Masallah guzel kizlarima guzel bi arkadas daha geliyor demk, rabbim bagislasin tekrar canim benim. Kız senesi mi aceba
Ay hayirli olsun canim ben kaldim bi ogrensem bende kizlar cogaldi ya bu sene kiz senesi olacak heralde gelsin pembisler ozman
İnşallah canım bende çok istiyorumDarisi sana ikizlere kardes kiz olur belki canim iyi olmazmi
Sagol canom cok sukur allah bizede bu gunleri gosterdi.elsal canimm gozunaydin 1 prensesimiz daha oluyormuş :)
Ayyy yeri onu,ne kadar çok kuz annesi olacagız topikte.maşallah.Allah kucagına almayı nasip etsin.Slm canim bende kiz annesi oluyorum hayirlisiyla cok sukur netlesti hazirliklar baslasin.
bende daha ögrenemedım malesef doktorum kıza benzettım ama kesın net degıl dıo 1 eylulde detaylı ultrosan var onda kesın bellı olur umarım.....Ay hayirli olsun canim ben kaldim bi ogrensem bende kizlar cogaldi ya bu sene kiz senesi olacak heralde gelsin pembisler ozman
Cnm ablam geldi bsna, cok yogun bir hafta geçirdim.onun için çok yazamadım,bugun ayrıntılı ultrasonum vardı.şükürler olsun, ikiside saglıklı ,bebişlerde büyümüş.bende hiç kilo almamışım 3 haftadır.bunafa cok sevindim:))) benden haberler boyle.KızlarSiden80 yazmiyor mu ben mi göremiyorum
Bende yaklasik o tarihte gidicem ins ikimizde ogreniriz bukezbende daha ögrenemedım malesef doktorum kıza benzettım ama kesın net degıl dıo 1 eylulde detaylı ultrosan var onda kesın bellı olur umarım.....
herkes alışverıse basladı bende tık yok....detaylı ultroson fytları cok yuksek ya ne kadara yptıracaksınızBende yaklasik o tarihte gidicem ins ikimizde ogreniriz bukez
Cok sukur canim bol bol yat evin icinde arada kalk dolas kan.dolasimi icin insallah saglikla gelir bebislerin sende allaha emanetsinSevgili arkadaşlarım bugün beni taburcu ettiler tamamen kanama durana kadar gondermediler. Bebislerim karnimda parelel duruyor ve sagliklari çok iyi. Yarım kiloyu gecmisler teyze leri. Rahimde de çok şükür açılma yok ama rahim boyum biraz daha kısalıp dikise dayanmış. Kanamayida o yapmış zaten ama bu gün baktılar dikişler yerinde duruyor.Allahima şükür çok korktum. Bundan sonra daha dikkat etmek gerekecek yinede wc ye gidebilirsin dedi. Hastanede o kadar serum aldım ki ve antibiyotik damar yoluyla tuvalete sürekli gitmem gerekti. Şimdilik haberler böyle
Hepinize çok teşekkür ederim hepiniz Allah a emanet olun
Benimde bu kontroldn sonra soyler heralde hic bilmiyorum ben fiyatlari canim bide burda tek secenek var sanirim ben oyle uygun yer arayamamda mecbur yapilacak artik ayrica bende hic baslamadim cocugumun hicbirseyi yok ama napim saglikli olsunda gec alim onemli degil dimi amaherkes alışverıse basladı bende tık yok....detaylı ultroson fytları cok yuksek ya ne kadara yptıracaksınız
Aminnnnnn canım teşekkür ederimİnşallah cnm:) Rabbim hayırlısını versin
Oh masallah size nasil keyiflimiydi ultrason ya ☺bende cok istiyorum girmek ya gun gelsede gitsemCnm ablam geldi bsna, cok yogun bir hafta geçirdim.onun için çok yazamadım,bugun ayrıntılı ultrasonum vardı.şükürler olsun, ikiside saglıklı ,bebişlerde büyümüş.bende hiç kilo almamışım 3 haftadır.bunafa cok sevindim:))) benden haberler boyle.
Ayy çok sevindim canım çok şükür..oldum meraktan nasılsınız diye...sakin kalkma canım sakin..bak kilolarida çok güzel...baya büyümüşler kizzzz...neyle besledin sen bunları boyle..bakalım bugün bizimkine ne diyecekler...Sevgili arkadaşlarım bugün beni taburcu ettiler tamamen kanama durana kadar gondermediler. Bebislerim karnimda parelel duruyor ve sagliklari çok iyi. Yarım kiloyu gecmisler teyze leri. Rahimde de çok şükür açılma yok ama rahim boyum biraz daha kısalıp dikise dayanmış. Kanamayida o yapmış zaten ama bu gün baktılar dikişler yerinde duruyor.Allahima şükür çok korktum. Bundan sonra daha dikkat etmek gerekecek yinede wc ye gidebilirsin dedi. Hastanede o kadar serum aldım ki ve antibiyotik damar yoluyla tuvalete sürekli gitmem gerekti. Şimdilik haberler böyle
Hepinize çok teşekkür ederim hepiniz Allah a emanet olun
Bebekler ne kadar olmuş olcmuştur kilolarını mutlaka doktorun..ne bilim biriniz bir gün yazmazsa merak ediyorum iste elimde değil..herkes gün de birkez sabah birde aksam selam versin..herkesin iyi olduğunu bilelim :))))Cnm ablam geldi bsna, cok yogun bir hafta geçirdim.onun için çok yazamadım,bugun ayrıntılı ultrasonum vardı.şükürler olsun, ikiside saglıklı ,bebişlerde büyümüş.bende hiç kilo almamışım 3 haftadır.bunafa cok sevindim:))) benden haberler boyle.
Ayy çok sevindim canım çok şükür..oldum meraktan nasılsınız diye...sakin kalkma canım sakin..bak kilolarida çok güzel...baya büyümüşler kizzzz...neyle besledin sen bunları boyle..bakalım bugün bizimkine ne diyecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?