2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar rahim ölçüsüne bakılmadi benim daha ben sordum sizlerden okuyunca sonraki kontrolde dedi ve iğne vereceğim haftada bir dedi,rahim açılmasin erken doğum olmasın diye dedi...Birde biz ikizler sezaryene gireceğiz siz konustunuz mu estetik olayını ben sordum yapistiricam dedi

Cnm şimdililk isimlerini Ekin ve Su koyalım dedik ama heran bizim fikirler değisebilir:))
Cok guzel isimleri canim ama tabi degisken fikirlere sahihiz bakalim ne olacak doguma kadar
Biz anlaşamıyoruz yaa..cemre öykü ırmak en yakin bunlar su anda bana...kamer istiyorum...ben kader o kamer olsun hayır diyor..kevser nisa mina bana agir gibi geliyor...herhalde anlasamiyacagiz biz halaaaa...
irmak guzel bence, cemre ates parcasi demek pek iyi bi isim degil bence.
Iki tane biri senin biri onun.istedigi olsun emine mine,minel bunlarida dusun anlamlarini arastir simdi oyke geldi aklima
evt daha isim arayisim olacagi kesin, seninki kiza benzetmisse kizdir canim, bnmde kiza benzetmisti her gittigimde ve kiz oldu da, hayirlisi artik canim
aminnnn canimm aynen senin oglanlarada guzel yazsin rabbim. Evt kizlarda secenek cok fazla ve suslü. Artik cicilerini alabiliriz yavas yavas. Burdan aldiklarinizi paylasin amaaa herkese duyrulur.

Ben de rahim boyunu vajinal olcsek ddim doktoruma ama karindan bakti genede, gayet iyi ddi. On gun sonra ayrintili icin cagirdi. Buyuk ihtimal sezaryen olacak ikiz oldugu icin, ama zaten yapistirma dedigin, lazer le yapilan degilmi. Artik tim ameliyatlar oyle zaten yaniliyormuyum

Haftaya saglik ocagina gidip asini ol dedi doktorum, pazartsi gunu hem tahlil icin hemde asi icin gidecem saglk ocagina. Sizler yaptirackmsnz?

Başka forumda serklaj li olan arkadaşlar da haftada bir iğne oluyormuş senin dediğin gibi..benimkinde o konuda hic tik yok yani..yeşil akıntıya bile önemli değil diye yazmış benim doktor...

Haftaya saglik ocagina gidip asini ol dedi doktorum, pazartsi gunu hem tahlil icin hemde asi icin gidecem saglk ocagina. Sizler yaptirackmsnz?
Ben çarşamba yaptırdım asimi geçen seferde vurulmuşum iki kur vurulmuş oldum..ateş parçasını bilmiyordum iyice araştıralım...

Yaaa kızlar ilişkiye girmiyorsunuz dimi eşlerle...ben herkes biz gibi tedirgin mi korkudan adamı öpmüyorum bile ben kotu olmasın adamcağız diye...

Yaaa kızlar ilişkiye girmiyorsunuz dimi eşlerle...ben herkes biz gibi tedirgin mi korkudan adamı öpmüyorum bile ben kotu olmasın adamcağız diye...
Yok canim malesef yapmaya korkuyorum aylardir hemde sadece iki kez gecen ay cok az birseyler oldu oda korka korka pisman oldum simdi soruyor nezman olacak diye bende biraz daha buyusun diyorum sanki hic yapamiyacakmisim gibi geliyor

Yok canim malesef yapmaya korkuyorum aylardir hemde sadece iki kez gecen ay cok az birseyler oldu oda korka korka pisman oldum simdi soruyor nezman olacak diye bende biraz daha buyusun diyorum sanki hic yapamiyacakmisim gibi geliyor
Benimki uykusunda atlıyordu üstüme...bu aralar oda vazgeçti herhalde hic bir hareket yok...benim de icimden gelmiyor zaten..

Benimki uykusunda atlıyordu üstüme...bu aralar oda vazgeçti herhalde hic bir hareket yok...benim de icimden gelmiyor zaten..
Aynen aklim bebege gidiyor ya keseye birsey olursa diye napcaz boyle biz tamamda sonucta erkekler allah sabrini onlarada versin

Aynen aklim bebege gidiyor ya keseye birsey olursa diye napcaz boyle biz tamamda sonucta erkekler allah sabrini onlarada versin
Sadece bunlada bitse lohusa olcaz oda bir süreç bebek le hayata alışmaya çalışmak bir süreç..zaten pek sevmiyorum cinselliği...

Aynen valla bende oyleyim bebegim herseyden onemli ama napim
Temin de duş yaptım eve gelince yapıyorum yanlızken başım filan döner bizim küvet derin çünkü zor içine girip çıkıyorum..mübarek sırtım simsiyah tirnallarima doluyor du kaç gün olmuş sa en son yıkanmayalı :) eşime gel sirtimi lifle dedim de..normalde beni sıkıştırır hiçç adam yıkadı sırtımı gitti..

Canım o iğne bana bayadir vuruluyor pruloton depot erken doğum olmasın diye çok acıtıyor ya 1 hafta acısı geçmiyor tam geçerken yenisi geliyor. İnşallah senin öyle olmaz. Vurulurken hatırlat yavaş yavaş yapsınlar depo iğne ya çok yağlı. Karindan da ölçülüyor ama alttan biraz daha kısa cikiyormus

Kızlar English Home da bebek malzemelerinde internet sitesinde %50 indirim varmış. Nevresim ler 29.90 düşmüş mesela. Çok iyi fiyat ta işte 28 hafta olmadan almak istemiyorum. İlk yapıcam hastane çantası olacak onuda daha arastirmadim. Yapan olursa birbirimizle paylasalim

slm kizcelerim masallahiniz var
size güzel haberler getirdim
bende hamileyim Allahima bin sukur
Rabbim sorunsuz sikintisiz bir hamislik nasip etsin cümleten
sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah...
Ayy cnm çok sevindim,kaç gundur aklımdasın.hayırlısı olsun.allah ramamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…