Canım benimde 18 inde var ayrintilida randevum 800 tl dediler banada,gidicez mecburherkes alışverıse basladı bende tık yok....detaylı ultroson fytları cok yuksek ya ne kadara yptıracaksınız
Ohaa dicem ayip olmasin ☺☺ama bu ne ya kizlar zaten biz tup yaptik ya herseye ozeniyoruz para para para millet bedava doguruyor vallahi bu ayrntiliyi herkes yaptirmak zorundami kizlar ben int bakyim riskli durumlarda diyor tirstim biz riskliyiz diyemi arkadas hamile o yaptirmamis bilginiz varmiCanım benimde 18 inde var ayrintilida randevum 800 tl dediler banada,gidicez mecbur
Daha erkendir canim cikmasi icin, uc dort haftaya cikacak sabret. Bizimde oyleydi, yiyince cikiyordukizlar ya sabahlari hic karnim yok gibi oluyo snra biseyler yedikce cikio ole hamileyim diyorum. sabah kalkinca yok mus gibi oluyo.. cok korkuyorum. daha erken dir dimi cikmasi biraz daha.. sanirim fazla dusundum bu aralar psikoloji bitti sanirimhayirlisi olsun. muayene gunu gelsin artik ;(
saol canim aydinlattigin icin.insallahDaha erkendir canim cikmasi icin, uc dort haftaya cikacak sabret. Bizimde oyleydi, yiyince cikiyordu
Hicmi yok, cokmu zayifsin canim, yada boylukızlar benmde pek karnım yok 4buçuk aylık olduk ama yok siz ne durumdasınız?
benim sabah yokkızlar benmde pek karnım yok 4buçuk aylık olduk ama yok siz ne durumdasınız?
iç karnımız geniştir cnm heraldebenim sabah yokgibi yedikce cikio
1.61 boyundayım zayıfım 58 kilo oldumHicmi yok, cokmu zayifsin canim, yada boylu
Merak ettim foto atabilirsen bakariz, boylu da degilsin kilomuz ayni ama ben on cm daha uzun boyluyim senden canimçok az var yani varsa bile
Aynen canim sanki biraz biraz cikiyor ben kilo almiyorum ama ondan heralde cikar yakindakızlar benmde pek karnım yok 4buçuk aylık olduk ama yok siz ne durumdasınız?
Kese yoğurdu ile ayranı severim bende normalde..annem bazen yapar eskiyen yoğurtlar ile..ama oda cabuk bozuluyor nede olsa doğal oda..49 çift takıma mi verdin canim..teki mi 49 sen ikişer takim aldım diye soruyorum...su unnado diye bir site var orda da çok uygun günlük badiler ayaklı pantolonlar var onlardan alcam ben simdi..günlük giydir çıkar at..eşim in aldığı takim lar daha ucuz mesela orda esim in anneler gününde aldığı takimi atarım çok pahalıya almıştı ama..kendi uydurmuş takim yapmış..K kaderim35 canım ben chicco dan aldım takımları,99 tl den 49 tl ye inmisti ama hastane çıkışı değil tam olarak kalanları kendim tamamladım ama yinede indirim günüydü o yüzden bende takip ediyordum...
Yoğurt konusuna gelincede bende hiç sevmiyorum yoğurt yemeyi ama bir yolunu buldum kese yoğurdu diye de geçiyor normal markalarda süzme olarak geçiyor ama gerçek kese yoğurdu bulursan ondan muhteşem ayran oluyor tavsiye ederim
Çok pahalı canım niye öyle ki...ben dun ayrintiliya 300 e girdimCanım benimde 18 inde var ayrintilida randevum 800 tl dediler banada,gidicez mecbur
Tanesini 49 tl den aldım ama takım tulum şapka eldiven falan var içinde yada zibin mi deniyo valla dah isimlerini bile bilmiyorum...onlardan ikişer tk aldım...Kese yoğurdu ile ayranı severim bende normalde..annem bazen yapar eskiyen yoğurtlar ile..ama oda cabuk bozuluyor nede olsa doğal oda..49 çift takıma mi verdin canim..teki mi 49 sen ikişer takim aldım diye soruyorum...su unnado diye bir site var orda da çok uygun günlük badiler ayaklı pantolonlar var onlardan alcam ben simdi..günlük giydir çıkar at..eşim in aldığı takim lar daha ucuz mesela orda esim in anneler gününde aldığı takimi atarım çok pahalıya almıştı ama..kendi uydurmuş takim yapmış..
Ya bencede çok pahalı,benim drum yönlendirdi buna bu dr da sadece çarşamba günleri ist dan geliyormuş acibademe ama 300 nereee 800 nereee çok uçuk sizin rakamlara bakıncaÇok pahalı canım niye öyle ki...ben dun ayrintiliya 300 e girdim
Ben normali bu sandım ama bir benimki uçuk muş anladigim kadariyla arastirsammi başka dr acaba şimdi düşünmüyor değilim açıkçasıOhaa dicem ayip olmasin ☺☺ama bu ne ya kizlar zaten biz tup yaptik ya herseye ozeniyoruz para para para millet bedava doguruyor vallahi bu ayrntiliyi herkes yaptirmak zorundami kizlar ben int bakyim riskli durumlarda diyor tirstim biz riskliyiz diyemi arkadas hamile o yaptirmamis bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?