7hımm toplam kaç klo aldın yani hamileyken
Saoll cnm .dikkat etmemiz gerekiyor.Gecmis olsun canm banada olmistu o kasilmalar, ablama sordugumda , su iciyormusun ddi ilk, bide arada kasilma olurmus zaten. Bol su icmek gerek, bn iciyordum, ama terledigim zamn su kaybi oluyor, o zamnda icmemis gibi oluyorsun. Terleyince fazla icmek gerek
Korkma cnm.bol su içdinlen .dra gittiğinde de soyle cnm.Gunaydin kizlar simdi okuyunca korktum o kasilmalar bana sik sik oluyor ama ben kipirdiyor bir yere toplaniyor die dikkate almiyordum agrimda fazla bu aralar umarim kotu bisey yoktur..
Geçmiş olsun canım...çok şükür..Geldim şimdi cnm.nstye bagladılar. 18-20 gibi çıktı en yuksek deger.dr bol su içip dinlenmemi soyledi.kayda deger bir kasılma yok,stres yapma dedi. Bebişlerin kalp atışları ve sularıda iyiydi.
Saol cnm.yarında kendi drum çağırdı.rahim boyuna bakslım diye.içim rahatladı biraz.Geçmiş olsun canım...çok şükür..
Dun gece özel hastaneye mi gittin devletin acılıne mi canım..hala var mi sertlik kasılma vs su anda...Saol cnm.yarında kendi drum çağırdı.rahim boyuna bakslım diye.içim rahatladı biraz.
Özele gittim.cnm ayaktayken sertlik oluyo .kasılma yok ama yatınca rahat ediyorum.Dun gece özel hastaneye mi gittin devletin acılıne mi canım..hala var mi sertlik kasılma vs su anda...
Dinlen canım bu haftadan sonra daha da büyücek karınlar artik hızlandılar iyice...yorma kendini...Özele gittim.cnm ayaktayken sertlik oluyo .kasılma yok ama yatınca rahat ediyorum.
Ben giymiyorum sahsen duserim falan diye zaten rahatsiz edip sikar belim agrir diye hic giyesimde olmuyor oturacaksan giy oynicam diyorsan giyme derim sahsen oynmaaada gebeligin daha yeni rsike atmaSelam arkadaslar. Hic topuklu ayakkabi giyiyormusnuz. Sali gunu bir dugune.gitcek gibiyiz. Ama topuklu olayi azicik dusunduruyor. Napsam bilemedimde
Gecmis olsun canim dikkat et prenseslere ve kendine allah korusun siziÖzele gittim.cnm ayaktayken sertlik oluyo .kasılma yok ama yatınca rahat ediyorum.
Ah kader benim karin hic cikmiyor yaa hep ayni 5 aylik oldum niye acaba ya illa takicak birsy buluyorumDinlen canım bu haftadan sonra daha da büyücek karınlar artik hızlandılar iyice...yorma kendini...
Ben giymiyorum sahsen duserim falan diye zaten rahatsiz edip sikar belim agrir diye hic giyesimde olmuyor oturacaksan giy oynicam diyorsan giyme derim sahsen oynmaaada gebeligin daha yeni rsike atma
Bi karninin fotosunu atsana can ya merak ettim:)))))Ah kader benim karin hic cikmiyor yaa hep ayni 5 aylik oldum niye acaba ya illa takicak birsy buluyorum
Benim de ilk belli olan göbeğim küçüldü sanki..popom göbeğimden büyük delirecem...gelişimi iyi ise üzme canım kendini...iç karnın geniş demekki...bundan sonra çıkar merak etme...sen bebise iyi bak...Ah kader benim karin hic cikmiyor yaa hep ayni 5 aylik oldum niye acaba ya illa takicak birsy buluyorum
Bende 7 kilo aldım Cnm şu an 58 oldum :)
Cnm geçmiş olsun o bana da oluyor hepSaol cnm.yarında kendi drum çağırdı.rahim boyuna bakslım diye.içim rahatladı biraz.
Canim mesajini yeni gordum yarin atayim cekipte ☺Bi karninin fotosunu atsana can ya merak ettim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?