Ayy nasıl sevindim :)tebrik ederim canım maşallah 41 kere :)slm kizcelerim masallahiniz var
size güzel haberler getirdim
bende hamileyimAllahima bin sukur
Rabbim sorunsuz sikintisiz bir hamislik nasip etsin cümleten
sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah...
cnm çok sevindim ya:) hayırlı olsnslm kizcelerim masallahiniz var
Ayy cnm çok sevindim,kaç gundur aklımdasın.hayırlısı olsun.allah ramamına erdirsin.
Ayy nasıl sevindim :)tebrik ederim canım maşallah 41 kere :)
Allahım kucağına almayı nasip etsin
cok cok saolun canlarimcnm çok sevindim ya:) hayırlı olsn
Ben de sadece bakınıyorum canım..biraz daha bekleme tarafındayım sen gibi..esim de bir şeyler alıp doğuma kadar taksitlerinin bitmedi taraftarı :)))Kızlar English Home da bebek malzemelerinde internet sitesinde %50 indirim varmış. Nevresim ler 29.90 düşmüş mesela. Çok iyi fiyat ta işte 28 hafta olmadan almak istemiyorum. İlk yapıcam hastane çantası olacak onuda daha arastirmadim. Yapan olursa birbirimizle paylasalim
Ne güzel bir haber sağlık la kucağına alman dileğiyle canım..cok cok saolun canlarim
bizde cok mutluyuz
Rabbim tamamina erdirir inşallah
cümleten saglikli sıhhatli hayirlica kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim
teşekkürler canim benimNe güzel bir haber sağlık la kucağına alman dileğiyle canım..
Ben ikiz diye hatırlıyorum senide galiba nasıl iki kese devam mi canımteşekkürler canim benim
hep beraber inşallah sagliklica kavusalim bebislerimize
Cok sevindim cnm Allah tamamina erdirsinteşekkürler canim benim
hep beraber inşallah sagliklica kavusalim bebislerimize
Arkadas olduk vallahi eslerimizle bu gunlerde gecer insallahTemin de duş yaptım eve gelince yapıyorum yanlızken başım filan döner bizim küvet derin çünkü zor içine girip çıkıyorum..mübarek sırtım simsiyah tirnallarima doluyor du kaç gün olmuş sa en son yıkanmayalı :) eşime gel sirtimi lifle dedim de..normalde beni sıkıştırır hiçç adam yıkadı sırtımı gitti..
Oy masllah hayirli olsun anlat bakim topik bereketli masllahslm kizcelerim masallahiniz var
Öyle mi ben bilmiyorum ondan sordum oh iyi o zaman hepimiz de çok iz kalmayacak ben ne bileyim eski sezaryen li bi kaç kişiyi gördüm etrafimda korktumda ondan...Benimde 18 inde ayrintilida randevum var inşallah birsey çıkmazBen de rahim boyunu vajinal olcsek ddim doktoruma ama karindan bakti genede, gayet iyi ddi. On gun sonra ayrintili icin cagirdi. Buyuk ihtimal sezaryen olacak ikiz oldugu icin, ama zaten yapistirma dedigin, lazer le yapilan degilmi. Artik tim ameliyatlar oyle zaten yaniliyormuyum
Ay canım ya tütlerim diken diken oldu çok mutlu oldum allahım hepimizinkini tamamına erdirsinslm kizcelerim masallahiniz var
Doğru söylüyorsun canım aşı zamanlarimiz geldi ben gebeliğin ilk haftalarinda sormuştum oda bu zamanları söylemişti bende sorayimda gidip yaptirayimHaftaya saglik ocagina gidip asini ol dedi doktorum, pazartsi gunu hem tahlil icin hemde asi icin gidecem saglk ocagina. Sizler yaptirackmsnz?
Canım o iğne bana bayadir vuruluyor pruloton depot erken doğum olmasın diye çok acıtıyor ya 1 hafta acısı geçmiyor tam geçerken yenisi geliyor. İnşallah senin öyle olmaz. Vurulurken hatırlat yavaş yavaş yapsınlar depo iğne ya çok yağlı. Karindan da ölçülüyor ama alttan biraz daha kısa cikiyormus
Hadi ya yandik deseneKızlar English Home da bebek malzemelerinde internet sitesinde %50 indirim varmış. Nevresim ler 29.90 düşmüş mesela. Çok iyi fiyat ta işte 28 hafta olmadan almak istemiyorum. İlk yapıcam hastane çantası olacak onuda daha arastirmadim. Yapan olursa birbirimizle paylasalim
Seninkide bi alem gerçekten sen daha bilgilisin dr dan...Yine sen bi söyle canım aman ihmale gelme allah korusunBaşka forumda serklaj li olan arkadaşlar da haftada bir iğne oluyormuş senin dediğin gibi..benimkinde o konuda hic tik yok yani..yeşil akıntıya bile önemli değil diye yazmış benim doktor...
Canim cok sevindim ya Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah dondurulmusla mi denenizslm kizcelerim masallahiniz var
Kanka kanka takiliyoruz resmenArkadas olduk vallahi eslerimizle bu gunlerde gecer insallah
Paylaş bakalım annesi 4 gözle bekliyorum merak ettim nasılmış çantan :)))Hadi ya yandik desenedoğuma kadardirda muhtemelen neyse çekeceğiz artık...Ben yaptım hast çantasını becerirsem paylaşmaya çalışacağım :)
Onun rahatlığından bana da verse rabbim....nerrdeeeSeninkide bi alem gerçekten sen daha bilgilisin dr dan...Yine sen bi söyle canım aman ihmale gelme allah korusun
slm kizcelerim masallahiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?