Malesef canım yaa..herkes artik saygısız..hickimse de sabir yok..bugün doktora gidiyoruz..ışıklarda bekliyoruz yanımızda başka bir araç..önümüzde de hic araç yok direk lambalar var yani...daha sari ışık yandı..yandaki araba korna otturuyor..manyağa bak dedim..daha sari birde üstüne üstlük önünde araç yok neye çalıyor o kornayi..soldan kavşaktan araba gelse çarpar yani..şehirde yaşamaya alışamamış görgüsüz kuralsız saygısız insanlar iste...Canım tepkisiz kalinacak bir durumda olsa zaten hiç birşey yasanmazdi...Birde afedersin 5dk birseye 1500 tl para aliyorlar sonrada bağırıp çağırıyorlar aman neyse Allah akıl fikir versin herkese...Saygı heryerde şart
Evet canım benimkide yaptır dedi..özellikle sordum çünkü..beslenme konusunda canan teyze yi söylüyor ama...seker yüklemesi konusunda desteklemiyor..yaptır birşey olmaz diyor..yaaa...ne tatili canım yaaa..ben yoga ya bile gidemiycem galiba yaaa...Kızlar selamlar, bende son tatilimi bitirdim.3 gunluğune esimle Yunanistana gidip geldik.hava cok sıcaktı.ama anladım ki bir daha tatil yok:)) yoruluyorum artık,sanırım dinlenme vaktimiz.ben ayın 9 unda kontrole gideceğim,drum şeker yuklemesi istedi.yaptıracagım.sizler yaptıracakmısınız?
Çoğu kişi yaptırıyor cnm yuklemeyi. Yogaya gidebilirsen çok ii olur aslında:) ama yaptıranın çok deneyimli olması lazım hamile yogasında.Evet canım benimkide yaptır dedi..özellikle sordum çünkü..beslenme konusunda canan teyze yi söylüyor ama...seker yüklemesi konusunda desteklemiyor..yaptır birşey olmaz diyor..yaaa...ne tatili canım yaaa..ben yoga ya bile gidemiycem galiba yaaa...
Yaaa bugün gittim görüşmeye oranın sahibi olan kız istanbulda imiş..bugün başka bir eğitmen var dedi..ben ofisi göreyim diye gittim..içimiz rahat etsin doktorunuza sorun dedi..özel hastanedeki doktora sordum bir yigin laf dedi esim in yaninda..benim hocaya mesaj attım daha cevap yazmadı..serklaj dan dolayı korkuttu bu hastanedeki doktor beni bugün..Çoğu kişi yaptırıyor cnm yuklemeyi. Yogaya gidebilirsen çok ii olur aslında:) ama yaptıranın çok deneyimli olması lazım hamile yogasında.
Dikişlerde açılmamı olurmuş ki.ne dedi de korkuttu? Oyle bir risk varsa yapılmaz da.zaten eşin duyduysa gitmen zorolur:)Yaaa bugün gittim görüşmeye oranın sahibi olan kız istanbulda imiş..bugün başka bir eğitmen var dedi..ben ofisi göreyim diye gittim..içimiz rahat etsin doktorunuza sorun dedi..özel hastanedeki doktora sordum bir yigin laf dedi esim in yaninda..benim hocaya mesaj attım daha cevap yazmadı..serklaj dan dolayı korkuttu bu hastanedeki doktor beni bugün..
Al işte bir tane daha hey Allahım ya...Neyse sitres yok sakin olmamız gereken aylar bu aylar artık...Malesef canım yaa..herkes artik saygısız..hickimse de sabir yok..bugün doktora gidiyoruz..ışıklarda bekliyoruz yanımızda başka bir araç..önümüzde de hic araç yok direk lambalar var yani...daha sari ışık yandı..yandaki araba korna otturuyor..manyağa bak dedim..daha sari birde üstüne üstlük önünde araç yok neye çalıyor o kornayi..soldan kavşaktan araba gelse çarpar yani..şehirde yaşamaya alışamamış görgüsüz kuralsız saygısız insanlar iste...
Hosgeldinn :)) oh ne güzel tatilinde yaptın artık doğuma hazırlan canım..Kızlar selamlar, bende son tatilimi bitirdim.3 gunluğune esimle Yunanistana gidip geldik.hava cok sıcaktı.ama anladım ki bir daha tatil yok:)) yoruluyorum artık,sanırım dinlenme vaktimiz.ben ayın 9 unda kontrole gideceğim,drum şeker yuklemesi istedi.yaptıracagım.sizler yaptıracakmısınız?
Erken ama iste dedigim gibi aldiklarimi cantasinda kaldi esim birseyler almis oyle cantada kalmasinada kiyamiyorum resim olarak gondermisti bana turkiyedeyken bende size gondereyim
Sorma canım ya zaten canımız burnumuzdaydi kız kivraniyor acidan,hasta bakici operasyona hazirliyor ablami banada içeri gelin dedi bende girdim sadece ablama kapidaym tm mi diye telkin ettim çıkıyorum o kız geldi ve bağırıyor bana çık dışarı diye bende onun saygisiz ca uslubuna göre davranmadan yine izah ediyorum çıkıyorum zaten vs derken kız arkamdan geldi kolumdan itleyip kapıyı çarptı ve ben haliyle orada koptum içeri girdim ve size emanet edemem ablami iptal edin dedim ve ortalık karisti
Ooohh yarasin canım. İyi ettin gittin dinlendin. Bana şeker yüklemesi onermedi. Şeker yüklemesi nin sonucu neyi belirliyorki onu bilmiyorum ona göre mi besleniyoruzKızlar selamlar, bende son tatilimi bitirdim.3 gunluğune esimle Yunanistana gidip geldik.hava cok sıcaktı.ama anladım ki bir daha tatil yok:)) yoruluyorum artık,sanırım dinlenme vaktimiz.ben ayın 9 unda kontrole gideceğim,drum şeker yuklemesi istedi.yaptıracagım.sizler yaptıracakmısınız?
Kız ben otururken kalkarken çekiniyorum dikise bişey olcak diye sen yogaya gidiyosun:)) genede dikkat et canım Allah vermesin belki ters bir hareket yaparsın zaten diken üstündeyiz.Yaaa bugün gittim görüşmeye oranın sahibi olan kız istanbulda imiş..bugün başka bir eğitmen var dedi..ben ofisi göreyim diye gittim..içimiz rahat etsin doktorunuza sorun dedi..özel hastanedeki doktora sordum bir yigin laf dedi esim in yaninda..benim hocaya mesaj attım daha cevap yazmadı..serklaj dan dolayı korkuttu bu hastanedeki doktor beni bugün..
Bu doktor sorumluluk almak istemedi..parayı o alçak riski niye ben alayim dedi..kesin dikişe zararı olur diye birşey söylemedi canım..yaptığın hareketlere bağlı dedi..kesin dikişler açılır veya açılmaz diyemedi yani..yogi nin anlatmasına gorede bir ders nefes bir ders hareket yapıyoruz hamile olduğunuz için zaten kişiye bunu yapacaksın demiyoruz yapabildiği yere kadar yaptırıyoruz..isterseniz sadece göğüs kısmı ile çalışırız..karin ustu hareket kesinlikle yaptırmıyoruz dedi...Dikişlerde açılmamı olurmuş ki.ne dedi de korkuttu? Oyle bir risk varsa yapılmaz da.zaten eşin duyduysa gitmen zorolur:)
Cnm tesekkur ederim, bazi hamilelerde hamilelik sekeri cikiyor, onu belirlemek icin yapiliyor, eger cikarsa diyet veriliyor yada cok yuksekse insulin kullaniliyor.Ooohh yarasin canım. İyi ettin gittin dinlendin. Bana şeker yüklemesi onermedi. Şeker yüklemesi nin sonucu neyi belirliyorki onu bilmiyorum ona göre mi besleniyoruz
Evet canım o yüzden tıkıyorum kulakları ben dun aksam esim in kuzeni esi kaynanam kayinpederim yemeğe geldi..ben hic birşey yapmadım zaten de..obur eltiyi anlatıyorlar kaynimi filan hic duymadım..hatta kaynanam büyük ihtimalle yarın yeğenleri ile denize gitcek..onlar ev tuttu diye kalcak onlarla..bana bakmaya bile gelmedi bi dun iste yemeğe diye..1 hafta olcak hastane de yatali..allah akil versin..kindar biriyim birde ben bunları söylüyecegim...Al işte bir tane daha hey Allahım ya...Neyse sitres yok sakin olmamız gereken aylar bu aylar artık...
Ya oda ayrı bir şey ama yani Allah akıl fikir versin,bu erkek anneleri gelin gibi davraniyor iş yapmak istemiyorlar gezsinler hep bendede var bi tane aman aman evlerden ırak :))))Evet canım o yüzden tıkıyorum kulakları ben dun aksam esim in kuzeni esi kaynanam kayinpederim yemeğe geldi..ben hic birşey yapmadım zaten de..obur eltiyi anlatıyorlar kaynimi filan hic duymadım..hatta kaynanam büyük ihtimalle yarın yeğenleri ile denize gitcek..onlar ev tuttu diye kalcak onlarla..bana bakmaya bile gelmedi bi dun iste yemeğe diye..1 hafta olcak hastane de yatali..allah akil versin..kindar biriyim birde ben bunları söylüyecegim...
Senin dönüşümlü gelen gidenin oluyor canım..bizim hatun fedakarlık derdinde hic değil..kaynanam yani...yegeninin derdinde..oma moral vercek erken doğum yaptı diye 3.kızı idi erken doğum yaptı..iki tane kızı var çok şükür istemeden hamile kaldı 3.ye oda erken doğum oldu...derdi o ona yardımcı olmak..Kız ben otururken kalkarken çekiniyorum dikise bişey olcak diye sen yogaya gidiyosun:)) genede dikkat et canım Allah vermesin belki ters bir hareket yaparsın zaten diken üstündeyiz.
Karışmasın o zaman bir yere gittim mi laf etmesin..bebek arabası alıyoruz bebek mobilyası bakıyoruz doktor dönüşü laf yiyorum hep..Ya oda ayrı bir şey ama yani Allah akıl fikir versin,bu erkek anneleri gelin gibi davraniyor iş yapmak istemiyorlar gezsinler hep bendede var bi tane aman aman evlerden ırak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?