nursecan canım senin gazına geldim ama yok yaaa ağzımda geviş getire getire su yoğurdu bitirmeye çalışıyorum çok büyük kaseye koymuşum galiba..
hemende bahanem hazır
nursecan canim tekrardan gecmis olsun ins bi daha yasamazsin, iyi olmaniza cok sevindim, aramiza hosgeldin tekrardan cicim
Canım benimde 18 inde var ayrintilida randevum 800 tl dediler banada,gidicez mecbur
Sorma ya şimdi başka bir num daha aldım bir yere daha sorayım diye 1400 tl dedi ikiz gebeliklerde şimdi acibademe mum oldum açıkçasıYa niye o kadar pahalı ben 270 vermiştim. Hemde bizim hoca tavsiye etmişti
Uçmuş fiyatlar ya sen istanbuldamiydin. Gerçi hocanın gönderdiği bizi ne fiyat derse desin yaptiracaktik.Sorma ya şimdi başka bir num daha aldım bir yere daha sorayım diye 1400 tl dedi ikiz gebeliklerde şimdi acibademe mum oldum açıkçası
Oyy cicisim benim, icinde hayal etmek cok guzel, annesi sen daha neler nelr alirsin kiymetlineKızlar bu anneler günü hediyemiz tek benim bunlar var iste :)))Eki Görüntüle 1606304
Aynen işte bende onun yonlendirdigine gitmek durumundayım,yok canım bursa dayım ist dan geliyormuş dr...Ama normalde bütün özel hast ler yapıyor bu neden beni o tarz yerlere yonlendirmedi anlamadım...Şimdi yonlendirdigide özel muayene 1400 dedi ama gayet güzel özel hast lerde var yonlendirebilecegi onunda anlaşmalı olduğuUçmuş fiyatlar ya sen istanbuldamiydin. Gerçi hocanın gönderdiği bizi ne fiyat derse desin yaptiracaktik.
Ben burda bi kac magzada sordum baktim, 45 le 60 arasi 8 veya 10 parcali hastne cikis setleri, ama battaniyesiz, battaniyeli de 60 tan bsliyor iste.Kese yoğurdu ile ayranı severim bende normalde..annem bazen yapar eskiyen yoğurtlar ile..ama oda cabuk bozuluyor nede olsa doğal oda..49 çift takıma mi verdin canim..teki mi 49 sen ikişer takim aldım diye soruyorum...su unnado diye bir site var orda da çok uygun günlük badiler ayaklı pantolonlar var onlardan alcam ben simdi..günlük giydir çıkar at..eşim in aldığı takim lar daha ucuz mesela orda esim in anneler gününde aldığı takimi atarım çok pahalıya almıştı ama..kendi uydurmuş takim yapmış..
gercekten pahaliymis canim, bakalim bizimki ne kadr istiyecek. Kendi doktorum bakacam ddi, carsamba veya persembe, cumaartesi gunude olabilir artik hangi gun uygunsaAynen işte bende onun yonlendirdigine gitmek durumundayım,yok canım bursa dayım ist dan geliyormuş dr...Ama normalde bütün özel hast ler yapıyor bu neden beni o tarz yerlere yonlendirmedi anlamadım...Şimdi yonlendirdigide özel muayene 1400 dedi ama gayet güzel özel hast lerde var yonlendirebilecegi onunda anlaşmalı olduğu
Benimki de dun baktigim chicco dedi galiba 89 dedi tam takim battaniyesi mendili filan 10 parçaymış..Tanesini 49 tl den aldım ama takım tulum şapka eldiven falan var içinde yada zibin mi deniyo valla dah isimlerini bile bilmiyorum...onlardan ikişer tk aldım...
Canım benim dun gittiğim unlu bir perinatolog izmirde..orda varsa perinatolog ara muayenesini sor..izmirde doktorlar özel hastanede detaylı yapıyorsa bile perintolog geliyormuş ortalama gene 250 300 ama ikiz olunca iki kati aliniyormus..izmirdeki arkadaşlar bu fiyatlara yaptırmış..Aynen işte bende onun yonlendirdigine gitmek durumundayım,yok canım bursa dayım ist dan geliyormuş dr...Ama normalde bütün özel hast ler yapıyor bu neden beni o tarz yerlere yonlendirmedi anlamadım...Şimdi yonlendirdigide özel muayene 1400 dedi ama gayet güzel özel hast lerde var yonlendirebilecegi onunda anlaşmalı olduğu
İnsan bakıyor bakıyor da alamıyor karar veremiyor birazdaha büyüsün diyorum :)))))Oyy cicisim benim, icinde hayal etmek cok guzel, annesi sen daha neler nelr alirsin kiymetline
Aynen oule daha var nasilsa deyip daha guzeli icin bekletiyoruz almayiİnsan bakıyor bakıyor da alamıyor karar veremiyor birazdaha büyüsün diyorum :)))))
Hayir canim ertesi gun basliyoruz saymayaTransferin ilk gününden itibaren mi sayıyoruz test günümüzü
Tmm sagol o zamn benim 7 bugün hiç belirtim yok daHayir canim ertesi gun basliyoruz saymaya
Arkadaş im bol bol penye citcitli badi ayaklı penye pijamalardan almıştı..günde habire üstünü değiştirdikleri için evde rahat oluyormus..zaten kis bebeği gezmeye çıkarmam baharda yazın ciciler çeşitlenir bol bol giydiririz değişik değişikAynen oule daha var nasilsa deyip daha guzeli icin bekletiyoruz almayi
Aman onlar iyi olsunlar bir sorun çıkmasında napalım onlar için çalışıyoruz sonuçta,bizimkiler zaten masrafli çocuklar oluşumları için bile ne paralar harcadık dmi:) benimde salı gününe denk geliyorgercekten pahaliymis canim, bakalim bizimki ne kadr istiyecek. Kendi doktorum bakacam ddi, carsamba veya persembe, cumaartesi gunude olabilir artik hangi gun uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?