Evine kavusmussun canim:) Aynen canım koyacak yer yok birde ne zaman geleceğinede bağlı odanın,benim Ekim 3 gibi teslim edilecek ve anca hazırlayacağım zaten yok perdesi duvar kağıdı vs...Slm kizlar benim tatil bitti dun dondum cok yorucu bir gundu gece karnim sertlestiserenci canim haklisin bencede yorgunluktan. Dondum artik kizima ciciler almaya baslicam insallah. Acaba odasini yapmak icin erkenmi bilemedim ama aldiklarimiz ortada kaliyor boylede sizin fikriniz ne nasil yapicaksiniz? Okudugum kadarıyla sizlerde pek fazla giremiyorsunuz topige tatilden dolayı ben pek giremiyordum ama artık daha sık girerim inşallah.
Benimkiler çok hareketli canım genelde ama hep göbek deligimin oraya sert tekmeler atıyor bitanesiiKızlar sizin bidiklar nasıl çok hareketli mi...benim bugün kudurdu sanki geçen de ultrasonda gördüğümüzde hep rahim ağzına tekme attı..inşallah oraya atmıyordur..bu kadar da tepisince korkuyorum..rahatsız mii oluyor ondan mi boyle tepki veriyor diye..kaç saattir hic durmadı resmen...
Evet canim sürekli yatıyorum ama şöyle geceleri yatagimda yatıyorum gündüzleri oturma odasında yemeği hafif doğrularak yatakta yiyorum. Duş haftada bir kere. Wc ye kalkiyorum. Bazen kalkınca evin içinde bi gezip yatıyorum. Hiç is yapmadım 2 aydır annem ve kayinvaldem geliyorlar sabahtan eşim gelincede gidiyorlar. Böyle işteSen sürekli yatiyormusun peki canım..wc için duş için kalkiyormusun..yada yemek önüne filan mi geliyor...nasıl yatış şeklin merak ettim..
Bence çok sevinirler nerde bulacaklar böyle paketi hiç çekinme çok güzel dusunmussun. Bu arada bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahDoktorum erkek oldugu icin cicek isine pek sicak bakmamistim. Sepet bulabilirmiyim bilmiyorum. Ama su suslu ekmeklikler oluyo ya sepet gibi
Oyle birsey olabilir. Degisik meyvelerimiz oluyor onlardan. Biraz zeytin.zeytinyagi recel falan geliyor bak aklima yavas. Adam hoslanirmi bilniyorum ama karisi sevinir.heralde
İyiyim canım sen nasilsin. Evde yatış :) kitap okuyorum bolca. Benim bidiklar kitap kurdu olacak :))Kizlarrr günaydınn Nasılsıniz?
Amin canim hepimiz saglikla alaim ins. Minikleimizi. hala soktayiz ikiz olayina. Esimle birbirimiza bakip duruyoruz saf safBence çok sevinirler nerde bulacaklar böyle paketi hiç çekinme çok güzel dusunmussun. Bu arada bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah
Valla canım yaa..boyle şimdiden hareketlilerse..benimkisi sağ alttarafa basıyor tekme..Çok hızlı olanların tekme olduğunu düşünüyorum yani...çünkü daha küçük pit pitlarda hissediyorum muhtemelen onlarda hıçkırık ları..bulundukları sıvıyı yuttuklari için :)))Benimkiler çok hareketli canım genelde ama hep göbek deligimin oraya sert tekmeler atıyor bitanesiidün çok agrim vardı saatlerce sürdü sanki gobegim kopacakmis gibi ağrıdı...Senin kızda tek başına yapıyor yaramazlık :) Eyvah yandik desene bunlar şimdi bu haldeyse
İs bende yapmıyorum kendimi çok iyi hissedersem azcik bir şey yapıp yatıp dinleniyorum..benim idrar im hic durmuyor canım yaa..20 30 dakikada mutlaka geliyor..hamilelik yogası düşünüyorum da..kız doktorunuza sorun dedi..özel hastanedeki doktora sordum oda parayı kazanacak olan o bana niye topu atıyor dedi..kendi karar versin çeşit çeşit yoga var dedi..ama faydasını biliyorum dedi..özellikle hamilelerde...simdi asil benim prof hocaya sorcam..bakalım o ne diyecek...oda benim motivasyonum yüksek olsun diye hep rahat ol istediğini yap diyor su anda hic bir sıkıntı yok diyor...benim huysuz kocam da oburkunden gazi aldı yaa..hic durmaz çenesi artik..Evet canim sürekli yatıyorum ama şöyle geceleri yatagimda yatıyorum gündüzleri oturma odasında yemeği hafif doğrularak yatakta yiyorum. Duş haftada bir kere. Wc ye kalkiyorum. Bazen kalkınca evin içinde bi gezip yatıyorum. Hiç is yapmadım 2 aydır annem ve kayinvaldem geliyorlar sabahtan eşim gelincede gidiyorlar. Böyle işte
Yok canim benimkide oynuyor bazen ust uste birak iynasin saglikli demek korkma buyuyor annesiKızlar sizin bidiklar nasıl çok hareketli mi...benim bugün kudurdu sanki geçen de ultrasonda gördüğümüzde hep rahim ağzına tekme attı..inşallah oraya atmıyordur..bu kadar da tepisince korkuyorum..rahatsız mii oluyor ondan mi boyle tepki veriyor diye..kaç saattir hic durmadı resmen...
Ay süper daha ne olsun:)))İyiyim canım sen nasilsin. Evde yatış :) kitap okuyorum bolca. Benim bidiklar kitap kurdu olacak :))
Oh oh benim gelin adayları cogaldi :)))Teyzeler bizimde kziimiz oluyor cok sukur ogrendik bizde
Yerim o hickiriklari ben :)Valla canım yaa..boyle şimdiden hareketlilerse..benimkisi sağ alttarafa basıyor tekme..Çok hızlı olanların tekme olduğunu düşünüyorum yani...çünkü daha küçük pit pitlarda hissediyorum muhtemelen onlarda hıçkırık ları..bulundukları sıvıyı yuttuklari için :)))
Gözün aydın canim,Allah tamamına erdirsin...Olsun o iyi olsunda cinsiyeti ne zaman ogrensen olurslm kizlar ilk kez bebegimin kafani kolunu bacagini gordum cok sukur. insallah bole devam eder.. cinsiyet ogrenemedik. ameliyat oldugum icin ince doku dan dolayi ilerleyen haftalar da goruruz dedi doktorum. Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu.
saol canim. insallah. aynen ole diyorum bendeGözün aydın canim,Allah tamamına erdirsin...Olsun o iyi olsunda cinsiyeti ne zaman ogrensen olur
Haklisin canim gomlum hemen yapmaktan yana ama icimdede bi korku yok degil her ihtimale karsi 7. Ayin bitimini beklesemmi?Hemen güzEl bi oda yap ben olsam çoktaan askılıklarını bile kurdelelemiştim görmemişin bi çocuğu misalii olurdum heralde yap yap çok hoşşş ya :)
Sagol canim ya kizimin talibi simdiden cok insallah sende saglikla dogurursun pasalariOh oh benim gelin adayları cogaldi :)))
Allah kızına güzel yazılar yazsın canım benim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?