2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Haklisin canim gomlum hemen yapmaktan yana ama icimdede bi korku yok degil her ihtimale karsi 7. Ayin bitimini beklesemmi?
Bencede erken allah korusun canim iyi dusunelim hep ama son ay daha iyi ben mecbur 27.haftada alicam sartlardan dolayi ama erken diyorum genede

Evine kavusmussun canim:) Aynen canım koyacak yer yok birde ne zaman geleceğinede bağlı odanın,benim Ekim 3 gibi teslim edilecek ve anca hazırlayacağım zaten yok perdesi duvar kağıdı vs...

Canim ben odasini kafamda tasarladim diyorum en azindan duvar kagidini falan yaptirayim mobilyayi seceyim bakalim ne zamana gelir benimkiler aslinda seninkiler tam zamaninda gelecek ekim guzel. Ben oda yapmayi planladigim odayi bosaltmaya basladim ama bazi seyleri koyacak yer yok bakalim ne yapicam nereye koyucam kadin milletiyiz iste kac oda olursa olsun kac dolap olursa olsun sigamiyoruz:))allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasibetsin insallah yerim ben minik kusumu

Ne yaptilarda sinir krizi yasattilar sana bunyemizin kaldirmama konusunda haklisin turkiyedeyken esim iki uc defa kizdirdi beni tansiyonum firladi cok kotu oldum. Elimizden geldigi kadar izole yasamak lazim doguma kadar. Bu arada gecmis olsun canim ablan iyidir insallah

Bencede erken allah korusun canim iyi dusunelim hep ama son ay daha iyi ben mecbur 27.haftada alicam sartlardan dolayi ama erken diyorum genede
Erken ama iste dedigim gibi aldiklarimi cantasinda kaldi esim birseyler almis oyle cantada kalmasinada kiyamiyorum resim olarak gondermisti bana turkiyedeyken bende size gondereyim

Eklentiler

• image.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 61
Yok canim benimkide oynuyor bazen ust uste birak iynasin saglikli demek korkma buyuyor annesi
Geçen gün ultrasonda tam rahim ağzına attı tekme onun altında da dikiş var zaten..allahtan çok iri değil simdi de rahimi açmaya dikişi açmaya gücü yetmiyor..doktorda dedi daha acamaz diye..ama korku işte geçen sefer nasıl açtılar 24 hafta doğum oldu o zaman..o yüzden korkum

Hic muhatap olmayacaksın kimseyle..ben kocamla bile olmuyorum artik..sinirlerimi bozuyor diye..bırak bak kendine bebeklerine..

Erken ama iste dedigim gibi aldiklarimi cantasinda kaldi esim birseyler almis oyle cantada kalmasinada kiyamiyorum resim olarak gondermisti bana turkiyedeyken bende size gondereyim
Ay cok guzel canim ya icinden geleni yap.rabbim korusun bebegini dua edelim bol bol

Gecmisi sil olmicak oyle kizlarimiz dogacak annesi vursun korkma hicbiseycik olmicak ya oynadikca gulup agliyom ben nasil buyuyorlar icimizde

Sorma canım ya zaten canımız burnumuzdaydi kız kivraniyor acidan,hasta bakici operasyona hazirliyor ablami banada içeri gelin dedi bende girdim sadece ablama kapidaym tm mi diye telkin ettim çıkıyorum o kız geldi ve bağırıyor bana çık dışarı diye bende onun saygisiz ca uslubuna göre davranmadan yine izah ediyorum çıkıyorum zaten vs derken kız arkamdan geldi kolumdan itleyip kapıyı çarptı ve ben haliyle orada koptum içeri girdim ve size emanet edemem ablami iptal edin dedim ve ortalık karisti

Bayıldım canım çok güzeller Güle güle kullansın minigin :)

Hic muhatap olmayacaksın kimseyle..ben kocamla bile olmuyorum artik..sinirlerimi bozuyor diye..bırak bak kendine bebeklerine..
Aynen oyle de zorda kaldım...Ama bende dediğin gibi yapıyorum aslında tamamen sakin bir bir gebelige kurmustum kendimi bugün kötü bir gundu millet yüzünden yavrularim huzursuz oldu

Aa terbisyesiz saygisiz gelde sinir olma iyi yapmissin ama tabi bu durumda en cok biz zarar goruyoruz bebislerimizle beraber.

Bayıldım canım çok güzeller Güle güle kullansın minigin :)

Sagol canim benim tarzim biraz daha farkli ama esimin ilk aldiklarinoldugu icin giyindiricem insallah allah nasibederse

Aa terbisyesiz saygisiz gelde sinir olma iyi yapmissin ama tabi bu durumda en cok biz zarar goruyoruz bebislerimizle beraber.

Sagol canim benim tarzim biraz daha farkli ama esimin ilk aldiklarinoldugu icin giyindiricem insallah allah nasibederse

Ama işte akıllı kız kendine yaptı hastanenin sahibi bizim siteden komşumuz yazık ettin kendine :)

Amin canim Allah nasip etsin inşallah hepimize o günleri...

Ayy canım bunlar ne cici şeyler böyle bayıldım..güzel günlerde sağlık la giydirmeyi nasıp etsin kuzucuguna..

Aynen oyle de zorda kaldım...Ama bende dediğin gibi yapıyorum aslında tamamen sakin bir bir gebelige kurmustum kendimi bugün kötü bir gundu millet yüzünden yavrularim huzursuz oldu
Bazen en yakinin olsa bile değmez onlar için bile diyorum..ama onun da sana yaptığını görünce sana hak vermedim de değil canım bu olayda..

Haklisin canim gomlum hemen yapmaktan yana ama icimdede bi korku yok degil her ihtimale karsi 7. Ayin bitimini beklesemmi?
Canım benim gönlün ne zaman isterse o zaman yap kendini rahat hissettiğinde yap sağlık açısındanda zorda kalma ilerde daha çok ve çabuk yorulucaksın benim çevrem 9. Ayda yapıyor aman bişey olur diye ama Allah bilir orasını kendini iyi hissedince yaparsın alışverişine çılar beşiğini alırsın dolabını alırsın tadını çıkara çıkara :)

Bazen en yakinin olsa bile değmez onlar için bile diyorum..ama onun da sana yaptığını görünce sana hak vermedim de değil canım bu olayda..
Canım tepkisiz kalinacak bir durumda olsa zaten hiç birşey yasanmazdi...Birde afedersin 5dk birseye 1500 tl para aliyorlar sonrada bağırıp çağırıyorlar aman neyse Allah akıl fikir versin herkese...Saygı heryerde şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…