Aynen canım dediğin gibiymiş şükür geçti :)))Benim de bugün ağrım yok gerçekten üşümekle ilgili..daha dikkatli olmalıyız galiba canım ...
Cok guzel canim kizlarinin adi masallahBiz kesin karar verdik.Irmak ile Yaz olacak.
Cnm kasılma dediğin sertleşme gibi mi? Bende de gün içinde oluyor arada.bel ağrın ve kasık ağrın var mı?Kizlar merhabalar nasilsiniz, bnm kasilmalarim var ya, neen oluyor ki, enfeksiyon icin fitil ve sase de ictim, bide magnezyumda iciyorum, hatta bugun iki kere yapip ictim, olmuyo kasiliyor gene. Az once yarim saat icinde 3 kere oldu moralim cok bozuluyor ya. Yormuyorum kendimi, suyu bol iciyorum, dikkat ediyorum ama yuregimi agzima getiriyorlar. Sizdede oluyor mu boyle sık? Yada gunluk kac kere kasiliyor bebekler?
Evt sertlesiyor karnim, elime geliyor kizlarim. Agrim olmuyor, bel veya kasik. Sadece sertlesiyor bi iki dakika oyle suruyorCnm kasılma dediğin sertleşme gibi mi? Bende de gün içinde oluyor arada.bel ağrın ve kasık ağrın var mı?
Bnmde yatar pozisyondan ayağa kalkınca cok sertleşme hissediorum.arada kasılma olması normalmiş cnm.sırtdan bele doğru agrı ve kasık agrısı iyi değilmiş.çok evham yapma. Çok rahatsız oluyorsan drunu ara istersen.Evt sertlesiyor karnim, elime geliyor kizlarim. Agrim olmuyor, bel veya kasik. Sadece sertlesiyor bi iki dakika oyle suruyor
Canım bende geçenlerde bunun için gittim hatirlarsan,ikizlerde genelde oluyormuş yani ara ara olmasi anormal değilmiş banada dinlen dedi bendede sertleşme varKizlar merhabalar nasilsiniz, bnm kasilmalarim var ya, neen oluyor ki, enfeksiyon icin fitil ve sase de ictim, bide magnezyumda iciyorum, hatta bugun iki kere yapip ictim, olmuyo kasiliyor gene. Az once yarim saat icinde 3 kere oldu moralim cok bozuluyor ya. Yormuyorum kendimi, suyu bol iciyorum, dikkat ediyorum ama yuregimi agzima getiriyorlar. Sizdede oluyor mu boyle sık? Yada gunluk kac kere kasiliyor bebekler?
Hergun içmemiz mi lazimmis canım nekadar icilcekmisKızlar bu arada birsey öğrendim Allah korusun öncelikle eğer sularda azalma riskine karşı havuç suyu bire birmis
Bugun 5 ,, 6 defa oldu. Seninde oyleymiydi o gunCanım bende geçenlerde bunun için gittim hatirlarsan,ikizlerde genelde oluyormuş yani ara ara olmasi anormal değilmiş banada dinlen dedi bendede sertleşme var
Günde bir bardak dedi yengem...8.ayinda suyu azalmış erken doğum riski varmış bir Prof. Önermis hatta yani bu geçen ay olmuş simdi 9. Ayında ve gününde doguracakmis nasipse aradı beni hergün iç ne olur ne olmaz diyeHergun içmemiz mi lazimmis canım nekadar icilcekmis
Gün aşırı bile içsek faydası vardır mutlaka çünkü ıslaklık hissediyorum ben ara ara...bugün klima açık ti mesela üç çamaşırım sırılsıklam di...anlamıyorum haftaya sorcam doktora suyun iyi diyor hep ama..Günde bir bardak dedi yengem...8.ayinda suyu azalmış erken doğum riski varmış bir Prof. Önermis hatta yani bu geçen ay olmuş simdi 9. Ayında ve gününde doguracakmis nasipse aradı beni hergün iç ne olur ne olmaz diye
Canim hamilelikte terleme fazla oluyor belki onun verdigi islakliktirGün aşırı bile içsek faydası vardır mutlaka çünkü ıslaklık hissediyorum ben ara ara...bugün klima açık ti mesela üç çamaşırım sırılsıklam di...anlamıyorum haftaya sorcam doktora suyun iyi diyor hep ama..
Klima açıktı ama canım yaaa ?????Canim hamilelikte terleme fazla oluyor belki onun verdigi islakliktir
Canım sabahları oluyor hala ama inan saymadim tahminen o sayıları buluyorBugun 5 ,, 6 defa oldu. Seninde oyleymiydi o gun
Sor canim onu sen...Gün aşırı bile içsek faydası vardır mutlaka çünkü ıslaklık hissediyorum ben ara ara...bugün klima açık ti mesela üç çamaşırım sırılsıklam di...anlamıyorum haftaya sorcam doktora suyun iyi diyor hep ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?