge torbası olanlardan di..esim in çorapları ne hikmetse hep pamukları dökülür du onları bile almazdı..bu rowenta canım sessiz seri..hem 900 watt ama emiş gücü 2100 müş...obur eskisi 1800 du goyaaaa :)))Supurgenin markasi ne?
Guzel haberlerini bekliyoruz cnm .Bugün ben detaylı ultrasona gidicem kızlar. İnşallah bebislerim sağlıklıdırlar. Ben artık hareketlerini hissedebiliyorum. Hatta birinin geçen ilk tekmesinide yedim. 19.haftada sizinde yakındır. 5 ayda 3 kilo aldım. Ama diyetisyene gidiyorum şimdi bide sürekli yattigim dan çok kilo alma diye uyardilar sıkı sıkı. En çok süt yoğurt peynir et tuketiyorum bide meyve ekmek tatlı canım istesede tutuyorum kendimi napiyim
Aman cnm dıkkat et.kızarıklık gecer ya.dert etme sen. Hamilelikte kolesterol biraz artarmış diyorlar cnm.ya ben bu iştah dorununu ne yapacagım bilmiorum.ptesi dra gittikten sonra bir diyetisyenede gorunsem iyi olacak:))Bende dum aile hekimine sordum kizarikliklari sakin dedi ilaç içme şimdi ben ilaca yüklenince karaciğer enzimlerim artıyor tahliller çok kotu çıkmamış her zamanki gibi kolestrol tavan yapmış..kandailtihap azmış..seker düşük protein düşük..enzimler normal ama..
Bebek iyimiymiş cnm? Allahım sagsalim zamanında doğurmayı nasip etsin hepimize.cok geçmiş olsun.Kızlar esim aradi şimdi kuzeni 3.ye hamileydi..ekimde doğum olcakti normal yolla istemeden kalmıştı hamile.. bir gelişmedi dediler..hep ilk aylarda kanaması oldu..sonra çocuk haftasına gore gelişti iyi diyorlardı..bayramda eskişehirden konya ya kaynanasına gitti ziyarete..erken doğum olmuş..bulursunuz hepimiz çok zorluklarla geldik buralara..kiz hemşire olduğu halde başına boyle birşey geldi..sizlerde dikkat edin..herşey serbest olduğu halde başımıza ne geleceği belli değil..hepimize küpe olsun diye söylüyorum..Bende bu konuda deneyimli olduğum için o acıyı bildiğim için sizlerinde yaşamasını istemiyorum...nolursunuz yormayın kendinizi dikkat edin..
Yok canım simdi kayınvalide aradı bebek te kaybetmişler galiba bugün sabah acil doğuma alınmış daha 6 veya 6.5 aylık ekim de doğuracaktı ama tam kaçın da hatırlamıyorum..bir anda iste günlük sabah kotulesiyor doğuma alıyorlar...allahım hepimizi korusun..Bebek iyimiymiş cnm? Allahım sagsalim zamanında doğurmayı nasip etsin hepimize.cok geçmiş olsun.
Valla benimki de normal diyor kiloya haftaya karar vercek artışa gore ama korkuyorum yaaa...sabah biraz kahvaltı yaptım ekmek yemedimn ama gel gör ki içim gürül gürül..2 saatte acıktım..olmuyor ekmeksiz napcam ben yaaa..neyle doycaz biz..ac olunca da tedirgin oluyorum kafam takılıyor hep karnında aklım....Aman cnm dıkkat et.kızarıklık gecer ya.dert etme sen. Hamilelikte kolesterol biraz artarmış diyorlar cnm.ya ben bu iştah dorununu ne yapacagım bilmiorum.ptesi dra gittikten sonra bir diyetisyenede gorunsem iyi olacak:))
Cok uzuldum allah sabir versin acaba ters bi durumumu varmis ne yapmis gerci kismet gorecek yasanacak allah bizlere saglikla kucagimiza almayi nasibetsin insallah allah korusunYok canım simdi kayınvalide aradı bebek te kaybetmişler galiba bugün sabah acil doğuma alınmış daha 6 veya 6.5 aylık ekim de doğuracaktı ama tam kaçın da hatırlamıyorum..bir anda iste günlük sabah kotulesiyor doğuma alıyorlar...allahım hepimizi korusun..
Ayy canm cok uzuldum, Allah sabir versin annesine.Yok canım simdi kayınvalide aradı bebek te kaybetmişler galiba bugün sabah acil doğuma alınmış daha 6 veya 6.5 aylık ekim de doğuracaktı ama tam kaçın da hatırlamıyorum..bir anda iste günlük sabah kotulesiyor doğuma alıyorlar...allahım hepimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?