Bende olmuştum cnm OHSS .yummurtalıklarım çok şişmişti. Protein agırlıklı beslen ve bol iç ,zamanla geçiyor.keseyi görmek için doktora gittiğimde o öyle dedi yumurtaliklarin aşırı şişmişdedidoktoruna sor dedi Hemsireylekonuştumrahatsız olmadığın sürece sıkıntı Yok dedi amabenim sancılarım varkarnım şiş internettenbaktım tanısı ohssmus
keseyi görmek için doktora gittiğimde o öyle dedi yumurtaliklarin aşırı şişmişdedidoktoruna sor dedi Hemsireylekonuştumrahatsız olmadığın sürece sıkıntı Yok dedi amabenim sancılarım varkarnım şiş internettenbaktım tanısı ohssmus
Hadi yaaKasilmalar hala devam sayi onu buldu, istemiyorum kasilmasimlar ya rabbi! Burdada olaylar var gece cikamazdik, yarin en iyisi doktora kontrole gitmek. Allah im bu saate bile omlar iyi olmadan yatamiuorum, paranoyak degilim, bel agrim kasik agrim olsa bile kendimce agrilarima cvp bulur,hic ustunde durmam, ama kasilma oldumu durum farkli, erken dogum belirtisi ya bni tedirgin ediyor. Eve bi nst, bide ebe sart. Keske ebe komsum olsa, gerci kaynim ust katimda doktor ama bransi uymuyo
Amin inşallah kendi doktoruma görünmedi m daha şehir dışında tedavi oldum ilk fırsatta gidecem biraz zaman geçsin diyorum bebeğin kalp atışlarını da duyayim oyleGecmis olsun bende ohss olmustum transfer icin gittigimde ohss olusmus transferi onermiyoruz diyip beni eve gondermislerdi cok uzulmustum iki aya toparlanirsin demislerdi iki ay sonra gel transferini yapalim dediler ve oylede oldu. Yani hamileyken degildi benimki hamile kalirsan ohss ile zorlanirsin demisti dr. Senin dr un ne diyor insallah ileri derecede degildir ohss en allah yardimcin olsun zor bir donem gerci her donemi zormus oda ayri mesela kac haftalik olduk korkularimiz bir turlu bitmek bilmiyor allah kucagimiza almayi nasibetsin hepimize tabi babalariyla beraber saglikla buyutmeyide.
Cnm nasıl oldun? Merak ettim seni. Dra git için rahat etsin.,Kasilmalar hala devam sayi onu buldu, istemiyorum kasilmasimlar ya rabbi! Burdada olaylar var gece cikamazdik, yarin en iyisi doktora kontrole gitmek. Allah im bu saate bile omlar iyi olmadan yatamiuorum, paranoyak degilim, bel agrim kasik agrim olsa bile kendimce agrilarima cvp bulur,hic ustunde durmam, ama kasilma oldumu durum farkli, erken dogum belirtisi ya bni tedirgin ediyor. Eve bi nst, bide ebe sart. Keske ebe komsum olsa, gerci kaynim ust katimda doktor ama bransi uymuyo
Aklım da benimde canım o..eşime desem basliycak simdi de bunu mu çıkardin diyecek diye ona demiyorum..annem gelsin anneme aldırcam..ama dun görsen hic progestan tortusu parçası bile yoktu çamaşırımda..klima da açıktı içerdi sıcakta değildi..lavaboya bir gittim çamaşırım ıslak baya..çamaşır yetmiyor zaten su fitil den kurtulamiyoruz..şaşırdım o kadar ıslak görünce çamaşırımı..Kızlar gunaydinacelyacicegi canım çok geçmiş olsun mutlaka doktora gözük. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. dün kasik ağrım vardı tuvalete gittikçe az daha acile gidiyorduk. Magnezyum içtim şu içtim endol koydum biraz rahatladım. Ama aklımdan neler geçti dikiş mi patladı rahim mi açıldı biraz da evham heralde. K kaderim35 canım o islaklik ben progestani fitil olarak koymaya başlayınca bende de oldu ondan korkma. Turnuson kagidi yla da anlasiliyor mus amniyo sıvısı olup olmadığı içine sinmiyorsa onu yaptir
Gecmis olsun canim dikkat et merakta birakma bizi allahin izniyle birsey olmicakKasilmalar hala devam sayi onu buldu, istemiyorum kasilmasimlar ya rabbi! Burdada olaylar var gece cikamazdik, yarin en iyisi doktora kontrole gitmek. Allah im bu saate bile omlar iyi olmadan yatamiuorum, paranoyak degilim, bel agrim kasik agrim olsa bile kendimce agrilarima cvp bulur,hic ustunde durmam, ama kasilma oldumu durum farkli, erken dogum belirtisi ya bni tedirgin ediyor. Eve bi nst, bide ebe sart. Keske ebe komsum olsa, gerci kaynim ust katimda doktor ama bransi uymuyo
İnşallah canım...iyi haberini bekliyoruzInsallh sorun yoktur kizlar bi iki saate gidiyorum doktora, yazarim sizede
Guzel haberlerle beklioruz seni cnm.Allaha emanet ol sen ve yawrularınInsallh sorun yoktur kizlar bi iki saate gidiyorum doktora, yazarim sizede
Aynen bende bekliorum birsey yazsın diye.Yazmamışacelyacicegi çok merak ettim ben..
3 te hadi 4 te görüşse saat 6.30 oldu..baya olmuş yazalı..Aynen bende bekliorum birsey yazsın diye.
Cnm hadi geçmiş olsun. Çok merak ettik seni.rahim boyun çok çok iyi.bu sefer vajinalmi ölçtü yoksa karından mi?enfeksiyon için verilen ilaçlarını kullan.Allahın izniyle hiç birsey olmaz cnm.kızlarında masallah çok iyi büyümüşler.Kizlar yazmisim ama gonderememisim, doktora gittim, rahim boyu 4 m, iyi ddi doktor. Kasilmalrin enfeksiyondan dolayi sıklasmis ddi, su ikili fitilden tekrar yazdi, bi kutuda hap yazmis sanirim, dinlenmemi istedi. Hala anlamadim gecen sefer de enfeksiyon ilaci verdi bana bi hhafta ise yariyor, sonra gene kasilmalar tytuyor. Rahim boyunda sorun olmamasi rahatlatti, ama arkadslar kasilmalara dikkat edin, bi saatte 4 ten fazla olursa mutlaka doktora haber verilmeli. 5 aydan sonra duzenli olarak kasilmalar olur doguma kadr, evt bu normal ama, gun icerisinde kasilmalarin sayisi cok artarsa, doktora mutlaaka soylenmeli. Bnm kizlar 600 gr olmuslar nasil? Doktor gelisimleri iyi gidiyor ddi gerci, magnezyumu icmeye devam ddi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?