2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yok hepsini ust uste yapma, bebis iyi olsunda yavas yavs hallet, bn simdiden yapiyirum ki yormiyim kendimi. Ddigin gibi cokk heyecan verici, minicik kiyafetlerini astim, gidip gelip seyrediyorum:)) kurusada ütulesem diye, insallh kirlettiklerindede yikamak nasip olsun bizlere:))

Kizlar sağolun valla içime biraz şu serptiniz çok korkuyorum ikiz olduğu için yerlerimi daraldı acaba

Kızlar nerelerdesiniz bugün..herkes iyi mi...
Ben cok yorgunum oluyorum yorgunluktan evd ki tadilat evi batirdi temizlikcide evde ama hersey bana bakiyor takibetmesem eksik yapiyor tum vucudum zonk zonk resmen. Sen nasilsin canim minik kizin nasil tekmeleyip ben burdayim diyormu sana benimki arada bir diyor fistigim

Sen ona oturduğun yerden söyle arkasından gezme canım..arada kalkıp yapıp yapmadığını kontrol edersin.. kendini zorlama sakin..pıt pıt vuruyor benimkide..hani size geçen benim kasigim altında ne tarafa yatsam seri pat patlar vuruyor demiştim yaa..dun Öyle nette bakınıyordum onlar titremeler..başkaları da ayni şekilde tarif etmiş..benimkide Öyle oluyor iste :))))

Bende diğer evime gececeğim yarın.gidecek eşyalar kıyafetler hazırlandı onunla uğraştım.biraz uyumuşum şimdi uyandım.
Ohh yarasin kuzulara...yarin kuzenin kınası var ve urlara uzak diye gidemiyorum bayramda ordaydım çünkü

Ohh yarasin kuzulara...yarin kuzenin kınası var ve urlara uzak diye gidemiyorum bayramda ordaydım çünkü
Yavaş yavaş gitseniz cnm,tabi sen bilirsin .bşrde orada yorulmak var.bende hala araba kullanıyorum.yarın 120 km gideceğim.şimdilik iyiyim ama ilerde kullanamam sanırım.

Herkese selam. Yazilanlari takip etmeye calisiyorum. Kendinize dikkat edin ve dinlenmeyi unutmayin kizlar. Bizim durumumuz iyi sayilir cok sükür. Ne kadar daha uzun kalirlarsa o kadar iyi bebisler insallah. Cok tatli cicisler almissiniz bebislere.

İyi olmanıza sevindim canım...

Lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml 24 tl uygun mu kızlar..siz kaça almıştınız.. civili bebek te çok güzel tulumlar var birde mina bebe yi keşfettim orayada bakacağım bir kaç tulum sipariş edeceğim :))

Maşallah cnm.çok sevindim iyi olduguna.en az haftada bir yaz, haber ver .merak ediyoruz senş cnm.

Lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml 24 tl uygun mu kızlar..siz kaça almıştınız.. civili bebek te çok güzel tulumlar var birde mina bebe yi keşfettim orayada bakacağım bir kaç tulum sipariş edeceğim :))
Uygun olsbilir, ben aldım ama çok oldu.fiyatını unuttum.farketse de 3-5 tl farkeder cnm.alışveriş hızını hızlandırdın demek:) hadi bakalım kolay gelsin,boyle boyle biter işte.

Arkadaşlar daha hiç alışverişe başlamadım . Neler aldınız . Ne kadar zıbın Takım'ı almak Lazım . Yardımcı olurmusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…