2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Iyi etmissin canim bende oyle toplu alacam artik heesyini bikezden birdaha gitme sansim olmicak doguma kadar diye indirimden yararlanamicam ama burdan ucuza alacagim kesin
Haklısın muhtemelen oradan çok daha uygun alırsın buradan indirim olmasa bile...

Canim magaza mi daha uygun yoksa int sence ebebek icin hangisinden almaliyim int ucuzsa gitmeden siparis veeeyim bide kiyafetleri kalitelimi intdekikerin
Canım ben mağazasından aldım,int hiç bakmadım...ama ben kumaşlardan Anladığım için beğendim ürünlerini tavsiye ederim

Kızlar günaydınnnnn.Nasılsınız ben iyiyim ama çok terliyorum hayatta terlemeyen bir insan olarak bu durum bana tuhaf geliyor sizdede aynı seyler yasanıyormu.

Kızlar günaydınnnnn.Nasılsınız ben iyiyim ama çok terliyorum hayatta terlemeyen bir insan olarak bu durum bana tuhaf geliyor sizdede aynı seyler yasanıyormu.
Benim avuçlarım cayır cayır yanıyor ayaklarımın altindan ates çıkıyor..bütün gün klima ile oturuyorum..nefes alamıyorum resmen evde hareket etmediğim halde..

Tünaydın canım...napalim iste bir şey yaptığım yok benim aksam kuzenler gelcek kardeşim filan annemle yemek yapıcaz birazdan..
Oyle mi size kolay gelsin canim, bnde ogleden sonra saglik ocagina tahlil vermeye gitmek istiyorum ama cok sicak hic gidesim yok. Pisiyoruz rsmenn

Ogleden sonra almiyorlarmi bilmiyorum ki sabah uykuda kalmisim gidemedim, ogleden sonra gideyim ddim. Hem asiyida yaparlar belki diye
Bizimki pazartesi çarşamba sabahtan alıyorlar..bazen çok kan alınınca mesela 9 da bile gitsen almayabiliyorlar..aile hekimim aradı işte benim geçen hafta asi geldi diye..arayınca gitmiştim..

Topigimiz dinleniyor arada, gece hep hastane cikis setleri aliyordum ruyamda, serenci yapmis ya, bnmde ruyalarima girdi iste:))
Ayy internetten alcam ben galiba siz alin fikirlerinizi markaları söyleyin ona gore bende sipariş vereyim..geçen gün bebek magazina baktım pek ama ne eksik ne fazla bilemedigim için baktım sadece..elemana sorsam herşeyi satar nolcak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…