2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ay allah sabirlar versin, aci bi durum. Ben cok korktum dogrusu, haklisin cok dikkatli olmak lazim, bazen aman ne olacak die yaptigim hareketler, daha dikkatli olacam ins, rabbim kimseye yasatmasin ins

Bende hep acim canim ya hep birsey ymeke istiyorum ama ne yiyim sasiyorum hep acim sabah aksam gurul gurul bide acikinca sanciyor allah yardimcimiz olsun

Canım çok üzüldüm. Benimde en büyük korkum Allah yardimcisi olsun. Acaba neden olmuş ki bir sıkıntısı varmış.?

Sıkıntısı varmiydi bilmiyorum son zamanlar baya rahat geçtiğini duymuştum hamileliginin..leke lenme filan yoktu ilk 3 ay olmuştu ama..bir ara bebek geri demiş doktoru kalp atışları biraz geç duyuldu filan.kizin kendiside hemşire yani..sağlık sektöründe ama dediğim gibi çok seyahat iyi değil bayramda 3 günlüğüne konyaya gitti..sürekli kütahya ya gidip duruyor zaten..ben 6 aydan sonra gene kaynana veya anneye gidicem herhalde bu korku simdi herkese yetti..hic kalmıycamyerimden..su kırmızı lekeler korkutuyor beni karaciğer tahlillerim iyi ama geçen seferde boyle başlamıştı kırmızı noktalar sonra uyuz gibi kasinmalar..su doktorlarla daha fazla görüşsek nolur kızlar yaaa..bizimkilerde simdi bilerek bana söylediler ikide bir biryerlere gitmek istiyorum sürekli diye..haftaya ortaokul sıra arkadasımin düğünü var yemekli buraya yakin 15 20 dk yol ama benimki goturmeyebilir valla oturcam orda yorulcam diye..ekim de kuzenim evlenecek elimde büyüdü kalp hastasıydı hep kucağımda taşırdım birşey olcak diye onada götürmez eşim..birde bizimkiler tedavi ile olduğu için..daha da gözümün içine bakıyorlar..allah hepimize yardımcı olsun kızlar..hepimize hayırlı zamanında kolay doğumlar nasip etsin..sizi üzmek için değil daha dikkatli davranin diye söyledim..çok zorlamayın yorulduğunuzda yatin dinlenin..herşey sizin ve bebeğinsağlığından önemli degil unutmayın..

Sagol canim bizi uyardigin icin gecen esim beni biyere goturdu yol korkunc kotu 10 km gidiyor ama takir tikir araba hoplatiyirdu bizi cok korktum birkere yola girmis bulunduk yola cakil tasi dokmusler yok boyu dua ettim elim karnimda bugunde oturup kalktikca karnim agiriyor acaba bebis buyudugu icinmi sizdede varmi bende buarada tam 9 kilo aldim biz K kaderim35 le ayni gidiyoruz tek fark ben 54 le hamile kalmistim simdi 63 amaniiiin:))))

Korkma dinlen ins bisey yoktur, bizimde kasik agrolari oluyo, bel agrisi da oluyor. Ilik banyo iyi gelior aslinda agrilara vucudu rahatlatior. Bnmde bu hafta ici abimin dugunu olacak naspse, 20-25 dklik yol gideriz, gitmiskende bi hafta falan kalirim. Simdiden dusunuyorum dugunde ne yapacam die, herkes hamileligi ogrenecek, tebrik eden,sorular soran olacak, of hayirlisiyla atlatsak su duginude bi an once.

Bende hep acim canim ya hep birsey ymeke istiyorum ama ne yiyim sasiyorum hep acim sabah aksam gurul gurul bide acikinca sanciyor allah yardimcimiz olsun
Bn meyve ceviz badem sut iciorm acikinca, atistirmalarim bunlar. Arada sekerde yiyorum ne yalan soyliyim, elmayi cok seviyorum tok tutuyor bide canim.

Bizimde doktora gidince alsancak ta yol çalışması var her seferinde zip zıplıyor araba ara sokağa park ederken..esim her seferinde azcik daha sabret diye diye bir hal oluyor..girilmez sokaktan girip çıkıyoruz..polis görse ceza keser..ama mecburkaliyoz valla bazen napalim..Benim de kasiklarim ağrıyor karnım ağrıyor..doktor her seferinde normal diyor...arkam dan da diyordur ne mal kız bu kız her seferinde diyordur kesin...korkma rahat ol canım..bende sinirlendim simdi gene benim aptal kardeşime ve eşine ayar oldum..daha 1 senelik olmadı evleneli koca ağzına bakan aptal biri oldu..iki kardeşiz kocası astsubay...anasını satayim benim esim mali müşavir 7 senelik evliyiz aile islerine hic karışmaz bu dünküherif adam oldu başımıza...benim kardeşim hakikaten safff...allah hayır etsin sonunu..annemle babam ayrı olduğu için hep gitcem burdan kurtulcam derdi gitti tayini olanla evlendi simdi herseyde kocası hakli kocası doğruyu biliyor..biz birşey bilmiyoruz...yanlış birşey oldumu da siz dediniz deyip çıkıyor..çıldırtacak bu kız beni..hangi kız borçsuz parayla evlenir üzerine de kenarda biriktirdiği paralar ile gider de kocası da o parayla araba alır adam kendi üstüne yapar...yuz defa dedik...evlenmeden al arabanı arabayla git dedik dinlemedi..biraz daha kredi çektiler daha iyi araba aldı paşam...sanki anasının evinde dune kadar kirada oturuyorlardi..babasının külüstür arabası var çocuğun..kardeşime düğünde ailesi hic birşey yapmadı..babam beyaz eşya yatak odasını bile aldı..çocuk kendisi yaptı herşeyi..simdi babama miras geldi tüp bebek yüzünden çok para gitti diye yardim etcem dedi biraz para verdiverdi bize.. kardeşim konuşmuyordu babamla bende kızdım sen kavga etmiş olabilirsin ama esin arayıp sorabilir babamı dedim..paranın kokusunu duydular babamla konuşmaya başlandı tekrar..babam simdi onada vercek biraz...arabanın kalan kredisi ni kapatacaklarmış birazıyla tatile gitceklermis..sen daha bir sene olmamış evleneli küçücük ilcede yaşıyorsun bilmem kaç motor araba bilmem kaçıncı sınıfın olmasının ne anlamı var..ne kadargelirin ne kadar gider in olcak yeni evlisin bu lüks niye...delirtiyor lar beni..hem borçsuz hem parayla gitti bizim kız birde sıkıntı çekiyor ...birde özel sektör de çalıştırmıyor kocası neymiş 6 da isten çıkıp gelcek mis o daha erken geliyormuş..cahil...şişirdim kafanızı...bayramda damat annemin bile bayramını kutlamamış aramamış benide aramadı..annemde 3.günü mesaj atmış ona bayramını kutlamış ondan bile utanıp aramamış...

Yaa bayramda herkes beni tebrik etti didimin dizisi bile....saklasak ne fayda göbek önden gidiyor..çok konuşma geçiştir öyle ustun korun tebrikleri al gec canim..hatta tedavi ile olduğunu bile söyleme...benim herkes biliyor mübarek herkes duymuş yaaaa...sorana da anlattım napim...

Evet canim haklisin o sorulara bende sinirnolurum soranlara detay soylemek zorunda degilsin dugundede fazla yorulmadan eglenmene bak allahin izniyle birsey olmaz titreyen goze cop batar derler allaha emanet ediyorum hergun. Bende aslinda cok asiri aktif yasamiyorum zaten is falan yapmiyorum yatagimi bile annem ablam acip topluyorlar sanirim bebisin buyumesi muhabbeti yine kasik agrisi sadece hareket ederken oldu. Atlatsam diye dusunme tadini cikar biz yillarca bu ani bekledik.

Of canim hic sorma benim erkek kardesim kisin evlendi bayrama geldiler gelin bize gelmedi babasinda kaldi annemin bile bayramini kutlamadi ilk gun bize inmisler bi surat bi surat aptal
Iste benim kardesimde merhametli birsey demiyor allah akil versin insanlarla basa cikmak zor goz gore gore yalan soyluyor gelin kardesim farkinda yinede birsey demiyor kardesim ben geldigimin ergesi gunu gitti yolcu ettikten sonra agladim tek erkek cocuk garibim sessiz sakinde bir tiptir boyle bi boynu bukuk geldi gozume hayat ve insanlar zor napalim

Malesef insanlar çok nankör..kendilerini birşey zannediyorlar...artik insanlarda sevgiyi birak saygı kalmamış..saygıyı unutmuşuz..insana sefer vermeyi unutmuşuz..herkes herşey gösteriş uzerine kurulu..çeksin fotoyu orda burda koysun herşey mükemmel mis hayatı dört dortlukmus gibi gösterilsin..ama içine baktığında nasıl biri olduğunu içindekiler bilir..sadece gösteriş için yazıyoruz..zaman bu zaman da bunun için yaşıyor herkes..aile deger bitmiş...

Canim ben hergun delik desik yoardan ise gidip geliyorum duz yol yokki korka korka her cukurda yavaslayip sarsildigimdada pisman oluyorum millet nasil geziyor rahat ben kasinca eminim icten ice abartiyor diyolardir

Oy kizlar hiziniza yetisemiyor hepimizin ailesinde sorunlu.insanlar var ama takmayin suan bizim.tek.derdimiz bebegimizi saglikla dogurmak bunun cabasinda olalim gerisi bos neler cektik cekecez belkide bu haftalara geldik kucagimiz bos kalmasin.insallah

Mrhb kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sizi takip ediyor um ama pek yazamiyorum elsalcim gitmissin memlekete gorumcenleri bosver annenle zaman gecir biz memlekete gidince bir orasi bir orasi derken zaman bitiyor annemleri goremiyorum sen bosver tadini cikar kaderim sende evine gitmissin iyi yapmissin insanin kendi evi gibisi yok

Bu arada bende arada bebeklerimi hissediyorum ve yaklasik 9 kilo almisim ama yemem ayni ekmegi kahvalti da yiyiyorum baskada yemiyorum ama genede kilo aliyorum bende daha bebeklerimin cinsiyetini ogrenmedim 4 agustosda detayli ultrasyon var ozaman ogrenirim

Evde yatmaktan can sıkıntısından dertlesiyoruz..artik bebeklerle ilgili sıkıntılarımız yok çok şükür bulantılar bitti..etraftaki ruh hastalarını cekistiriyoruz :))) insallah sağlık la bebekleri kucağımiza alacağız...daha ilerki haftaları konuşacağız..sonra bebekler susmuyor diye yakinacagiz yok gazi var yok kabız diyeceğiz...oooo bitmeyecek bitmeyecek....kapanırmı bu forum bizlerde bu çene varken :))))

Evet canım evde geçirecek aktivite bulmam lazim..yazın hic tv ile geçmiyor yatarken de çok kitap okuyamiyorum gözlerim ağrıyor..yan yan bakmaktan gözlerim beleriyor resmen :))) sizin doktorlar 20.haftada çekiyor detaylı ultrasonu...benimki hem 16 hemde 20 de çekecekti iki kez ama 16 da istediği gibi görüntü vermedi bizim cadı...haftaya 18 de çağırdı..sen nasılsın...nasıl hissetmek onları..bende çok istiyorum boyle olunca acaba birşey mi var diye düşünmeden edemiyorum...

Aynen canim dogsunlarda onalri konusalim elimi akrnima koyunca ince bir sizi bir atma hissediyorum dunyalar benim oluyor

Canim bende 16 da cekilecem galiba gun vermedi ama yapacaz dedi heralde bu gityigimde yapar ama ben uclu test yaptirmalimiyim ikilide yapmadim ha kafam cok karisik yaptirmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…