2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar bu seker yuklemesi hangi haftalarda yapiliyor benim doktorum hic bana soz etmedi Zaten herkesde birsey soyluyor bu seker yuklemesi icin insanin kafasi karisiyo
24 ile 28 arasında diye okumuştum bir yerde..benim doktorumda yaptır dedi ama hangi hafta olcagini söylemedi..mesela haftaya kontrole gideceğim o hafta 24 oluyormu yaptırayım mi bilemedim..

Kızlar cam ankastre ocagim tuz buz oldu..esim seslendi ben sakin seslendi diye sallamadım meğersem pat diye ses gelmişti meğersem..ocagin camı patlamış...

24 ile 28 arasında diye okumuştum bir yerde..benim doktorumda yaptır dedi ama hangi hafta olcagini söylemedi..mesela haftaya kontrole gideceğim o hafta 24 oluyormu yaptırayım mi bilemedim..
Bende haftaya yaptiracagim, seninde haftya 24 oluyor, yaptirabilirsin.

Nazar var galiba kizlar yaa..daha 1 sene olmadi alali..adama diyorum bayramda kurban keselim diye..yok diyor.. Siden80 ve serenci tesekkuler kizlar allah beterinden korusun..

173 boyum 70 ile hamile kaldım . Şuan 76 kiloyum:) ikiz erkek bebeklerim olucak . Ama sadece göbeğim var vücudumdan kilo almadım.şuan 21 haftalık gebeyim. Rahim Uzunluğu normal

173 boyum 70 ile hamile kaldım . Şuan 76 kiloyum:) ikiz erkek bebeklerim olucak . Ama sadece göbeğim var vücudumdan kilo almadım.şuan 21 haftalık gebeyim. Rahim Uzunluğu normal
Allahim saglikla kucaginiza versin ins. Minnaklarinizi. Ben nasil olacam acaba kendimo cok merak.ediyorum

Kızlar benim sağ kaburgamin altından sirtima kadar çok fena ağrı var acaba ne olabilir ki

Kızlar benim sağ kaburgamin altından sirtima kadar çok fena ağrı var acaba ne olabilir ki
Benim sol tarafim da o ağrı dünden beri var canım yaa..doktorada sormadım arayıp..usutmekle alakalı gibi geldiği için bana üstüne durmadım..sıcak su torbası koysak nasıl olur acaba..sen konuşursan benide haberdar edermisin canım..

Nazar var galiba kizlar yaa..daha 1 sene olmadi alali..adama diyorum bayramda kurban keselim diye..yok diyor.. Siden80 ve serenci tesekkuler kizlar allah beterinden korusun..Eki Görüntüle 1619498
Aman Allahim o nedir öyle nasıl patlamış Allah beterinden korusun size birsey olmadı ya çok şükür...
Kurban kesseniz iyi olur aslında kazadan beladan korunursunuz iyi düşünmüşsün canim

Eşimde üşüttük diyor onada guvenemiyorum ki benim bir yerim ağrısa onun iki yeri ağrıyor nedense kolayini bulmuş :)))
Sorarım canım muhtemelen tabikide senide haberdar ederim

Aman Allahim o nedir öyle nasıl patlamış Allah beterinden korusun size birsey olmadı ya çok şükür...
Kurban kesseniz iyi olur aslında kazadan beladan korunursunuz iyi düşünmüşsün canim
Bilmiyorum canım yaaa..esim uzaktaymış normalde yakında olsa biyerlerine kesin saplanirdi..yerlerde bile çıtır çıtır cam vardı..kablolar çıkmış açığa gazi kapat dedim eşime nolur nolmaz...ikna olmuyorki benimki canım kurban la ilgili...benim adagim var zaten deyip duruyor...

Eşimde üşüttük diyor onada guvenemiyorum ki benim bir yerim ağrısa onun iki yeri ağrıyor nedense kolayini bulmuş :)))
Sorarım canım muhtemelen tabikide senide haberdar ederim
Benim sürekli klima açık yaa ondan öyle düşündüm sırtımın ağrısını..inşallah kotu birşey yoktur ikimiz içinde...kasık ağrım yok çünkü sadece sırt tarafim da artik iyice buyuyorlar salı günü 475 olan bizim kız dun 525 çıktı canım..vücudun duruş sekli organların yeri değişiyor onun da etkisi olabilir...

İkna olmuyorsa yapacak birsey yok kuzum boşver canını hiç sıkma birde bunun için zoraki yapılmaz zaten öyle şeyler

İkna olmuyorsa yapacak birsey yok kuzum boşver canını hiç sıkma birde bunun için zoraki yapılmaz zaten öyle şeyler
7 sene oldu evleneli..daha hic kesmedik kurban acayip degilmi :))) ki bilir esim dini için yapması gerekenleri..her sene durumumuz yok borcumuz var diye kesmiyor...bende en azından çocuk benle iken kesilsin istiyorum ne bilim...içim sanki daha rahat Etcek gibi.

Masallah minigine:)
Benım göğüs altım çok fena ara ara nefesim kesiliyor ama dedigin iki ihtimalde doğru aslında,camlar açık uyuyoruz bizde bu bi kaç gündür serin aslında

Tabi için rahat eder bende senin gibi düşündüm..Ben kalp atışlarını duyduğumda kestirdim ıkisinede o yüzden iyi anlıyorum rahatladım çünkü inşallah canım anlar seni ve kendiliğinden kesmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…