2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm çokçok geçmiş olsun.bu hafta hepimiz bir badire atlattık.bu kadarıylakalsın inşallah.sende evinde dinlenirsin artık..iyi olacak işe gitmediğin.

Iyi dinlen keyfini cikar evinin bebislerinin canik ben 7 aya kadar calisacagim ins birsey cikmazsa calismaya devam yani yasal sureye uyacaz
30 hafta sanırım yasal olarak...Ah kiyamam ya 9 hafta falan var sanırım Allah güç güvvet versin inşallah anlamadan geçsin zaman

Peki canım bir şey vermedi işte magnezyum filan. Bana doktor endol vermişti kasilmalara karşı ağrı olursa koyuyorsun fitil ama makattan çok şükür daha olmadı kasılma. Çok çok su ic

Kızlar biz de dün Ankarada ünlü bir perinatologa gittik içimiz rahat etsin diye bu arada ikiz muayesi 800 tl imiş. Allah parası olmayanlara güç kuvvet versin. Muayene etti bebisler de sularıda gayet iyi birisi 630 gr birisi 680 gr olmuş. Dikiş duruyor açılma yok. Ama işte sanci gelmesin dedi yoksa dikişi soker atar dedi. Bizim doktordan farklı olarak nidilat diye bir hap varmış( tansiyon hapı aslında) onun 1 tanesini 2 ye bol sabah akşam iç dedi. Kasılma engelliyormus.bir de kızlar dediki 28 haftalik yaşar ama ideali 32 dedi. Daha çok var yaa. Çok hareketsiz yatma yatiyorsan mutlaka kan sulandırıcı kullanmalısınız yoksa pihti atar dedi. Benim kanamadan sonra kesilmisti. Yine basliycam haberler böyle..

Ohh ohh maşallah canım bebeklere..kan sulandırıcı derken iğne mi hap mi kullanacaksın canım..sende ki pıhtılaşma ne vardı..evet Canım ilk hedef 28 ama banada çok var geliyor geçmiyor geçmiyor..dun gece bize marangoz geldi..ben cikmiyorum yaa evden eşimin arkadaşına kusura bakma dedim hal böyle olunca gelemedik size bir turlu..yazık marangoz un da karisi hamileymiş..abla sen gene iyisin dedi benim hanımda bir göbek var dedi hareket edemiyor yatakta dönemiyor dedi...esim de o ara ikiz mis eşinin hamileliği dedi...doktoru demiş en fazla 36 da alcaz oda en fazla ayın 10 in da demiş..inşallah gelişimleri tam olsunda sağlık la dünyaya gelsinler..

30 hafta sanırım yasal olarak...Ah kiyamam ya 9 hafta falan var sanırım Allah güç güvvet versin inşallah anlamadan geçsin zaman
Amin canim yillik iznimi 24 haftada kullanacam sonrada gelip 1 ay daha calisabilirsem sonra izne ayrilirim son aylar dinlenmek sart ya agitlasinca o haftalara gelmeyi nasip etsin allah hepimize

Azcik dolanıyorum yorulup tekrar yatıyorum işte..pazar günü bir odayı vileda yaptım dusa girdim fena oldum sonra...
Hamladinda onunda etksii oluyordur canim bende cabuk yoruluyorum sabah is aksam eve git yemek flan zaten eve gidince biraz uyumasam hicbirsey yapamiyorum merdiven cikinca kalbim yerinden firlayacak gibi oluyor nefes nefese kaliyorum bizim hamilelikte nazli beebklerde

Peki canım bir şey vermedi işte magnezyum filan. Bana doktor endol vermişti kasilmalara karşı ağrı olursa koyuyorsun fitil ama makattan çok şükür daha olmadı kasılma. Çok çok su ic
Magnezyum neredeyse 1 aydır kullanıyorum canım...suyuda çok tuketiyorum benimki tamamen yorgunluk anladigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…