2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yarin cikacam carsiya alirim biseyler ins, cikmayinca alinmiyor tabi.
-Hastane cikislarindan 10 parcali setten 2 tane,
- 8 parcali setten 2 tane
-normal alt ust takimdan 2 tane
- zibinlar uzun kollu 8 tane
-8 tne altli ustlu ic camasir
- 4 tane pabuclu pijama
-2 tane ince battaniye
-8 cift corap
-sampuan -bebek bezi - sabun -bebek deterjani
Benim listem kizlarim icin simdilik bu kadr hem dogum cantasi icin, hemde dogumdan sonra kullanmak icin nasipse

AMİN . BRKLRMRK ÇOK ZOR BİR AN ÖNCE İNSAN DOĞUM ZAMANI GELSİN İSTİYOR KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNÜN HAYALİ BİLE ÇOK GÜZEL
Aynen oyle esim her gece ne zaman kucagima alacam diyor, o benden sabirsiz. Sen haxirlik yaptinmi aldin mi cicilr oglusuna

Canim ben gobegimin yan tarafinda hissediyorum artik vuruyor resmen bazen iki kez ust uste vuruyor bazen otururken kucuk yumruk atisi gibi ama vok guzel ir duygu 1 haftadir hissediyorum ben oncekileri gibi degil bu atis bebek atiisiymis dedim yani
aynen cnm bu bebeklerimiz

arkadaslar ben daha hıssetmıorum hareketlerını ne zaman hıssetmeye basladınızzz kacıncı hftada

Çok geçmiş olsun canım . Rabbim bebeklerini ve seni korusun

slm kizcelerim masallahiniz var
size güzel haberler getirdim
bende hamileyim Allahima bin sukur
Rabbim sorunsuz sikintisiz bir hamislik nasip etsin cümleten
sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah...
Canım gözünaydın beni hatırladın demi beraber aylarca duetmiştk. Çok sevindim gözünaydın darısı bizlere inşallah. Ama dua sayfamıza haber vermeyi unuttun galiba. Bizlere umut olsun tüm hamileler. Listeden biri haber verdi banada öyle haberim oldu.

Oy oy pempis pembis al bakalim kizlarina canim bizede paylas olurmu dikkat et yorma kendini gunestede gezme cok

Aynen oyle esim her gece ne zaman kucagima alacam diyor, o benden sabirsiz. Sen haxirlik yaptinmi aldin mi cicilr oglusuna
aldık tabi eşim almadan duramıyor . sürekli kartal yuvasından bişiler alıyor bebek arabası nı bile indirim de diye aldı 2 takım hastane çıkışı bile var bodyleri var 2 ayakkabı çorap 10 tane falan bebk araba sı da bu

Eklentiler

• Oyuncak_3606770.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 30

canim benim hatırlamaz olur muyum hic hepinizin dualarini aldim
sukurler olsun hamileyim
tatlim her zaman aklimdasiniz sizleri düşünerek dua ediorum hep
tez vakitte sizlerin de müjdeli haberlerini almak nasip olur inşallah
Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin cümleten bol bol

Amin Allah razı olsun
Ne olur dua et banada beklemekten yoruldum artık. Dua sayfamızın ilk sayfasına adını ekledim bizlere umut ol diye

İnşallah birgün bende bu topiklerde hamilelerle bebek sohbeti ederim. Allahım inşallah

Amin Allah razı olsun
Ne olur dua et banada beklemekten yoruldum artık. Dua sayfamızın ilk sayfasına adını ekledim bizlere umut ol diye

İnşallah birgün bende bu topiklerde hamilelerle bebek sohbeti ederim. Allahım inşallah
olacak Allah in izniyle cok iyi anliorum seni tatlim
bizim elimizden sadece dua etmek gelio gerisi takdiri ilahi
hepiniz aklimdasiniz dualarimdasiniz inşallah yakinda sizlerden de müjdeli haberler alicaz canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…