Kullanmadığım koluna yaptır canım biraz ağrılı bir iğne yaa..uyuşuk gibi oluyor asılı kolun bir kaç gün..Akintim var diyince doktor enfeksiyon icin baktiracak canim, olmadi yarin sabah verrim idrar tahlili. Bn genede ogleden sonra gideyim asimi yapsinlar
Burada kapattı simdi...Kizlar siz sicaktan yaniyorsunuz Bizim burda yagmur yagiyor
Bende zor tutuyorum ama herkes alsın fikir edincem burdan bende çok fenayım demi :)))))Hhaaha heveslendirdi bizi ya zor tutuyor kendimi bende ☺☺☺☺
Canim bne bir defter e liste yaptim lazim olan herseyi yazdim aldikca yanina kactane aldigimi yazacam ki abuk sabuk seyler alip fazladan ivir zivir olmasin sonucta israfa girer icinde hicbisey kalmasin ama abrtmimide sonucta tup bebek oladar para harcadik tedaviye bide benim tek bebek Krdeste istiyecem asiri esya alip doldurmim hediyede glecek malum teyze hala cevre cok sizde oyle yapin bide cok renkli baskili kumaslar tercih etmeyin daha yumusak dha kaliteli olsun buna ozen gosteeelim bence ebebek pahali geldi bana bazi seyler int dende dokunmadan kumasina almak istemiyorum ama arkadaslar markasiyla aldikalrini yazarsa eline ulasinca bizde o urunleri alabilirizAyy internetten alcam ben galiba siz alin fikirlerinizi markaları söyleyin ona gore bende sipariş vereyim..geçen gün bebek magazina baktım pek ama ne eksik ne fazla bilemedigim için baktım sadece..elemana sorsam herşeyi satar nolcak :)))
Bende bende zaten burda pek secenegim yok 24.hafatda igneden iplige herseyi alip koyucam erken olacak ama mecburum iste 33.haftada odasini hazirlim diyorum siz oda yapacakmsiinizBende zor tutuyorum ama herkes alsın fikir edincem burdan bende çok fenayım demi :)))))
Bi ben varim bi sen☺☺ya ben ona hic karar vermedim pazar gunu tesaduf bi besik gordum fiyatina bakim dedim 700 tl park yatak piere cardin adi batsin dedim hicte hos degil okadar para verilirmi ya kazik burasi tr de yari yariyadir eminim ben tek kiislik yatak alim odasina diyiorum yanininada koruyucu taktirim diyorum birde soyle 1 yasina kadar kullanacagi normal minik besiklerden alim diyorum o oda kisin sicak oluyor gunes aliyor orda oluruz bende otururum yatakta oda besiginde cunku burda nekadar daha yasayacagimiz belli degil birde ben isi birakmayi dusunuyorum ne cok karisigkm dusunEvet bizim kızlar sessiz..mobilya beşik vs olarak ne düşünüyorsunuz kızlar..fikrinizi alayim dedim...
Canim bu besikler benimde cok hosuma gidiyor ama kardesimde aldi hatta ozel yaptirdi bide ne gorsun cocuk buyudu bunalda buyutelim dedi ama standarttan kucuk yapmislar ozel dossek yaptirdi genede komik durdu kullanamadi buna cok dikkat et alirsan birde ben bunu istemiyorum bi yandan neden uzun surwli kullanalim tek kisilik yatak alirim diyorum ilerde boyle besikten kac kiside duydum memnun degiller ben o yuzden bir besik sinrada tek kiisilikyataga gecsin diyorum sonrada tr de oda alirim bu bana uygun olan ben isi bakici burda cok pahali guevenememde guyu degisir ben duzgun yetstirimistiyorum bir sure annemle idaere edip birkac aylik olunca cikayim diyorum sonrada esim is ayarladiginda kesin donus istiyorum nasip kismet bu islerE elegimmm ben oda takimi düşünüyorum oda takimi derken büyüyen beşik ve dolap sadece ...büyüyen beşik marka marka değişiyor kimi lerinde 7 kimilerinde 10 yaşına kadar kullanılıyor..bazı markalarda zaten içine giren yatak normal tek kişilik yatak 180 cm boyundaymış...ama esim tutturdu yarin obur gün ben bebekmiyim derseymiş kızı 3-5 yaşına gelince..bende zaten çok bebekli birşey istemiyorum büyüyuncede kullansın diye...bu tarz birşey alacağım muhtemelen linke bak istersen
http://www.lajivert.com.tr/mobil/urundetay.php?uid=205
O dediğin minik beşikler arkadasta vardı onlarada biri vermiş hic kullanılmamış..inanirmisin Arkadasım da koymuş köşede evide küçük yer işgal ediyor..başkasının diyede atamıyor geride vermiyor..ben olsam sorarım geri istiyormusunuz biz de kullanamadık bunu diye..benim beğendiğim buyuyen beşik yanından bir tanede komodin çıkıyor..şifoniyer e gerek yok istemiyorum oda bogulsun..
ne lazimdir ne lazim değildir bilemedigim için ondan size soruyorum zaten çabucak büyüyorlar. Çok kıyafet bende almayacağım az olsun güzel olsun yıkarım nolcak habire..dediğim gibi getirenler de olcak..sut sağma makinesi alicam kesin ben ama..ofise yardıma filan gittiğimde bebeğe biri bakarsa kisin çıkarmam çünkü evden onu..yaz olsa koyarim arabaya gideriz babasının yanina bırakırım kaynanama o yüzden makine şart bence..hatta gecede esim besler biberonla diye..çok biliyon sen diyor..gezmeklik yada bir misafir geldiğinde daha iyi birşeyler alırım cicili bicili de..evde bolbol pamuklu penye şeyler yeter...
bırakınca isi esin de mi bırakacak canım tr yemi doneceksiniz
Ben uyumlu istiyorum yamalı keçi gibi yatak ayrı dolap ayrı olsun istemiyorum geçen gün gittiğimiz mobilya çok iyiydi ama çok pahalı hakikaten bir omur kullan bunlar daha demonte sunta mallar..mdf üzeri elle boyama yatak bildiğimiz 180 x 80 yatak giriyor ben zaten beşiği görünce bu bizim odaya olmaz diye düşündüm...ama o kadar paraya değermi bilmiyorum...bizim kızda derse sıkıldım bundan diye korkuyorum gayet kazık oluncaya kadar kullanilir..Canim bu besikler benimde cok hosuma gidiyor ama kardesimde aldi hatta ozel yaptirdi bide ne gorsun cocuk buyudu bunalda buyutelim dedi ama standarttan kucuk yapmislar ozel dossek yaptirdi genede komik durdu kullanamadi buna cok dikkat et alirsan birde ben bunu istemiyorum bi yandan neden uzun surwli kullanalim tek kisilik yatak alirim diyorum ilerde boyle besikten kac kiside duydum memnun degiller ben o yuzden bir besik sinrada tek kiisilikyataga gecsin diyorum sonrada tr de oda alirim bu bana uygun olan ben isi bakici burda cok pahali guevenememde guyu degisir ben duzgun yetstirimistiyorum bir sure annemle idaere edip birkac aylik olunca cikayim diyorum sonrada esim is ayarladiginda kesin donus istiyorum nasip kismet bu isler
Geçen gün baktığımız marka bu canım ama hakikaten omurluk mal gösteriyor kendini yatakların büyüklüğünden belli zaten baksana..Canim bu besikler benimde cok hosuma gidiyor ama kardesimde aldi hatta ozel yaptirdi bide ne gorsun cocuk buyudu bunalda buyutelim dedi ama standarttan kucuk yapmislar ozel dossek yaptirdi genede komik durdu kullanamadi buna cok dikkat et alirsan birde ben bunu istemiyorum bi yandan neden uzun surwli kullanalim tek kisilik yatak alirim diyorum ilerde boyle besikten kac kiside duydum memnun degiller ben o yuzden bir besik sinrada tek kiisilikyataga gecsin diyorum sonrada tr de oda alirim bu bana uygun olan ben isi bakici burda cok pahali guevenememde guyu degisir ben duzgun yetstirimistiyorum bir sure annemle idaere edip birkac aylik olunca cikayim diyorum sonrada esim is ayarladiginda kesin donus istiyorum nasip kismet bu isler
Aynen canim cok pahali cocuk dillendimi isterkleri bitmez bence kucuk bir besik al ayni renk beyaz bir dolap ev seninse hat gomme dolap yap beyaz derim ve rafalrini cok yapki duzenli duzenli yerlestir derim cocuklar huy kaptimi yandin cok kisi olunca basedemiyorsunBen uyumlu istiyorum yamalı keçi gibi yatak ayrı dolap ayrı olsun istemiyorum geçen gün gittiğimiz mobilya çok iyiydi ama çok pahalı hakikaten bir omur kullan bunlar daha demonte sunta mallar..mdf üzeri elle boyama yatak bildiğimiz 180 x 80 yatak giriyor ben zaten beşiği görünce bu bizim odaya olmaz diye düşündüm...ama o kadar paraya değermi bilmiyorum...bizim kızda derse sıkıldım bundan diye korkuyorum gayet kazık oluncaya kadar kullanilir..
bende 3 yaşına kadar ben buyuteyim herşeyi benden alsın istiyorum..sürekli kaynanam veya annemde de oksun istemiyorum çünkü ikisi de çok farklı karakterler..ondan sonra zaman gelir o bakar zaman gelir o bakar diyorum..ama esim in işlerinin yoğun olduğu zaman mecbur birakcam yada evden eşime yardim etcem..
Bir annenin bloğun da okumuştum..gece Çok uykusuz kalıyormuş zaten sürekli ağlayan bebek olursa kucakta tutmaktan hali kalmıyormuş insanin..esi biberonla besliyormuş karisi biraz uyusun diye...memeden kopmayan bebeklerde varmış ama alıştırırsam baştan iyi olur diyorum..bir tanıdık da artik bıraktım diyor gece çocuğu kendisi buluyormuş kizin memesini kapatmıyorum eskiden utanıyordum gece ama artik açık bırakıyorum oda yatakta buluyor mememi diyor:)))) uykusuzluk çok zor bende hic dayanamam...bir gün iki gün nereye kadar belli değil...kimi çocuk çok az uyuyormuşK kaderim35 ben sut sagma makinasini almayi dusunmuyorum evde olursam ama ise devam edersem alirim bide tek ccocuk yetisir sut diyorum ikizde sart ama kiyafet konusunda dayanamam ben zor tutarim kendimi ilk basta abartmimki gordugumde hosuma gidenleri alim 5 yil bekledik olsum okadar canim ya herseyin en guzeli olsum cocuklarimizin insallah
Superler canim yaa inan evim olsa burda yapardim icimde kalmasin diye ama sartlar ☺bayildim hepsineGeçen gün baktığımız marka bu canım ama hakikaten omurluk mal gösteriyor kendini yatakların büyüklüğünden belli zaten baksana..
http://www.prestijbebekgencodasi.com/galeri/bebek-odaları.html
Canim ya buyuk konusmimde alisma sekliyle alakalidir insaah bzimkiler ualu olur cok ozenli anneler olacagiz Buarada sabah 8 den suanakadar yediklerim yeteelimi birazdan eve gidince yemek yicem birdeBir annenin bloğun da okumuştum..gece Çok uykusuz kalıyormuş zaten sürekli ağlayan bebek olursa kucakta tutmaktan hali kalmıyormuş insanin..esi biberonla besliyormuş karisi biraz uyusun diye...memeden kopmayan bebeklerde varmış ama alıştırırsam baştan iyi olur diyorum..bir tanıdık da artik bıraktım diyor gece çocuğu kendisi buluyormuş kizin memesini kapatmıyorum eskiden utanıyordum gece ama artik açık bırakıyorum oda yatakta buluyor mememi diyor:)))) uykusuzluk çok zor bende hic dayanamam...bir gün iki gün nereye kadar belli değil...kimi çocuk çok az uyuyormuş
Benim doktor sık ye az az ye diyordu..ekmek yiyormusun ben sabah 1 dilim yedim mesela..ben 8-10 tane zeytin yiyorum yaaa...canan karatay diyor yaa onun dediklerini uyguluyorum :))) ceviz yee mutlaka beyin gelişimi için..hemen hemen ayni besleniyoruz..benim de senin kadar...ama biryerde okudum..gebeler 1200mg kalsiyum almalıymış benim yediklerim sut peynir bunu karşılamıyor bak bulursam atayım sanada dun okudum çünkü..Canim ya buyuk konusmimde alisma sekliyle alakalidir insaah bzimkiler ualu olur cok ozenli anneler olacagiz Buarada sabah 8 den suanakadar yediklerim yeteelimi birazdan eve gidince yemek yicem birde
Evet kahvaltida yedim ekmek arada yiyorum ekmeksiz yapamiyorum yogurt ve 200 ml sut iciyorum canim bide vitaminlerde varsa yeter insallah badem yiyorum bazende ceviz aslinda cok severim cecizi ama tuketemiyorum pekBenim doktor sık ye az az ye diyordu..ekmek yiyormusun ben sabah 1 dilim yedim mesela..ben 8-10 tane zeytin yiyorum yaaa...canan karatay diyor yaa onun dediklerini uyguluyorum :))) ceviz yee mutlaka beyin gelişimi için..hemen hemen ayni besleniyoruz..benim de senin kadar...ama biryerde okudum..gebeler 1200mg kalsiyum almalıymış benim yediklerim sut peynir bunu karşılamıyor bak bulursam atayım sanada dun okudum çünkü..
ben beşik olarak oyun parkı almayı düşünüyorum cnm:)Evet bizim kızlar sessiz..mobilya beşik vs olarak ne düşünüyorsunuz kızlar..fikrinizi alayim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?