2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok yiyince miden yanmıyor mu canım..ben 1 kase yoğurt yiyorum onda bile yanıyor..yemeklerde tika basa yememeye çalışıyorum..iştah problemi ben de de var..ama daha sık yemeye çalışıyorum..yoğurt sut meyva su gün icinde tuketiyorum tıkasın beni diye :))

Herseyimizi paylasma bu olsa gerek cicimm:)) bi ay onden gidiyor bizden. Hamileler bebekler cok cok cok dikkatimizi cekwr cok normal. Hele babasiyla birlikte foto lari olan minik yavrulara bayiliyorum

Bende cok seviyorum o manzarayi baba cocuk olayini fun esimle bu konudan dolayi tartistim ban yillardir bakacaksan cocuk yap diyip duruyordu dunde avm detiz bi adam kucaginda minik bi bebek duruyor oyle cok hosuma gitti dedimki canim bir ac ay sonrada sen boyle olacaksin insallah birden parladi benim tasiyacagimi saniyorsan yaniliyorsun unut o isleri sen bakacaksin sen tasiyacaksin nasil moralim bozdu anlatamam tartistik yemin ettim sana birkez bile vermicem cocugu yalvarsan vermicem bugunde randevum vardi kalktim tek basima gittim. Simdide diyorki ben oyle demek istemedim bilmem ne yok ben vermesemde bebek ona gidermis dedimki seni taniyip gelmek isterse o ayri ama o zamana kadar yalvarsan kucagina vermicem.

Bende pek sevmem kendisini:) ama bnmde hamileler ilgimi çekiyor dediğin gibi.ama karnıda bayagı çıkmış onunda .küçük değil yani.
Bizimkilerden 2 hafta buyuk onun benimde karnim oyle gorunuyor ama dikkatinizi cekmistir sizinde resmen hergun biraz daha buyuyor.

Canim esin bebisini gormeden, babaligi tatmadan buyuk konusmus. Hele bi dogsun goruruz onu. Herseyiyle ilgilenir merak etme, cunku elinde olmiyacak, onun canindan kanindan minnak bi yavrusu olacakta bakmiyacak, olacak is mi. Esim simdiden dior bi tanesine sen bak, digerine ben. Ise gotururm altini temizlerim bilmem neler neler yaparim, benim degilmi sonucta dior. Yani onlardan bi parca istemeselerde arada cok kuvvetli bi bag olacak. Takma sen canim benim

Haklisin bunu yapar buyuk ihtimalle sokakta bi cocuk gorse elinden tutar zorlandigi bi durum varsa yardim eder o derece sever ve merhametlidir ama iste dedigim gibi tavri tutumu hic hos degildi ben degilki ona hic kimseye birakmam yavrumu 4-5 yildir ona sahibolabilmek icin neler cektim ne gozyaslari doktum allah bana saglik versin omur versin benide yavrumuda ne esime nede baskasina muhtac etmesin diye dua edip duruyorum. Cidden vermicem eminim cok isteyecek ama bu lafini odeticem ona tedaviyede kendi zorumla gitti hastanede bile kac defa dr ve calisanlara rezil etti aglatti herkesin icinde calisanlar halime acidi sen nasil katlaniyorsun bu adama dediler

Son düzenleme:
Obur ay kuzenimin düğünü var bende esra nin giydiği elbiselerden model çalayım diyorum oda dar giyiyor anam yaa..hamile iken çok dar elbiseler çok hoş durmuyor bence..10 kilo almış bu arada esra..
Az kilo almamış belli zaten. Ayın 13 unde dugun var bizimde ya.ben ne giysem yakıştıramıorum zaten kendime, ne alacagımı sasırdım artık.

Bende oyle yapıorum da tıkasın diye.salatalık .süt falan içiorum.su çok tıkıyor beni.

Valla bnmki daha buyuk zaten :)) yani bana oyle gelio.ikiz farkı heralde.goren normal dio ama buyuk yani. Gecende bir kadın gordum 6 aylıkmış .karnı bnm yarım kadar:)) 20. Haftalık bir arkadasım var .ayva gobegi var.kimse anlamıo hamile oldugunu.ama dr diyetisyene yollucakmış.çünkü en az 3-4 kg alması lazımmış.çok riskli demiş,

Kizlar benimde karnim var ve baya agirlastim biraz yuruyum diyorum hemen yoruluyorum

Aslında erkekler biraz sorumluluktan korkuyorlar,onun stresi de vardır onda.onun dediği gibide olmayacak:)) gorursun.merak etme her erkek birbirine benzior zaten.zamsn zamsn hepimizi çileden çıkarıyorlar,

Midem eskiyor hem nasil ama oturdummu bir kacgundur iyi yiyorum hamur isi de olsa napim sonrada catliyom ama geciyor bende yogurt sut meyve badem pekmez,tahin gunluk tuketiyorum

Az kilo almamış belli zaten. Ayın 13 unde dugun var bizimde ya.ben ne giysem yakıştıramıorum zaten kendime, ne alacagımı sasırdım artık.
Valla bende napcam bilmiyorum..normalde topukluda giymiyorum..yada özel günlerde giysem bile ayaklarım i vurmaya baslar..çıkarırım mutlaka ilerleyen saatlerde..simdi de hayatta giymem zaten kir düğünü batcaz cikcaz cimlere iyice dengem kaçar düşer ederim korkarım..uzak bir yerlere de nasıl gitcem kıyafet bakmaya hic bilemiyorum valla..internetten bakıyorum denemeden nasıl alcam..daha 1 ay var göbeğim ne kadar buyur kestiremiyorum..ne zormus yaa..ilk defa zorlaniyorum böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…