2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gunaydin kizlar simdi okuyunca korktum o kasilmalar bana sik sik oluyor ama ben kipirdiyor bir yere toplaniyor die dikkate almiyordum agrimda fazla bu aralar umarim kotu bisey yoktur..

Saoll cnm .dikkat etmemiz gerekiyor.

Gunaydin kizlar simdi okuyunca korktum o kasilmalar bana sik sik oluyor ama ben kipirdiyor bir yere toplaniyor die dikkate almiyordum agrimda fazla bu aralar umarim kotu bisey yoktur..
Korkma cnm.bol su içdinlen .dra gittiğinde de soyle cnm.

Selam arkadaslar. Hic topuklu ayakkabi giyiyormusnuz. Sali gunu bir dugune.gitcek gibiyiz. Ama topuklu olayi azicik dusunduruyor. Napsam bilemedimde

Selam arkadaslar. Hic topuklu ayakkabi giyiyormusnuz. Sali gunu bir dugune.gitcek gibiyiz. Ama topuklu olayi azicik dusunduruyor. Napsam bilemedimde
Ben giymiyorum sahsen duserim falan diye zaten rahatsiz edip sikar belim agrir diye hic giyesimde olmuyor oturacaksan giy oynicam diyorsan giyme derim sahsen oynmaaada gebeligin daha yeni rsike atma

Yok canim oynamicam zaten.buyuk ihtimal otobusle gidip gelcez. Yolda bide orda otururken ayagimda olcak sadece ama yinede karar veremedim tam. Giymemek su asamada daha iti gibi duruyor
Ben giymiyorum sahsen duserim falan diye zaten rahatsiz edip sikar belim agrir diye hic giyesimde olmuyor oturacaksan giy oynicam diyorsan giyme derim sahsen oynmaaada gebeligin daha yeni rsike atma

Ah kader benim karin hic cikmiyor yaa hep ayni 5 aylik oldum niye acaba ya illa takicak birsy buluyorum
Benim de ilk belli olan göbeğim küçüldü sanki..popom göbeğimden büyük delirecem...gelişimi iyi ise üzme canım kendini...iç karnın geniş demekki...bundan sonra çıkar merak etme...sen bebise iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…