Detaylı o kadar güzeldi ayak parmaklarını hatta gözlerinde katarakt varmi ona bile bakiyolar. Bu aralar girmem gerekli diye biliyorum tabi sen yurt dışındasin belki prosedür farklıdırOh masallah size nasil keyiflimiydi ultrason ya ☺bende cok istiyorum girmek ya gun gelsede gitsem
Cok sukur canim bol bol yat evin icinde arada kalk dolas kan.dolasimi icin insallah saglikla gelir bebislerin sende allaha emanetsin
Bende yiyorum aynen bakalım benimki kaç olmus...yoğurt bir kase mi yiyorsun..hazır mi ev yapımı mi..sütün pastörize mi günlük mu direk sütçü amcadan mi :)))) ondan farkedermi acaba yoğurt yiyemiyorum yaaaa...yemem lazim anladım canım..Ya alemsin kader.. demiştim ya et süt yumurta yoğurt abur cubur hiç yok bide meyve yiyorum :)) inşallah rabbim çok güzel haberler almani nasip eder. Bilgi ver muhakkak
Yoğurdu ev yapımı annem yapıyor. Her gün 2 kase yoğurt 2 bardak süt kesin. Yoğurt yiyemiyorum bazen ekşi oluyor bende ayran içiyorum. 3 lt su kesin. peynir çok yerim bide her sabah yumurta öğünlerden birinde et tarzı bişey ya işte ne varsa köfte tavuk arada balık böyle işte tatlı çok seviyorum ama en son bayramda azıcık yedim.sut AoC canım günlük süt cam şişede. Bende toksoplazma da negatif ya dikkat etmem gerekiyorBende yiyorum aynen bakalım benimki kaç olmus...yoğurt bir kase mi yiyorsun..hazır mi ev yapımı mi..sütün pastörize mi günlük mu direk sütçü amcadan mi :)))) ondan farkedermi acaba yoğurt yiyemiyorum yaaaa...yemem lazim anladım canım..
1ben 375 tlye yaptırdım. Medıpol Hakan Apaydına , cokk memnun kaldım. Mükemmel biri.herkes alışverıse basladı bende tık yok....detaylı ultroson fytları cok yuksek ya ne kadara yptıracaksınız
Çok keyifliydi cnm.çok mutlu oldum.seninde az kalmış:))Oh masallah size nasil keyiflimiydi ultrason ya ☺bende cok istiyorum girmek ya gun gelsede gitsem
Cnm bnm çok tşkler bizide düşünüyorsun.inan bende oyleyim.yazmasamda girip okuyorum sizi.biri 400 gr biri 320 gr olmuş kızlerımın,çok iyi dedi dr.Bebekler ne kadar olmuş olcmuştur kilolarını mutlaka doktorun..ne bilim biriniz bir gün yazmazsa merak ediyorum iste elimde değil..herkes gün de birkez sabah birde aksam selam versin..herkesin iyi olduğunu bilelim :))))
Ay super canim ben daha 19 yeni oldum daha var suresi heraldeDetaylı o kadar güzeldi ayak parmaklarını hatta gözlerinde katarakt varmi ona bile bakiyolar. Bu aralar girmem gerekli diye biliyorum tabi sen yurt dışındasin belki prosedür farklıdır
Evet canım dikkat etmen gerekiyor ben cozdum olayı yoğurttan kaybediyorum ben :))) sen hem doğal yiyorsun hemde 2 kase ben hic yemiyorum..benimki kac çıkcak bakalım bugün çok fark varsa kesin annenin yogurdundan :))))))Yoğurdu ev yapımı annem yapıyor. Her gün 2 kase yoğurt 2 bardak süt kesin. Yoğurt yiyemiyorum bazen ekşi oluyor bende ayran içiyorum. 3 lt su kesin. peynir çok yerim bide her sabah yumurta öğünlerden birinde et tarzı bişey ya işte ne varsa köfte tavuk arada balık böyle işte tatlı çok seviyorum ama en son bayramda azıcık yedim.sut AoC canım günlük süt cam şişede. Bende toksoplazma da negatif ya dikkat etmem gerekiyor
Maşallah canım kızlarına...sanada Maşallah iyi bakıyorsun onlara..bir de arada burda sizi merak edenleri unutmasanız :))))))Cnm bnm çok tşkler bizide düşünüyorsun.inan bende oyleyim.yazmasamda girip okuyorum sizi.biri 400 gr biri 320 gr olmuş kızlerımın,çok iyi dedi dr.
Canim ayran yap sende yada kati cacik bende hazir yogurt yiyorum ins fayda oluyordur yanursecan canım senin gazına geldim ama yok yaaa ağzımda geviş getire getire su yoğurdu bitirmeye çalışıyorum çok büyük kaseye koymuşum galiba..
hemende bahanem hazır
Olmuyorsa mecbur yoğurt yapmayı öğrenicez canım :))) ben gene de çok bilindik marka yoğurt almiyorum..daha yöresel kooperatif yoğurtları ni alıyoruz..onlar biraz daha doğal gibi..Canim ayran yap sende yada kati cacik bende hazir yogurt yiyorum ins fayda oluyordur ya
bende yogurt yiyorum gunluk bi kase, ev yogurdu hemde, tatli oluyo baxen eksi oluyo ama yiyorum genede, sirf dis agrisi ve kramp agrisi cekmemek icin. Yemedigim zamanlar sabahlari cok guzel bi sekilde kramp giriyor bacagima, yogurt guzel ya ben seviyorum sahsen. Sende yemeye calis sagligin icin hic olmazsa kucuk bi kase zorla ye, bu bnm icin faydali diye diye kasikla, ise yariyo canim:))Olmuyorsa mecbur yoğurt yapmayı öğrenicez canım :))) ben gene de çok bilindik marka yoğurt almiyorum..daha yöresel kooperatif yoğurtları ni alıyoruz..onlar biraz daha doğal gibi..
Canim sut bulabilsem yogurt yaorimda hazila idare etcez mecburOlmuyorsa mecbur yoğurt yapmayı öğrenicez canım :))) ben gene de çok bilindik marka yoğurt almiyorum..daha yöresel kooperatif yoğurtları ni alıyoruz..onlar biraz daha doğal gibi..
Cnm tskler. Zaman oldukca girmeye calışacagım .bende sizleri hep merak ediyorum:)Maşallah canım kızlarına...sanada Maşallah iyi bakıyorsun onlara..bir de arada burda sizi merak edenleri unutmasanız :))))))
Sagol canim hep kiz annesi oluverdik allahin izniyle bende ing. Donunce alisverise baslicam ama soyle kaba taslak nasil bir oda yapacagimi planladim benim uc tane yatak almam lazim birini kendi odasina birini bizim yatak odasina birinida alt salonuma simdilik plan asamasindayim donunce allah nasibederse icraata geciricem.Ayyy yeri onu,ne kadar çok kuz annesi olacagız topikte.maşallah.Allah kucagına almayı nasip etsin.
Canim kiza benziyor dediyse kiz olma ihtimali cok yuksek banada iki hafta once kiza benziyor dedi dun ayrintili ultrasondada kiz oldugu kesinlesti cok sukur.bende daha ögrenemedım malesef doktorum kıza benzettım ama kesın net degıl dıo 1 eylulde detaylı ultrosan var onda kesın bellı olur umarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?