2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Öyle dediğin gibi canım...

Geldim bakalım dr a ne diyecek haber veririm çıkınca

Oylemi benimkilerde kiz masallh, 3 tane kiz bekleyen anneler olduk ikiz) ne zamn alacaksin canim. 30 haftaya kadr bitsin ki ne olur ne olmaz ikizler supriz yapabilirler erken glerek. Allahim zamaninda gelmeyi nasip etsin oncellikle tabi
Henüz hazırlık yapmadım ama c.tesi eşim ile çıkıcaz bebişlerime güzel güzel ciciler alıcaz.Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi

Havalar serinledi ama canim dikkat et
Benim ev 4.kat ve oturduğum oda öğleden sonra full güneş alıyor canım...en sin kattayim üstümde çatı var ama..bütün gün güneş alınca çok ta önemli değil..ellerimden ayaklarimdan alev çıkıyor..bazen dışardan biri bile sen yaniyorsun ateş gibi diyor..çok menapoz lu gibi oldum bu sefer...

Naptınız canım doktor da ne dedi ..
Nasıl uyumusum :)))
Rahim kapalı dedi çok şükür ama karnin çok sertlesmis dedi yatirdilar biraz kasılmalar 15 dk ya kadar normalmis zaten ve ikizlerde çok oluyormuş...
Bahane oldu banada işe gitme artık dedi canım bende gitmeyecektim zaten artık
Ama genel olarak artık dinlenmem gerektiğini söyledi

Sukur canim dinlen sende buaralar uykucu oldum bende cabuk yoruluyorum calismak zor geliyor gerecekten

Bizim buralrda cok sicakdi aglaysim geliyordu artik ama. Cok sukur hava biraz serinledi o yanma neden acaba bizde yaniyozda senin dedigin gibi degil ya

Evet bencede dinlen artik...hamileligin keyfine var...sevindim problem olmamasına...kasılmaları gene de kontrol etmek lazim..bizimki de inatla rahim ağzına tekme atıyor ultrasonda gördük...allahtan kısalma yok...yoksa direk dikişe oturtmuş olcak tekmeyi..

Bizim buralrda cok sicakdi aglaysim geliyordu artik ama. Cok sukur hava biraz serinledi o yanma neden acaba bizde yaniyozda senin dedigin gibi degil ya
Benim elimle ayaklarımdan alev çıkıyor gibi...o yüzden açıyorum klimayı...allahtan birkacgundur geceleri esiyor esim yazık banyoya leğen bile koymuş doldurmus suyu lavaboya gittikçe ayaklarını sok bari suya diyordu..küvet çok derin bizim içine zor girip çıkıyorum..adim atarken bazen düşecek gibi oluyorum...

Sukur canim dinlen sende buaralar uykucu oldum bende cabuk yoruluyorum calismak zor geliyor gerecekten
Dayanmaya çalıştım canım bir kaç önemli isim vardı benimde sezon çünkü yeni modeller falan çalışıldı neyse hallettim şükür artık yatacagim..Sen ne zamana kadar calisacaksin ?

Ay Allah korusun cadı ya bak :))) anasına neler yapıyor :)))

Dayanmaya çalıştım canım bir kaç önemli isim vardı benimde sezon çünkü yeni modeller falan çalışıldı neyse hallettim şükür artık yatacagim..Sen ne zamana kadar calisacaksin ?
Iyi dinlen keyfini cikar evinin bebislerinin canik ben 7 aya kadar calisacagim ins birsey cikmazsa calismaya devam yani yasal sureye uyacaz

Iyi dinlen keyfini cikar evinin bebislerinin canik ben 7 aya kadar calisacagim ins birsey cikmazsa calismaya devam yani yasal sureye uyacaz
Yeni yasal sure ne canım..koptum ben iyice kanunlardan yaaa...Sen genede dikkat et kendine ve bebeğine...sureyi bekliycem derken yorma çok canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…