2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

1 ayda gobegın bayagı buyur cnm,birde taşlı falan şık bir babet al .en iyisi o,yorma kendini

iyiyim cnm iyiyiz şimdilik az az hareketini hissediyorum 5buçuk aylık olmaya doğru gidiyoruz senin ikizler kendilerini çokça hissettiriyor mu?
Bazen çok hareketliler bazen de çok sessiz oluoyrlar.ama dısarıdan goruyorum artık hareketlerini cnm,

Tamam canım :)
Ben de hep uyumak istiyorum senin gibi :)))
Kansızlık olduğu için olabilir mi ben de hafif kansızlık var..Sen de var mi canım..doktor önemli değil diyor ne yapcağımi karistirdim..içsem mi içmesem mi ilaç çözemedim..

Kansızlık olduğu için olabilir mi ben de hafif kansızlık var..Sen de var mi canım..doktor önemli değil diyor ne yapcağımi karistirdim..içsem mi içmesem mi ilaç çözemedim..
Bana verdi canim kan ilacı demir hapı vs ama ben alamıyorum nasıl midem bulandiysa artık ilaclardan ögürüyorum görünce bıle....hayat memat meselesi değil dedi dr umda güzel Beslen onun yerine o zaman dedi ama demek ki bende yeterli beslenemiyorum

Az kilo almamış belli zaten. Ayın 13 unde dugun var bizimde ya.ben ne giysem yakıştıramıorum zaten kendime, ne alacagımı sasırdım artık.

Kizlar ikinizinde konusu ayni oldugu icin ikinizede ayni yorum yapmak istedim fikrimi soylemek istedim dolgu topuk tercih edebilirsiniz zaten hamile oldugunuz icin fazla ayakta kalmayacaksiniz fotograflarda falan guzel cikar ayrica ben hamilelerde eger kilo orantiliysa kisa elbise cok begeniyorum ben olsam oyle birsey tercih ederdim eger basortulu degilseniz.

Tamam canım :)
Ben de hep uyumak istiyorum senin gibi :)))
Bende oyleyim canim hep cok halsizim uyumak istiyorum ama uyumuyorum sikiliyorum.

Obur yeni gittiğim ic demişti eski doktorum gerek yok diyor..Kansızlık önemli demiş sağlık ocagindaki doktor...ciğer dalak yesin demiş..hayatta yiyemem

Ayy ne bilim hamile iken düğün çok zormus onu farkettim..normalde topuklu giyemiyorum ki ben..esim in boyu kısa diye alıştım topuksuz giymeye...

Ayy ne bilim hamile iken düğün çok zormus onu farkettim..normalde topuklu giyemiyorum ki ben..esim in boyu kısa diye alıştım topuksuz giymeye...
Anladım canım bende topuklu çok severim hamileliğin başlarında zor alıştın düz giyinmeye. Bu arada ayakkabılarım ayagıma olmuyor benim artık bir numara büyüdü bende yeni aldım bir büyük numara

Valla benim de spor ayakkabı bile çok kalırsa ayağımda iplerin ayakkabının izi çıkıyor :) allahtan çalışmıyorum hep evdeyim..tabi ondan da ayaklar iyice salıyor genişliyor...

Vala canim dugune gideceksen, bi saatligine bile olsa, elbisende ayakkabinda rahat olsun, yoksa zehir oluuo bnden soylemesi. Abimin dugunu de birazcik sikyordu etegim nasil aksam ettim anlamadim. Yerinden de kalkmiyacamsin zaten, rahat ve sik olabilirsin.

İnternette de çok uygun lar var..çok abartı birşey istemiyorum oynamayacağım için..başladım mi oturamıyorum çünkü..en iyisi hic kalkmamak..:))))
Oynamasan iyi olur tabi :))))) internettete de fiyat cok farklı oluyor dediğin gibi.

Aynen dolgu topuk normalde de cok rahat oluyor.çok yuksek olmamak sartıyla giyilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…