2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Anladim tek tarafli degil yani pitirciklar, bnm tek tarafli, sagli sollular icerde, ama iki gecedir saat 3 e geliyor bunlar basliyor dans etmeye, ay uyandiriyorlar uyutmuyor goruyormusun teyzesi:)) sabah 6 ya dogri duruyo hareketleri
Yerimm ama ben onları prenseslerim benim :)) aynen gece cosuyorrlar annem söyledi gündüz senin hareketlerinden onlar rahat edemiyor gece biz uyuyunca rahat ediyorlarmis :))))

Ay vala alem senin esin, cok dusunceli demek kizi konisinda, boyle olmasi iyidir devam etsin, ilgisiz olmasindan iyidir

Ha bnm gobek deligimde düzlesti, eskiden cukurdu. Catlaklarin baslamis nemlendiriyor musun karnini
Nemlendirmem mi canim ama işte catlayacaksa catliyor birde bizim ikiz bir yerden sonra kontrol edemeyecegiz zaten...Ben lierac kullanıyorum ama diyorumki aktardanda yağ karisimimi alsam sen ne kullaniyorsun

Nemlendirmem mi canim ama işte catlayacaksa catliyor birde bizim ikiz bir yerden sonra kontrol edemeyecegiz zaten...Ben lierac kullanıyorum ama diyorumki aktardanda yağ karisimimi alsam sen ne kullaniyorsun
Bebek yagi ve kakao, aci badem yaglari, iyi gelio, bazen cok geriliyo ozellikle aksamalri

Benimannem aci badem yagi sürmüş hep karıda bir çatlak yokk yaa...ben simdilik komilininbebe yagi var doğal zeytinyagli onla masaj yapıyorum..masaj yapıp kan akışını orda hızlandırmak lazimmis...

Benimannem aci badem yagi sürmüş hep karıda bir çatlak yokk yaa...ben simdilik komilininbebe yagi var doğal zeytinyagli onla masaj yapıyorum..masaj yapıp kan akışını orda hızlandırmak lazimmis...
Tamam bende öyle birşey takviye alayım...Kız o ne öyle listeye amaninn :)

Evt aci badem tuylenmede yapmaz, tatlisi yapiuor. Masajla surunce cokk iyi geliyor kizariyor gobiss.

Merak etme, anasinida cok seviyordur bazen oluyordur arada kirilma falan. benimkide oyle caktirma:)))
Bizden fazla hamile kiz bunlar....ne tripleri cekiliyor..ne çeneleri :)))) arkadaşım hamile iken psikopat gibiymiş kocası yanina yaklasilmiyor diyordu..sakinleştirici içiyordu düşün...ben ne aserdigimi biliyorum...dondurma al diyorum geçen hergun yiyorsun içinde ne olduğu belli değil diyor...lan dedim mevsiminde olmayan meyva istiyorum sanki..

Evt aci badem tuylenmede yapmaz, tatlisi yapiuor. Masajla surunce cokk iyi geliyor kizariyor gobiss.
Ben daha bu sefer tek diye pek sallamadım yoksa acibadem geçen sefer hep surdum birşey olmadi çok şükür...ama popoma sürmeyi unutmusum yada çok ani kilo aldım verdim hep orda çatlaklar mevcut :))) benim göğüs cevrem mor damar lar var çok ta belli...resmen damarlar dışa vurdu..göbeğinde de delikten yukarı mor bir çizgi oldu bu sefer...

Vala dogru soyledin, bi agiz tadiyla aserttirmiyorlar ya, icindekiler sagliksiz diyor banada, bnde diyorum napayim git kizlarina anlat onlar istiyor. Sonra aliyor mecburr

Bnde hergun suremiyorum üseniyorum, günasiri suruyorum elimden geldigince. Geriye kalan catlatlar kabulumdur napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…