- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Bu listemi bugun hepsini almadim tabi, bu yazdiklarima alacam her ciktigimda bi iki bisey alip kenara atacam. Aldim bugun biseyler, birazdan atarim canimOy oy pempis pembis al bakalim kizlarina canim bizede paylas olurmu dikkat et yorma kendini gunestede gezme cok
Hayirli olsun canim, gule gule kullanirsinz ins, kiyafetleride paylas görelimaldık tabi eşim almadan duramıyor . sürekli kartal yuvasından bişiler alıyor bebek arabası nı bile indirim de diye aldı 2 takım hastane çıkışı bile var bodyleri var 2 ayakkabı çorap 10 tane falan bebk araba sı da bu
Cok guzeller canim Rabbim hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin insallah hepimizedeAldiklarim bunlar canlar
Oyyy pitirciklar ısırırım ben onun totosundan çok sekerler allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım..Aldiklarim bunlar canlar
Bazen bebeğim varlıgini hissedeyim diye öyle yatıyorum sonra o hemen tepki verip kasiliyor toplanıyor..bende yan yatıyorum....Kizlar ben sirt ustu yatinca bebegim cok hareketleniyor ve surekli pit pit kalp gibi atiyor sizda de oluyor mu acaba ya
Yok benim ki daha da gevsiyo teyzesi pitpitlarda baska tekmelemeye basliyo o atan sey ne acaba onu merak ediyorum kalbi mi diyorumBazen bebeğim varlıgini hissedeyim diye öyle yatıyorum sonra o hemen tepki verip kasiliyor toplanıyor..bende yan yatıyorum....
Hıçkırık olabilir bu haftalarda nefes almayı keşfettiği için minikler duyduğumuz şey hıçkırıp olabilirmiş :))) benim kiz sabah ları uyandiriyordu beni..bu aralar seyreklesti..çok fazla karnımı kasıyor hareketten mi vücudunu mi topluyor bilemedim..yada anası gibi oynamayı çok seviyor içerde göbek atiyor:)))))Yok benim ki daha da gevsiyo teyzesi pitpitlarda baska tekmelemeye basliyo o atan sey ne acaba onu merak ediyorum kalbi mi diyorum
Bir bilsek bir gorsek ne yaptiklarini daha guzel olacak amaHıçkırık olabilir bu haftalarda nefes almayı keşfettiği için minikler duyduğumuz şey hıçkırıp olabilirmiş :))) benim kiz sabah ları uyandiriyordu beni..bu aralar seyreklesti..çok fazla karnımı kasıyor hareketten mi vücudunu mi topluyor bilemedim..yada anası gibi oynamayı çok seviyor içerde göbek atiyor:)))))
O anda ne yaptığını görmek çok güzel olur elbet te..Bir bilsek bir gorsek ne yaptiklarini daha guzel olacak ama
Bayıldım çok tatlilarr :)ya kız çocuğu başka vallaAldiklarim bunlar canlar
Ay cok sirinler ya allahim giysinler daha sirin olacaklar hayirli olsun canim aynen gordukce al biseyler dogana kadar tamamlanir yeterki saglikli dogsunlardaAldiklarim bunlar canlar
Darisi sana ikizlere kardes kiz olur belki canim iyi olmazmiBayıldım çok tatlilarr :)ya kız çocuğu başka valla
Buyuyorlar artik iyice :)))))Kizlar benimde bugun is yaparken baya kut kut vurdu ya ilk defa boyle hisstetim bekledigimde yapmiyordu beklemedigimde ben burdayim.dedi vallahi
Ha ha ha ilahi canim yaa:)) gobek atisi gozumun onune getirince cok komik oluyo. Bnde dun gece kucuk tekmelerini elimle hissetmeye calisiyordum sonra elimi kaldirip göbegime baktim, ayy gobegimde bi tekmeyi atislarini resmen gordum,deriden gordum inanabiliyirsun, sonea esimi cagirdim gel bak diye ama baya bekledi, kizlarim tekme atmyi durdurdu. Sansina küs ddim esime. Sirt ustu yatamiyorum bnde hemen kasilma oluyor. Canim sen hamile yastigi alacaktin aldinmi?Hıçkırık olabilir bu haftalarda nefes almayı keşfettiği için minikler duyduğumuz şey hıçkırıp olabilirmiş :))) benim kiz sabah ları uyandiriyordu beni..bu aralar seyreklesti..çok fazla karnımı kasıyor hareketten mi vücudunu mi topluyor bilemedim..yada anası gibi oynamayı çok seviyor içerde göbek atiyor:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?