Ben de soluma yada sağıma yatmaktan kulaklarım maf oldu canım...yanıyor artik iyice...duzlesti sanki...benim kasik ağrım belime vuruyordu birde canım...yatma pozisyonu nu değiştirsem de geçmiyordu..bebek te sanki bir tarafa sıkışıyormuş hissi veriyordu...kasık ağrısı sırtına beline vuruyor mu..bugün doktor kan gelirse sıvı gelirse karin ağrısı olursa mutlaka hocayı ara dedi...inşallah olmaz kimsenin başına gelmesin...daha nasıl dua edeyim düşmanım dahi yaşamsın boyle sıkıntılar herkes gününde sağ salim alsın bebeğini...Canım geçmiş olsun.bununla bitsin sıkıntın. Bu kasılma nasıl bişey benim hiç olmadi da. Bugün benim kasik ağrım var. Bide sabah belim ağrıdı heralde oda düz yatmaktan. Hiç sağıma soluma donemiyorum ben. Batiyo gibi dönünce
Aaa cok gecmiş olsun cnm ya.Allah korusun seni ve bebeğini .dualarım seninle.Kasılmalar vardı dun hic geçmedi belimin agrisida hic geçmedi aradım hocayı ünv ye gönderdi erken doğum olabilir diye..burda da yatış verdiler serum yiyorum..rahim ağzım kısalmış baya eşime demedim ama 5 lerde olan değer dun burda 3 lerde ölçüldü...
Cnm bnmde dr ölçtü bugun.sorun yok 3 cm in üstünde dedi .telaşlanma sen sakın,stres yapmaKasılmalar vardı dun hic geçmedi belimin agrisida hic geçmedi aradım hocayı ünv ye gönderdi erken doğum olabilir diye..burda da yatış verdiler serum yiyorum..rahim ağzım kısalmış baya eşime demedim ama 5 lerde olan değer dun burda 3 lerde ölçüldü...
Cnm bende bugun kontrole gittiğimde dra orada bie ikiz hamile gördüm.drum dediki 38. Haftada ve bebekler 3 kg mış:))) ne diyim .Ayy bide noldu kızlar dun ilk yoğun bakıma doğumhane de kontrol ettiler beni...neyse mesane solu çok diye doktor bir boşalt gel dedi bana...yan yatakta da koylu gibi bir kız var...göbeği azcik büyük benden..olsun olsun 7 aylık diyorum içinden neyse ben wc ye gidince kızı almışlar ultrasona...geldim yattım bir yandan da dinliyorum...2800 gr dedi doktor ohaa dedim o göbekten...neyle besledi filan diyorum kendime...35 haftalık uyumlu dedi...obur kiz doktorda haliyle sordu en son ne zaman adet oldun diye...ne dese begenirsiniz 40 liydim ben dedi...benim gözler iyice fırladı yerinden...biz yırtınıyoruz...millet doğurmuş lohusa si gecmeden hamile kalmis...doktor soruyor kom senin doktorun normalde kim takip ediyor diyor cevap ta vermiyor doktora...o sırada esim de kocasıyla dışarda..doktor doğurmaz bu daha dedi gönderdi onu yatiş vermedi...çıktım dogumhaneden eşime anlatıyorum boyle boyle oldu diye...sen suratına baktinmi kizin dedi...yok valla ben karnına takildim o kadar da olcak akin bebeğimi derim diye dedim..esim de tas catlasın 18 di onlar kari koca dedi..biz yırtınalım böyle millet 9 ay zor dayanmış...yazık ilk bebeğini de sütten kesmiştir o yüzden..ne cahil bir toplumuz yaaa...ben loğusa iken adamı hic yanıma yaklastirmadim..dikiş vardı vs..allahım günah yazmada bizi de gor be allahım...beni ve arkadaşlarımı da sağlık la bebeklerimize kavuştur inşallah.
Sağol canım sizde dikkatli olun..geçen sefer hep önemsemedim cocuklar buyuyor diye vücut tepki veriyor diye...simdi en ufak bir şey de arıyorum doktorumu...sizde kesmeyin irtibatı...Aaa cok gecmiş olsun cnm ya.Allah korusun seni ve bebeğini .dualarım seninle.
Bana istirahat etceksin dedi hastanedeki doktor...Cnm bnmde dr ölçtü bugun.sorun yok 3 cm in üstünde dedi .telaşlanma sen sakın,stres yapma
Daha niye almıyorlarmış yaaa..annemsek o di çok mu şişmiş ti...ikiz 38 lerde maşallah..ben bir önce 28 i görsem...sonra hedefim 32...ama 28 e bile daha çok var canım..şöyle uyutsalar birazcık haftalar geçse...Cnm bende bugun kontrole gittiğimde dra orada bie ikiz hamile gördüm.drum dediki 38. Haftada ve bebekler 3 kg mış:))) ne diyim .
Valla karnı bayagı şişti:) ama aşırı değil.aynn cbünm ilk hedef 28 .sonra 32...inşallah zaman çabuk gecer diorum bendeDaha niye almıyorlarmış yaaa..annemsek o di çok mu şişmiş ti...ikiz 38 lerde maşallah..ben bir önce 28 i görsem...sonra hedefim 32...ama 28 e bile daha çok var canım..şöyle uyutsalar birazcık haftalar geçse...
Ya goren cok cikmamis diyo nebilim banda oyle gelmiyor ins yakinda cikar bebis iyi olsundaVarmis ama hamile gobehi bu, yerim ben icindeki tontisi
Benim çocukluk arkadasım da hamileydi ikiz...son zamanlarda kalkamıyormus yerinden..ki erken doğum oldu...karni mi oynatamiyirdum diyor...Valla karnı bayagı şişti:) ama aşırı değil.aynn cbünm ilk hedef 28 .sonra 32...inşallah zaman çabuk gecer diorum bende
Keske uyutsalar ya, ay insallh gorurhz o haftalarida canim, bn sahsen persembe gunlerini cokk sever oldum, yeni haftama o gun girdigim icin. Bnm kasilmalarimda vardi gece ama agrisiz, bugun doktoru aradim, enfeksiyon ve iltihabin var ondan kasilmalarin oluyor ddi, ilac yazdi, enfeksiyon icin, bide magnezyum da yazdirdim ona. istirahat et bol bol su ic ddi.Daha niye almıyorlarmış yaaa..annemsek o di çok mu şişmiş ti...ikiz 38 lerde maşallah..ben bir önce 28 i görsem...sonra hedefim 32...ama 28 e bile daha çok var canım..şöyle uyutsalar birazcık haftalar geçse...
Antibiyotik mi verdi canım...benimkide sor diyor doktora millet magnezyum içiyor içsem nolur diye...Keske uyutsalar ya, ay insallh gorurhz o haftalarida canim, bn sahsen persembe gunlerini cokk sever oldum, yeni haftama o gun girdigim icin. Bnm kasilmalarimda vardi gece ama agrisiz, bugun doktoru aradim, enfeksiyon ve iltihabin var ondan kasilmalarin oluyor ddi, ilac yazdi, enfeksiyon icin, bide magnezyum da yazdirdim ona. istirahat et bol bol su ic ddi.
Antibiyotik verdi, biri toz digerini daha gormedim. Magnezyum yaz deyince onuda vermis doktor. Ama yarin alacaz eczaneden artik. Bnde herkes iciyor die icicmAntibiyotik mi verdi canım...benimkide sor diyor doktora millet magnezyum içiyor içsem nolur diye...
Ben içiorum zaten. Drada soylemedim cnm.ben kimya okudum cnm. 2 senede biyokimya okudum.az cok biliorum aslında ilaçları ve etkileşimleri.birde fazla bie gelse bir zararı olmaz cnm merak etmeAntibiyotik mi verdi canım...benimkide sor diyor doktora millet magnezyum içiyor içsem nolur diye...
Cnm gecmis olsunAntibiyotik mi verdi canım...benimkide sor diyor doktora millet magnezyum içiyor içsem nolur diye...
Alt karin ağrısı var gene biraz cık canım 4 te hocayla randevum var bakalım ne diyecek...uzanıyorum yatıyorum tv izliyorum napayım...sen nasılsın..Gunaydin kizlar ne yapiyorsunuz nasilsiniz kaderim sen nasil oldun iyi misin
Cok mu agrin canim ya niye boyle oluyorki rabbim korusun yavrunla seni aman yat dikkat et sut muz ye bol su ic gerekirse yatarak dogur kizini yetterki saglikla dogsun allahim acisini gostermesinAlt karin ağrısı var gene biraz cık canım 4 te hocayla randevum var bakalım ne diyecek...uzanıyorum yatıyorum tv izliyorum napayım...sen nasılsın..
evet cnm aha hiç hazırlık yapmadım ikiside kız Allah izin verirse kızçelerim olacakHic mi hazirlik yapmadin caanim, seninkilerin cinsiyeti kesinlesmiydi, en son kiza donmistu
Oylemi benimkilerde kiz masallh, 3 tane kiz bekleyen anneler olduk ikizevet cnm aha hiç hazırlık yapmadım ikiside kız Allah izin verirse kızçelerim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?