2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Alt karin ağrısı var gene biraz cık canım 4 te hocayla randevum var bakalım ne diyecek...uzanıyorum yatıyorum tv izliyorum napayım...sen nasılsın..
canim enfeksiyon mu var sen de benim de cok agriyordu korkuyorumdum artik birseymi oldu diye doktor enfeksiyondan agrigor dedi ilacdan sonra iyilestim iyi olursun insallah elini agriyan yerine koy yedi defa fatiha oku canim bana iyi geliyor sana da iyi gelir insallah

Biraz bakteri enfeksiyon var ama doktorum hep munarol şase veriyor dun gene o verildi...kültür bir kaç güne cikcakmis..özel hastanede yapılan kültür için hep önemli değil filan dedi..orda da vardı hep bakteri iltihap..iltihap ta sakat is..ben ayetel kursu okuyorum sabah aksam 7 tane birde fatiha okuyayim bakalım..sagolasin canım...

Bence cok degil .sen bakma drlara .sagsalim al eline kızını cnm bnm.en onemlisi o.
Doktor birşey demiyor yazık...normalde ben ayda bir cagircam bir problem yok ama sen çok paniksin içimiz rahat etsin 2 hafta sonra kontrole gel dedi :))) kilo ile ilgili birşey soylemedi...bana çok geliyor canım..çok alıyorum sanki...bizim cadıyı görsen nasıl inat...adam uğraştı durdu elini çekmedi suratından...gitti birde ayağını ağzına koydu...birde tam rahim ağzına bastı tekmeyi...çok fena bu kız yaaaa...

Allahım cimcimeye bak sen. Bu sana cooookkk cektirecek.ona gore hazırlıklı ol.ya bnmde aldıgım kilo bana cok geliyor.ama napalım .alıyoruz işte:)))

Allahım cimcimeye bak sen. Bu sana cooookkk cektirecek.ona gore hazırlıklı ol.ya bnmde aldıgım kilo bana cok geliyor.ama napalım .alıyoruz işte:)))
O cimcimelikten değil babası gibi inat olmaktan geliyor..şimdiden dediğim dedik olduğunu gösterdi bize...senin ikiz canim aldigin kilo aman aman degilki..benim tek te 7.6 gözüküyor şimdiden..6 ay dan sonrasını düşünemiyorum...

Kızlar merhabalar...Ben bu ara fena yogun çalışıyorum giremiyorum o yüzden ama okumaya çalışıyorum sizin yazdıklarınızı...
Bu arada kaldiramiyorum artık kosusturmayi ayaklarım iyice perişan durumda fazla ödem yapar oldu ve bu haftadan sonra calismamayi düşünüyorum artık
Birde birsey soracağım size 3 gündür sabah karnimi kasarken ayiliyorum uykudan ve ıkınıyorum istemsiz bir şekilde kasılma mı oluyor ki bu?
Bugun du ignem şimdi gelirken yaptırdım hemsireye sordum karnında sertlik oluyor mu dedi evet dedim dr unuza hemen haber verin ihmal etmeyin dedi,sordum oda yarın gel dedi...
Ama suan bile vücudum bir garip kasik bölgem kasiliyor

Ben bugün doktora söyledim toplanma kasik ağrısı sertlik filan sen o gün dedin belime vuruyor ağrısı diye ondan korktum bende dedi..kasık ağrım beline doğru gidiyor mu canım ona dikkat et..yattığında ağrı geçmiyorsa başka pozisyona geç ondada geçmiyorsa bunlar sakıncalı..hoca birde kasılma olunca sure tut dedi kaç dakika ara ile kasılma oluyor ne kadar sürüyor...sırt üstümü uyanıyorsun...sırt ustu uyumakta kasıyor mesela benimkini...geçen gün sağa sola yattım geçmedi ağrılar..

Hepimiz bu kasilmalardan muzdaribiz, sabahlari agri ile uyanmayada, allah sonumuzu hayr etsin

Canım kasılma uzun sürüyor aslında bacaklarda başladı önce,mesela ben aksamlari bacaklarımın agrisindan duramiyorum kasiliyor sürekli...Bel ağrım çalıştığım içinde olabilir diye telkin ediyorum kendimi...Ama her çeşit yatıyorum sağa sola sırt üstü...Ve cok bariz bir şekilde karnimda bir huzursuzluk var kasiliyor...Biz ne yapacagiz böyle Offf
Bu arada kızının kilosu ne güzel ilerlemiş yerim ben onu:)))

Magnezyum içiyor muydun sen..faydası olmuyormu içiyorsan yani ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…