- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Hayirdir cznim ne oldu iysiniz ins?Kızlar hastaneye geldik hocayı aradım...yatış verdiler bu gece bakalım yarin noolcak
Kasılmalar vardı dun hic geçmedi belimin agrisida hic geçmedi aradım hocayı ünv ye gönderdi erken doğum olabilir diye..burda da yatış verdiler serum yiyorum..rahim ağzım kısalmış baya eşime demedim ama 5 lerde olan değer dun burda 3 lerde ölçüldü...Hayirdir cznim ne oldu iysiniz ins?
Canim bak yakinlastirdim ama eskiden de gobekliydim yaniBi karninin fotosunu atsana can ya merak ettim:)))))
Gecmis olsun canim simdi nasilsinKızlar hastaneye geldik hocayı aradım...yatış verdiler bu gece bakalım yarin noolcak
Ay canim benimde belim agriyordu dun ya korktum simdiKasılmalar vardı dun hic geçmedi belimin agrisida hic geçmedi aradım hocayı ünv ye gönderdi erken doğum olabilir diye..burda da yatış verdiler serum yiyorum..rahim ağzım kısalmış baya eşime demedim ama 5 lerde olan değer dun burda 3 lerde ölçüldü...
Kasılmalar vardı dun hic geçmedi belimin agrisida hic geçmedi aradım hocayı ünv ye gönderdi erken doğum olabilir diye..burda da yatış verdiler serum yiyorum..rahim ağzım kısalmış baya eşime demedim ama 5 lerde olan değer dun burda 3 lerde ölçüldü...
Geldim şimdi cnm.nstye bagladılar. 18-20 gibi çıktı en yuksek deger.dr bol su içip dinlenmemi soyledi.kayda deger bir kasılma yok,stres yapma dedi. Bebişlerin kalp atışları ve sularıda iyiydi.
Canim ya aynisi bana da dun gece, bi saat boyunca kasilmalri saydim, ve kac saniye tutuyor die saydim. Bi saatte 3 defa oldu, ondan oncede bi kere daha olmustu. Gece 1 bucuktu arabamizda olmadigi icin esimi uyandirmadim, napacagim diye diye yattim mecbur. Sen cook iyi etmissin. Kasilma erken dogum habercisi olabiliyormus. Bn birazdan doktoru arayip soylicem. Serum da iyi gelir. Bnm rahim boyu 3. 4 lerde olcilmustu gecen sefer, doktor iyi demisti. Seninki nasil olculdu karindan mi, bide nstye baglandinmi canim. Hastanede doktor gozetimi altinda olmak bu durumda en iyisi. Bn kalkip gitsem bile doktora kasilmami inandiramam, gene bana korkma bisey olmaz der diyede gitmedim. Senin doktorun hemen gelmsKasılmalar vardı dun hic geçmedi belimin agrisida hic geçmedi aradım hocayı ünv ye gönderdi erken doğum olabilir diye..burda da yatış verdiler serum yiyorum..rahim ağzım kısalmış baya eşime demedim ama 5 lerde olan değer dun burda 3 lerde ölçüldü...
Varmis ama hamile gobehi bu, yerim ben icindeki tontisiCanim bak yakinlastirdim ama eskiden de gobekliydim yani
tekrr gecmis olsun canim, insallh yasamayiz bir daha bu kasilmalari. Dikkatli ol aama kasilma bu neyden oldugunu bilemiyoruz ki, rabbim korusun bebeklerimiziYazamadim kızlar sağ elime taktılar damar yolunu sol la da çok zor oldu...dun bir oturma odasını vileda yaptım ondan sonra dusa girdim o kadar..bir karnım in alt tarafı agridi belime vuruyor daha yatıyorum geçmedi sola yattım geçmedi..3 saat filan sürdü..aradım hocayı...kanama yok allahtan..hastaneye gönderdi beni arar onlar beni dedi..rahim boyumu filan ölçtü iste 31 mm dedi..dun gece gözetimde olayım diye yatırdılar..serum verdiler...öğlen çıkış yaptım...serum varken çok rahatım hic bir sorun yoktu...geldim simdi eve gene ağrıyor sırtım bıçak saplanıyor gibi...cuma günkü randevuyu yarına çektim hocayla tam konuşayım bakalım...niye kasiliyor böyle...progestan 3x1 al saatli dedi...karin ağrısı kanama su vs hissedersen hemen ara doktorunu dediler hastaneden istirahat et dediler...inşallah birşey olmaz...tesekkur ederim hepinize tek tek yazamadim kusura bakmayın...
Amin canım yaaa...koridorda bir bebek sesi geliyordu nasıl ağlıyor..kızıma dedim sende çık dünyaya gel ağla böyle ısırcam o minik popondan...olsun ağla sen yeterki dedim.. sonrada yaaa bu böyle ağlarsa naparim ben dedim...tekrr gecmis olsun canim, insallh yasamayiz bir daha bu kasilmalari. Dikkatli ol aama kasilma bu neyden oldugunu bilemiyoruz ki, rabbim korusun bebeklerimizi
Cnm geçmiş olsun bana Da oluyor o ama yani bebek bir kenara birikiyor diye önemsemiyorum tabi sancı falan yapmıor banaYazamadim kızlar sağ elime taktılar damar yolunu sol la da çok zor oldu...dun bir oturma odasını vileda yaptım ondan sonra dusa girdim o kadar..bir karnım in alt tarafı agridi belime vuruyor daha yatıyorum geçmedi sola yattım geçmedi..3 saat filan sürdü..aradım hocayı...kanama yok allahtan..hastaneye gönderdi beni arar onlar beni dedi..rahim boyumu filan ölçtü iste 31 mm dedi..dun gece gözetimde olayım diye yatırdılar..serum verdiler...öğlen çıkış yaptım...serum varken çok rahatım hic bir sorun yoktu...geldim simdi eve gene ağrıyor sırtım bıçak saplanıyor gibi...cuma günkü randevuyu yarına çektim hocayla tam konuşayım bakalım...niye kasiliyor böyle...progestan 3x1 al saatli dedi...karin ağrısı kanama su vs hissedersen hemen ara doktorunu dediler hastaneden istirahat et dediler...inşallah birşey olmaz...tesekkur ederim hepinize tek tek yazamadim kusura bakmayın...
Empati kurunca, aslinda kiz ne bilsin, ogrenmeyince ogreten olmayinca, herkes nasil uygun goruyorsa oyle yasamis, ve yasamaya devam ediyor. Onunda imtihani bu, bizimde imtihanimiz bu. Allah ta onu oyle siniyor, isterse aldirirdi ama dogurmayi tercih etmis, yasida kucukmus ya.. Allah im darisi bize o son haftayi gormek nasip olur ins, biraz zor ama kafayi yemeden olur belki. Bnde aradim doktoru, enfeksiyon ve iltihabindan dolayi kasilman olmus olabilir ddi, gel demedi. Ilac yazacam ddi o kadar, sence gitmem gerekli mi simdi yoksa kasilma olursa mi gideyimAyy bide noldu kızlar dun ilk yoğun bakıma doğumhane de kontrol ettiler beni...neyse mesane solu çok diye doktor bir boşalt gel dedi bana...yan yatakta da koylu gibi bir kız var...göbeği azcik büyük benden..olsun olsun 7 aylık diyorum içinden neyse ben wc ye gidince kızı almışlar ultrasona...geldim yattım bir yandan da dinliyorum...2800 gr dedi doktor ohaa dedim o göbekten...neyle besledi filan diyorum kendime...35 haftalık uyumlu dedi...obur kiz doktorda haliyle sordu en son ne zaman adet oldun diye...ne dese begenirsiniz 40 liydim ben dedi...benim gözler iyice fırladı yerinden...biz yırtınıyoruz...millet doğurmuş lohusa si gecmeden hamile kalmis...doktor soruyor kom senin doktorun normalde kim takip ediyor diyor cevap ta vermiyor doktora...o sırada esim de kocasıyla dışarda..doktor doğurmaz bu daha dedi gönderdi onu yatiş vermedi...çıktım dogumhaneden eşime anlatıyorum boyle boyle oldu diye...sen suratına baktinmi kizin dedi...yok valla ben karnına takildim o kadar da olcak akin bebeğimi derim diye dedim..esim de tas catlasın 18 di onlar kari koca dedi..biz yırtınalım böyle millet 9 ay zor dayanmış...yazık ilk bebeğini de sütten kesmiştir o yüzden..ne cahil bir toplumuz yaaa...ben loğusa iken adamı hic yanıma yaklastirmadim..dikiş vardı vs..allahım günah yazmada bizi de gor be allahım...beni ve arkadaşlarımı da sağlık la bebeklerimize kavuştur inşallah.
Yazamadim kızlar sağ elime taktılar damar yolunu sol la da çok zor oldu...dun bir oturma odasını vileda yaptım ondan sonra dusa girdim o kadar..bir karnım in alt tarafı agridi belime vuruyor daha yatıyorum geçmedi sola yattım geçmedi..3 saat filan sürdü..aradım hocayı...kanama yok allahtan..hastaneye gönderdi beni arar onlar beni dedi..rahim boyumu filan ölçtü iste 31 mm dedi..dun gece gözetimde olayım diye yatırdılar..serum verdiler...öğlen çıkış yaptım...serum varken çok rahatım hic bir sorun yoktu...geldim simdi eve gene ağrıyor sırtım bıçak saplanıyor gibi...cuma günkü randevuyu yarına çektim hocayla tam konuşayım bakalım...niye kasiliyor böyle...progestan 3x1 al saatli dedi...karin ağrısı kanama su vs hissedersen hemen ara doktorunu dediler hastaneden istirahat et dediler...inşallah birşey olmaz...tesekkur ederim hepinize tek tek yazamadim kusura bakmayın...
Kasilma,; karnin sertlesiyor, bebegin sertligi eline geliuor, elinin altinda toplaniyor karnin.Canım geçmiş olsun.bununla bitsin sıkıntın. Bu kasılma nasıl bişey benim hiç olmadi da. Bugün benim kasik ağrım var. Bide sabah belim ağrıdı heralde oda düz yatmaktan. Hiç sağıma soluma donemiyorum ben. Batiyo gibi dönünce
Kasilma,; karnin sertlesiyor, bebegin sertligi eline geliuor, elinin altinda toplaniyor karnin.
Canim benim sabahlari oluyor ama sonra kayip oluyo bana agri falan yapmiyor cok sukur ben dedim doktora dedi ki gece de su ic dedi annenin rahmi kasilmazsa bebek asla kasilmaz dediKasilma,; karnin sertlesiyor, bebegin sertligi eline geliuor, elinin altinda toplaniyor karnin.
Toplanma kasık ağrısı brl ağrısı hepsi vardı bende canımCnm geçmiş olsun bana Da oluyor o ama yani bebek bir kenara birikiyor diye önemsemiyorum tabi sancı falan yapmıor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?