2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Evet ilk kez gittim. Saglikli olsun bizim olsun canim yeterki.gerisi onemli degil. Bakarsin surpriz yapar ikinci ortaya cikar sonra

Evine kavusmussun canim:) Aynen canım koyacak yer yok birde ne zaman geleceğinede bağlı odanın,benim Ekim 3 gibi teslim edilecek ve anca hazırlayacağım zaten yok perdesi duvar kağıdı vs...

Benimkiler çok hareketli canım genelde ama hep göbek deligimin oraya sert tekmeler atıyor bitanesii dün çok agrim vardı saatlerce sürdü sanki gobegim kopacakmis gibi ağrıdı...Senin kızda tek başına yapıyor yaramazlık :) Eyvah yandik desene bunlar şimdi bu haldeyse

Sen sürekli yatiyormusun peki canım..wc için duş için kalkiyormusun..yada yemek önüne filan mi geliyor...nasıl yatış şeklin merak ettim..
Evet canim sürekli yatıyorum ama şöyle geceleri yatagimda yatıyorum gündüzleri oturma odasında yemeği hafif doğrularak yatakta yiyorum. Duş haftada bir kere. Wc ye kalkiyorum. Bazen kalkınca evin içinde bi gezip yatıyorum. Hiç is yapmadım 2 aydır annem ve kayinvaldem geliyorlar sabahtan eşim gelincede gidiyorlar. Böyle işte

Bence çok sevinirler nerde bulacaklar böyle paketi hiç çekinme çok güzel dusunmussun. Bu arada bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah

Bence çok sevinirler nerde bulacaklar böyle paketi hiç çekinme çok güzel dusunmussun. Bu arada bebislerin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah
Amin canim hepimiz saglikla alaim ins. Minikleimizi. hala soktayiz ikiz olayina. Esimle birbirimiza bakip duruyoruz saf saf paket isini bir sekilde ayarlayalim ozaman ben.annemler gelirse ins. Herseyden isteyeyim ins. Doktoru sismanlatalim biraz

Valla canım yaa..boyle şimdiden hareketlilerse..benimkisi sağ alttarafa basıyor tekme..Çok hızlı olanların tekme olduğunu düşünüyorum yani...çünkü daha küçük pit pitlarda hissediyorum muhtemelen onlarda hıçkırık ları..bulundukları sıvıyı yuttuklari için :)))

İs bende yapmıyorum kendimi çok iyi hissedersem azcik bir şey yapıp yatıp dinleniyorum..benim idrar im hic durmuyor canım yaa..20 30 dakikada mutlaka geliyor..hamilelik yogası düşünüyorum da..kız doktorunuza sorun dedi..özel hastanedeki doktora sordum oda parayı kazanacak olan o bana niye topu atıyor dedi..kendi karar versin çeşit çeşit yoga var dedi..ama faydasını biliyorum dedi..özellikle hamilelerde...simdi asil benim prof hocaya sorcam..bakalım o ne diyecek...oda benim motivasyonum yüksek olsun diye hep rahat ol istediğini yap diyor su anda hic bir sıkıntı yok diyor...benim huysuz kocam da oburkunden gazi aldı yaa..hic durmaz çenesi artik..

Yok canim benimkide oynuyor bazen ust uste birak iynasin saglikli demek korkma buyuyor annesi

İyiyim canım sen nasilsin. Evde yatış :) kitap okuyorum bolca. Benim bidiklar kitap kurdu olacak :))
Ay süper daha ne olsun:)))
Ben fenayım canım bugün ya ablamin minik bir operasyonu vardı hast de onun yanında gittim başımıza gelmeyen kalmadı sinir harbi yaşadım anestezi uzmanı kızla Allah korusun bebeklerimi dusurucem diye çok korktum kız bana sinir krizi yaşattı çok ağladım ama şükür şimdi iyiyim aman kızlar millet kafayı yemiş resmen kimseyle dalsmayin bünye kaldirmiyormus

Yerim o hickiriklari ben :)
Bak hiç öyle dusunmemistim ya dönüyorlar yada vuruyorlar diye düşünüyordum

slm kizlar ilk kez bebegimin kafani kolunu bacagini gordum cok sukur. insallah bole devam eder.. cinsiyet ogrenemedik. ameliyat oldugum icin ince doku dan dolayi ilerleyen haftalar da goruruz dedi doktorum. Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu.

slm kizlar ilk kez bebegimin kafani kolunu bacagini gordum cok sukur. insallah bole devam eder.. cinsiyet ogrenemedik. ameliyat oldugum icin ince doku dan dolayi ilerleyen haftalar da goruruz dedi doktorum. Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu.
Gözün aydın canim,Allah tamamına erdirsin...Olsun o iyi olsunda cinsiyeti ne zaman ogrensen olur

Hemen güzEl bi oda yap ben olsam çoktaan askılıklarını bile kurdelelemiştim görmemişin bi çocuğu misalii olurdum heralde yap yap çok hoşşş ya :)
Haklisin canim gomlum hemen yapmaktan yana ama icimdede bi korku yok degil her ihtimale karsi 7. Ayin bitimini beklesemmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…