2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kaç grlık yapacak cnm? Sabah gitseydin keşke.? Öğlen sonuçlar farklı çıkabiliyormuş.birde cok uzun sure ac kalacaksın.
Sabahtan git cem iste canım bu hafta hep aksam 4 e verdi randevuyu sabah olsun diye yarına kaldı..çünkü tsh i da geçen ay 15 inde vermişim..biktim dahiliye için kadın doğum için sağlık odağı için ayrı ayrı kan vermekten hepsi sekere denk gelsin istedim..hep doluymuş doktor bu hafta aksam verdi ler randevu istemedim yarin sabah 9.30 ta git cem..kaç saat sürüyor arkadaşım öğlene kadar surdu dedi..sen den kaç kez almışlardı..ondan 3 kez almışlar di galiba..esim in mükellefi de öğlene kadar sürüyor kan verme demiş..bilmiyom ki kaç gr yapacak..perinatolog yaptır dedi ...özel hastanedeki doktor ne diyecek bakalım yarin..

Allah yardımcımız olsun kzuum...Yok bende fıtık falan ama ağrı hep var ara ara sadece dahada siddetleniyor..Sırt agrısını bilmiyorum da kaburga ağrısı için dik durmak lazimmis onu biliyorum sadece

İyi olmana sevindim canım...Ay bende habire kilo alıyorum şu icsem yarıyor :))))
Çok utanarak yazıyorum 13 kiloya cikmisim ne ara aldım haberim yok :)ama herkes baskı yapıyor bu halde ikiz zor tasirsin kilo al biraz diye aldığım kiloyu söyleyince inanmiyorlar ama daha ne kadar alacağım :)))ama doğuma kadar yarmagül olacağım sanırım...bende 65 i gördüm bugün

Allah yardımcımız olsun kzuum...Yok bende fıtık falan ama ağrı hep var ara ara sadece dahada siddetleniyor..Sırt agrısını bilmiyorum da kaburga ağrısı için dik durmak lazimmis onu biliyorum sadece
Eee bütün gün uzanıyorum yada insan gece yatarken de cenin pozisyonun da uyuyor insan ki..büzüşüp uyurum ayakları çekerim karnıma..uff yaa sorayim bakalım bizimki ne diyecek yarin ...yattığım yerde kaburgam ağrıyor..batıyor gibi değişik bir sey..

Ohh çok şükür canım çok mutlu oldum:)))
Bende bugün dr a gittim 37 hafta ya kadar devam ederse çok iyi dedi..

Bizim marangozun karisi 30 kilo almış canım..sıkma canını..önemli olan senin ve bebeklerin sağlığı..sorulabilcek bütün soruları eşime soruyorum oda ona soruyor :)))) bir kaçıncı haftada doğurdu onu öğrenemedim :)))))

Cnm neden sordum.50 gr lık içeceksen.ac kalmana gerek yok ondan sordum. Çünkü onda ac gitme boşu boşuna.ben 75 lik oldum, 0 dk, 60 dk. ,120. Dk olmak uzere 3 kere aldılar,haklısın bende ayrı ayrı gitmekten bıktım,zor oluyor.

He yaa nasıl bişey bu böyle Allahın gücüne gitmesin de gece dayanamıyorum sor sende yarın ama dik dur o tarafa yatma diyecek:) yani bişey öğrenirsen yaz hemen :)))
Evet ya onu ogreneydin iyiydi :))) 37. Haftadan önce solunum sorunu olabiliyormus bebeklerde

Ya cnm hiç dert etme bunu. İkizde biraz daha fazla alabiliriz.ama inan hepsi gidiormuş.gozumle gördüm çünkü:)tek gebeliklerde bile o kiloyu alıyorlar .saglıgınız yerinde olsun yeter.bende aldım.10-10,5 kg

Kızlar kaburga agrın bugun azaldı biraz şükür,inşallah sizinde azalır merak etmeyin.hareket ettikçe yer değiştiriyorlar sanırım.

Bilmiyom ki yarin kide kaç lik yapalım diyecek..atıştırırım olmadi..benim arkadaş gece 12 den sonra birşey yeme dedi..tek veya çoğul olunca farkediyor mu diye düşündüm de..o da tek gebelik..ilaç ida hastanede vermiyorlar eczaneden mi alıyoruz..sağlık ocaginda öylede hastane de nasıl oluyor bilmiyorum

Sen öyle negatif şeyleri düşünme..ona bakarsan bilmem nerde 19 haftalık bebek yaşamış..tek o varmış...bazılarında oluyor bazılarında olmuyor problem..kütahyada ucuz doğan 24 haftalık bebekler bile taburcu olmuş..anlatmıştım yaa kocasıyla 3 kez ilişki ye girmiş üst üste pıhtılaşma grubunda bir arkadaş var 38 de bebeğini kaybetmiş..önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza gelmesi..sağlık la kucagimizda bebekleri görmek..bende temin eşime diyorum bebek çantasını hazirlayalim bayramdan sonra diye hayır kendininle empoze etme diyor..30 â kadar bekle diyor simdi oda bana...

Çopul yada tek gebelik farketmiyor.ilac dediğin ne cnm. Yuklemede birsey almıorsun dışardan.yanlız 75 lik yada100 lük yaparsa yemek yememn lazım.sorsaydın keşke

Aynen değişiyor işte...Ufaktan al kuzum ama, bende aldım yikamadim etmedim hiç bişeyi eksiklerde var daha zaten ama oda gelince bir kaç birsey alıp sonra hepsini bir kerede cikaracagim mutemel hafta yine 29 veya 30. Hafta ya denk geliyor,cagirmamak lazım zaten...Ama benim ailemde hadi hadi diye baskı yapıyor

Çopul yada tek gebelik farketmiyor.ilac dediğin ne cnm. Yuklemede birsey almıorsun dışardan.yanlız 75 lik yada100 lük yaparsa yemek yememn lazım.sorsaydın keşke
Doktora 3 hafta önce gitmistim perinatolog bir şey demedi sunu yaptır diye..bu doktora da hic aklıma gelmedi 3 hafta önce sormak o zaman daha var diye..24 fobim olduğu için atlatamiycam gibi geliyordu

Ailem eşya için mi hadi hadi diyor..birde ne koy az kızlar o cantaya ne bilim deprem çantası gibi bu kadar önce hazırlamak moral yönünden aşağı cekermi diye düşünüyorum iste..sadece hastane çıkışı var..ne biberon vs hic biri yok..bez filan onlar lazim mesela ilk aşamada..

Ya cnm hiç dert etme bunu. İkizde biraz daha fazla alabiliriz.ama inan hepsi gidiormuş.gozumle gördüm çünkü:)tek gebeliklerde bile o kiloyu alıyorlar .saglıgınız yerinde olsun yeter.bende aldım.10-10,5 kg
Derdim kilo almak değil aslında,dahada büyüyecek ya karnim bebekler rahat etsin istiyorum benim yaglanmam yerine :)))doğumda çoğu gidiyormuş zaten dediğin gibi cnm...
Kızlar kaburga agrın bugun azaldı biraz şükür,inşallah sizinde azalır merak etmeyin.hareket ettikçe yer değiştiriyorlar sanırım.
Sevindim senin adına hiç kalmasın inşallah..
Bu arada baş aşağı sağdaki yani ayakları kaburgamin altında bugün ultrasonda gördük,ama tekme atınca bende kendimi atayım diyorum bir yerlerden böyle bir acı yok :)))

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkurler. Cok sukur hep beraber bugunleri gorduk insallah 38-40. Haftalarida gorucez. Yavrularimiz allaha emanet allah korktuklarimizdan emineylesin. K kaderim35 canim insallah kolay gecer hersey yolunda gider.

Kıyamam ya. Bnm üstteki paralel ü, alttaki bas asagı dikti en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…