- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
bendede öyle oluyor cnm:)Ewet vuruyorlar.göbegimde dalgalanma oluyor
Dar düşünmüyorum zaten canım yaa..bu aralar sıkıntıya gelemiyorum..sutyen bile agir geliyor dışardayken firsatim olsada çıkarsam diye bakıyorum :)))Vala canim dugune gideceksen, bi saatligine bile olsa, elbisende ayakkabinda rahat olsun, yoksa zehir oluuo bnden soylemesi. Abimin dugunu de birazcik sikyordu etegim nasil aksam ettim anlamadim. Yerinden de kalkmiyacamsin zaten, rahat ve sik olabilirsin.
Popo göbekten fazla arkadan duruyor..arka tarafim daha hamile canimcim:)))Gobeğin sışında cok fazlalıgın olmadıysa dar guzel duruyor cnm.
100 140 tl ye abiye ler var çok abartılı olmamak şartıyla..denemek problem işte..olmazsa elimde patlar diye korkuyorumOynamasan iyi olur tabi :))))) internettete de fiyat cok farklı oluyor dediğin gibi.
slm kizcelerim masallahiniz var
size güzel haberler getirdim
bende hamileyimAllahima bin sukur
Rabbim sorunsuz sikintisiz bir hamislik nasip etsin cümleten
sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah...
Bende futbolu çok severim. İzledim. Acayip sinirlendim. Çok heyecanlanmamaya calıştım.ama zor:))Yaa mac bitti yorumları izlemek var simdi..bütün mac boyunca söylenip durdu zaten..offf..
Derbileri filan bende izliyorum ama canım bu adam yorumları da izliyor pozisyonları tekrar tekrar..lig lerde başladı zaten :)))Bende futbolu çok severim. İzledim. Acayip sinirlendim. Çok heyecanlanmamaya calıştım.ama zor:))
Sende 7 parca yazmışın zaten canım tek kalan tulum ile mendil yazmamisin..hepsini istemiş hemşire..onun içinde zıbın badi ayaklı alt pijama hepsi var...simdi o bıdık emmeye başlasın bak nasıl toparlanacak..allah analı babalı büyütsün minigi.. kaç kg doğdu kız mi erkek mi..Kizlar gunaydin ark dogumunda yanindaydim ve bebege sadece citcitli badi alt zibin patikli ust zibin bide bere eldiven battaniye bi tanede corap verdik hemsire onalri istedi yani su 10 lu takimlar gereksiz bence bosuna masraf yapmayin kullanilmiyir da cogu 5 li takim ve 3 lu takimlar alin bide en az 7 8 takim olmali bence zaten prameture takimda alin bebek zayif dogunca olmuyor cok genis duruyor buarada hastaneye koca valizle gitmeyede gerek yok cogu kullanilmiyor
Gecmis olsun canim, bnde enfeksiyondan kurtulamiyanlardanm, 3 defadir ilac aliyorum enfeksiyon ve iltihap icin. Idrari sakin tutma, sıķıstik mi gitmek lazimAayyy yine enfeksiyon yine antibiyotik biktim arik bebegime bi zarari olmasa keske agrilardan duramiyorum umarm gecer hemen
Kiz kader yokkk ☺duzgun oku yedin beni yedin 7 8 tane takim en.az olmali dedm setleride 5li yada 6 li alin genelde 2800 erkek kucuk yaSende 7 parca yazmışın zaten canım tek kalan tulum ile mendil yazmamisin..hepsini istemiş hemşire..onun içinde zıbın badi ayaklı alt pijama hepsi var...simdi o bıdık emmeye başlasın bak nasıl toparlanacak..allah analı babalı büyütsün minigi.. kaç kg doğdu kız mi erkek mi..
Galiba bendede var idrarim rengi hep sari su icsemde acilmiyor akintimda var bende tahlilmi yaptirsamki ya bide fitil yada antibiyotikte sevmem ama napalim varsa mecbur iceecezGecmis olsun canim, bnde enfeksiyondan kurtulamiyanlardanm, 3 defadir ilac aliyorum enfeksiyon ve iltihap icin. Idrari sakin tutma, sıķıstik mi gitmek lazim
Lavaboya.
Tutamiyorumki zaten canm patlayacak gibi oluyor gidiyrm bir iki damla suprax vetdi bide suda eryen toz umarim faydasini gorurumGecmis olsun canim, bnde enfeksiyondan kurtulamiyanlardanm, 3 defadir ilac aliyorum enfeksiyon ve iltihap icin. Idrari sakin tutma, sıķıstik mi gitmek lazim
Lavaboya.
Çok geçmiş olsun cnm.neden boyle oluyor acaba.demek ki enfeksiyon tam gecmemiş de olabilir.merak eme .ilaçlarını iç.Allahın izniyle birsey olmaz.Aayyy yine enfeksiyon yine antibiyotik biktim arik bebegime bi zarari olmasa keske agrilardan duramiyorum umarm gecer hemen
Bana da oce toz ve fitil verdi, sonra ikidir cefaks isimli bi hapla, fitil veriyor. Kullanmak lazimki gecsin. Ins gecer canim yaTutamiyorumki zaten canm patlayacak gibi oluyor gidiyrm bir iki damla suprax vetdi bide suda eryen toz umarim faydasini gorurum
Kızım iyi doğmuş 2800 ben 2200 doğmuşum..negatif şeyler söylemeyin..bende biyerde okudum 20 tk diyordu bol bol arkadaşlar sictigi ve kustuğu için..parçalar minik yıkaması zaten zor oluyor..ben alt üst alcam onlar çok rahat oluyormuş..arkadaşım doğurmuştu o öyle demişti..kustumu üstünü değiştiriyor sun altına gerek yok zaten 2 ayda 3 ayda inanılmaz fark atıyormuş...hastaneden çıkarken battaniyesi zibini badisi tam takim olsun valla..alışsın hayata güzel ciciler giymeye..sen gerek yok demissin kuzu yaa tam takıma almadı hemşire hepsini yazmisin...yada gene ben yanlış okudum iyice uçtum...bu kızan zaten benim kıpırdamıyor bugün delircem az kaldı..ufff...napim ben simdi..doktorumu arasam..Kiz kader yokkk ☺duzgun oku yedin beni yedin 7 8 tane takim en.az olmali dedm setleride 5li yada 6 li alin genelde 2800 erkek kucuk ya
Suyu az iciyorsun demek, yada ictigin suyu terle disari atiyorsun. Bn sabah uyandigimda 3 bardak su iciyorum, p kadr susuyorum ki, sabaha kadr tuvalete gitmelten olsa gerek. 2, 3 litre su iciyorum, ayriyeten, ayran bi bardak cay, magnezyum bide sut icince, otomatik olarak lavabodan cikamiyorsun:))Galiba bendede var idrarim rengi hep sari su icsemde acilmiyor akintimda var bende tahlilmi yaptirsamki ya bide fitil yada antibiyotikte sevmem ama napalim varsa mecbur iceecez
Olabilior bazen oyle canim, bugun uykuculugu tutmustur. Benimkler en olmadik yerlerde hareket edior, beklesem hareket etmezler ama.Kızım iyi doğmuş 2800 ben 2200 doğmuşum..negatif şeyler söylemeyin..bende biyerde okudum 20 tk diyordu bol bol arkadaşlar sictigi ve kustuğu için..parçalar minik yıkaması zaten zor oluyor..ben alt üst alcam onlar çok rahat oluyormuş..arkadaşım doğurmuştu o öyle demişti..kustumu üstünü değiştiriyor sun altına gerek yok zaten 2 ayda 3 ayda inanılmaz fark atıyormuş...hastaneden çıkarken battaniyesi zibini badisi tam takim olsun valla..alışsın hayata güzel ciciler giymeye..sen gerek yok demissin kuzu yaa tam takıma almadı hemşire hepsini yazmisin...yada gene ben yanlış okudum iyice uçtum...bu kızan zaten benim kıpırdamıyor bugün delircem az kaldı..ufff...napim ben simdi..doktorumu arasam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?