2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Masallah minigine:)
Benım göğüs altım çok fena ara ara nefesim kesiliyor ama dedigin iki ihtimalde doğru aslında,camlar açık uyuyoruz bizde bu bi kaç gündür serin aslında
Ben sabaha karşı donmus bir şekilde uyanıyorum..uzerime pike çekiyorum..heleki gecelik filan ise alttan alttan soğuk hava giriyor bacak arası iyice üşüyor...

Nazar var galiba kizlar yaa..daha 1 sene olmadi alali..adama diyorum bayramda kurban keselim diye..yok diyor.. Siden80 ve serenci tesekkuler kizlar allah beterinden korusun..Eki Görüntüle 1619498

Cok cok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız ama enteresan gerçekten hiç öyle birşey duymamıştım nazar galiba.

Kızlar benim sağ kaburgamin altından sirtima kadar çok fena ağrı var acaba ne olabilir ki

Canım o gaz sancısı olabilir ablam bir defa dogum sancısı diye dr agitmiş gaz sancısı oldugunu anlamışmış hamilelikte en yaygın sancı gaz sancısı bendede oldu hatta şuandada var. Biz bebişlerimizi allahın izniyle saglıklı birşekilde kucagımıza alıcaz inşallah biraz daha soğuk kanlı olabilsek keşke

Benimki öyle herkese yardim eder ihtiyacı olana birşeyler alır götürür..ama gene herhalde eline alırsa diye adak ta bulundu...çözmek çok zor bu adamları yaa...

Şikayet com da bu markada çok problem varmış canım yaa...silverline benimkisi..
Benim de aklıma geldi gaz sancısı da oluyormuş çok sırta vuruyormus...ne yedim ki gaz yaptı bu kadar bilemedim..

Şikayet com da bu markada çok problem varmış canım yaa...silverline benimkisi..
Bende servisine sor bakalım ne diyecek diyecektim. Bu arada kurban konusunda bende eşin gibi düşünüyorum aslında yani bizde öyle düşündük eşim birde benimle evlenince kurban kesmişti. Dediki kızımız doğunca bi kurban keselim birde dinimizdede öyleymiş akika kurbanı deniyormuş çocuk için kesilen kurbana

Benimki öyle herkese yardim eder ihtiyacı olana birşeyler alır götürür..ama gene herhalde eline alırsa diye adak ta bulundu...çözmek çok zor bu adamları yaa...
Ne güzel Allah kabul etsin evladinizda karsilastirsin insallah yaptigi yardimlari...Olsun hayirin kurbanı vs si olmaz gönülden yapılan hersey kabul görür

Yok canım kaz sancısı değil bıçak gibi giriyor ara arada yakarak ağrıyor...Aynen kucagimiza alsak rahatlayacagiz soğuk kanlı olmak mümkün değil ki

Adak adamış iste bizimki de kızına..hic kıyamıyor kızına daha şimdiden..su isim konusunda karar versek birde...ona gore sevcem yavrumu..

Ne güzel Allah kabul etsin evladinizda karsilastirsin insallah yaptigi yardimlari...Olsun hayirin kurbanı vs si olmaz gönülden yapılan hersey kabul görür
Kaynanamın mahallesine bir kız taşınmış tecavüze uğramış yazık akli dengesi gitmiş babası dışarıya kocası diye tanıtıyor kendini..çocuğu da olmuş..adam kızını kaybet cem korkusuna temiz iyi bir mahalleye taşındı diye tahmin ediyoruz..yoksa kiralar çok yuksek buralarda...ona elimizden geldiğince birşeyler gonderiyoruz..hatta bigun kaynanam kapıya bırakmış aldıklarımızı sonra ordan geçerken kız kaynanamı görünce çok tesekkur etmiş çok dua etmiş..kaynanamda şaşırmış sen beni görmedinki kızim demiş..komşular anlattı seni bana ordan bildim demiş..küçük çocuğu var diye yardım ediyoruz elimizden geldikçe..o kadar sorunlu olan insanlar varki...allah kimseyi muhtaç etmesin..su bebek için yatarken bile muhtaç olmanın me demek olduğunu anladım

Ah kiyamam Allahım yardımcısı olsun
Halimize binlerce şükürler olsun...

Adak adamış iste bizimki de kızına..hic kıyamıyor kızına daha şimdiden..su isim konusunda karar versek birde...ona gore sevcem yavrumu..
Bizde hala bulamadık hiç bir ismi sevemedim nedense başkasıniçin kolaylıkla söylerdim yegenlerime falan ama insanın kendi çocugunolunca zor oluyormuş

serenci canım gaz sancısıda aynen öyle oluyor anidn girip yakıp sıkıştırıyor

İnsan ister istemez düşünüyor...esim birde 30 sene sonrası ..... bey nasıl dencek ...... hanim nasıl dencek diye düşünüyor...ben anlamı birde harflerin anlamı taşıyacağı özelliklere de inanıyorum..hepsine bakıyorum..çok zor gerçekten..neyse daha zamanımız var...biraz daha araştıralım :))))

Gunaydin guzel anneler K kaderim35 canim o ocak ne olmus oyle allah korumus cok gecmis olsn serenci havalrdan banada oluyor ozlellikle uyaninca korkma ama dayanilmaz bir agriysa dr a gozuk kizlar yetisemedim konulariniza elsal kaderim35 isim bende bulamadim kizima yaa of napacam hic karar veremiyorum cok zor kiz ismi ozelleikle bide simdi moda isimler de hep ayni arya alya mira mina falan filan kisa isim istiyorum

Esim de kisa isim istiyor canım yaaa...

Günaydın canimm geçti çok şükür demek usutmekle alakaliymis...İsim konusu bizde kapandı karar verdik canım biz.. çok var o isimlerden özellikle dizilerle alakali oluyor isim patlaması Mira patlaması yaşandı bir ara :)))naif duru bir isim çok güzel olabilir kız çocuğu için

Benim de bugün ağrım yok gerçekten üşümekle ilgili..daha dikkatli olmalıyız galiba canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…