Aynen dualarimdasiniz ya bi atlatsak benimde rahim agzina arada sanci giriyor ya niyeki bende buna taktim simdi hafta sonu gidicem dra ins birsey cikmazacelyacicegi canım ohhh çok şükür çok merak ettim...Bebeklerin de maşallah güzel büyümüşler...Korkuyorum birimizden birimize birsey olacak diye hepimize çok dua ediyorum bi atlatsak şu günleri bir bitirsek hayırlısıyla
Yokuşu çıktık iniyoruz artık Allahım tamamlamayı nasip etsin cumlemize
Çok geçmiş olsun canım. Dün durmadan yazdın mi diye baktım merak ettim seni.. bende bugün idrar kültürü verdim sonuç yarın çıkacak cumada kontrolum var. Her hafta hastanedeyim ya. Ama çok şükür iyiyim aslında. Sadece evham öylemi oldu böyle mi oldu :)) bebislerine de maşallah güzel büyümüş prenseslerSelam canim, rutin hale geldi artik kasilmalar, rabbim korusun bizleri. Bnmde doktorum her iki bebegin agirligina bakmiyor, neymis ikisi ayniymis zaten. Hep bi tanesinin agirligini soyluyor, sora sora gına geldi, artik sormuyorum. Seninde kız mis, masalh kizlarimiz cogaldi, kiz senesiymis zaten. Bizim mahallde 3 tane kiz dogmus ayri ayri zaman ve ailede. Hadi rabbim hayirlisiyla kucagimizda almayi nasip etsin. Isim dusundunuz mu
Benimki nerdeyse her hafta :)) hoca 2 haftada 3 haftada çağırıyor ben hiç beklemiyorum mutlaka bir ağrım bi sızım oluyor hiç bişey olmassa bi gitsek mi diyorum gidiyoruz. Ama benim rahim boyum çok kısa o yüzden sık gidiyoruzarkadşlar siz her ay düzenli ultrasona gidiyır musunuz?
Aynen canım burda ki herkese dua ediyorum. Kendim de dahil birimize bişey olacak diye aklım çıkıyor. Ama dediğin gibi az kaldı biraz daha sabır.hepiniz Allaha emanetsinizacelyacicegi canım ohhh çok şükür çok merak ettim...Bebeklerin de maşallah güzel büyümüşler...Korkuyorum birimizden birimize birsey olacak diye hepimize çok dua ediyorum bi atlatsak şu günleri bir bitirsek hayırlısıyla
Yokuşu çıktık iniyoruz artık Allahım tamamlamayı nasip etsin cumlemize
Acaba normal hamilelerde böyle mi oluyor ve bizim kadar panik olmadıkları için mi bizim kadar dr a falan gitmiyorlar ne bileyim bilemedimAynen dualarimdasiniz ya bi atlatsak benimde rahim agzina arada sanci giriyor ya niyeki bende buna taktim simdi hafta sonu gidicem dra ins birsey cikmaz
Dr bir tuhaf heralde:) ikisi ayni kg da olmuyor ama drlarlada ugrasilmiyor haklisin, haftasiyla uyumluysa sorun yoktur zaten cnmSelam canim, rutin hale geldi artik kasilmalar, rabbim korusun bizleri. Bnmde doktorum her iki bebegin agirligina bakmiyor, neymis ikisi ayniymis zaten. Hep bi tanesinin agirligini soyluyor, sora sora gına geldi, artik sormuyorum. Seninde kız mis, masalh kizlarimiz cogaldi, kiz senesiymis zaten. Bizim mahallde 3 tane kiz dogmus ayri ayri zaman ve ailede. Hadi rabbim hayirlisiyla kucagimizda almayi nasip etsin. Isim dusundunuz mu
Evt artik ugrasamiuorum, diiyorum ama ayni tas hep.Dr bir tuhaf heralde:) ikisi ayni kg da olmuyor ama drlarlada ugrasilmiyor haklisin, haftasiyla uyumluysa sorun yoktur zaten cnm
Yok bizim kadr degiller, nlrmal ya, fazla arastirmiyorlar. Akisina birakiyorlar, bizimkiler anormal dogana kadar boyleAcaba normal hamilelerde böyle mi oluyor ve bizim kadar panik olmadıkları için mi bizim kadar dr a falan gitmiyorlar ne bileyim bilemedimbirsey çıkmaz inşallah canım sendede
Rahmin buyudugu icin olur oyle oraya sancilar girer, bizdede oluyor ara ara.Aynen dualarimdasiniz ya bi atlatsak benimde rahim agzina arada sanci giriyor ya niyeki bende buna taktim simdi hafta sonu gidicem dra ins birsey cikmaz
Ya bende gece uyandıgımda karnım kasılmış oluyor.gunduz normal ama yatarken bayağı sert oluyor .sıkıyorum galiba kendimi.Rahmin buyudugu icin olur oyle oraya sancilar girer, bizdede oluyor ara ara.
Anladım cnmBenimki nerdeyse her hafta :)) hoca 2 haftada 3 haftada çağırıyor ben hiç beklemiyorum mutlaka bir ağrım bi sızım oluyor hiç bişey olmassa bi gitsek mi diyorum gidiyoruz. Ama benim rahim boyum çok kısa o yüzden sık gidiyoruz
Kullanmadığın koluna yaptır canım asiyi..oluyor malesef 2 gun ağrı..ağırlık varmış gibi oluyor..ben üzerine de yatamadım 2 günKızlar benide saglık ocagından cagırmışlardı. Tetanoz asısı için çağırmışlar.druma sordum .ol dedi.yarın gidicem.çokda acıyormuş kol.1-2 agrı yapıormuş.
Karnının altına bacak arana yastik koyuyormusun canım..o şekilde yatmayı dene bakalımYa bende gece uyandıgımda karnım kasılmış oluyor.gunduz normal ama yatarken bayağı sert oluyor .sıkıyorum galiba kendimi.
Yok pek agri yapmior, esim yanlisla carpmisti, oyle acidi. Yoksa bnmki pek acimadi. 2. Doz icin 10 eylulde yine gidecem, bi ay dolunca ikinciyi yapiyorlar. Karnin sertlesmesi normaldir bence, bnde yattigim tatafa toplandigi icin karnim, sertmis gibi gelior ama yan yatmakla alakali benceKızlar benide saglık ocagından cagırmışlardı. Tetanoz asısı için çağırmışlar.druma sordum .ol dedi.yarın gidicem.çokda acıyormuş kol.1-2 agrı yapıormuş.
Canim sen nasilsin guzel prensesim nasilKarnının altına bacak arana yastik koyuyormusun canım..o şekilde yatmayı dene bakalım
İyi herhalde teyzesi..cumartesi gittik..bizim adam da perşembe gecesi karnıma uykusunda tekme atınca..özel hastaneye gittim..hoca ile randevum haftaya perşembe..istirahat et ilaçlarını da düzenli al canım..yorma bakim yavruları...Canim sen nasilsin guzel prensesim nasil
Surekli sola yatıyorum,sag kola yaptırırım artık cnm.Kullanmadığın koluna yaptır canım asiyi..oluyor malesef 2 gun ağrı..ağırlık varmış gibi oluyor..ben üzerine de yatamadım 2 gün
Kasilmalara magnezyum baya iyi geliyor canim. Bir de gaz yapan seyler yememeye calismak lazim. Benim de oluyor kasilmalar gün icinde 2-3 defa. Rahim doguma alistirma yapiyor ama ihmal edilmemesi gerekir yine de.Ya bende gece uyandıgımda karnım kasılmış oluyor.gunduz normal ama yatarken bayağı sert oluyor .sıkıyorum galiba kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?