2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

nursecan canım senin gazına geldim ama yok yaaa ağzımda geviş getire getire su yoğurdu bitirmeye çalışıyorum çok büyük kaseye koymuşum galiba..
hemende bahanem hazır

Canım yoğurt yiyemiyorsun ayran yap ben bazende sodali yapıyorum Ayranı soğuk soğuk bi güzel oluyor. Serinletiyor valla ohh miss

Sorma ya şimdi başka bir num daha aldım bir yere daha sorayım diye 1400 tl dedi ikiz gebeliklerde şimdi acibademe mum oldum açıkçası
Uçmuş fiyatlar ya sen istanbuldamiydin. Gerçi hocanın gönderdiği bizi ne fiyat derse desin yaptiracaktik.

Uçmuş fiyatlar ya sen istanbuldamiydin. Gerçi hocanın gönderdiği bizi ne fiyat derse desin yaptiracaktik.
Aynen işte bende onun yonlendirdigine gitmek durumundayım,yok canım bursa dayım ist dan geliyormuş dr...Ama normalde bütün özel hast ler yapıyor bu neden beni o tarz yerlere yonlendirmedi anlamadım...Şimdi yonlendirdigide özel muayene 1400 dedi ama gayet güzel özel hast lerde var yonlendirebilecegi onunda anlaşmalı olduğu

Ben burda bi kac magzada sordum baktim, 45 le 60 arasi 8 veya 10 parcali hastne cikis setleri, ama battaniyesiz, battaniyeli de 60 tan bsliyor iste.

gercekten pahaliymis canim, bakalim bizimki ne kadr istiyecek. Kendi doktorum bakacam ddi, carsamba veya persembe, cumaartesi gunude olabilir artik hangi gun uygunsa

Tanesini 49 tl den aldım ama takım tulum şapka eldiven falan var içinde yada zibin mi deniyo valla dah isimlerini bile bilmiyorum...onlardan ikişer tk aldım...
Benimki de dun baktigim chicco dedi galiba 89 dedi tam takim battaniyesi mendili filan 10 parçaymış..

Canım benim dun gittiğim unlu bir perinatolog izmirde..orda varsa perinatolog ara muayenesini sor..izmirde doktorlar özel hastanede detaylı yapıyorsa bile perintolog geliyormuş ortalama gene 250 300 ama ikiz olunca iki kati aliniyormus..izmirdeki arkadaşlar bu fiyatlara yaptırmış..

serenci sen pasalar nasil duruyor icerde altli ustlu mu yoksa sag sol mu, benim kizlarin hareketlerini hissetmem icin iki tarafli tekmelenmem gerkemiyor mu, bn hep sol alt kisimda hissediyorum kucuk tekmeleri, bu sabah sag tarafimda yatarken bi iki pit hissetrim ama hep sol tarafta oluyo, seninde oyle mi bide Siden80 ninde oylemi

Kızlar merhaba bu doğum çantasında neler nler olmalı bana yazarmısınız eee bence hazırlıklara başlamalı 7. aya girmek üzereyim erken doğum riskine karşı tedbir almak lazım

Aynen oule daha var nasilsa deyip daha guzeli icin bekletiyoruz almayi
Arkadaş im bol bol penye citcitli badi ayaklı penye pijamalardan almıştı..günde habire üstünü değiştirdikleri için evde rahat oluyormus..zaten kis bebeği gezmeye çıkarmam baharda yazın ciciler çeşitlenir bol bol giydiririz değişik değişik

gercekten pahaliymis canim, bakalim bizimki ne kadr istiyecek. Kendi doktorum bakacam ddi, carsamba veya persembe, cumaartesi gunude olabilir artik hangi gun uygunsa
Aman onlar iyi olsunlar bir sorun çıkmasında napalım onlar için çalışıyoruz sonuçta,bizimkiler zaten masrafli çocuklar oluşumları için bile ne paralar harcadık dmi:) benimde salı gününe denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…