- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Yok hepsini ust uste yapma, bebis iyi olsunda yavas yavs hallet, bn simdiden yapiyirum ki yormiyim kendimi. Ddigin gibi cokk heyecan verici, minicik kiyafetlerini astim, gidip gelip seyrediyorum:)) kurusada ütulesem diye, insallh kirlettiklerindede yikamak nasip olsun bizlere:))cok heycanlı ya bende beşigin örtülerini yıkıyorum yastıgını felan ona hıc dıkkat emedm ama kokulu cunkı cıkınca mıs gıbı kokuyor bebiş kokuyor sanki agrım felan var ama duramıyorum işler bekliyor oyyy oyyy bıtermıki
Ben cok yorgunum oluyorum yorgunluktan evd ki tadilat evi batirdi temizlikcide evde ama hersey bana bakiyor takibetmesem eksik yapiyor tum vucudum zonk zonk resmen. Sen nasilsin canim minik kizin nasil tekmeleyip ben burdayim diyormu sana benimki arada bir diyor fistigimKızlar nerelerdesiniz bugün..herkes iyi mi...
Bende diğer evime gececeğim yarın.gidecek eşyalar kıyafetler hazırlandı onunla uğraştım.biraz uyumuşum şimdi uyandım.Kızlar nerelerdesiniz bugün..herkes iyi mi...
Sen ona oturduğun yerden söyle arkasından gezme canım..arada kalkıp yapıp yapmadığını kontrol edersin.. kendini zorlama sakin..pıt pıt vuruyor benimkide..hani size geçen benim kasigim altında ne tarafa yatsam seri pat patlar vuruyor demiştim yaa..dun Öyle nette bakınıyordum onlar titremeler..başkaları da ayni şekilde tarif etmiş..benimkide Öyle oluyor iste :))))Ben cok yorgunum oluyorum yorgunluktan evd ki tadilat evi batirdi temizlikcide evde ama hersey bana bakiyor takibetmesem eksik yapiyor tum vucudum zonk zonk resmen. Sen nasilsin canim minik kizin nasil tekmeleyip ben burdayim diyormu sana benimki arada bir diyor fistigim
Ohh yarasin kuzulara...yarin kuzenin kınası var ve urlara uzak diye gidemiyorumBende diğer evime gececeğim yarın.gidecek eşyalar kıyafetler hazırlandı onunla uğraştım.biraz uyumuşum şimdi uyandım.
Yavaş yavaş gitseniz cnm,tabi sen bilirsin .bşrde orada yorulmak var.bende hala araba kullanıyorum.yarın 120 km gideceğim.şimdilik iyiyim ama ilerde kullanamam sanırım.Ohh yarasin kuzulara...yarin kuzenin kınası var ve urlara uzak diye gidemiyorumbayramda ordaydım çünkü
Sen isi biraktin zannediyordum canım ben artik..Yavaş yavaş gitseniz cnm,tabi sen bilirsin .bşrde orada yorulmak var.bende hala araba kullanıyorum.yarın 120 km gideceğim.şimdilik iyiyim ama ilerde kullanamam sanırım.
Yok cnm çalışmıyorum zaten.ama eşim başka tüarabayla gelince yarın ben kullanıp gideceğim eve.Sen isi biraktin zannediyordum canım ben artik..
Doğru ev değiştiriyor sun sen canım..kafada gidip geliyor bu aralar kusura bakma..Yok cnm çalışmıyorum zaten.ama eşim başka tüarabayla gelince yarın ben kullanıp gideceğim eve.
İyi olmanıza sevindim canım...Herkese selam. Yazilanlari takip etmeye calisiyorum. Kendinize dikkat edin ve dinlenmeyi unutmayin kizlar. Bizim durumumuz iyi sayilir cok sükür. Ne kadar daha uzun kalirlarsa o kadar iyi bebisler insallah. Cok tatli cicisler almissiniz bebislere.
Ayy cnm ne kusuru.bnmde kafa gidik zatenDoğru ev değiştiriyor sun sen canım..kafada gidip geliyor bu aralar kusura bakma..
Maşallah cnm.çok sevindim iyi olduguna.en az haftada bir yaz, haber verHerkese selam. Yazilanlari takip etmeye calisiyorum. Kendinize dikkat edin ve dinlenmeyi unutmayin kizlar. Bizim durumumuz iyi sayilir cok sükür. Ne kadar daha uzun kalirlarsa o kadar iyi bebisler insallah. Cok tatli cicisler almissiniz bebislere.
Uygun olsbilir, ben aldım ama çok oldu.fiyatını unuttum.farketse de 3-5 tl farkeder cnm.alışveriş hızını hızlandırdın demek:) hadi bakalım kolay gelsin,boyle boyle biter işte.Lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml 24 tl uygun mu kızlar..siz kaça almıştınız.. civili bebek te çok güzel tulumlar var birde mina bebe yi keşfettim orayada bakacağım bir kaç tulum sipariş edeceğim :))
Cnm senin doğuma da az kaldı,normal mi düşünüyorsun?sezeryan mi?Eki Görüntüle 1644844 mucize gibi harika bir resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?