56 gun once 56 gun sonra canim ya yani toplam 4 ay izin insallah dayanabiliirm yaYeni yasal sure ne canım..koptum ben iyice kanunlardan yaaa...Sen genede dikkat et kendine ve bebeğine...sureyi bekliycem derken yorma çok canını...
Doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta iste..ayni Canım hep burda böyleydi zaten..ikiz olursa 2 hafta daha eklenir..56 gun once 56 gun sonra canim ya yani toplam 4 ay izin insallah dayanabiliirm ya
Cnm çokçok geçmiş olsun.bu hafta hepimiz bir badire atlattık.bu kadarıylakalsın inşallah.sende evinde dinlenirsin artık..iyi olacak işe gitmediğin.Nasıl uyumusum :)))
Rahim kapalı dedi çok şükür ama karnin çok sertlesmis dedi yatirdilar biraz kasılmalar 15 dk ya kadar normalmis zaten ve ikizlerde çok oluyormuş...
Bahane oldu banada işe gitme artık dedi canım bende gitmeyecektim zaten artık
Ama genel olarak artık dinlenmem gerektiğini söyledi
Dursun durduğu yerde minnoş:)en az 10-12 haftasıvar.Çok fena yaa çok inat..şimdiden kendini çok iyi ifade ediyor..
Kiz ben yeni.demedimki ☺☺kader yedin beni yaaDoğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta iste..ayni Canım hep burda böyleydi zaten..ikiz olursa 2 hafta daha eklenir..
30 hafta sanırım yasal olarak...Ah kiyamam ya 9 hafta falan var sanırım Allah güç güvvet versin inşallah anlamadan geçsin zamanIyi dinlen keyfini cikar evinin bebislerinin canik ben 7 aya kadar calisacagim ins birsey cikmazsa calismaya devam yani yasal sureye uyacaz
Amin canim aynen dediğin gibi bu haftamiz endişeli geçti...Cnm çokçok geçmiş olsun.bu hafta hepimiz bir badire atlattık.bu kadarıylakalsın inşallah.sende evinde dinlenirsin artık..iyi olacak işe gitmediğin.
Nasıl uyumusum :)))
Rahim kapalı dedi çok şükür ama karnin çok sertlesmis dedi yatirdilar biraz kasılmalar 15 dk ya kadar normalmis zaten ve ikizlerde çok oluyormuş...
Bahane oldu banada işe gitme artık dedi canım bende gitmeyecektim zaten artık
Ama genel olarak artık dinlenmem gerektiğini söyledi
Yatmaktan organlar gitti yemin ediyorum..bu aralar kulaklarım duymuyor yatmaktan okuma da gitmiş yaniymis o ben yeni diye okumuşumKiz ben yeni.demedimki ☺☺kader yedin beni yaa
Ohh ohh maşallah canım bebeklere..kan sulandırıcı derken iğne mi hap mi kullanacaksın canım..sende ki pıhtılaşma ne vardı..evet Canım ilk hedef 28 ama banada çok var geliyor geçmiyor geçmiyor..dun gece bize marangoz geldi..ben cikmiyorum yaa evden eşimin arkadaşına kusura bakma dedim hal böyle olunca gelemedik size bir turlu..yazık marangoz un da karisi hamileymiş..abla sen gene iyisin dedi benim hanımda bir göbek var dedi hareket edemiyor yatakta dönemiyor dedi...esim de o ara ikiz mis eşinin hamileliği dedi...doktoru demiş en fazla 36 da alcaz oda en fazla ayın 10 in da demiş..inşallah gelişimleri tam olsunda sağlık la dünyaya gelsinler..Kızlar biz de dün Ankarada ünlü bir perinatologa gittik içimiz rahat etsin diye bu arada ikiz muayesi 800 tl imiş. Allah parası olmayanlara güç kuvvet versin. Muayene etti bebisler de sularıda gayet iyi birisi 630 gr birisi 680 gr olmuş. Dikiş duruyor açılma yok. Ama işte sanci gelmesin dedi yoksa dikişi soker atar dedi. Bizim doktordan farklı olarak nidilat diye bir hap varmış( tansiyon hapı aslında) onun 1 tanesini 2 ye bol sabah akşam iç dedi. Kasılma engelliyormus.bir de kızlar dediki 28 haftalik yaşar ama ideali 32 dedi. Daha çok var yaa. Çok hareketsiz yatma yatiyorsan mutlaka kan sulandırıcı kullanmalısınız yoksa pihti atar dedi. Benim kanamadan sonra kesilmisti. Yine basliycam haberler böyle..
Amin canim yillik iznimi 24 haftada kullanacam sonrada gelip 1 ay daha calisabilirsem sonra izne ayrilirim son aylar dinlenmek sart ya agitlasinca o haftalara gelmeyi nasip etsin allah hepimize30 hafta sanırım yasal olarak...Ah kiyamam ya 9 hafta falan var sanırım Allah güç güvvet versin inşallah anlamadan geçsin zaman
Canim cok yatma evde dilan azindan kan dolasimi icin olsun biz boylede analsirizYatmaktan organlar gitti yemin ediyorum..bu aralar kulaklarım duymuyor yatmaktan okuma da gitmiş yaniymis o ben yeni diye okumuşum
Azcik dolanıyorum yorulup tekrar yatıyorum işte..pazar günü bir odayı vileda yaptım dusa girdim fena oldum sonra...Canim cok yatma evde dilan azindan kan dolasimi icin olsun biz boylede analsiriz
Hamladinda onunda etksii oluyordur canim bende cabuk yoruluyorum sabah is aksam eve git yemek flan zaten eve gidince biraz uyumasam hicbirsey yapamiyorum merdiven cikinca kalbim yerinden firlayacak gibi oluyor nefes nefese kaliyorum bizim hamilelikte nazli beebklerdeAzcik dolanıyorum yorulup tekrar yatıyorum işte..pazar günü bir odayı vileda yaptım dusa girdim fena oldum sonra...
Canım sen kan sulandırıcı kullanıyor usun.Azcik dolanıyorum yorulup tekrar yatıyorum işte..pazar günü bir odayı vileda yaptım dusa girdim fena oldum sonra...
12 .haftaya kadar kullandım canım..Canım sen kan sulandırıcı kullanıyor usun.
Magnezyum neredeyse 1 aydır kullanıyorum canım...suyuda çok tuketiyorum benimki tamamen yorgunluk anladigim kadariylaPeki canım bir şey vermedi işte magnezyum filan. Bana doktor endol vermişti kasilmalara karşı ağrı olursa koyuyorsun fitil ama makattançok şükür daha olmadı kasılma. Çok çok su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?