- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Belirti bazen olmayabilir canim gonlunu ferah tut, dikkatli ol test gunune kadr. Ilk denemen sanirim, hayirli olsun insallh hayirlisyla tutunur sana bebeginTmm sagol o zamn benim 7 bugün hiç belirtim yok da
Evet aynen oyle kirlencek ler citcitli badi ve pijamalar cok lazim olacak, sonra corap battaniye de yedekleri olmali. Eltimden biliyorum pek bi hazirlik yapmamisti annem alir diye, kisin dogdu bebek, ilk gunler baya zorlandiArkadaş im bol bol penye citcitli badi ayaklı penye pijamalardan almıştı..günde habire üstünü değiştirdikleri için evde rahat oluyormus..zaten kis bebeği gezmeye çıkarmam baharda yazın ciciler çeşitlenir bol bol giydiririz değişik değişik
89 tl çok iyi canım tam takıma zaten battaniyesi mendili derken o fiyatları geçiyor bile neredeyse birde chicco nun ürünleri çok kaliteliBenimki de dun baktigim chicco dedi galiba 89 dedi tam takim battaniyesi mendili filan 10 parçaymış..
Dun ben su unlu methi duyulan adamı tanımak için gittim gitmişken de detaylı tarama haftası dedi yaptı...doğum paraları var kızlar hic sordunuzmu ne kadar diye ben 5000 duydum...çok ta gelmedi açıkçası..Aman onlar iyi olsunlar bir sorun çıkmasında napalım onlar için çalışıyoruz sonuçta,bizimkiler zaten masrafli çocuklar oluşumları için bile ne paralar harcadık dmi:) benimde salı gününe denk geliyor
Tühh yaa alsaydım keske..benimki habire araba derdinde olduğu için..arabaları ne yapcaksiniz..ben çok detaylı teferruatlı almiycam kaliteli baston tipi pusetlı alcaz..dun görünce vazgeçtim hem çok agir hem arabada çok yer kaplıyor diye travel sistemden vazgeçtik..89 tl çok iyi canım tam takıma zaten battaniyesi mendili derken o fiyatları geçiyor bile neredeyse birde chicco nun ürünleri çok kaliteli
Canım belirti arama hiç,sana söylüyorum ama bende hergün arastirmistim belirtiyi :))) İnşallah pozitif olur yavruna kavusursunTmm sagol o zamn benim 7 bugün hiç belirtim yok da
Benim doktor sanirim 1000 tl alacak dogum icin, rabbim erken dogum yasatmasin, bebklr zamaninda gelirse tabi ins, yoksa kuvozli bi hastne bulmam lazimDun ben su unlu methi duyulan adamı tanımak için gittim gitmişken de detaylı tarama haftası dedi yaptı...doğum paraları var kızlar hic sordunuzmu ne kadar diye ben 5000 duydum...çok ta gelmedi açıkçası..
Kisin penye battaniyemi alincak peki canım..hangisinin kullanımı mantıklıEvet aynen oyle kirlencek ler citcitli badi ve pijamalar cok lazim olacak, sonra corap battaniye de yedekleri olmali. Eltimden biliyorum pek bi hazirlik yapmamisti annem alir diye, kisin dogdu bebek, ilk gunler baya zorlandi
Valla araba icin o kadr acele etmeyin kisin pekte lazim olmaz hele ilk ayTühh yaa alsaydım keske..benimki habire araba derdinde olduğu için..arabaları ne yapcaksiniz..ben çok detaylı teferruatlı almiycam kaliteli baston tipi pusetlı alcaz..dun görünce vazgeçtim hem çok agir hem arabada çok yer kaplıyor diye travel sistemden vazgeçtik..
Olsun canım üzülme indirimler oluyor sürekli takip et en iyisi...Bende araba işini ikiz olmasına rağmen basit ve tek alacağım iki tane ana Kucağı o kadarTühh yaa alsaydım keske..benimki habire araba derdinde olduğu için..arabaları ne yapcaksiniz..ben çok detaylı teferruatlı almiycam kaliteli baston tipi pusetlı alcaz..dun görünce vazgeçtim hem çok agir hem arabada çok yer kaplıyor diye travel sistemden vazgeçtik..
Penyeler evde cok kullanilir misafiirlikte de, zaten kalin olanlardan sart ama penye battaniye sart yedegiyle beraber, zaten hastane cikisinn setinde bi tane var, bi tane ayri alip yedekle.Kisin penye battaniyemi alincak peki canım..hangisinin kullanımı mantıklı
Bende diyom takti benimki alcakmis taksitler bitsin diye..puset arabaya mecbur zaten..diyorum kisin çıksam bile sen götürürsün arabayla soğukta çıkarmam bebek arabasiyla çocuğu diye..alsin napim o kazanıyor parayı :))))) çok özenli bu sefer geçen ikizler de birşey almadık ben onu suçladım manevi olarak belki beyin kendini daha çok hazirlayacakti..simdi almak istiyor ondan galiba..Valla araba icin o kadr acele etmeyin kisin pekte lazim olmaz hele ilk ay
Hic mi hazirlik yapmadin caanim, seninkilerin cinsiyeti kesinlesmiydi, en son kiza donmistuKızlar merhaba bu doğum çantasında neler nler olmalı bana yazarmısınız eee bence hazırlıklara başlamalı 7. aya girmek üzereyim erken doğum riskine karşı tedbir almak lazım
Çıkmıyoruz yaa pek dışarı dun de doktor dönüşü bebek arabası için gittik atayim kizin verdiği listeyi de görün bakalım neler alincakmis..bana çok abartı geldi sizde bakin bakalımOlsun canım üzülme indirimler oluyor sürekli takip et en iyisi...Bende araba işini ikiz olmasına rağmen basit ve tek alacağım iki tane ana Kucağı o kadar
Alin icerde bilunsun o zamn madem esinde cok istiyor, sen kafanda naskl bisey istedigini kurmussun zaten canimBende diyom takti benimki alcakmis taksitler bitsin diye..puset arabaya mecbur zaten..diyorum kisin çıksam bile sen götürürsün arabayla soğukta çıkarmam bebek arabasiyla çocuğu diye..alsin napim o kazanıyor parayı :))))) çok özenli bu sefer geçen ikizler de birşey almadık ben onu suçladım manevi olarak belki beyin kendini daha çok hazirlayacakti..simdi almak istiyor ondan galiba..
Aynen ya daha onlar var...fiyatları hiç bilmiyorum net sormadım henüz, ama artık 5 ayları bitirdik artık hazırlıklara başlamak lazımDun ben su unlu methi duyulan adamı tanımak için gittim gitmişken de detaylı tarama haftası dedi yaptı...doğum paraları var kızlar hic sordunuzmu ne kadar diye ben 5000 duydum...çok ta gelmedi açıkçası..
Anladim tek tarafli degil yani pitirciklar, bnm tek tarafli, sagli sollular icerde, ama iki gecedir saat 3 e geliyor bunlar basliyor dans etmeye, ay uyandiriyorlar uyutmuyor goruyormusun teyzesi:)) sabah 6 ya dogri duruyo hareketleriacelyacicegi canım benim altı üstlüler ama çok hareketliler masallah pitir pitir hep karnim ama arada bir ağır tekmelerde yiyorum,birde birşeye sinirleneyim tam bagiracak gibi oluyorum bir heyecanlaniyorlar pitir pitir sonra gülmeye başlıyorum :))) ama göbek deligim bir değişik gergin mor damarlar falan belirdi minik catlaklarla beraber çünkü bazen dik duramiyorum bitanesii tam orada ve hareket ettiğinde çok korkuyorum
Kız normalde baktigim bile yoktu dun arabaları görünce bizim araba minik hayatta sığmaz,dedik..yoksa o ne zamandır internette araştırıyor..bagajı ölçüyor..evde bebek arabası kapanınca ne kadar yer kaplıyor sigiyor mu diye bakıyor her aksam kafadan onu bagaja sıgdrmaya calisiyor..dun gerçeğini görelim diye gittik sığmadı :))))))Alin icerde bilunsun o zamn madem esinde cok istiyor, sen kafanda naskl bisey istedigini kurmussun zaten canim
Sağol evet ilk denemem rabbim sağlıkla kucağına almayinasip etsin bebeginiziBelirti bazen olmayabilir canim gonlunu ferah tut, dikkatli ol test gunune kadr. Ilk denemen sanirim, hayirli olsun insallh hayirlisyla tutunur sana bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?