Oooo almam mi kuzum...ailecek yastık üzerindeyiz..gece bir uyanıyorum adamda 2 tane normal yastık olmasina rağmen benim yastığa da salca olmuş...uyku sersemi deliriyorum uyanmıyor da..o yastığı alınca kocalarınızı atin kizlar yataktan...insan haliyle yon değiştirmek istiyor belli bir saatten sonra bir bakıyorum boş bulduğu yerde benimkinin kafası göbeği bacağı...yaa valla biktim benmiyim hamile o mu bilemedim..bak ben bunu aldım canım..bazıları sırf silikon benimki bazılarının içinde farklı birşey daha var onlar çok sert oluyormus ondan sırf silikon dışıda sırf pamuk aldım.Ha ha ha ilahi canim yaa:)) gobek atisi gozumun onune getirince cok komik oluyo. Bnde dun gece kucuk tekmelerini elimle hissetmeye calisiyordum sonra elimi kaldirip göbegime baktim, ayy gobegimde bi tekmeyi atislarini resmen gordum,deriden gordum inanabiliyirsun, sonea esimi cagirdim gel bak diye ama baya bekledi, kizlarim tekme atmyi durdurdu. Sansina küs ddim esime. Sirt ustu yatamiyorum bnde hemen kasilma oluyor. Canim sen hamile yastigi alacaktin aldinmi?
Oooollleeeyyyy...Slm canim bende kiz annesi oluyorum hayirlisiyla cok sukur netlesti hazirliklar baslasin.
Bn onuda senden alir demistim, ne kadr buyukmus bn daha kucuk bekliyordum yastigi, ama rahatmis yani. Ilerde bebek dogunca da kullanabilirsin emzirirkeen falan. Artik yatakta dönüsler yavas yavas zorlasiyor. Bazen döndugumde agrilar giriyor karnimaOooo almam mi kuzum...ailecek yastık üzerindeyiz..gece bir uyanıyorum adamda 2 tane normal yastık olmasina rağmen benim yastığa da salca olmuş...uyku sersemi deliriyorum uyanmıyor da..o yastığı alınca kocalarınızı atin kizlar yataktan...insan haliyle yon değiştirmek istiyor belli bir saatten sonra bir bakıyorum boş bulduğu yerde benimkinin kafası göbeği bacağı...yaa valla biktim benmiyim hamile o mu bilemedim..bak ben bunu aldım canım..bazıları sırf silikon benimki bazılarının içinde farklı birşey daha var onlar çok sert oluyormus ondan sırf silikon dışıda sırf pamuk aldım.
http://m.n11.com/hamile-yastigi-fairydust-happy-dreams-P21224152
Masallah guzel kizlarima guzel bi arkadas daha geliyor demk, rabbim bagislasin tekrar canim benim. Kız senesi mi acebaSlm canim bende kiz annesi oluyorum hayirlisiyla cok sukur netlesti hazirliklar baslasin.
Ay hayirli olsun canim ben kaldim bi ogrensem bende kizlar cogaldi ya bu sene kiz senesi olacak heralde gelsin pembisler ozmanSlm canim bende kiz annesi oluyorum hayirlisiyla cok sukur netlesti hazirliklar baslasin.
Geriliyor diyemi bilmiyorum ki benim de hep ağrıyor karnım kasiklarim..elinle destekleyerek karnını don yatakta canım..ben salonda tv nin karşısında bile gobegimin altına yastık koyuyorum..hamile yastığı bizim koltuk açılmadığı için sığmıyor..koltuk açılsa gündüz de rahat olcak..ben internette okumuştum sol tarafınıza yatın diye ama bu aralar sağ da daha rahat uyuyorum..bugün başka bur perinatolog ile randevu aldım bakalım bunu begencekmiyim daha doktor bile begenemedim..eşimde kızıp duruyor burdan yorumları okuyorum diye..kendi kafana gore riskli gebelik grubunda çıkardın kendini diyorBn onuda senden alir demistim, ne kadr buyukmus bn daha kucuk bekliyordum yastigi, ama rahatmis yani. Ilerde bebek dogunca da kullanabilirsin emzirirkeen falan. Artik yatakta dönüsler yavas yavas zorlasiyor. Bazen döndugumde agrilar giriyor karnima
İnşallah cnm:) Rabbim hayırlısını versinİnşallah birgün bende bu topiklerde hamilelerle bebek sohbeti ederim. Allahım inşallah
Bendede oluyor Cnm aynı tekmeler gibi atıyor karnımın alt tarafındaKizlar ben sirt ustu yatinca bebegim cok hareketleniyor ve surekli pit pit kalp gibi atiyor sizda de oluyor mu acaba ya
Hakkaten canim ya abartmiyormusun biraz cok sukur bugunlere geldik rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinde bu kadar kurcalamak niye herkafadadan bir ses cikmasi dahami iyi foktoruma biraz guvenmeyi denesen kotu birsey olsa soylerler millet nirmal yolla kaldi diye pek rahat birseycikre olmuyor bizmi biraz sucluyuz acaba sakinma bukadar sakin ama abartma canim bebis iyi saglikli degilmi sen niye illa kotu birsey mi duyacan yapma boyle kocanada bebegede yazik canim tadini cikar rabbim istemedikten sonra sen hicbirsy yapamazsinGeriliyor diyemi bilmiyorum ki benim de hep ağrıyor karnım kasiklarim..elinle destekleyerek karnını don yatakta canım..ben salonda tv nin karşısında bile gobegimin altına yastık koyuyorum..hamile yastığı bizim koltuk açılmadığı için sığmıyor..koltuk açılsa gündüz de rahat olcak..ben internette okumuştum sol tarafınıza yatın diye ama bu aralar sağ da daha rahat uyuyorum..bugün başka bur perinatolog ile randevu aldım bakalım bunu begencekmiyim daha doktor bile begenemedim..eşimde kızıp duruyor burdan yorumları okuyorum diye..kendi kafana gore riskli gebelik grubunda çıkardın kendini diyorsanki ben çok seve seve veriyorum parayı doktora :)
Aynen yaa ins iyidir
Kimseye yaşatmasın rabbim ...ama 24.haftada doğurunca simdi günler de yaklastikca elimde değil stres olmamak..zaten bütün gün yatmaktan daraltilar geliyor..doktor da biraz temkinli davranması lazim canım..vücudum kızarmış önemli değil diyor..yeşil akintim var diyorum önemli değil diyor...geçen seferde herşey önemli değil diye dusunduk hep..özeline de gitsen para da versen adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor..insan bir bakar bilgisayara da bu hasta nin geçmişi nasildi der..her gittiğimde adama ayni şeyleri söylemekten ben sıkıldım..geçmişimi anlatmaktan yoruldum..şöyle olmuştu boyle olmuştu demekten..dikişten önce bize dediki senin rahim ağzı yetmezligin yok doğum nedeni gebelik koleastazi en son gittigimizde serklajin iyi oldu rahim ağzı yetmezligini ekarte ettik o yüzden dikiş atmıştık..tüp bebek doktorum ısrar etmese biz ısrar etmesek dikişe gerek yok dedin hep..anlamadım ne demeye çalıştığını ne yaptığını valla...Hakkaten canim ya abartmiyormusun biraz cok sukur bugunlere geldik rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinde bu kadar kurcalamak niye herkafadadan bir ses cikmasi dahami iyi foktoruma biraz guvenmeyi denesen kotu birsey olsa soylerler millet nirmal yolla kaldi diye pek rahat birseycikre olmuyor bizmi biraz sucluyuz acaba sakinma bukadar sakin ama abartma canim bebis iyi saglikli degilmi sen niye illa kotu birsey mi duyacan yapma boyle kocanada bebegede yazik canim tadini cikar rabbim istemedikten sonra sen hicbirsy yapamazsin
Allah yardımcın olsun canım..cümlemizin yardımcısı olsun..bende cok korkuyorun kizlar ya... her muayeneye giderken bi tedirginim esime pek belli etmemeye calisiyorum uzulmesin die ama korkuyorum bebisim benden gitmisse die.7 seneden beri ilk hamileligim cok aradim ameliyatlar dan gectim rabbim nasip etti cok sukur. hep dua ediyorum. insallah bisey olmaz bebisime
Amin insallahAllah yardımcın olsun canım..cümlemizin yardımcısı olsun..
Ayni korku bendede var muayene gununu iple cekiyorum her duydugum iyi birsyde oh cekiyorum ama korkularimiz normal canim korkma saglikla dogiracaz insallah hepimizbende cok korkuyorun kizlar ya... her muayeneye giderken bi tedirginim esime pek belli etmemeye calisiyorum uzulmesin die ama korkuyorum bebisim benden gitmisse die.7 seneden beri ilk hamileligim cok aradim ameliyatlar dan gectim rabbim nasip etti cok sukur. hep dua ediyorum. insallah bisey olmaz bebisime
Anliyorum canim korkuyorsun ama gene kaybedeceksin diye birsey yok dimi bu bebis skica tutunacak sana annesi bir doktor sec cok kurcalama biz cok arastirdigimiz icin doktorlari begenmiyiruz bende oyleyim anliyorum seni ama stres daha kotu yazik miniciginde etkilenirKimseye yaşatmasın rabbim ...ama 24.haftada doğurunca simdi günler de yaklastikca elimde değil stres olmamak..zaten bütün gün yatmaktan daraltilar geliyor..doktor da biraz temkinli davranması lazim canım..vücudum kızarmış önemli değil diyor..yeşil akintim var diyorum önemli değil diyor...geçen seferde herşey önemli değil diye dusunduk hep..özeline de gitsen para da versen adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor..insan bir bakar bilgisayara da bu hasta nin geçmişi nasildi der..her gittiğimde adama ayni şeyleri söylemekten ben sıkıldım..geçmişimi anlatmaktan yoruldum..şöyle olmuştu boyle olmuştu demekten..dikişten önce bize dediki senin rahim ağzı yetmezligin yok doğum nedeni gebelik koleastazi en son gittigimizde serklajin iyi oldu rahim ağzı yetmezligini ekarte ettik o yüzden dikiş atmıştık..tüp bebek doktorum ısrar etmese biz ısrar etmesek dikişe gerek yok dedin hep..anlamadım ne demeye çalıştığını ne yaptığını valla...
insallah canim aynen bende ole hayirlisi olsunAyni korku bendede var muayene gununu iple cekiyorum her duydugum iyi birsyde oh cekiyorum ama korkularimiz normal canim korkma saglikla dogiracaz insallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?