Haklısın muhtemelen oradan çok daha uygun alırsın buradan indirim olmasa bile...Iyi etmissin canim bende oyle toplu alacam artik heesyini bikezden birdaha gitme sansim olmicak doguma kadar diye indirimden yararlanamicam ama burdan ucuza alacagim kesin
Teşekkür ederim cnmGule Gule giydir cnm cok tatli hepside
Canim magaza mi daha uygun yoksa int sence ebebek icin hangisinden almaliyim int ucuzsa gitmeden siparis veeeyim bide kiyafetleri kalitelimi intdekikerinHaklısın muhtemelen oradan çok daha uygun alırsın buradan indirim olmasa bile...
Canım ben mağazasından aldım,int hiç bakmadım...ama ben kumaşlardan Anladığım için beğendim ürünlerini tavsiye ederimCanim magaza mi daha uygun yoksa int sence ebebek icin hangisinden almaliyim int ucuzsa gitmeden siparis veeeyim bide kiyafetleri kalitelimi intdekikerin
Tünaydın canım...napalim iste bir şey yaptığım yok benim aksam kuzenler gelcek kardeşim filan annemle yemek yapıcaz birazdan..Hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz
Benim avuçlarım cayır cayır yanıyor ayaklarımın altindan ates çıkıyor..bütün gün klima ile oturuyorum..nefes alamıyorum resmen evde hareket etmediğim halde..Kızlar günaydınnnnn.Nasılsınız ben iyiyim ama çok terliyorum hayatta terlemeyen bir insan olarak bu durum bana tuhaf geliyor sizdede aynı seyler yasanıyormu.
Oyle mi size kolay gelsin canim, bnde ogleden sonra saglik ocagina tahlil vermeye gitmek istiyorum ama cok sicak hic gidesim yok. Pisiyoruz rsmennTünaydın canım...napalim iste bir şey yaptığım yok benim aksam kuzenler gelcek kardeşim filan annemle yemek yapıcaz birazdan..
Ne tahlili vercen canım..bizim sağlık ocagi sabahtan aliyor kani..iyiymiş sizin ora..Oyle mi size kolay gelsin canim, bnde ogleden sonra saglik ocagina tahlil vermeye gitmek istiyorum ama cok sicak hic gidesim yok. Pisiyoruz rsmenn
Iyiyiz canim topik baya sessiz hamilelik ve sicaklar birlesince heraldeHayirli sabahlar kizlar nasilsiniz
Ogleden sonra almiyorlarmi bilmiyorum ki sabah uykuda kalmisim gidemedim, ogleden sonra gideyim ddim. Hem asiyida yaparlar belki diyeNe tahlili vercen canım..bizim sağlık ocagi sabahtan aliyor kani..iyiymiş sizin ora..
Topigimiz dinleniyor arada, gece hep hastane cikis setleri aliyordum ruyamda,Iyiyiz canim topik baya sessiz hamilelik ve sicaklar birlesince heralde
Akintim var diyince doktor enfeksiyon icin baktiracak canim, olmadi yarin sabah verrim idrar tahlili. Bn genede ogleden sonra gideyim asimi yapsinlarNe tahlili vercen canım..bizim sağlık ocagi sabahtan aliyor kani..iyiymiş sizin ora..
Hhaaha heveslendirdi bizi ya zor tutuyor kendimi bende ☺☺☺☺Topigimiz dinleniyor arada, gece hep hastane cikis setleri aliyordum ruyamda,serenci yapmis ya, bnmde ruyalarima girdi iste:))
Evet bizim kızlar sessiz..mobilya beşik vs olarak ne düşünüyorsunuz kızlar..fikrinizi alayim dedim...Iyiyiz canim topik baya sessiz hamilelik ve sicaklar birlesince heralde
Bizimki pazartesi çarşamba sabahtan alıyorlar..bazen çok kan alınınca mesela 9 da bile gitsen almayabiliyorlar..aile hekimim aradı işte benim geçen hafta asi geldi diye..arayınca gitmiştim..Ogleden sonra almiyorlarmi bilmiyorum ki sabah uykuda kalmisim gidemedim, ogleden sonra gideyim ddim. Hem asiyida yaparlar belki diye
Ayy internetten alcam ben galiba siz alin fikirlerinizi markaları söyleyin ona gore bende sipariş vereyim..geçen gün bebek magazina baktım pek ama ne eksik ne fazla bilemedigim için baktım sadece..elemana sorsam herşeyi satar nolcak :)))Topigimiz dinleniyor arada, gece hep hastane cikis setleri aliyordum ruyamda,serenci yapmis ya, bnmde ruyalarima girdi iste:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?