Evet canim annem hayiflaniyor cocuklara birsey almiyorsun bizede aldirmiyorsun diye...Ailem eşya için mi hadi hadi diyor..birde ne koy az kızlar o cantaya ne bilim deprem çantası gibi bu kadar önce hazırlamak moral yönünden aşağı cekermi diye düşünüyorum iste..sadece hastane çıkışı var..ne biberon vs hic biri yok..bez filan onlar lazim mesela ilk aşamada..
Kızlar bu arada oda takımının siparişini verdim diye yazmayı unuttum heralde,ya da yazdığımı unuttum:))en gec ekim sonu gelecek.Ailem eşya için mi hadi hadi diyor..birde ne koy az kızlar o cantaya ne bilim deprem çantası gibi bu kadar önce hazırlamak moral yönünden aşağı cekermi diye düşünüyorum iste..sadece hastane çıkışı var..ne biberon vs hic biri yok..bez filan onlar lazim mesela ilk aşamada..
Sekerli su gibi birşey alıp iciyorsun..içmiyormusun..almiyormusun yani..Çopul yada tek gebelik farketmiyor.ilac dediğin ne cnm. Yuklemede birsey almıorsun dışardan.yanlız 75 lik yada100 lük yaparsa yemek yememn lazım.sorsaydın keşke
At üstünden şu fobiyi.şükür gecti cnm ya:) birsey ol ayacak sen gonlunu ferah tut.Doktora 3 hafta önce gitmistim perinatolog bir şey demedi sunu yaptır diye..bu doktora da hic aklıma gelmedi 3 hafta önce sormak o zaman daha var diye..24 fobim olduğu için atlatamiycam gibi geliyordu
Kızlar bu arada oda takımının siparişini verdim diye yazmayı unuttum heralde,ya da yazdığımı unuttum:))en gec ekim sonu gelecek.
Yok onlar veriyorlar sekerli su karışımını.yani bende verdiler.Sekerli su gibi birşey alıp iciyorsun..içmiyormusun..almiyormusun yani..
Eşim iç mimar cnm, o çizdi.elimde resimli bir done yok onun için.direk atölyeye çizimler veridi.ama ikiz oldukları için yataklar yanyana arada bir ünite eklettik.hepsi birbirine bağlı bir butun.o aradaki ünitede alt değiştirme de var.gerisi 3 kapılı dolap ve şifonyer olscak.Canim hayirli olsun gule gule kullan resim gonderirmisin bizede fikir olsun
Bende xxl bavul olduğu için her turlu rezil olurumCanim ben soyle dusundum alicam hersey bulunsun evde ama canta seklinde yapmicam birde bi tane spora giderken kullanilan canta boyutunda bi cantam var ona bir gunluk gerecler hazirlicam bide kabin boyu bavula iki gunluk daha onuda arabada birakicam lazim olursa esim odaya cikarir koca bavulla gidip rezil olmak istemiyorum:))
Öyle tabi kuzum da iste esim korkuyor anladığım kotu birşey olursa kafayı yiycegimi biliyor eşyalarla butunlesmemi istemiyor sanirsam..geçen seferde benim dogumgunumde kuzenler kardeşim hep bebeğe almıştı bornoz takımı vs herşey saklandı sonra ben görmeyeyim diye..simdi kimse ağzına almıyor..kredi kartını bıraktı esim canım alınması gereken indirimde birşey olursa al dedi adamcağız genede..geçen gün unnado dan seçtim çeşit çeşit takim koydum sepete sonra almadim :)))) bayramı atlatalım.. internetten de alınca kargo vermişken baya da birşey aliyor insan..Evet canim annem hayiflaniyor cocuklara birsey almiyorsun bizede aldirmiyorsun diye...
Kuzum 30. Hafta lar erken değil sanki ya,ama işte ufaktan alabilirsin bayramdan sonra,anca eksikleri anlar anca tamamlarsin e zaman artık odalarda alınacak e onlar gelecek yok perdesi vs derken zaten kim bilir kaçıncı haftada oluruz
Aaa sevindim bizimki de yarin sorcak geçen gönderdigim modeli yapabilceklermi diye tutturmuş iki renkli olsun mu lila ile beyaz diye..ben diyom odayı sarı yapcam diye ona da cık dedi adam zaten..hazan rengiymis..lila olsun mu duvarlar ayy ne banelsin dedim..kavuniçi olsun dedi..oda olabilir dedim..Eşim iç mimar cnm, o çizdi.elimde resimli bir done yok onun için.direk atölyeye çizimler veridi.ama ikiz oldukları için yataklar yanyana arada bir ünite eklettik.hepsi birbirine bağlı bir butun.o aradaki ünitede alt değiştirme de var.gerisi 3 kapılı dolap ve şifonyer olscak.
Odaları paylaşırız artik burdan..allah sağlıklı günlerde güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım...Kızlar bu arada oda takımının siparişini verdim diye yazmayı unuttum heralde,ya da yazdığımı unuttum:))en gec ekim sonu gelecek.
Zor mu geçiyor ki canım..
Eşim iç mimar cnm, o çizdi.elimde resimli bir done yok onun için.direk atölyeye çizimler veridi.ama ikiz oldukları için yataklar yanyana arada bir ünite eklettik.hepsi birbirine bağlı bir butun.o aradaki ünitede alt değiştirme de var.gerisi 3 kapılı dolap ve şifonyer olscak.
Bende xxl bavul olduğu için her turlu rezil olurum
Bizde iki renk yapslım dolaplarındiyoruz.ama lila falan olmayacak :) yaptırtma boşver.sonra sıkan bir renk zaten.bir iki çekmece ve dolap govdeleri farklı olabilir dedik.rengi secmedik .o aşamaya gelibce sececegiz renkleri.Aaa sevindim bizimki de yarin sorcak geçen gönderdigim modeli yapabilceklermi diye tutturmuş iki renkli olsun mu lila ile beyaz diye..ben diyom odayı sarı yapcam diye ona da cık dedi adam zaten..hazan rengiymis..lila olsun mu duvarlar ayy ne banelsin dedim..kavuniçi olsun dedi..oda olabilir dedim..
Hangi şehirdesin arkadaşım hepimiz farklı sehirlerdeyiz..yada bulunduğun yerden istanbul da veya başka şehirde tedavi olabilicekmisin..ben izmirden istanbul â gittim ki yumurtlama takibim izmirde oldu sadece transfere gittim o bile çok zor geldi banaTüp bebek hastane seçimde bana yardım edermisiniz lütfen
Cnm gonlunden ne geçiyorsa onu yaptır muhakak ki içine sinsin, ben duvar kagıtlarını ekim başı gibi sececegim.ama nasıl birsey olacak hiç karar veremedim.Benim zaten diyabetim oldugu icin yapilmadi. Ama zor oldugunu sanmiyorum yaptirmadigim icin kesin bi yorum yapamiyorum ama.
Ne guzel dusunmussunuz yanyana yatak aradinda alt degistirme yeri tekrar hayirli olsun bende duvar kagitlarina karar vermeye calisiyorum. Normalde kalpten ve pembeden nefret eden ben bir kac aydir pembe ve kap sever oldum mutfagimi fusya pembe yaptim kizimin odasinida toz pembe istiyorum tek duvarini
Bencede:)))))
Mobilya lila olsa atıyorum hep ona uygun duvarlar filan olcak ama düz beyaz olursa sıkıldık mesela 3 sene sonra değiştir duvar i perdeyi halıyı farklılık olsun dimi..yada belki kızım azcik büyünce diyecek ki kırmızı duvar istiyorum..duvarlar kırmızı dolap lila beyaz mi olacak :))) erkekler iste çok ince detaycı değil..metalik yada gri profil olabilir belki...sari yi kabul etmiyor adam yaaa..bende boya badana olsun oda havalar iyi iken kapı cam açıkken kokusu cabuk çıksın diyorum.Bizde iki renk yapslım dolaplarındiyoruz.ama lila falan olmayacak :) yaptırtma boşver.sonra sıkan bir renk zaten.bir iki çekmece ve dolap govdeleri farklı olabilir dedik.rengi secmedik .o aşamaya gelibce sececegiz renkleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?