2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayirli olsun canim, gule gule kullanirsinz ins, kiyafetleride paylas görelim

Kizlar ben sirt ustu yatinca bebegim cok hareketleniyor ve surekli pit pit kalp gibi atiyor sizda de oluyor mu acaba ya

Kizlar ben sirt ustu yatinca bebegim cok hareketleniyor ve surekli pit pit kalp gibi atiyor sizda de oluyor mu acaba ya
Bazen bebeğim varlıgini hissedeyim diye öyle yatıyorum sonra o hemen tepki verip kasiliyor toplanıyor..bende yan yatıyorum....

Bazen bebeğim varlıgini hissedeyim diye öyle yatıyorum sonra o hemen tepki verip kasiliyor toplanıyor..bende yan yatıyorum....
Yok benim ki daha da gevsiyo teyzesi pitpitlarda baska tekmelemeye basliyo o atan sey ne acaba onu merak ediyorum kalbi mi diyorum

Yok benim ki daha da gevsiyo teyzesi pitpitlarda baska tekmelemeye basliyo o atan sey ne acaba onu merak ediyorum kalbi mi diyorum
Hıçkırık olabilir bu haftalarda nefes almayı keşfettiği için minikler duyduğumuz şey hıçkırıp olabilirmiş :))) benim kiz sabah ları uyandiriyordu beni..bu aralar seyreklesti..çok fazla karnımı kasıyor hareketten mi vücudunu mi topluyor bilemedim..yada anası gibi oynamayı çok seviyor içerde göbek atiyor:)))))

Bir bilsek bir gorsek ne yaptiklarini daha guzel olacak ama

Kizlar benimde bugun is yaparken baya kut kut vurdu ya ilk defa boyle hisstetim bekledigimde yapmiyordu beklemedigimde ben burdayim.dedi vallahi

Ha ha ha ilahi canim yaa:)) gobek atisi gozumun onune getirince cok komik oluyo. Bnde dun gece kucuk tekmelerini elimle hissetmeye calisiyordum sonra elimi kaldirip göbegime baktim, ayy gobegimde bi tekmeyi atislarini resmen gordum,deriden gordum inanabiliyirsun, sonea esimi cagirdim gel bak diye ama baya bekledi, kizlarim tekme atmyi durdurdu. Sansina küs ddim esime. Sirt ustu yatamiyorum bnde hemen kasilma oluyor. Canim sen hamile yastigi alacaktin aldinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…