O normal sarı sanıyor galiba.aslında yapmak istediğin sarıyı ben anlıyorum:) dediğin gibi sen mobilyayı sade bir renk yaptırmaya bak.Mobilya lila olsa atıyorum hep ona uygun duvarlar filan olcak ama düz beyaz olursa sıkıldık mesela 3 sene sonra değiştir duvar i perdeyi halıyı farklılık olsun dimi..yada belki kızım azcik büyünce diyecek ki kırmızı duvar istiyorum..duvarlar kırmızı dolap lila beyaz mi olacak :))) erkekler iste çok ince detaycı değil..metalik yada gri profil olabilir belki...sari yi kabul etmiyor adam yaaa..bende boya badana olsun oda havalar iyi iken kapı cam açıkken kokusu cabuk çıksın diyorum.
Gidip baksın o zaman kuzucum nasıl bir renk diye alla alla :))) arkadaş çarşı yaa herşeye karşı :)))) temin de rising star var ama o mutfakta birşeyler yapıyor odağı temizliyor ben dusa girmeye hazırlanıyorum şarkıyı söyleyen kız kör galiba dedim..görmüyorum tv yi ben banyodayim o mutfakta o da görmüyor ne dese beğenirsin o yarışmaya katılanların hepsi kör önlerinde perde ile şarkı söylüyorlar..sırf muhalefet bu adam tepki versem kavga etcem gerilcem bebeğim strese gircek gitsem ağlasam herşeye agliyon diycek..O normal sarı sanıyor galiba.aslında yapmak istediğin sarıyı ben anlıyorum:) dediğin gibi sen mobilyayı sade bir renk yaptırmaya bak.
Ben memorialde yaptırdım çok şükür ilk seferde oldu hastane çok önemli olabilir ama aynı derecede önemli olan birşey varki oda kısmet o bedenin o ruhun o tarihte dünya yüzünde rıskı olması ben ocakta başladım tevaviye ama transfer nisanda oldu evet ilk seferde oldu ama demekki ilkinde olacaktı ama iki üç ay daha geç gelmesi gerekiyorduki ohss oldum yumurtalar fazla gelişti ödem oluştu ve transfer ertelendi şunu söylemek istiyorum kısmetten ötesi yok 4.5 yıl boyunca tedavi bile olamadım en çok buna üzülüyordum belkide allah aralarda başarısız tedaviler düşükler vs olmasını istemediği için o dönemde bir türlü tedavi olamadım ay çok uzattım galiba allah gönlüne göre versin seninde cümlesininde yar ve yardımcısı olsun bizlerinde tamamına erdirsin inşallah.Tüp bebek hastane seçimde bana yardım edermisiniz lütfen
Gidip baksın o zaman kuzucum nasıl bir renk diye alla alla :))) arkadaş çarşı yaa herşeye karşı :)))) temin de rising star var ama o mutfakta birşeyler yapıyor odağı temizliyor ben dusa girmeye hazırlanıyorum şarkıyı söyleyen kız kör galiba dedim..görmüyorum tv yi ben banyodayim o mutfakta o da görmüyor ne dese beğenirsin o yarışmaya katılanların hepsi kör önlerinde perde ile şarkı söylüyorlar..sırf muhalefet bu adam tepki versem kavga etcem gerilcem bebeğim strese gircek gitsem ağlasam herşeye agliyon diycek..
Yaaa var ya hepsi aynı :)))) merak etme ,bende polemiğe hiç girmiyorum artık.gerilmeyeyim diye.yaw hehe de geç:)Gidip baksın o zaman kuzucum nasıl bir renk diye alla alla :))) arkadaş çarşı yaa herşeye karşı :)))) temin de rising star var ama o mutfakta birşeyler yapıyor odağı temizliyor ben dusa girmeye hazırlanıyorum şarkıyı söyleyen kız kör galiba dedim..görmüyorum tv yi ben banyodayim o mutfakta o da görmüyor ne dese beğenirsin o yarışmaya katılanların hepsi kör önlerinde perde ile şarkı söylüyorlar..sırf muhalefet bu adam tepki versem kavga etcem gerilcem bebeğim strese gircek gitsem ağlasam herşeye agliyon diycek..
Arkadaşım hamileydi normal de de atarli filandır deli birseydir..hamileyken hic çekilmiyormuş..düşün kocası diyordu annesi diyordu hem o kadar stresli idi ki sigara da içiyordu psikiyatri ilacida..kocayı bırakıp tek başına ucuz uçak bileti bulup karadeniz e filan gidiyordu kız kıza..biz boyle de değiliz..it gibi sigara da içiyor yanimda demiyor ki bu kızın cani çekecek diye...ama bana gelince sen içme sen gezme vs..Benim eşimde öyle şunu farkettim bazen çok boş konuşuyorlar konuşmak için konuşuyorlar resmen :))
Kiriliyorum kuzum yaa..içten içe üzülüyorum napim zaten alıngan biriyim...Yaaa var ya hepsi aynı :)))) merak etme ,bende polemiğe hiç girmiyorum artık.gerilmeyeyim diye.yaw hehe de geç:)
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın prenseslerinEşim iç mimar cnm, o çizdi.elimde resimli bir done yok onun için.direk atölyeye çizimler veridi.ama ikiz oldukları için yataklar yanyana arada bir ünite eklettik.hepsi birbirine bağlı bir butun.o aradaki ünitede alt değiştirme de var.gerisi 3 kapılı dolap ve şifonyer olscak.
Ya bnmkide içiyor yanımda sigara.cnm nasıl istiyor bugunlerde anlatamam.banada diyorki sen artık başlamazsın falan,sen karışma dedim ya,Arkadaşım hamileydi normal de de atarli filandır deli birseydir..hamileyken hic çekilmiyormuş..düşün kocası diyordu annesi diyordu hem o kadar stresli idi ki sigara da içiyordu psikiyatri ilacida..kocayı bırakıp tek başına ucuz uçak bileti bulup karadeniz e filan gidiyordu kız kıza..biz boyle de değiliz..it gibi sigara da içiyor yanimda demiyor ki bu kızın cani çekecek diye...ama bana gelince sen içme sen gezme vs..
Oda ayrı mesele benimkide konuşmayı ca resmen oyuyor beni konuşuncada şüzumsuz konuşup darlatıyor beni bende etraftan kolay etkileniyorum bu kişi birde kocam olunca daha çok etkileniyprum her hareketinden gerçi kocalarımızı şimdiye kadar bebişler yokken çekebildiysek bundan sonra daha kolay olur inşallahKonussa razıyım benimki sadece susuyor çok sessiz ömrümü yiyo ya :)))yada hormonlardan kaynaklı biz mi çok büyütüyoruz acaba :)))
Hormonların kesinlikle etkisi var cnm.ama hamilelikten öncede vardı yani:)Konussa razıyım benimki sadece susuyor çok sessiz ömrümü yiyo ya :)))yada hormonlardan kaynaklı biz mi çok büyütüyoruz acaba :)))
Ben susmasını tercih ediyorum canım..insan kaldıramıyor çok konuşuncaKonussa razıyım benimki sadece susuyor çok sessiz ömrümü yiyo ya :)))yada hormonlardan kaynaklı biz mi çok büyütüyoruz acaba :)))
Bulantilar geçti ya ondan,bende birden tiksindim ama iki haftadır çok fenayım dua ediyorum yine tiksindim diye ama sanmıyorum,benim esim kullanmiyor sigara oda bana başlaması artık diyor ama mümkün değilYa bnmkide içiyor yanımda sigara.cnm nasıl istiyor bugunlerde anlatamam.banada diyorki sen artık başlamazsın falan,sen karışma dedim ya,
Aynen benimkide öyle diyor içmezsin diye...ama kendinin hic bırakacağı yok..sut kokulumu nasıl öpecek..hayatta opturmem..goya elektronik sigara alacaktı..nikotin sakızı aldı bırakmak için hic kullanmadı millete dağıttı..asil kendi birakmayacak...bana bile leş gibi sigara kokuyor kendisi cocugumun yanina yaklastirmiycam ki..zaten 6 aydır sakal bıraktı kesmiycem diyor beyefendi sigara kokusu iyice sınıyordur sakalına..Ya bnmkide içiyor yanımda sigara.cnm nasıl istiyor bugunlerde anlatamam.banada diyorki sen artık başlamazsın falan,sen karışma dedim ya,
Turk kahvesi sigara keyfini özledim valla.Allah yukarda yalan soylemiyeyim.bende içecek gibiyim yaniBulantilar geçti ya ondan,bende birden tiksindim ama iki haftadır çok fenayım dua ediyorum yine tiksindim diye ama sanmıyorum,benim esim kullanmiyor sigara oda bana başlaması artık diyor ama mümkün değil
Benimkinde de vardı her zaman çenesiHormonların kesinlikle etkisi var cnm.ama hamilelikten öncede vardı yani:)
Off off deme öyle hayattaki en büyük zevkimdiTurk kahvesi sigara keyfini özledim valla.Allah yukarda yalan soylemiyeyim.bende içecek gibiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?