2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ikiz aeaba alirsakta su arka arkaya olanlari daha cazip gelio, tabi daha zamn var. Bebislerimin minik tekmeleri o kadr guzelki, pitir pitir atiuorlar. Yavruslarim bmm. Senin pitirciklar da devam mi
cnm o pıtır pıtır atmalar bende de oluyor karnımın alt tarafında genelde 2-4 saniye aralıklarla aynı tekmeler gibi atıyor dimi sennde? birde ben genelde sırt üstü yatınca hissediyorum o pıt pıtları

kızlar ben dün sağlık ocağında ilk tetanoz aşımı oldum birde küçük bir aletle bebeğin kalp atışlarını dinledik

Kızlar dün gece aşırı kanamam oldu şimdi hastanedeyim. Gece uyandım isedim zannettim yatağa bi baktım her yer kan öyle korktumki sanırım şoka girmiştim hemen hastaneye geldik dünden beri serum ve antibiyotik veriyorlar.cok şükür kesildi bebekler agirlastigi için dikişi zorlamis hoca hastanede bir 2 gün kal dedi gozlem altında. Artık riskli dönem başlamış hiç kalkma yat diyor. Bu gecede hastanedeyim. Belki cevap yazamam. Kendinize çok dikkat edin. Lütfen hepiniz bana ve 2 minik oğluma dua edin. Hepinizi çok öpüyorum

cnm o pıtır pıtır atmalar bende de oluyor karnımın alt tarafında genelde 2-4 saniye aralıklarla aynı tekmeler gibi atıyor dimi sennde? birde ben genelde sırt üstü yatınca hissediyorum o pıt pıtları
Canim ben gobegimin yan tarafinda hissediyorum artik vuruyor resmen bazen iki kez ust uste vuruyor bazen otururken kucuk yumruk atisi gibi ama vok guzel ir duygu 1 haftadir hissediyorum ben oncekileri gibi degil bu atis bebek atiisiymis dedim yani

Ay canim cok gecmis olsun aman etmezmiyim dualarimiz sizinle aman yat gerekirse hic kalkma doguruna kadar allah acisini yasatmasin ogullarinin ayaklarini yuksekte tut haberdar et bizide

Canım senin yerinde olsam hic çıkmam o hastaneden..kötü değilsen kendini orda iyi hissediyorsan orda yatmaya devam et..verdikleri ilaç lar çok etkili oluyor çünkü..çok geçmiş olsun canım benim tüm dualarım sizinle...allah yardımcınızolsun..

Slm bugün transferin 5 günündeyim ne yesem midem bulaniyor bu belirti olabilirmi

Canım çok çok geçmiş olsun,Allahım seni oğullarını korusun cnm.bundan sonra hep yatarsın tatlım.Allah hiç birimize bu acıyı yasatmasın.

Canim rabbim yardimciniz olsun, bebeklerini korusun ve sizlere bagislasin insallah, dualarimiz sen ve ogluslarinla, yuregini ferah tut ve sende bebislerin icin surekli dua et

Evet aynen oyle canim, artik otururken yemek yerkende oluyor, bazen de olmuuor hic. Minicik tekmeleri iste, daha cok kucuk oldugu icin pıt pit olarak atiyor, buyusun hic acimayacak bizlere) bnde dun asimi oldum, ikincisi icin bi ay sonra gel ddiler

Burda saglik ocagida yok ya of turkiyem gozunu sevim bu tetonoz asisi sartmi kizlar doktor soyluyormu benmi soylicem
Canim bu asi dogimda bi bakteri mikrop ve pasli bi aletten zarar gormemen icin yapilior, bebekler acisindan hani. Ama bazilarida yaptirmiyor mesela ozel hastnde veya klinikte dogum yapacaklar felan, hani ordan en iyi sartlarda dogacak bi risk yok deyip yaptirmiyorlar, doktorlarda bazilari yap diyo bazilarida karari bize birakiyor. Orda hastanede falan yapmiyorlar mi

Anladim canim benimki ozel hastane dogimda ozelde devlete hic gitmiyorum anlicagin ama bana hic bahsetmedi doktor bende sorim diyorum gereklimi diye bakim ne diyecek

Anladim canim benimki ozel hastane dogimda ozelde devlete hic gitmiyorum anlicagin ama bana hic bahsetmedi doktor bende sorim diyorum gereklimi diye bakim ne diyecek
Sor tabi canim, bnde doktorum ozel klinigi var, dogumda ozel de olacak nasipse ins, bn sordum yaptir ddi

Topigimiz dinleniyor arada, gece hep hastane cikis setleri aliyordum ruyamda, serenci yapmis ya, bnmde ruyalarima girdi iste:))
:)kiyamam :) ufaktan bak canım sende bizim ikiz ve yapılacak çok şey var,bebek için ayrı bizim için ayrı hazırlıklar malum birde hastane için hazırlık var...Ben meselâ bebeklere ve kendime pike yapacağım nevresim tk kendim yapacağım

Canım benım çok üzüldüm okuyunca çok geçmiş olsun dıkkat et kendine Allahım bebeklerini seni korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…