Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.çok üzüldüm çiftin durumuna .inşallah en kısa zamanda yine hamile kalır ve sağlıklı olarak gebrliği devam eder.Orda bi cift vardi cok uzuldum onlarada, 3, bucuk yillik evli yaslari esi 30 olmaliydi bayanda 27 falan, 2 bucuk aylik hamileyms, bebeginn kalbinin durdugunu ogrendiler orda, ustelik 3 defadir gebeligi boyle oluyormus, kadin sok icinde oturmus yere bakiyordu, rabbim korusun bebislerimizi, ve o ciftede en yakin zamanda guzel saglikli yavrular versin. Ne umdu ne oldu
Canlar bn hep tablette giriyorum, telefonda yazmistm ama gonderilmemis ondam gecikme oldu, rahim boyu karinda olculdu canim. Insallh ilaclar yararli olur bu sefer.Cnm hadi geçmiş olsun. Çok merak ettik seni.rahim boyun çok çok iyi.bu sefer vajinalmi ölçtü yoksa karından mi?enfeksiyon için verilen ilaçlarını kullan.Allahın izniyle hiç birsey olmaz cnm.kızlarında masallah çok iyi büyümüşler.
Canim kasilmalar icin dr agittigininsindi okudum cok sukurki birsey yokmus. Senin soyledigin durum dikkat ettim bende hep var bir tarafim daha sert ve boyle sivrilmis duruyor acama kasilma omu ama ara sira olmuyor nezaman karnima dokunsam oyle hissediyorum sag tarafimi. Bu arada yarin benim kontrolum var geldigimin ertesi gunu ayrintili ultrasonum vardi ama gidemedim gun biyu yolculuktan perisan olmustum ertesi gun kendimde degildim ultrason saati kacta diye baktigimdada bir saat gecmisti bakalim yeni randevu verirler heralde gerci turkiyede yaptirdim ama birde burda yaptirayim ama dikkatimi cekti burasi gebelik takibi konusunda turkiyeden cok daha iyi orada guya oz l hastaneye gittim hic memnun kalmadim dr un verdigi hic bir bilgi beni tatmin etmediSiz kontroller ne zaman kizlar?
Bnmde haftaya carsamba ayın 9.unda kontrolumSiz kontroller ne zaman kizlar?
CNM çok geçmiş olsun dikkat et yeni okudum msjları zatende fazla giremiyorum girdikçe bakmaya çalışıyorumKizlar yazmisim ama gonderememisim, doktora gittim, rahim boyu 4 m, iyi ddi doktor. Kasilmalrin enfeksiyondan dolayi sıklasmis ddi, su ikili fitilden tekrar yazdi, bi kutuda hap yazmis sanirim, dinlenmemi istedi. Hala anlamadim gecen sefer de enfeksiyon ilaci verdi bana bi hhafta ise yariyor, sonra gene kasilmalar tytuyor. Rahim boyunda sorun olmamasi rahatlatti, ama arkadslar kasilmalara dikkat edin, bi saatte 4 ten fazla olursa mutlaka doktora haber verilmeli. 5 aydan sonra duzenli olarak kasilmalar olur doguma kadr, evt bu normal ama, gun icerisinde kasilmalarin sayisi cok artarsa, doktora mutlaaka soylenmeli. Bnm kizlar 600 gr olmuslar nasil? Doktor gelisimleri iyi gidiyor ddi gerci, magnezyumu icmeye devam ddi bu arada
Sagol canim, dikkatli ama gene de oluyor naparsin, her ay duzenli ultrasyona giriyormusunuz demissin, vala genelde biz iki haftada bir gidiyoruz, ya bi sorun oluyor, ya meraklaniyoruz gidiyoruz, daha sık gitmwk zorunda kalan arkadslarda var. Bn bu sefer bi ay arayla gidecem diordum aama kasilmalrim yuzunden, iki haftam doldu gittim.CNM çok geçmiş olsun dikkat et yeni okudum msjları zatende fazla giremiyorum girdikçe bakmaya çalışıyorum
Selam canim, rutin hale geldi artik kasilmalar, rabbim korusun bizleri. Bnmde doktorum her iki bebegin agirligina bakmiyor, neymis ikisi ayniymis zaten. Hep bi tanesinin agirligini soyluyor, sora sora gına geldi, artik sormuyorum. Seninde kız mis, masalh kizlarimiz cogaldi, kiz senesiymis zaten. Bizim mahallde 3 tane kiz dogmus ayri ayri zaman ve ailede. Hadi rabbim hayirlisiyla kucagimizda almayi nasip etsin. Isim dusundunuz muCanim kasilmalar icin dr agittigininsindi okudum cok sukurki birsey yokmus. Senin soyledigin durum dikkat ettim bende hep var bir tarafim daha sert ve boyle sivrilmis duruyor acama kasilma omu ama ara sira olmuyor nezaman karnima dokunsam oyle hissediyorum sag tarafimi. Bu arada yarin benim kontrolum var geldigimin ertesi gunu ayrintili ultrasonum vardi ama gidemedim gun biyu yolculuktan perisan olmustum ertesi gun kendimde degildim ultrason saati kacta diye baktigimdada bir saat gecmisti bakalim yeni randevu verirler heralde gerci turkiyede yaptirdim ama birde burda yaptirayim ama dikkatimi cekti burasi gebelik takibi konusunda turkiyeden cok daha iyi orada guya oz l hastaneye gittim hic memnun kalmadim dr un verdigi hic bir bilgi beni tatmin etmedi
masallahhh kizina ve ogluna canim gelisimleri iyiymis, bnmde dun bakti doktor, alltaki 600 gr 23 haftalik, ustteki kizim 590 gr 22+5 gunluk cikti. Ustteki az hareketli, alttaki hareketliIyi aksamlar kizlar bizim randevu bugundu kizim sag ustte ve 672 gr 23+6 gunluk oglum sol alt tarafta 665 gr 23+5 gunluk olmuslar sizinkiler nasil
Kullandigim demir ilacinda, folik asit var canim, ayriyeten almiyorum yaniKizlar siz folik asit kullanmaya devam ediyormusunuz ben ediyorum.
bende her ay gidiyorum kasılma bendede oluyor ama seninki kadar sık değil düz yatınca falan oluyor cnm benmde ben her ay gidiyorm da bana da gitme ne gerek var diyorlar ama bende sizn gbi merak ediyorum kızımıSagol canim, dikkatli ama gene de oluyor naparsin, her ay duzenli ultrasyona giriyormusunuz demissin, vala genelde biz iki haftada bir gidiyoruz, ya bi sorun oluyor, ya meraklaniyoruz gidiyoruz, daha sık gitmwk zorunda kalan arkadslarda var. Bn bu sefer bi ay arayla gidecem diordum aama kasilmalrim yuzunden, iki haftam doldu gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?