İşte bu kasılmamı , sertleşmemi tam anlayamıyorum da.kasılmada toplanma gibi oluyormus heralde. Bende olmuyır. İşte o ayrımı bir turlu yapamıorum:)Kasilmalara magnezyum baya iyi geliyor canim. Bir de gaz yapan seyler yememeye calismak lazim. Benim de oluyor kasilmalar gün icinde 2-3 defa. Rahim doguma alistirma yapiyor ama ihmal edilmemesi gerekir yine de.
Birde cok gaz yapan herseyi seviyorum ve yiyorum. Yoğurt çiğ sebze ve meyve :)gunde bir magnezyum içiorum bende.Kasilmalara magnezyum baya iyi geliyor canim. Bir de gaz yapan seyler yememeye calismak lazim. Benim de oluyor kasilmalar gün icinde 2-3 defa. Rahim doguma alistirma yapiyor ama ihmal edilmemesi gerekir yine de.
Selam canim, rutin hale geldi artik kasilmalar, rabbim korusun bizleri. Bnmde doktorum her iki bebegin agirligina bakmiyor, neymis ikisi ayniymis zaten. Hep bi tanesinin agirligini soyluyor, sora sora gına geldi, artik sormuyorum. Seninde kız mis, masalh kizlarimiz cogaldi, kiz senesiymis zaten. Bizim mahallde 3 tane kiz dogmus ayri ayri zaman ve ailede. Hadi rabbim hayirlisiyla kucagimizda almayi nasip etsin. Isim dusundunuz mu
İyi herhalde teyzesi..cumartesi gittik..bizim adam da perşembe gecesi karnıma uykusunda tekme atınca..özel hastaneye gittim..hoca ile randevum haftaya perşembe..istirahat et ilaçlarını da düzenli al canım..yorma bakim yavruları...
Çok deli yatınca insan öyle oluyor :) inşallah kizim babasına benzemezAmin canim dualarim hepimiz icin. Isim konusunda cok karasizim bir kac secenek var aklimda tuana, selen gibi esim her isme once bir karsi cikiyor ama kabul ettirebilirim sanirim once ben bi karar verebilsem.
Ay canim allah korusun benimde ne korktugum sey o surekli uyariyorum esimi cocunlukla arkam donuk yatiyorum esime hamilelik oncesinde bana kac defa carpti uyguda onun icin korkuyorum allaha emanet canim.
Bazı drlar belirli bir aydan sonra izin veriyorlar.bnm arkadasımda boyamıştı son aylarKizlar simdi tv acikta dikkatimi cekti esra erol hemen hemen bizim kadar hamileligi saclarini sari boyatmis ben kahve rengi boyatip beyazlarimi kapatmaya bile cesarek edemiyorum
Bende ona baktım tam dibe kadar sarısı yok canım ama..sariyi dibe kadar sürdürmemiş..bir karış ta topuklu ile geziyor..ben dun yoga da iki hareket yaptım yoruldum..nasıl duruyor o topuklularlaKizlar simdi tv acikta dikkatimi cekti esra erol hemen hemen bizim kadar hamileligi saclarini sari boyatmis ben kahve rengi boyatip beyazlarimi kapatmaya bile cesarek edemiyorum
Özel hastane de kuaför geliyormuş kuzlar sac boyamak için..arkadaşım demişti ..fotoğraf çekimi oluyor yaa..ona hazırlık olsun diye.Bazı drlar belirli bir aydan sonra izin veriyorlar.bnm arkadasımda boyamıştı son aylar
Hadi ya tekmemi atmis, aay bebeisim nasil korkmustir, kiyamamm. Senden dikkatli olİyi herhalde teyzesi..cumartesi gittik..bizim adam da perşembe gecesi karnıma uykusunda tekme atınca..özel hastaneye gittim..hoca ile randevum haftaya perşembe..istirahat et ilaçlarını da düzenli al canım..yorma bakim yavruları...
Kiz o hamilemiymis bilmiyordum simdi baktim bnde, baya cikmis karni, kac aylik aceba, bide dip boyasi cila yaptirmis, yani komple yaptirmis, kaslarda boyanmisKizlar simdi tv acikta dikkatimi cekti esra erol hemen hemen bizim kadar hamileligi saclarini sari boyatmis ben kahve rengi boyatip beyazlarimi kapatmaya bile cesarek edemiyorum
Bazı drlar belirli bir aydan sonra izin veriyorlar.bnm arkadasımda boyamıştı son aylar
Bende ona baktım tam dibe kadar sarısı yok canım ama..sariyi dibe kadar sürdürmemiş..bir karış ta topuklu ile geziyor..ben dun yoga da iki hareket yaptım yoruldum..nasıl duruyor o topuklularla
Kiz o hamilemiymis bilmiyordum simdi baktim bnde, baya cikmis karni, kac aylik aceba, bide dip boyasi cila yaptirmis, yani komple yaptirmis, kaslarda boyanmis
Herseyimizi paylasma bu olsa gerek cicimm:)) bi ay onden gidiyor bizden. Hamileler bebekler cok cok cok dikkatimizi cekwr cok normal. Hele babasiyla birlikte foto lari olan minik yavrulara bayiliyorumBanada izin verdiler ama ben cesaret edemiyorum on tarafta beyazlarim var doguma gidercegim hafta boyaticam insallah acici falan kullandirmadan kendi renginde boyatmayi planliyorum
Ta yazin basinda hamile oldugunu duymustum o zamandan beri boyali simdi sanirim dip boyasi gelmis hamileyken koyu sac renginden sariya donmus hemde ilk aylarda enterasanlar. Yorulma konusunda sana katiliyorum yuruyuse cikayim diyorum hic gucum yok az once iki adim yurume mesafesine markete gittim nefes nefese dondum.
Kizlar farkindamisiniz biz astik olayi artik tv acip yorumlara basladik yakinda ortak bir dizi acar izler izler yorumlariz yerim ben bizi tontis anneler:)) evet canım ta yaz başı görmüştüm ozaman üç aylık falandı sanırım onunki ozaman boyatmış cesur karakterler. 25 haftalıkmış oğlanmış kendisini pek hazetmemde hamile olan herkes dikkatimi çekmeye başladı:))
Adam olu gibi uyuyor..biraz daha büyüsün ayircam yatakları..çocuk gibi donuyor ordan oraya yaaa..Hadi ya tekmemi atmis, aay bebeisim nasil korkmustir, kiyamamm. Senden dikkatli ol
7 ayin içindeyim dedi geçen gün ama daha 25 haftalık mis..bizde onun hesabına göre 6 aylık iz..daha dolmadığı ayini söyledi..Kiz o hamilemiymis bilmiyordum simdi baktim bnde, baya cikmis karni, kac aylik aceba, bide dip boyasi cila yaptirmis, yani komple yaptirmis, kaslarda boyanmis
Adini da omer koyacakmış dun esim dedi twitter de okudu galiba :)))Banada izin verdiler ama ben cesaret edemiyorum on tarafta beyazlarim var doguma gidercegim hafta boyaticam insallah acici falan kullandirmadan kendi renginde boyatmayi planliyorum
Ta yazin basinda hamile oldugunu duymustum o zamandan beri boyali simdi sanirim dip boyasi gelmis hamileyken koyu sac renginden sariya donmus hemde ilk aylarda enterasanlar. Yorulma konusunda sana katiliyorum yuruyuse cikayim diyorum hic gucum yok az once iki adim yurume mesafesine markete gittim nefes nefese dondum.
Kizlar farkindamisiniz biz astik olayi artik tv acip yorumlara basladik yakinda ortak bir dizi acar izler izler yorumlariz yerim ben bizi tontis anneler:)) evet canım ta yaz başı görmüştüm ozaman üç aylık falandı sanırım onunki ozaman boyatmış cesur karakterler. 25 haftalıkmış oğlanmış kendisini pek hazetmemde hamile olan herkes dikkatimi çekmeye başladı:))
Bende pek sevmem kendisini:) ama bnmde hamileler ilgimi çekiyor dediğin gibi.ama karnıda bayagı çıkmış onunda .küçük değil yani.Banada izin verdiler ama ben cesaret edemiyorum on tarafta beyazlarim var doguma gidercegim hafta boyaticam insallah acici falan kullandirmadan kendi renginde boyatmayi planliyorum
Aynen bende daha 6 aylığım demiorum , bir hafta sonra soylerim:)) zaten hafta hesabı saha iyi.ama herkes soruyo kac aylıksın dıye7 ayin içindeyim dedi geçen gün ama daha 25 haftalık mis..bizde onun hesabına göre 6 aylık iz..daha dolmadığı ayini söyledi..
Obur ay kuzenimin düğünü var bende esra nin giydiği elbiselerden model çalayım diyorum oda dar giyiyor anam yaa..hamile iken çok dar elbiseler çok hoş durmuyor bence..10 kilo almış bu arada esra..Bende pek sevmem kendisini:) ama bnmde hamileler ilgimi çekiyor dediğin gibi.ama karnıda bayagı çıkmış onunda .küçük değil yani.
Haftayı söyleyince yani kaç aylık oluyor diye soru geri dönüyorAynen bende daha 6 aylığım demiorum , bir hafta sonra soylerim:)) zaten hafta hesabı saha iyi.ama herkes soruyo kac aylıksın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?