2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hadi ya yandik desene doğuma kadardirda muhtemelen neyse çekeceğiz artık...Ben yaptım hast çantasını becerirsem paylaşmaya çalışacağım :)

Paylaş canım fikrimiz olur sonra bişeyler ekleriz çıkarırız derken çantamiz hazır olur. İnternet sitelerindekiler çok detaylı geldi bana ya valizlemi gidicez hastaneye :))

Hayirlisiyla horunuruz ve saglikli sorunsuz atlatiriz bu asamayida. Cantani merak ediyoruz paylas canim. Cevapla yaziyor ya altta, onun yaninda dosya yukle yaziyo ordan paylasiliyor resim falan

EsEs50 canim tebrik ederim hangi arada derede yaptin dondurulmislari, masallh sana ve bebislerine supriz olddu inan, rabbim tamamina erdirsin seni bizi cumlemizi insallh

Aldiklarimi cekmistim kızlar içinden cikarilacaklarda var,o yelek görünümlü olanlar :) yıkamak için deterjan ve yumusaticilarni da aldım

Paylaş canım fikrimiz olur sonra bişeyler ekleriz çıkarırız derken çantamiz hazır olur. İnternet sitelerindekiler çok detaylı geldi bana ya valizlemi gidicez hastaneye :))
Lazım olacak herseyi aldım canım valla 2ser tk aldım hep yinede çok fazla yer kaplamayacak ama kendimize yapınca çanta toplam 1 vâlize gelecek..Ben küçük bi valiz düşündüm,zaten doğum haneye 1 er tk vereceğiz cantası yla ve geri kalanları kendimize hazırladığımız çantada yada vâlize koyacağız

Ayyyyyyy bende istiyorum cok tatlilarr ama ya, gozum gonlum acildi cok guzel bi duygu, rabbim giydirmeyide nasip etsin insallh, bizde yapsak artik dedirtti yani tatlim
Amin canim...Onları bir odaya açtım bakıyorum sürekli gormemisin çocuğu olmuş misali :)
Ay senin ne tatlı olur pembis ler falan

Benimde iki erkek canım . Kıyafetlerin renklerini ayrı almışsın bende öyle yapmayı düşünüyorum . Daha bebeklerime hiçbir Kıyafet almadım . Çok merak ediyorum aslında :) ama korkuyorumda . Yüce Rabbim bebeklerine Gül'e Gül'e giydirmeyi nasip etsin çok güzeller

Masallah canim cok tatlilar guzel gunlerde giysinler ben.daha bir parca birsey almadim hevesleniyorum reyonlari geziyorim ama alamiyorum korkudan hala bide toplu alim tr den diye frenliyorum kendimi
Aynen canım tr den al bence benim ebebek evimin yanında eve girerken hep baktım indirim gününde girdim aldım çıktım

Amin canim...Aynen bende düşündüm en güzeli krem mavi olarak ayirdim,sadece kundaklarini takım aldım

Aynen canım tr den al bence benim ebebek evimin yanında eve girerken hep baktım indirim gününde girdim aldım çıktım
Iyi etmissin canim bende oyle toplu alacam artik heesyini bikezden birdaha gitme sansim olmicak doguma kadar diye indirimden yararlanamicam ama burdan ucuza alacagim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…