2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar merhaba c.tesi kontrolüm vardı bebişlerim iyi çok şükür ama ayak kıramplarım sıklaştı sizdede aynı sorun varmı.

Kizlar merhabalar nasilsiniz, bnm kasilmalarim var ya, neen oluyor ki, enfeksiyon icin fitil ve sase de ictim, bide magnezyumda iciyorum, hatta bugun iki kere yapip ictim, olmuyo kasiliyor gene. Az once yarim saat icinde 3 kere oldu moralim cok bozuluyor ya. Yormuyorum kendimi, suyu bol iciyorum, dikkat ediyorum ama yuregimi agzima getiriyorlar. Sizdede oluyor mu boyle sık? Yada gunluk kac kere kasiliyor bebekler?

Cnm kasılma dediğin sertleşme gibi mi? Bende de gün içinde oluyor arada.bel ağrın ve kasık ağrın var mı?

Evt sertlesiyor karnim, elime geliyor kizlarim. Agrim olmuyor, bel veya kasik. Sadece sertlesiyor bi iki dakika oyle suruyor
Bnmde yatar pozisyondan ayağa kalkınca cok sertleşme hissediorum.arada kasılma olması normalmiş cnm.sırtdan bele doğru agrı ve kasık agrısı iyi değilmiş.çok evham yapma. Çok rahatsız oluyorsan drunu ara istersen.

Canım bende geçenlerde bunun için gittim hatirlarsan,ikizlerde genelde oluyormuş yani ara ara olmasi anormal değilmiş banada dinlen dedi bendede sertleşme var

Kızlar bu arada birsey öğrendim Allah korusun öncelikle eğer sularda azalma riskine karşı havuç suyu bire birmis

Hergun içmemiz mi lazimmis canım nekadar icilcekmis
Günde bir bardak dedi yengem...8.ayinda suyu azalmış erken doğum riski varmış bir Prof. Önermis hatta yani bu geçen ay olmuş simdi 9. Ayında ve gününde doguracakmis nasipse aradı beni hergün iç ne olur ne olmaz diye

Gün aşırı bile içsek faydası vardır mutlaka çünkü ıslaklık hissediyorum ben ara ara...bugün klima açık ti mesela üç çamaşırım sırılsıklam di...anlamıyorum haftaya sorcam doktora suyun iyi diyor hep ama..

Havuc suyu soyledigin iyi oldu canim icelim bizde simdilik iyiz cok sukur. acelyacicegi canim bendede oluyor o sertlesme ama hic ustu de durmadim saymadim ne kadar sure oluyor yada kac defa oluyor dikkat etmekmi lazim acaba allaha emanet olsunlar saglikla buyuyup zamanindada dogup gelsinler insallah hamile kaldigimdan beri tek duam.

Canim hamilelikte terleme fazla oluyor belki onun verdigi islakliktir

Sor canim onu sen...
Tabi gün aşırı da faydası olur elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…