2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aynen dualarimdasiniz ya bi atlatsak benimde rahim agzina arada sanci giriyor ya niyeki bende buna taktim simdi hafta sonu gidicem dra ins birsey cikmaz

Çok geçmiş olsun canım. Dün durmadan yazdın mi diye baktım merak ettim seni.. bende bugün idrar kültürü verdim sonuç yarın çıkacak cumada kontrolum var. Her hafta hastanedeyim ya. Ama çok şükür iyiyim aslında. Sadece evham öylemi oldu böyle mi oldu :)) bebislerine de maşallah güzel büyümüş prensesler

arkadşlar siz her ay düzenli ultrasona gidiyır musunuz?
Benimki nerdeyse her hafta :)) hoca 2 haftada 3 haftada çağırıyor ben hiç beklemiyorum mutlaka bir ağrım bi sızım oluyor hiç bişey olmassa bi gitsek mi diyorum gidiyoruz. Ama benim rahim boyum çok kısa o yüzden sık gidiyoruz

Aynen canım burda ki herkese dua ediyorum. Kendim de dahil birimize bişey olacak diye aklım çıkıyor. Ama dediğin gibi az kaldı biraz daha sabır.hepiniz Allaha emanetsiniz

Aynen dualarimdasiniz ya bi atlatsak benimde rahim agzina arada sanci giriyor ya niyeki bende buna taktim simdi hafta sonu gidicem dra ins birsey cikmaz
Acaba normal hamilelerde böyle mi oluyor ve bizim kadar panik olmadıkları için mi bizim kadar dr a falan gitmiyorlar ne bileyim bilemedim birsey çıkmaz inşallah canım sendede

Dr bir tuhaf heralde:) ikisi ayni kg da olmuyor ama drlarlada ugrasilmiyor haklisin, haftasiyla uyumluysa sorun yoktur zaten cnm

Acaba normal hamilelerde böyle mi oluyor ve bizim kadar panik olmadıkları için mi bizim kadar dr a falan gitmiyorlar ne bileyim bilemedim birsey çıkmaz inşallah canım sendede
Yok bizim kadr degiller, nlrmal ya, fazla arastirmiyorlar. Akisina birakiyorlar, bizimkiler anormal dogana kadar boyle

Kızlar benide saglık ocagından cagırmışlardı. Tetanoz asısı için çağırmışlar.druma sordum .ol dedi.yarın gidicem.çokda acıyormuş kol.1-2 agrı yapıormuş.

Kızlar benide saglık ocagından cagırmışlardı. Tetanoz asısı için çağırmışlar.druma sordum .ol dedi.yarın gidicem.çokda acıyormuş kol.1-2 agrı yapıormuş.
Kullanmadığın koluna yaptır canım asiyi..oluyor malesef 2 gun ağrı..ağırlık varmış gibi oluyor..ben üzerine de yatamadım 2 gün

Yok pek agri yapmior, esim yanlisla carpmisti, oyle acidi. Yoksa bnmki pek acimadi. 2. Doz icin 10 eylulde yine gidecem, bi ay dolunca ikinciyi yapiyorlar. Karnin sertlesmesi normaldir bence, bnde yattigim tatafa toplandigi icin karnim, sertmis gibi gelior ama yan yatmakla alakali bence

Canim sen nasilsin guzel prensesim nasil
İyi herhalde teyzesi..cumartesi gittik..bizim adam da perşembe gecesi karnıma uykusunda tekme atınca..özel hastaneye gittim..hoca ile randevum haftaya perşembe..istirahat et ilaçlarını da düzenli al canım..yorma bakim yavruları...

Ya bende gece uyandıgımda karnım kasılmış oluyor.gunduz normal ama yatarken bayağı sert oluyor .sıkıyorum galiba kendimi.
Kasilmalara magnezyum baya iyi geliyor canim. Bir de gaz yapan seyler yememeye calismak lazim. Benim de oluyor kasilmalar gün icinde 2-3 defa. Rahim doguma alistirma yapiyor ama ihmal edilmemesi gerekir yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…