2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Evet kahvaltida yedim ekmek arada yiyorum ekmeksiz yapamiyorum yogurt ve 200 ml sut iciyorum canim bide vitaminlerde varsa yeter insallah badem yiyorum bazende ceviz aslinda cok severim cecizi ama tuketemiyorum pek
Ben de yoğurt yiyemiyorum pek..hergun 1 bardak sut bir dilim peynir kesin de..az bu kalsiyum orani işte..kistim olduğunca ekmeği bazı yerlerde bundan sonra herhafta 250 bazılarında 500 gr kilo alacağımız söyleniyor yandık ki neyandik...simdi 250 300 gr olsa bebek ben 24 haftalık doğurduğumda biri 810 diğeri 630 gr di..ne kadar artacağının göstergesi kendimim iste :)))

Eski çalıştığım yerde oyun parkı vermişti patronum..o zaman ikiz olacakları için..iyi bir markaydi hatta ama ici çok sert gelmişti bana...çocuk rahat edermi bilemiyorum...uyumak için yani..
ben onun yorganını falan kendim hazırlıyorum cnm :) yumuşacık olcak

Benim karnim sismedikce acaba ters giden birseymi var diyorum ama bir yandanda cok almamiz iyi suan canim

ben onun yorganını falan kendim hazırlıyorum cnm :) yumuşacık olcak
Yaa ananem de tutturdu bebek yorgani yapayim diye sakin dedim yapmayın..benim kocam gibi sıkıntılı olursa kullanılmaz..ev zaten doğalgazlı hic örtülemez yünlü pamuklu yorgan..gelinlik yorganlarım bile pakette..ben nerden o yatakları guneslendircem ditcem o pamuklari..imkansız valla...geri vercem bütün pamuklu yorganları bana bile çok agir geliyor artik uzerimde tabut var gibi..o yatağı sürekli çırpıp pamukları tekrar döşemek var yatağa bunu da düşündün mu canım..gözüm yemiyor valla benim :)))))

Gobus vardi benim ondan canum zayifken olsam benimde oyle olurdu diyorum haklisin buyudukce kilo aldikca sevinen biri oldum annelik boyle birseymis
Kız ben zatifken bile göbeğim vardı...esim hep söyleniyordu geçendoğumda sıktırmadin göbeğini kaldı diye

Merhaba canlar, masallah yatak ti suydu buydu derken baya bi sohbet edilmis, bn asimi oldum ilaclarimi aldim geldim. Cookkkk sicakti disarisi ayy!! Sol koluma yaptim. Yarin tahlil verecem ins bugun gec oldu. Bende bebislerime dogum cantasi hazirlayip onun disinda,ikiser ikiser bi kac bisey alacam, gerisi anneme kalmis, buyuk parcalarda yardimci olacaz cunku ikiz, park yatak alacaz sanirim iki tane. Bi tane de cift kapakli beyaz bi dolap alacaz, oda yapmiyacam cunku evim kucuk yerim yok, bnm odam buyuk paylasiriz artik, ilerde allah kerim. Bebek arabasina gelince kararsizim aslinda, ikiz arabasi mi yoksa tek tek mi olacak arastiriyorm.

Ayy ben bayılıyorum ikiz arabalarina ama benim artik kotu deneyim olduğu için imkansız..benim su anda tek esim in anneler gününde aldığı takim var..başka da birseyim yok..bi de ormeye çalışıp 3 senedir bitiremedigim kalın battaniyem :) kaynanama kakktirdim bitirsin diye onunda elinde göremiyorum hic :) sırf yun ve dolgu olduğu için bitmiyor :)

Hos geldin cnm kendi odana iki park yatak sigarmi oturma odan varsa onlara ayirsan ikiz bebegimiz var bizimde ailede ama cok zor oluyormus ikiz arabasi tek al bide sen ikisiyle birlikteyken arabada olsa tek cikamicaksin ki bence geeeksiz sahsen ben bebek arabasi almicam bike oto moltugu alacam heryere arabayla gidiyoruz zaten ben burda park bahce gezecek alan yok tr gi gibi degil oyuzden ama sen gezerim ikisinide alip diyorsan al☺

Bende cinsiyet belli olsun islicem kare kare orup alt katina yumusak polar diktirecem canim kis bebegi ya kullaniriz diyorum

biz hep yünde yatarız cnm alışkınım:) pek yapmadım zaten anlamam annem kaynanam falan yapıyolar

sigdirmaya calisirim yataklari odam genis yani.Gezeriz tabi gezmezmiuiz bebeklerle, esim iste olunca atariz carsilara kendimizi, vala bakalim artik canim kisa denk gelecegi icin acelemiz yok simdilik.

sigdirmaya calisirim yataklari odam genis yani.Gezeriz tabi gezmezmiuiz bebeklerle, esim iste olunca atariz carsilara kendimizi, vala bakalim artik canim kisa denk gelecegi icin acelemiz yok simdilik.
Insallah canim gezin tabi ama kucukken.ikisiyle bad edilmiyor yazin artik park falan yaparsiniz bebislerle

Insallah canim gezin tabi ama kucukken.ikisiyle bad edilmiyor yazin artik park falan yaparsiniz bebislerle
Ikiz aeaba alirsakta su arka arkaya olanlari daha cazip gelio, tabi daha zamn var. Bebislerimin minik tekmeleri o kadr guzelki, pitir pitir atiuorlar. Yavruslarim bmm. Senin pitirciklar da devam mi

Canim bnde hirka oruyordum ya ramazanda bahsetmistim, son sol kolun manset kismi kalmis, hirkayi krem rengi yapmistim cinsiyet belli degildi o zamn, simdi pembe dugmelr aldim, bitince dikecem. Ama baska da yapmiyacam bitmiyor bi turlu. Annem yaptirir zaten. Bitince foto atarim artik. Sende battaniyeni vermekle iyi etmissin belki o bitirir:))

Ikiz aeaba alirsakta su arka arkaya olanlari daha cazip gelio, tabi daha zamn var. Bebislerimin minik tekmeleri o kadr guzelki, pitir pitir atiuorlar. Yavruslarim bmm. Senin pitirciklar da devam mi
Aynen canin agir oluyolar yer kapliyolar diye duydum bende en pratigini bulmalisin evet ya pit pit ediyor arada aglayasay geliyor ama yapmadimida yapsin diye bekliyorum niye yapmiyor diye

Aynen canin agir oluyolar yer kapliyolar diye duydum bende en pratigini bulmalisin evet ya pit pit ediyor arada aglayasay geliyor ama yapmadimida yapsin diye bekliyorum niye yapmiyor diye
Evt bnde yapmayinca oyle diyorum ama normal tabi bazen hissettirmezler kendilerini minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…