2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Dar düşünmüyorum zaten canım yaa..bu aralar sıkıntıya gelemiyorum..sutyen bile agir geliyor dışardayken firsatim olsada çıkarsam diye bakıyorum :)))

Oynamasan iyi olur tabi :))))) internettete de fiyat cok farklı oluyor dediğin gibi.
100 140 tl ye abiye ler var çok abartılı olmamak şartıyla..denemek problem işte..olmazsa elimde patlar diye korkuyorum zaten çok pahalı veremiycem..geçen sene kardeşimin düğününde 500 tl verdim içime oturdu..çok zayıftım tam üstüme gore oldu balık modeli saten di zaten..su anda hic kimseye olmuyor çünkü çok zayıftım 40 larda filan..

slm kizcelerim masallahiniz var
size güzel haberler getirdim
bende hamileyim Allahima bin sukur
Rabbim sorunsuz sikintisiz bir hamislik nasip etsin cümleten
sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah...

Merhaba canım seni senin topiginden tanıyorum martta bende tüp bebek yapmıştım negatif tutmadı ama ben seni takibe almıştım çünkü sende negatif almana ragmen bize hergün mesaj atıyor soruyorsun topikte tabi..seni cok sevmıstım neyse simdi hamile oldugunu gördüm cook sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah,...tüp bebekle mi hamile kaldın??

Yaa mac bitti yorumları izlemek var simdi..bütün mac boyunca söylenip durdu zaten..offf..

Kizlar gunaydin ark dogumunda yanindaydim ve bebege sadece citcitli badi alt zibin patikli ust zibin bide bere eldiven battaniye bi tanede corap verdik hemsire onalri istedi yani su 10 lu takimlar gereksiz bence bosuna masraf yapmayin kullanilmiyir da cogu 5 li takim ve 3 lu takimlar alin bide en az 7 8 takim olmali bence zaten prameture takimda alin bebek zayif dogunca olmuyor cok genis duruyor buarada hastaneye koca valizle gitmeyede gerek yok cogu kullanilmiyor

Sende 7 parca yazmışın zaten canım tek kalan tulum ile mendil yazmamisin..hepsini istemiş hemşire..onun içinde zıbın badi ayaklı alt pijama hepsi var...simdi o bıdık emmeye başlasın bak nasıl toparlanacak..allah analı babalı büyütsün minigi.. kaç kg doğdu kız mi erkek mi..

Aayyy yine enfeksiyon yine antibiyotik biktim arik bebegime bi zarari olmasa keske agrilardan duramiyorum umarm gecer hemen

Aayyy yine enfeksiyon yine antibiyotik biktim arik bebegime bi zarari olmasa keske agrilardan duramiyorum umarm gecer hemen
Gecmis olsun canim, bnde enfeksiyondan kurtulamiyanlardanm, 3 defadir ilac aliyorum enfeksiyon ve iltihap icin. Idrari sakin tutma, sıķıstik mi gitmek lazim
Lavaboya.

Kiz kader yokkk ☺duzgun oku yedin beni yedin 7 8 tane takim en.az olmali dedm setleride 5li yada 6 li alin genelde 2800 erkek kucuk ya

Gecmis olsun canim, bnde enfeksiyondan kurtulamiyanlardanm, 3 defadir ilac aliyorum enfeksiyon ve iltihap icin. Idrari sakin tutma, sıķıstik mi gitmek lazim
Lavaboya.
Galiba bendede var idrarim rengi hep sari su icsemde acilmiyor akintimda var bende tahlilmi yaptirsamki ya bide fitil yada antibiyotikte sevmem ama napalim varsa mecbur iceecez

Lavaboya.
Tutamiyorumki zaten canm patlayacak gibi oluyor gidiyrm bir iki damla suprax vetdi bide suda eryen toz umarim faydasini gorurum

Çok geçmiş olsun cnm.neden boyle oluyor acaba.demek ki enfeksiyon tam gecmemiş de olabilir.merak eme .ilaçlarını iç.Allahın izniyle birsey olmaz.

Tutamiyorumki zaten canm patlayacak gibi oluyor gidiyrm bir iki damla suprax vetdi bide suda eryen toz umarim faydasini gorurum
Bana da oce toz ve fitil verdi, sonra ikidir cefaks isimli bi hapla, fitil veriyor. Kullanmak lazimki gecsin. Ins gecer canim ya

Kiz kader yokkk ☺duzgun oku yedin beni yedin 7 8 tane takim en.az olmali dedm setleride 5li yada 6 li alin genelde 2800 erkek kucuk ya
Kızım iyi doğmuş 2800 ben 2200 doğmuşum..negatif şeyler söylemeyin..bende biyerde okudum 20 tk diyordu bol bol arkadaşlar sictigi ve kustuğu için..parçalar minik yıkaması zaten zor oluyor..ben alt üst alcam onlar çok rahat oluyormuş..arkadaşım doğurmuştu o öyle demişti..kustumu üstünü değiştiriyor sun altına gerek yok zaten 2 ayda 3 ayda inanılmaz fark atıyormuş...hastaneden çıkarken battaniyesi zibini badisi tam takim olsun valla..alışsın hayata güzel ciciler giymeye..sen gerek yok demissin kuzu yaa tam takıma almadı hemşire hepsini yazmisin...yada gene ben yanlış okudum iyice uçtum...bu kızan zaten benim kıpırdamıyor bugün delircem az kaldı..ufff...napim ben simdi..doktorumu arasam..

Galiba bendede var idrarim rengi hep sari su icsemde acilmiyor akintimda var bende tahlilmi yaptirsamki ya bide fitil yada antibiyotikte sevmem ama napalim varsa mecbur iceecez
Suyu az iciyorsun demek, yada ictigin suyu terle disari atiyorsun. Bn sabah uyandigimda 3 bardak su iciyorum, p kadr susuyorum ki, sabaha kadr tuvalete gitmelten olsa gerek. 2, 3 litre su iciyorum, ayriyeten, ayran bi bardak cay, magnezyum bide sut icince, otomatik olarak lavabodan cikamiyorsun:))

Olabilior bazen oyle canim, bugun uykuculugu tutmustur. Benimkler en olmadik yerlerde hareket edior, beklesem hareket etmezler ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…