2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok sevindim maşallah bebislere..dikişler nasıl kontrol edilcek alttan muayene ile mi ultrason lamı..
Valla ilk kontrolde ultrason la bakmisti. Şimdi nasıl bakacak bilmiyorum. Canım bende şeffaf renksiz bir akinti var sendede oldumu ben bide onu sorcam

Masallah ya, mucizen gerceklesmis, Allah nazardan saklasin sagsalim kucagina almayi nasip etsin.

Valla ilk kontrolde ultrason la bakmisti. Şimdi nasıl bakacak bilmiyorum. Canım bende şeffaf renksiz bir akinti var sendede oldumu ben bide onu sorcam
Bende bazen yumurta aki kıvamında oluyor sonra geçiyor ama galiba üşütme ile ilgili o..üşüyünce geliyor benimki sanki her zaman gelmiyor ama..bide progestan fitil kullandığım için her zaman farkedemiyor olabilirim..

Kızlar hamilelik yastığı kullanan var mi yada kullanmayı düşünen..benim sırtım filan çok ağrıyor..rahat uyuyamiyorum

Bn kullanmiyorm ama bi haftadir bi yastigi bacakarasi olarak kullaniorm
Öyle bende yastıkla uyuyorum bayadır yastık gece bir belime bir bacak arama bir göbek altima...hatta kaynanamda hem arkama bir tane hem önüme bir tane koyuyordum yatak çok büyük tu rahat rahat koyuyordum..ama gece yastık lada çok rahat olmuyor çok uyanıyorum..internette gördüm hamile yastığı merak ettim bizden kullanan var mi memnun mu diye...anlamadığım ben yastıkla uyuyorum diye esim de yastıkla uyumaya başladı..ya bacak arasında ya kollarının arasında oda istiyor ikinci yastık bende vermiyorum bilerek yatakta yastiklardan yer kalmayacak gece bir bakıyom esim in kafasında ki yastık bacaklarının arasında...sanki o hamile

Slm kızlar gece gece aklıma bebişim takıldı ne zaman ultrasona girsek çok hareketsiz ikili taramada harekwt etmediki ense kalınlıgı baş çevresi vs ölçülsün hafta başında girdiğim ultrasonradada ne yaptıysa hareket etmedi gittim bi meyvesuyu bi çikolata atıştırdım döndüğümüzde dr ok hareket etmiş dedi benimki gibi olan varmı normalmi acaba öksür diyor dr ultrason başlıgıyla hareket ettirmeye çalışıyor benimkine etki etmiyor hiç biri

Canim bende birkere gordum oynarken sonra oynuyor falan demedi sadece kendi bakti not aldi detay hic vermiyir benim doktorum iyi diyip gonderiyor zaten guvenmekten baska caremiz yok sende stres etme bunu canim

Gunaydin hayirli haftasonlari kizlar, tetonoz yaptiracaklar olan, veya yaptiran varmi aranizda? Ben en son saglik ocagina gittigimde bana 27 temmuzda gel asın var dedlr. 17+4 te denk gelior. Bu haftada mi yapiliordu ki
Benim bildigim besinci aydan sonra yapiliyo canim

Ona ne oluyor ki hayret bisey, vala diger topiklerde kullananlar cok memnundu canim, ya iki uc yastik kullanmaya son veriyorsun, lazimsa al iste gece yatakta daha rahat donersimn, ama dikkat et esin almasin senden

Kızlar iyi pazarlar...Ben normal randevularima gidemez oldum çünkü sürekli birseyler oluyor ve bir şekilde gidiyorum muayeneye...Yemeklerden sonra şekerim çıkmaya başladı ve kötü oluyorum..Ayaklarım çok şişiyor balon gibi bileklerimde dahil album olabilir dedi dr um yaptık bütün tahlilleri çok şükür birsey yok oda çok calismamdan kaynakliymis..Bu arada çok fena kilo alıyorum 58 i gördüm bugün ve karnim cok şişti birden,bütün vücudumda damar çatlakları oluştu hani bu mor örümcek ağı gibi olandan lierac kullanıyorum ama dogumdan sonra geçer deniyor. Sizin yazdiklarinizi okuyorumda ya ben çok hamur işi ekmek falan yiyorum dışarıda olduğum için hep dikkat etmeye karar verdim :)

Canım benım hadi gözün aydın maşallah pasalarina

Canım benım hadi gözün aydın maşallah pasalarina

Canım çok teşekkür ederim. Bizim ikiz olduğu için protein ve kalsiyum a ağırlık vermemiz gerekiyor. Çok kilo almak sıkıntı olacak. Hamur işini şekeri tayliyi bırak canım hem onların bebislere bi yararı yok. Ben diyetisyene de gidiyorum. Onun verdiği listeye uymaya çalışıyorum. Tabi sürekli yattigim için dikkat ediyorum 3 kg anca almisimdir

Ona ne oluyor ki hayret bisey, vala diger topiklerde kullananlar cok memnundu canim, ya iki uc yastik kullanmaya son veriyorsun, lazimsa al iste gece yatakta daha rahat donersimn, ama dikkat et esin almasin senden
Kadınlar sırtlarını adamlarda göbeğini dayiyormus..hatta biri doğurmuş esi el koymuş kimi çok memnun kimi hic memnun değil..verdik artik bir tane sipariş umarım rahat ederim..

Tuzu şekeri hamur isini kes canım..birde çalışırken ben tabure koyuyordum ayaklarımı tabureye uzatıyordum masa altında öyle çalışıyordum...kan akışı daha rahat oluyordu..Öyle dene bakalım..belki ise yarar sende de canım

Aynen canım dediğin gibi ayaklarımi fırsat buldukca kaldiriyorum ama maalesef her eve gelisimde ayaklarımin üstüne basamiyorum isimde hep ya araba tepesinde yada kosturmaca...Tamam kesiyorum hamur işini falan :)
Bu arada evine kavusmussun canım gözün aydın :)

Gecmis olsun canim hareketsizlikten kaynaklaniyor sismeler, bn calismiorm ama evde de surekli hareket halindeyim, hic hamur isi yemedim hamile kaldigimdan beri, ekmegide eskiden de cok tuketmezdim zaten. Kendine ve tosunlarina cokk dikkat et canim

Kadınlar sırtlarını adamlarda göbeğini dayiyormus..hatta biri doğurmuş esi el koymuş kimi çok memnun kimi hic memnun değil..verdik artik bir tane sipariş umarım rahat ederim..
Edrsin canim gelsin kullan yaz buraya memnunmusun degilmsn die.

Edrsin canim gelsin kullan yaz buraya memnunmusun degilmsn die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…