2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

O normal sarı sanıyor galiba.aslında yapmak istediğin sarıyı ben anlıyorum:) dediğin gibi sen mobilyayı sade bir renk yaptırmaya bak.

O normal sarı sanıyor galiba.aslında yapmak istediğin sarıyı ben anlıyorum:) dediğin gibi sen mobilyayı sade bir renk yaptırmaya bak.
Gidip baksın o zaman kuzucum nasıl bir renk diye alla alla :))) arkadaş çarşı yaa herşeye karşı :)))) temin de rising star var ama o mutfakta birşeyler yapıyor odağı temizliyor ben dusa girmeye hazırlanıyorum şarkıyı söyleyen kız kör galiba dedim..görmüyorum tv yi ben banyodayim o mutfakta o da görmüyor ne dese beğenirsin o yarışmaya katılanların hepsi kör önlerinde perde ile şarkı söylüyorlar..sırf muhalefet bu adam tepki versem kavga etcem gerilcem bebeğim strese gircek gitsem ağlasam herşeye agliyon diycek..

Tüp bebek hastane seçimde bana yardım edermisiniz lütfen
Ben memorialde yaptırdım çok şükür ilk seferde oldu hastane çok önemli olabilir ama aynı derecede önemli olan birşey varki oda kısmet o bedenin o ruhun o tarihte dünya yüzünde rıskı olması ben ocakta başladım tevaviye ama transfer nisanda oldu evet ilk seferde oldu ama demekki ilkinde olacaktı ama iki üç ay daha geç gelmesi gerekiyorduki ohss oldum yumurtalar fazla gelişti ödem oluştu ve transfer ertelendi şunu söylemek istiyorum kısmetten ötesi yok 4.5 yıl boyunca tedavi bile olamadım en çok buna üzülüyordum belkide allah aralarda başarısız tedaviler düşükler vs olmasını istemediği için o dönemde bir türlü tedavi olamadım ay çok uzattım galiba allah gönlüne göre versin seninde cümlesininde yar ve yardımcısı olsun bizlerinde tamamına erdirsin inşallah.

Benim eşimde öyle şunu farkettim bazen çok boş konuşuyorlar konuşmak için konuşuyorlar resmen :))

Yaaa var ya hepsi aynı :)))) merak etme ,bende polemiğe hiç girmiyorum artık.gerilmeyeyim diye.yaw hehe de geç:)

Benim eşimde öyle şunu farkettim bazen çok boş konuşuyorlar konuşmak için konuşuyorlar resmen :))
Arkadaşım hamileydi normal de de atarli filandır deli birseydir..hamileyken hic çekilmiyormuş..düşün kocası diyordu annesi diyordu hem o kadar stresli idi ki sigara da içiyordu psikiyatri ilacida..kocayı bırakıp tek başına ucuz uçak bileti bulup karadeniz e filan gidiyordu kız kıza..biz boyle de değiliz..it gibi sigara da içiyor yanimda demiyor ki bu kızın cani çekecek diye...ama bana gelince sen içme sen gezme vs..

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın prenseslerin

Ya bnmkide içiyor yanımda sigara.cnm nasıl istiyor bugunlerde anlatamam.banada diyorki sen artık başlamazsın falan,sen karışma dedim ya,

Konussa razıyım benimki sadece susuyor çok sessiz ömrümü yiyo ya :)))yada hormonlardan kaynaklı biz mi çok büyütüyoruz acaba :)))
Oda ayrı mesele benimkide konuşmayı ca resmen oyuyor beni konuşuncada şüzumsuz konuşup darlatıyor beni bende etraftan kolay etkileniyorum bu kişi birde kocam olunca daha çok etkileniyprum her hareketinden gerçi kocalarımızı şimdiye kadar bebişler yokken çekebildiysek bundan sonra daha kolay olur inşallah

Ya bnmkide içiyor yanımda sigara.cnm nasıl istiyor bugunlerde anlatamam.banada diyorki sen artık başlamazsın falan,sen karışma dedim ya,
Bulantilar geçti ya ondan,bende birden tiksindim ama iki haftadır çok fenayım dua ediyorum yine tiksindim diye ama sanmıyorum,benim esim kullanmiyor sigara oda bana başlaması artık diyor ama mümkün değil

Aynen benimkide öyle diyor içmezsin diye...ama kendinin hic bırakacağı yok..sut kokulumu nasıl öpecek..hayatta opturmem..goya elektronik sigara alacaktı..nikotin sakızı aldı bırakmak için hic kullanmadı millete dağıttı..asil kendi birakmayacak...bana bile leş gibi sigara kokuyor kendisi cocugumun yanina yaklastirmiycam ki..zaten 6 aydır sakal bıraktı kesmiycem diyor beyefendi sigara kokusu iyice sınıyordur sakalına..

Bulantilar geçti ya ondan,bende birden tiksindim ama iki haftadır çok fenayım dua ediyorum yine tiksindim diye ama sanmıyorum,benim esim kullanmiyor sigara oda bana başlaması artık diyor ama mümkün değil
Turk kahvesi sigara keyfini özledim valla.Allah yukarda yalan soylemiyeyim.bende içecek gibiyim yani

serenci Siden80 tek dayanağım bebeğim o olmasa bende içerim cekiyorum da valla bir fırt eşimden..zaten bunalımdayım evde kafayı yiyorum..zaman geçmiyor evde olmaktan..bende bayılırım türk kahvesi sigaraya...turk kahveside içmiyorum..kaç gündür soğuk kahve çekti canım..dun kurstan çıkınca esim gelemedi beni almaya..köşede kahveci vardı oturdum içtim soğuk kahve yüz defa aradı tek başına ne yapıyorsun git dinlen diye diye bir hal oldu...sigarasız pek olmasada ohhh mayam tutuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…