2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bugün bizimki resmen sıvıyı yuttu ağzını açtı kocaman..esim de korktu tabiki ne yapiyor o öyle zararı yokmu diye...eee tabi hafta hafta bakmazsa netten bebegin gelişimine..hoca merak etmeyin onun ciğerleri su anda su dolu dedi..bütün ihtiyacını kordon bağından karşılıyor dedi..kordon bagida boğazında tabi beni gene korku sardı yaa boğazına dolanırsa diye...ondan kurtarır kendini sen merak etme diyor...annelik iste kizlar çocuklarımızı kucağımıza alınca ya kadar hep panik olucaz...hep birşeylerden tedirgin olucaz...allah hepimize sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin...onlarda orda kendi dünyaların da kendilerince oyun yapıyorlar iste...

Ertesi gün taburcu oldum canım bir sıkıntı olmayınca...çok nadir bazen oluyor ama pazar akşamki gibi değil...
Çok şükür iyi olmana sevindim. Kasılmalar bendede oluyor. Doktora gittim bir sorun yok dedi. Yatın tekrar kontrole gideceğim. Benim akşamları çok kasılıyor. Gece uyku hiç yok bende o Yüzden gündüzleri çok halsiz düşüyorum. Sürekli uyuma isteğim var. Yarın heyet raporumda bitiyor. Tekrar alıcam . Valla bu durumda hiç işe gidemeyeceğim

Hiç
cnm aynı sertlik ve kasılma bendede oldu ama dinlenİnce geçiyor.dikkAt ediyorum ne zaman yerimde durmasam sertlik başlıyor.

Gitme boşver...ben Geçen gittim de çok pişmanım simdi..aslında gece uykusu çok önemli gece uyuyunca mutluluk hormonu salgılaniyor biliyorsun..ben dun öyleydim pazar gecesi hastanede adam gibi uyuyamadım elimde damar yolu hastane de ister istemez koridorda dolasan sesler oluyor...2 ydi yarasa gibi açıktı gözlerim sonra dalmışım elimin üstüne elimi koymusum rüya gördüm uyandım hortum tıkanmış serum gelmiyor ...sabah ta 6 da hemşire gelince bir daha uyuyamadım.. gündüz de evde sersem gibiydim...uyukladım habire..telefonda hic susmadı arayan arayana...öğlen geç mi kalkıyorsun ondan gece uykun mu gelmiyor ki???geçen seferde benim doktorum hic sorun yok demişti...gördük sonra...dinlen deseydi ikiz zor bak deseydi yatardim bende...

Sabah onda kalkıyorum canım

Aynen öyle canım...Herşey bir yana Şükürler olsun karnimizdalar ve şükürler olsun bizimleler...
Bugün çok uzun zaman sonra bir arkadaşımla karşılaştım hiç bahsetmemisti durumundan meğer 5 senedir tedavi goruyormus daha bu ay negatif le sonuçlanmış son trensferi inan içime çekmeye çalıştım karnimi o anlattikca..Dua ede ede gün geçirdim,hem o arkadasima hemde bulunduğum duruma

İçiyorum canım içmiş halim bu:)
Dun ben sordum doktoruma magnezyum kasilmayi önlermiş içeyim mi diye...hayır dedi çok yuksek dozajlarda içmen lazim onun da zararı var dedi..kasilmayi onlemiyor..kasilman varsa sure tut hastaneye yatırıp ona gore serum vercem o şekilde önlenir dedi...

Allah kimseyi aratmasın diyoruz ama...kimi iste bilinçsiz çat çat doğuruyor kimi biz gibi bilinçli ama arıyor...doktor da dedi cahil olacaksın bak ne kadar rahat umrunda değil diyor...o kırklı iken hamile kalan kadın için..cevap vermiyor doktora düşünsene...ben acaba birşey eksik cevap mi verdim diye 10 defa düşünüyorum sorduğu soruları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…