Öyle dediğin gibi canım...Allah kimseyi aratmasın diyoruz ama...kimi iste bilinçsiz çat çat doğuruyor kimi biz gibi bilinçli ama arıyor...doktor da dedi cahil olacaksın bak ne kadar rahat umrunda değil diyor...o kırklı iken hamile kalan kadın için..cevap vermiyor doktora düşünsene...ben acaba birşey eksik cevap mi verdim diye 10 defa düşünüyorum sorduğu soruları...
Geldim bakalım dr a ne diyecek haber veririm çıkıncaDun ben sordum doktoruma magnezyum kasilmayi önlermiş içeyim mi diye...hayır dedi çok yuksek dozajlarda içmen lazim onun da zararı var dedi..kasilmayi onlemiyor..kasilman varsa sure tut hastaneye yatırıp ona gore serum vercem o şekilde önlenir dedi...
Idrar yolunda enfeksiyon yok canım. Bu Sıcaklar bunalttı beni iyiceKarin ağrısı nerde oluyor canım..idrar yolunda iltihap vs oda agritiyormus...yada ben gibi bütün gün klimayi calistiriyosan usutuyor olabilirmisin
Henüz hazırlık yapmadım ama c.tesi eşim ile çıkıcaz bebişlerime güzel güzel ciciler alıcaz.Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebişlerimiziOylemi benimkilerde kiz masallh, 3 tane kiz bekleyen anneler olduk ikiz) ne zamn alacaksin canim. 30 haftaya kadr bitsin ki ne olur ne olmaz ikizler supriz yapabilirler erken glerek. Allahim zamaninda gelmeyi nasip etsin oncellikle tabi
Naptınız canım doktor da ne dedi ..Geldim bakalım dr a ne diyecek haber veririm çıkınca
Idrar yolunda enfeksiyon yok canım. Bu Sıcaklar bunalttı beni iyice
Havalar serinledi ama canim dikkat etvalla gündüz açıyorum ben klimayı...ayaklarında üşüyor ama..ustum gecelik askılı ayağım da çorap öyle takiliyorum evde...
Benim ev 4.kat ve oturduğum oda öğleden sonra full güneş alıyor canım...en sin kattayim üstümde çatı var ama..bütün gün güneş alınca çok ta önemli değil..ellerimden ayaklarimdan alev çıkıyor..bazen dışardan biri bile sen yaniyorsun ateş gibi diyor..çok menapoz lu gibi oldum bu sefer...Havalar serinledi ama canim dikkat et
Nasıl uyumusum :)))Naptınız canım doktor da ne dedi ..
Sukur canim dinlen sende buaralar uykucu oldum bende cabuk yoruluyorum calismak zor geliyor gerecektenNasıl uyumusum :)))
Rahim kapalı dedi çok şükür ama karnin çok sertlesmis dedi yatirdilar biraz kasılmalar 15 dk ya kadar normalmis zaten ve ikizlerde çok oluyormuş...
Bahane oldu banada işe gitme artık dedi canım bende gitmeyecektim zaten artık
Ama genel olarak artık dinlenmem gerektiğini söyledi
Bizim buralrda cok sicakdi aglaysim geliyordu artik ama. Cok sukur hava biraz serinledi o yanma neden acaba bizde yaniyozda senin dedigin gibi degil yaBenim ev 4.kat ve oturduğum oda öğleden sonra full güneş alıyor canım...en sin kattayim üstümde çatı var ama..bütün gün güneş alınca çok ta önemli değil..ellerimden ayaklarimdan alev çıkıyor..bazen dışardan biri bile sen yaniyorsun ateş gibi diyor..çok menapoz lu gibi oldum bu sefer...
Evet bencede dinlen artik...hamileligin keyfine var...sevindim problem olmamasına...kasılmaları gene de kontrol etmek lazim..bizimki de inatla rahim ağzına tekme atıyor ultrasonda gördük...allahtan kısalma yok...yoksa direk dikişe oturtmuş olcak tekmeyi..Nasıl uyumusum :)))
Rahim kapalı dedi çok şükür ama karnin çok sertlesmis dedi yatirdilar biraz kasılmalar 15 dk ya kadar normalmis zaten ve ikizlerde çok oluyormuş...
Bahane oldu banada işe gitme artık dedi canım bende gitmeyecektim zaten artık
Ama genel olarak artık dinlenmem gerektiğini söyledi
Benim elimle ayaklarımdan alev çıkıyor gibi...o yüzden açıyorum klimayı...allahtan birkacgundur geceleri esiyor esim yazık banyoya leğen bile koymuş doldurmus suyu lavaboya gittikçe ayaklarını sok bari suya diyordu..küvet çok derin bizim içine zor girip çıkıyorum..adim atarken bazen düşecek gibi oluyorum...Bizim buralrda cok sicakdi aglaysim geliyordu artik ama. Cok sukur hava biraz serinledi o yanma neden acaba bizde yaniyozda senin dedigin gibi degil ya
Dayanmaya çalıştım canım bir kaç önemli isim vardı benimde sezon çünkü yeni modeller falan çalışıldı neyse hallettim şükür artık yatacagim..Sen ne zamana kadar calisacaksin ?Sukur canim dinlen sende buaralar uykucu oldum bende cabuk yoruluyorum calismak zor geliyor gerecekten
Ay Allah korusun cadı ya bak :))) anasına neler yapıyor :)))Evet bencede dinlen artik...hamileligin keyfine var...sevindim problem olmamasına...kasılmaları gene de kontrol etmek lazim..bizimki de inatla rahim ağzına tekme atıyor ultrasonda gördük...allahtan kısalma yok...yoksa direk dikişe oturtmuş olcak tekmeyi..
Çok fena yaa çok inat..şimdiden kendini çok iyi ifade ediyor..Ay Allah korusun cadı ya bak :))) anasına neler yapıyor :)))
Dayanmaya çalıştım canım bir kaç önemli isim vardı benimde sezon çünkü yeni modeller falan çalışıldı neyse hallettim şükür artık yatacagim..Sen ne zamana kadar calisacaksin ?
Iyi dinlen keyfini cikar evinin bebislerinin canik ben 7 aya kadar calisacagim ins birsey cikmazsa calismaya devam yani yasal sureye uyacazDayanmaya çalıştım canım bir kaç önemli isim vardı benimde sezon çünkü yeni modeller falan çalışıldı neyse hallettim şükür artık yatacagim..Sen ne zamana kadar calisacaksin ?
Masllah canim kizinaÇok fena yaa çok inat..şimdiden kendini çok iyi ifade ediyor..
Yeni yasal sure ne canım..koptum ben iyice kanunlardan yaaa...Sen genede dikkat et kendine ve bebeğine...sureyi bekliycem derken yorma çok canını...Iyi dinlen keyfini cikar evinin bebislerinin canik ben 7 aya kadar calisacagim ins birsey cikmazsa calismaya devam yani yasal sureye uyacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?