Onu bende uzun zamandır hissediyorum ama elimi karnıma bir yandan da kalbime koyunca kalbimin yansıması olduğunu düşünüyorum...Aynen canim dogsunlarda onalri konusalim elimi akrnima koyunca ince bir sizi bir atma hissediyorum dunyalar benim oluyor
Niye yaptirmadin nolduki canım...üçlü yaptır tabi canım..üçlüyü yaptirmazsan dörtlü kesin yaparlar...Canim bende 16 da cekilecem galiba gun vermedi ama yapacaz dedi heralde bu gityigimde yapar ama ben uclu test yaptirmalimiyim ikilide yapmadim ha kafam cok karisik yaptirmaya korkuyorum
Evet cnm burda 18 21 hafta arasi detayli ultrasyon yapiyorlar benim ikinci gebelik ondan erken olabilir seninde hissetmene az kaldi cnmEvet canım evde geçirecek aktivite bulmam lazim..yazın hic tv ile geçmiyor yatarken de çok kitap okuyamiyorum gözlerim ağrıyor..yan yan bakmaktan gözlerim beleriyor resmen :))) sizin doktorlar 20.haftada çekiyor detaylı ultrasonu...benimki hem 16 hemde 20 de çekecekti iki kez ama 16 da istediği gibi görüntü vermedi bizim cadı...haftaya 18 de çağırdı..sen nasılsın...nasıl hissetmek onları..bende çok istiyorum boyle olunca acaba birşey mi var diye düşünmeden edemiyorum...
Gunaydin hayirli haftasonlari kizlar, tetonoz yaptiracaklar olan, veya yaptiran varmi aranizda? Ben en son saglik ocagina gittigimde bana 27 temmuzda gel asın var dedlr. 17+4 te denk gelior. Bu haftada mi yapiliordu ki
Canim tekrrdan gozunaydin inan sanki bn ayrintiya girip gormusim bebislerimi gibi oldum, masallah pasalarimiz giderek artiyor, 3. Pasa bekleyen ikiz annesi oldun tebrik ederim. Bebislrini doya doya gormussun ne guzel, bi sorun da yokmus artik birazcik daha rahatsin sukur kiKızlar Günaydın, dün detaylı ultrason um vardı biliyosunuz çok çok güzel birseymis yaa. Ayak parmaklarından gözlerindeki katarakta kadar ince ince herseye olcup baktılar. Kuzularim sapasağlamİkiside %100 Erkek hazirliginizi ona gore yapin dedi doktor..ve en güzel haber dikiş atildiktan sonra rahim boyum biraz daha uzamis hiç açılma falanda yok Allahima şükürler olsun. Sizlerinde böyle güzel haberleriniz olsun.ama dinlenmeye devam dedi. Çarşambaya idrar vericem enfeksiyona bakılacak benden haberler böyle kızlar
evt ikiz doktoruma sormadim, ama arayip sorarim bakalim ne diyecek, bu asilar ikizlerde mi onerilmio ilk defa duyuyorum canimCanım seninde ikiz doktor bana onermedi zaten onermeyince sağlık ocağı yapmıyor. 28. Haftada tetanoz bogmaca gibi karma bir aşı varmış belki ondan yaptırırim sen mutlaka sor canim
Canım banada söyledi sağlık ocağı aşıyı bende doktora sordum yaptirma dedi işte 28.haftada karma asi varmış. İkiz olduğundanmi yeni dikiş atildi ondan mi bilmiyorum ama. Sen sor ona göre yaptir canim. Bu arada güzel sözlerine çok teşekkür ederim arkadaşım rabbim sanada hayırlı haberler nasip etsinCanim tekrrdan gozunaydin inan sanki bn ayrintiya girip gormusim bebislerimi gibi oldum, masallah pasalarimiz giderek artiyor, 3. Pasa bekleyen ikiz annesi oldun tebrik ederim. Bebislrini doya doya gormussun ne guzel, bi sorun da yokmus artik birazcik daha rahatsin sukur ki
evt ikiz doktoruma sormadim, ama arayip sorarim bakalim ne diyecek, bu asilar ikizlerde mi onerilmio ilk defa duyuyorum canim
Günaydın canım. .bana 18.hafta da yapalım dediler geçen gün kan için gittiğimde ağustos ayı içinde gel yapalım demişlerdi...geçen seferde 1 kur vurulmuşum 2.kuru vurulamadim...onun etkisi de ne kadar sürüyor sormayı unuttum. Haftaya iki kadın doğumcaya da sorarım bakalım..Gunaydin hayirli haftasonlari kizlar, tetonoz yaptiracaklar olan, veya yaptiran varmi aranizda? Ben en son saglik ocagina gittigimde bana 27 temmuzda gel asın var dedlr. 17+4 te denk gelior. Bu haftada mi yapiliordu ki
Çok sevindim canım...ne güzel bir haber bu..prenslerin le sağlıklı mutlu günler diliyorum..sen istirahata devam et..çünkü benim doktorum dedi..istirahatla bebeğine saglıkla kavusannlar oluyormuş..kimi vucud hamileliğini boyle geçiriyor...ne güzel onları en ince ayrıntısına kadar görmek çok güzel bir mutluluk allah tamamını erdirsin...kiloları nasıl mis boyları filan söyledimi doktor birşey..Kızlar Günaydın, dün detaylı ultrason um vardı biliyosunuz çok çok güzel birseymis yaa. Ayak parmaklarından gözlerindeki katarakta kadar ince ince herseye olcup baktılar. Kuzularim sapasağlamİkiside %100 Erkek hazirliginizi ona gore yapin dedi doktor..ve en güzel haber dikiş atildiktan sonra rahim boyum biraz daha uzamis hiç açılma falanda yok Allahima şükürler olsun. Sizlerinde böyle güzel haberleriniz olsun.ama dinlenmeye devam dedi. Çarşambaya idrar vericem enfeksiyona bakılacak benden haberler böyle kızlar
Masallah cnm , cok sevindim. Rahim biyunda uzamis , ayy ne guzel ya, Ogluslarin olacak, bakalim bnmde tesi cinsiyetler belli olcsk, kizmi erkekmi . Allahim sagliklarini versin.Kızlar Günaydın, dün detaylı ultrason um vardı biliyosunuz çok çok güzel birseymis yaa. Ayak parmaklarından gözlerindeki katarakta kadar ince ince herseye olcup baktılar. Kuzularim sapasağlamİkiside %100 Erkek hazirliginizi ona gore yapin dedi doktor..ve en güzel haber dikiş atildiktan sonra rahim boyum biraz daha uzamis hiç açılma falanda yok Allahima şükürler olsun. Sizlerinde böyle güzel haberleriniz olsun.ama dinlenmeye devam dedi. Çarşambaya idrar vericem enfeksiyona bakılacak benden haberler böyle kızlar
Masallah cnm , cok sevindim. Rahim biyunda uzamis , ayy ne guzel ya, Ogluslarin olacak, bakalim bnmde tesi cinsiyetler belli olcsk, kizmi erkekmi . Allahim sagliklarini versin.
Tekrar çok geçmiş olsun canım.sende iki prens annesi olacaksın bizim gibi. Yüce Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar Günaydın, dün detaylı ultrason um vardı biliyosunuz çok çok güzel birseymis yaa. Ayak parmaklarından gözlerindeki katarakta kadar ince ince herseye olcup baktılar. Kuzularim sapasağlamİkiside %100 Erkek hazirliginizi ona gore yapin dedi doktor..ve en güzel haber dikiş atildiktan sonra rahim boyum biraz daha uzamis hiç açılma falanda yok Allahima şükürler olsun. Sizlerinde böyle güzel haberleriniz olsun.ama dinlenmeye devam dedi. Çarşambaya idrar vericem enfeksiyona bakılacak benden haberler böyle kızlar
Teyzesi birisi 270 birisi 290 gr notlarını unuttum yaa. Yok zaten ben yatmaya devam ediyorum. Bir tuvalete kalkiyorum. Amin canım inşallah tamamına erer çarşambada dikislerime bakılacak enfeksiyon varmi onlara bakılacak. Senin de kontrole az kaldiÇok sevindim canım...ne güzel bir haber bu..prenslerin le sağlıklı mutlu günler diliyorum..sen istirahata devam et..çünkü benim doktorum dedi..istirahatla bebeğine saglıkla kavusannlar oluyormuş..kimi vucud hamileliğini boyle geçiriyor...ne güzel onları en ince ayrıntısına kadar görmek çok güzel bir mutluluk allah tamamını erdirsin...kiloları nasıl mis boyları filan söyledimi doktor birşey..
Tekrar çok geçmiş olsun canım.sende iki prens annesi olacaksın bizim gibi. Yüce Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaptirmadi doktor 3 lu dedi ama ben aldirmayi dusunmuyorum kafami karistirmaktan korkuyorum ya kotu birsey cikarsa naparim bilmiyorum yaptirmak zorunda degilim dimiNiye yaptirmadin nolduki canım...üçlü yaptır tabi canım..üçlüyü yaptirmazsan dörtlü kesin yaparlar...
Çok sevindim maşallah bebislere..dikişler nasıl kontrol edilcek alttan muayene ile mi ultrason lamı..Teyzesi birisi 270 birisi 290 gr notlarını unuttum yaa. Yok zaten ben yatmaya devam ediyorum. Bir tuvalete kalkiyorum. Amin canım inşallah tamamına erer çarşambada dikislerime bakılacak enfeksiyon varmi onlara bakılacak. Senin de kontrole az kaldi
Yok canım yaa içini ferah tut..birşey çıkmaz kötüyü çağırma...Yaptirmadi doktor 3 lu dedi ama ben aldirmayi dusunmuyorum kafami karistirmaktan korkuyorum ya kotu birsey cikarsa naparim bilmiyorum yaptirmak zorunda degilim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?