2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Masallah cnm,bebişlerin büyümüş,sen önceden de kan sulandırıcı kullanıyormuydun?cnm zaman ça buk gecer su 32. Haftaları bir an öncegörürüz inşallah.

Dün doktora gittim.iki aydır Aydındayım . Burdaki doktor bıraksanda olur dedi. Benim doktorum İstanbul'da. Ne yapacağımı şaşırdım . Bende pıhtılaşma sorunuda yok
İstanbul daki doktorun biraktirmiyor aydın da ki birakabilirsin diyor...ama pıhtılaşma da yok...neden kan sulandırıcı verildi o zaman..hadi ilk transfer aşamasında bebek tutunsun diye verdi diyelim ki bizim tüp bebek doktoru öyle yapıyor..ilk 3 ay herkese veriyor galiba..neden bu haftaya kadar vurdurdu doktorun anlamadım..

mrb kızlar buraya yazmayalı çok uzun zaman olmuş bebekler büyümüş bile :) daha pozitif sonucu görecez mi kese var mı ki kalbini duyarmıyız bu vakit nasıl gecer diye stres merak vede umut içindeyken şimdi herkes baya yol katetmiş çok sevindim allah tamamına erdirsin inş hepimizin gebeliğini

Canım tüp bebek doktorum sadece coraspin vermişti . 7 haftalık olduktan sonra tüp bebek doktorum takibi Bıraktı . Doğuma kadar takip yapmıyor . Başka bir doktora gittim. O ara çok bulantım kusmam vardı. Düşük tehdidi vardı . Sürekli yayıyordum. O başladı clexane a . Sonra ben aylıkken Aydın'a kayınvalidemlere geldim. Burda da gittiğim doktor ben bişey diyemem doktoruna sor dedi. Bana kalsa bırakabilirsin de dedi. Şimdi bıraksam bebeklerime bişey olurmu korkuyorum da. İstanbul'daki doktorumda hastaneden ayrılmış . Şuan bir doktorum yok anlayacağın. Daha bir ay daha burdayım

Senin is baya karışık olmuş canım yaa...yeni bir doktor bulman lazim..çok kan sulandiricinin da zararı var diyor bazı doktorlar..

Canım benim pıhtılaşma öyle önemli bir pıhtılaşma değilmiş. Adını unuttum ama özellikle yatanlarda emboli riskini azaltmak için veriliyormus ben kanamadan sonra kesilmisti şimdi yine basliycam hibor kullaniyorum 3500

Masallah cnm,bebişlerin büyümüş,sen önceden de kan sulandırıcı kullanıyormuydun?cnm zaman ça buk gecer su 32. Haftaları bir an öncegörürüz inşallah.
Sağol teyzesi buyuyor yaramazlar :) evet canim ben kanamam olana kadar hep kullandım 5 ay . sonra kesti doktor şimdide sürekli yatıyorum dolasim duruyor bit yere pihti atar die yeniden basliycam. İnşallah göreceğiz ya içime öyle geliyor 32 yide belki 34 u de:)

Sen sürekli yatiyormusun peki canım..wc için duş için kalkiyormusun..yada yemek önüne filan mi geliyor...nasıl yatış şeklin merak ettim..

Topik altlarda kalmis. Cekip kurtarayim dedim
Arkadaslar bugun bende ikizlerim olacagini ogrendim. Kalpleri gumbur gmbur atiyordu cok sukur. Allahim ins. Hepimizinkinide saglicakla verir kucagimiza.
Sormak istedigim bisey var. 15gun sonra tekrar hastameye gitcez. Doktoruma bir hediye goturmek istiyorum. Tatli cikolata falan olurmu ki. Yada ben antalyaliim. Taze meyve sebzeyi bulmam cok kolay olur. Yoksa sebzeler cikmaya baslayinca doktoruma organik bir paketmi hazirlasam. Komik mi olur.ne uygun olur sizce.siz bisyler yaptinizmi

Canım benım çok mutlu oldum gözün aydın :))) organik paket fikri çok güzel bence :)
Ben çiçek yollamistim dr uma...Ama senin düşündüğün çok daha güzel olabilir güzel bir sepeyle hatta

Doktorum erkek oldugu icin cicek isine pek sicak bakmamistim. Sepet bulabilirmiyim bilmiyorum. Ama su suslu ekmeklikler oluyo ya sepet gibi
Oyle birsey olabilir. Degisik meyvelerimiz oluyor onlardan. Biraz zeytin.zeytinyagi recel falan geliyor bak aklima yavas. Adam hoslanirmi bilniyorum ama karisi sevinir.heralde

Slm kizlar benim tatil bitti dun dondum cok yorucu bir gundu gece karnim sertlesti serenci canim haklisin bencede yorgunluktan. Dondum artik kizima ciciler almaya baslicam insallah. Acaba odasini yapmak icin erkenmi bilemedim ama aldiklarimiz ortada kaliyor boylede sizin fikriniz ne nasil yapicaksiniz? Okudugum kadarıyla sizlerde pek fazla giremiyorsunuz topige tatilden dolayı ben pek giremiyordum ama artık daha sık girerim inşallah.

Hic halim yok yazmaya desem canım..allah yardımcımız olsun..çok zor muş yas geçince bir daha anladım..

Kızlar merhaba biz de düşünüyoruz tüp bebek ancak korkuyorum ben 20 yaşındayım eşim çok istiyo yoksa bir süre daha beklerdim sizce napayım bekleyeyim i eşimin morfoloji problemi var sayı yüz milyondan fazla ama morfoloji bozuk 1 bu arada stresten mî bilmiyorum iki aydır adetlerim düzensizleşti 42-46 gün oldu şuan 31. Gündeyim ayy bana bi akıl verin henüz 9 aydır deniyoruz ama dr aşılama bile tutmayabilir dedi bilemiyorum

Hemen güzEl bi oda yap ben olsam çoktaan askılıklarını bile kurdelelemiştim görmemişin bi çocuğu misalii olurdum heralde yap yap çok hoşşş ya :)

Kızlar sizin bidiklar nasıl çok hareketli mi...benim bugün kudurdu sanki geçen de ultrasonda gördüğümüzde hep rahim ağzına tekme attı..inşallah oraya atmıyordur..bu kadar da tepisince korkuyorum..rahatsız mii oluyor ondan mi boyle tepki veriyor diye..kaç saattir hic durmadı resmen...

Bnm de hiç belli olmuyor. Bazen 3 saat birsey hissetmiorum bazen çok hareketlier.bnmde yukarıya doğru cok vuruyor.hareket etmesi kötü değil cnm.her bebeğin hareketi farklı olurmuş.bazısı çok hareketli bazısı az ,

Canm ilk defamı kontrole gittin ay ne güzel ikiz olcak bende çok istiyorum ama benim tek kese göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…