EVET TEK GEBELİK OĞLUM OLCAK İNŞALLAHOlabilir tabi, gebeligin saglikla sorunsuz ilerliyorsa takmayin derim, tek gebelikmi cinsiyet belli hayirlisyla
Yarin cikacam carsiya alirim biseyler ins, cikmayinca alinmiyor tabi.:)kiyamam :) ufaktan bak canım sende bizim ikiz ve yapılacak çok şey var,bebek için ayrı bizim için ayrı hazırlıklar malum birde hastane için hazırlık var...Ben meselâ bebeklere ve kendime pike yapacağım nevresim tk kendim yapacağım
Oy masallah oglusuna canim, benimkilerde kiz, rabbim bir avaz da dogurup kucagimiza almayi nasip etsin bize ve tum arkadaslarimaEVET TEK GEBELİK OĞLUM OLCAK İNŞALLAH
AMİN . BRKLRMRK ÇOK ZOR BİR AN ÖNCE İNSAN DOĞUM ZAMANI GELSİN İSTİYOR KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNÜN HAYALİ BİLE ÇOK GÜZELOy masallah oglusuna canim, benimkilerde kiz, rabbim bir avaz da dogurup kucagimiza almayi nasip etsin bize ve tum arkadaslarima
Aynen oyle esim her gece ne zaman kucagima alacam diyor, o benden sabirsiz. Sen haxirlik yaptinmi aldin mi cicilr oglusunaAMİN . BRKLRMRK ÇOK ZOR BİR AN ÖNCE İNSAN DOĞUM ZAMANI GELSİN İSTİYOR KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNÜN HAYALİ BİLE ÇOK GÜZEL
bana da aynen öyle dediler cnm:)Evet aynen oyle canim, artik otururken yemek yerkende oluyor, bazen de olmuuor hic. Minicik tekmeleri iste, daha cok kucuk oldugu icin pıt pit olarak atiyor, buyusun hic acimayacak bizlere) bnde dun asimi oldum, ikincisi icin bi ay sonra gel ddiler
cnm yani vuruyorlar ama billmiiyorum genedeBurda saglik ocagida yok ya of turkiyem gozunu sevim bu tetonoz asisi sartmi kizlar doktor soyluyormu benmi soylicem
aynen cnm bu bebeklerimizCanim ben gobegimin yan tarafinda hissediyorum artik vuruyor resmen bazen iki kez ust uste vuruyor bazen otururken kucuk yumruk atisi gibi ama vok guzel ir duygu 1 haftadir hissediyorum ben oncekileri gibi degil bu atis bebek atiisiymis dedim yani
Çok geçmiş olsun canım . Rabbim bebeklerini ve seni korusunKızlar dün gece aşırı kanamam oldu şimdi hastanedeyim. Gece uyandım isedim zannettim yatağa bi baktım her yer kan öyle korktumki sanırım şoka girmiştim hemen hastaneye geldik dünden beri serum ve antibiyotik veriyorlar.cok şükür kesildi bebekler agirlastigi için dikişi zorlamis hoca hastanede bir 2 gün kal dedi gozlem altında. Artık riskli dönem başlamış hiç kalkma yat diyor. Bu gecede hastanedeyim. Belki cevap yazamam. Kendinize çok dikkat edin. Lütfen hepiniz bana ve 2 minik oğluma dua edin. Hepinizi çok öpüyorum
Canım gözünaydın beni hatırladın demi beraber aylarca duetmiştk. Çok sevindim gözünaydın darısı bizlere inşallah. Ama dua sayfamıza haber vermeyi unuttun galiba. Bizlere umut olsun tüm hamileler. Listeden biri haber verdi banada öyle haberim oldu.slm kizcelerim masallahiniz var
size güzel haberler getirdim
bende hamileyimAllahima bin sukur
Rabbim sorunsuz sikintisiz bir hamislik nasip etsin cümleten
sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah...
Oy oy pempis pembis al bakalim kizlarina canim bizede paylas olurmu dikkat et yorma kendini gunestede gezme cokYarin cikacam carsiya alirim biseyler ins, cikmayinca alinmiyor tabi.
-Hastane cikislarindan 10 parcali setten 2 tane,
- 8 parcali setten 2 tane
-normal alt ust takimdan 2 tane
- zibinlar uzun kollu 8 tane
-8 tne altli ustlu ic camasir
- 4 tane pabuclu pijama
-2 tane ince battaniye
-8 cift corap
-sampuan -bebek bezi - sabun -bebek deterjani
Benim listem kizlarim icin simdilik bu kadr hem dogum cantasi icin, hemde dogumdan sonra kullanmak icin nasipse
Canim 1 haftadir ama ara ara hissediyorum oyle surekli degil sende bu aralar hissedersin merak etme 20 hatta 22 de hissedenler oluyormusarkadaslar ben daha hıssetmıorum hareketlerını ne zaman hıssetmeye basladınızzz kacıncı hftada
aldık tabi eşim almadan duramıyor . sürekli kartal yuvasından bişiler alıyor bebek arabası nı bile indirim de diye aldı 2 takım hastane çıkışı bile var bodyleri var 2 ayakkabı çorap 10 tane falan bebk araba sı da buAynen oyle esim her gece ne zaman kucagima alacam diyor, o benden sabirsiz. Sen haxirlik yaptinmi aldin mi cicilr oglusuna
Canım gözünaydın beni hatırladın demi beraber aylarca duetmiştk. Çok sevindim gözünaydın darısı bizlere inşallah. Ama dua sayfamıza haber vermeyi unuttun galiba. Bizlere umut olsun tüm hamileler. Listeden biri haber verdi banada öyle haberim oldu.
Amin Allah razı olsuncanim benim hatırlamaz olur muyum hic hepinizin dualarini aldim
sukurler olsun hamileyim
tatlim her zaman aklimdasiniz sizleri düşünerek dua ediorum hep
tez vakitte sizlerin de müjdeli haberlerini almak nasip olur inşallah
Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin cümleten bol bol
İnşallah birgün bende bu topiklerde hamilelerle bebek sohbeti ederim. Allahım inşallahcanim benim hatırlamaz olur muyum hic hepinizin dualarini aldim
sukurler olsun hamileyim
tatlim her zaman aklimdasiniz sizleri düşünerek dua ediorum hep
tez vakitte sizlerin de müjdeli haberlerini almak nasip olur inşallah
Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin cümleten bol bol
Amin Allah razı olsun
Ne olur dua et banada beklemekten yoruldum artık. Dua sayfamızın ilk sayfasına adını ekledim bizlere umut ol diye
olacak Allah in izniyle cok iyi anliorum seni tatlimİnşallah birgün bende bu topiklerde hamilelerle bebek sohbeti ederim. Allahım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?