2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben de soluma yada sağıma yatmaktan kulaklarım maf oldu canım...yanıyor artik iyice...duzlesti sanki...benim kasik ağrım belime vuruyordu birde canım...yatma pozisyonu nu değiştirsem de geçmiyordu..bebek te sanki bir tarafa sıkışıyormuş hissi veriyordu...kasık ağrısı sırtına beline vuruyor mu..bugün doktor kan gelirse sıvı gelirse karin ağrısı olursa mutlaka hocayı ara dedi...inşallah olmaz kimsenin başına gelmesin...daha nasıl dua edeyim düşmanım dahi yaşamsın boyle sıkıntılar herkes gününde sağ salim alsın bebeğini...

Aaa cok gecmiş olsun cnm ya.Allah korusun seni ve bebeğini .dualarım seninle.

Cnm bnmde dr ölçtü bugun.sorun yok 3 cm in üstünde dedi .telaşlanma sen sakın,stres yapma

Cnm bende bugun kontrole gittiğimde dra orada bie ikiz hamile gördüm.drum dediki 38. Haftada ve bebekler 3 kg mış:))) ne diyim .

Aaa cok gecmiş olsun cnm ya.Allah korusun seni ve bebeğini .dualarım seninle.
Sağol canım sizde dikkatli olun..geçen sefer hep önemsemedim cocuklar buyuyor diye vücut tepki veriyor diye...simdi en ufak bir şey de arıyorum doktorumu...sizde kesmeyin irtibatı...

Cnm bende bugun kontrole gittiğimde dra orada bie ikiz hamile gördüm.drum dediki 38. Haftada ve bebekler 3 kg mış:))) ne diyim .
Daha niye almıyorlarmış yaaa..annemsek o di çok mu şişmiş ti...ikiz 38 lerde maşallah..ben bir önce 28 i görsem...sonra hedefim 32...ama 28 e bile daha çok var canım..şöyle uyutsalar birazcık haftalar geçse...

Valla karnı bayagı şişti:) ama aşırı değil.aynn cbünm ilk hedef 28 .sonra 32...inşallah zaman çabuk gecer diorum bende

Valla karnı bayagı şişti:) ama aşırı değil.aynn cbünm ilk hedef 28 .sonra 32...inşallah zaman çabuk gecer diorum bende
Benim çocukluk arkadasım da hamileydi ikiz...son zamanlarda kalkamıyormus yerinden..ki erken doğum oldu...karni mi oynatamiyirdum diyor...

Keske uyutsalar ya, ay insallh gorurhz o haftalarida canim, bn sahsen persembe gunlerini cokk sever oldum, yeni haftama o gun girdigim icin. Bnm kasilmalarimda vardi gece ama agrisiz, bugun doktoru aradim, enfeksiyon ve iltihabin var ondan kasilmalarin oluyor ddi, ilac yazdi, enfeksiyon icin, bide magnezyum da yazdirdim ona. istirahat et bol bol su ic ddi.

Antibiyotik mi verdi canım...benimkide sor diyor doktora millet magnezyum içiyor içsem nolur diye...

Antibiyotik mi verdi canım...benimkide sor diyor doktora millet magnezyum içiyor içsem nolur diye...
Ben içiorum zaten. Drada soylemedim cnm.ben kimya okudum cnm. 2 senede biyokimya okudum.az cok biliorum aslında ilaçları ve etkileşimleri.birde fazla bie gelse bir zararı olmaz cnm merak etme

Alt karin ağrısı var gene biraz cık canım 4 te hocayla randevum var bakalım ne diyecek...uzanıyorum yatıyorum tv izliyorum napayım...sen nasılsın..
Cok mu agrin canim ya niye boyle oluyorki rabbim korusun yavrunla seni aman yat dikkat et sut muz ye bol su ic gerekirse yatarak dogur kizini yetterki saglikla dogsun allahim acisini gostermesin

evet cnm aha hiç hazırlık yapmadım ikiside kız Allah izin verirse kızçelerim olacak
Oylemi benimkilerde kiz masallh, 3 tane kiz bekleyen anneler olduk ikiz) ne zamn alacaksin canim. 30 haftaya kadr bitsin ki ne olur ne olmaz ikizler supriz yapabilirler erken glerek. Allahim zamaninda gelmeyi nasip etsin oncellikle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…