24 ile 28 arasında diye okumuştum bir yerde..benim doktorumda yaptır dedi ama hangi hafta olcagini söylemedi..mesela haftaya kontrole gideceğim o hafta 24 oluyormu yaptırayım mi bilemedim..Kizlar bu seker yuklemesi hangi haftalarda yapiliyor benim doktorum hic bana soz etmedi Zaten herkesde birsey soyluyor bu seker yuklemesi icin insanin kafasi karisiyo
Ona neymis canım Allah Allah! Bir otursalar yerlerinde iyi olacak ama :)Karışmasın o zaman bir yere gittim mi laf etmesin..bebek arabası alıyoruz bebek mobilyası bakıyoruz doktor dönüşü laf yiyorum hep..
Bende haftaya yaptiracagim, seninde haftya 24 oluyor, yaptirabilirsin.24 ile 28 arasında diye okumuştum bir yerde..benim doktorumda yaptır dedi ama hangi hafta olcagini söylemedi..mesela haftaya kontrole gideceğim o hafta 24 oluyormu yaptırayım mi bilemedim..
Allah korusun cnm, gecmis olsun.Kızlar cam ankastre ocagim tuz buz oldu..esim seslendi ben sakin seslendi diye sallamadım meğersem pat diye ses gelmişti meğersem..ocagin camı patlamış...
Gecmis olsun canim dikkat etKızlar cam ankastre ocagim tuz buz oldu..esim seslendi ben sakin seslendi diye sallamadım meğersem pat diye ses gelmişti meğersem..ocagin camı patlamış...
173 boyum 70 ile hamile kaldım . Şuan 76 kiloyum:) ikiz erkek bebeklerim olucak . Ama sadece göbeğim var vücudumdan kilo almadım.şuan 21 haftalık gebeyim. Rahim Uzunluğu normalYine ben
Ozelllikle ikiz anne adaylarina sorum var. Kac kiloyla hamile.kalmistiniz. .bide boyunuz kac.
Benim boyum 1.65
Kilom 53.cuma gunu tartildim
Normalde 50yi pek fazla gorebilen birisi degilim. Marttan bu yana uc yedavi gecirince biraz kilo aldim.
Annem bunyen zayif naail olcak falan deyince kafama taktimda biraz. Benim gibi olan varmi.
Bide bu dikis ikiz gebeliklerin hepsine atiliyormu
Allahim saglikla kucaginiza versin ins. Minnaklarinizi. Ben nasil olacam acaba kendimo cok merak.ediyorum173 boyum 70 ile hamile kaldım . Şuan 76 kiloyum:) ikiz erkek bebeklerim olucak . Ama sadece göbeğim var vücudumdan kilo almadım.şuan 21 haftalık gebeyim. Rahim Uzunluğu normal
çok değişik duygular canım. Yüce Rabbim isteyen herkese çocuk sahibi Olmayı nasip etsinAllahim saglikla kucaginiza versin ins. Minnaklarinizi. Ben nasil olacak acana kendimo cok merak.ediyorum
Benim sol tarafim da o ağrı dünden beri var canım yaa..doktorada sormadım arayıp..usutmekle alakalı gibi geldiği için bana üstüne durmadım..sıcak su torbası koysak nasıl olur acaba..sen konuşursan benide haberdar edermisin canım..Kızlar benim sağ kaburgamin altından sirtima kadar çok fena ağrı var acaba ne olabilir ki
Aman Allahim o nedir öyle nasıl patlamışNazar var galiba kizlar yaa..daha 1 sene olmadi alali..adama diyorum bayramda kurban keselim diye..yok diyor..Siden80 ve serenci tesekkuler kizlar allah beterinden korusun..Eki Görüntüle 1619498
Eşimde üşüttük diyor onada guvenemiyorum ki benim bir yerim ağrısa onun iki yeri ağrıyor nedense kolayini bulmuş :)))Benim sol tarafim da o ağrı dünden beri var canım yaa..doktorada sormadım arayıp..usutmekle alakalı gibi geldiği için bana üstüne durmadım..sıcak su torbası koysak nasıl olur acaba..sen konuşursan benide haberdar edermisin canım..
Bilmiyorum canım yaaa..esim uzaktaymış normalde yakında olsa biyerlerine kesin saplanirdi..yerlerde bile çıtır çıtır cam vardı..kablolar çıkmış açığa gazi kapat dedim eşime nolur nolmaz...ikna olmuyorki benimki canım kurban la ilgili...benim adagim var zaten deyip duruyor...Aman Allahim o nedir öyle nasıl patlamışAllah beterinden korusun size birsey olmadı ya çok şükür...
Kurban kesseniz iyi olur aslında kazadan beladan korunursunuz iyi düşünmüşsün canim
Benim sürekli klima açık yaa ondan öyle düşündüm sırtımın ağrısını..inşallah kotu birşey yoktur ikimiz içinde...kasık ağrım yok çünkü sadece sırt tarafim da artik iyice buyuyorlar salı günü 475 olan bizim kız dun 525 çıktı canım..vücudun duruş sekli organların yeri değişiyor onun da etkisi olabilir...Eşimde üşüttük diyor onada guvenemiyorum ki benim bir yerim ağrısa onun iki yeri ağrıyor nedense kolayini bulmuş :)))
Sorarım canım muhtemelen tabikide senide haberdar ederim
İkna olmuyorsa yapacak birsey yok kuzum boşver canını hiç sıkma birde bunun için zoraki yapılmaz zaten öyle şeylerBilmiyorum canım yaaa..esim uzaktaymış normalde yakında olsa biyerlerine kesin saplanirdi..yerlerde bile çıtır çıtır cam vardı..kablolar çıkmış açığa gazi kapat dedim eşime nolur nolmaz...ikna olmuyorki benimki canım kurban la ilgili...benim adagim var zaten deyip duruyor...
7 sene oldu evleneli..daha hic kesmedik kurban acayip degilmi :))) ki bilir esim dini için yapması gerekenleri..her sene durumumuz yok borcumuz var diye kesmiyor...bende en azından çocuk benle iken kesilsin istiyorum ne bilim...içim sanki daha rahat Etcek gibi.İkna olmuyorsa yapacak birsey yok kuzum boşver canını hiç sıkma birde bunun için zoraki yapılmaz zaten öyle şeyler
Masallah minigine:)Benim sürekli klima açık yaa ondan öyle düşündüm sırtımın ağrısını..inşallah kotu birşey yoktur ikimiz içinde...kasık ağrım yok çünkü sadece sırt tarafim da artik iyice buyuyorlar salı günü 475 olan bizim kız dun 525 çıktı canım..vücudun duruş sekli organların yeri değişiyor onun da etkisi olabilir...
Tabi için rahat eder bende senin gibi düşündüm..Ben kalp atışlarını duyduğumda kestirdim ıkisinede o yüzden iyi anlıyorum rahatladım çünkü inşallah canım anlar seni ve kendiliğinden kesmek ister7 sene oldu evleneli..daha hic kesmedik kurban acayip degilmi :))) ki bilir esim dini için yapması gerekenleri..her sene durumumuz yok borcumuz var diye kesmiyor...bende en azından çocuk benle iken kesilsin istiyorum ne bilim...içim sanki daha rahat Etcek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?