- 1 Şubat 2010
- 260
- 257
- 358
- Konu Sahibi white_love
-
Canım ben ilk hamileligimde 20.hafta da 10 kilo almıştım. Ama bunda çocuğum küçük hareketli olunca bende oturup hiç dinlenemiyorum. O yüzden dr ölçüsünde 2.5 evdeki tartida 3.5 kilo almış görünüyorum. Tek olumlu tarafı kendimi daha hafif hissediyorum. Ilk hamileligimde de toplam 14 kilo ile doğuma gittim.
ben de 21. haftadayım 5 kilo aldım. karnım çok erken büyüdü, şimdiden. hamilelik öncesi kadar bile yiyemiyorum karnım kocaman zaten tıkanıyorum. hormonal olarakta değişik bu hamileliğim göğüslerimde çok büyüdü erkenden, çok yeme nolmuş sana böyle diyenler oluyo. çok yemiyorum wallaa desen inandırıcı olmaz.
sizin de dediğiniz gibi kilo almayanlar buraya yazıyo sanırım genç ve zayıf olanlar:)) neyse emzirirken eriyip bitiyorum bırak emzirmeyi artık bi deri bi kemik kaldın diyolardı, bu bebeğimi de emzirmek nasip olursa zayıflarım o zaman
bünyeye göre değişiyo. bilemezsinki şimdiden. ben çok yediğim halde zayıflıyodum. emzirmeyi bıraktığım anda almaya başladım kiloya cidden emzirirken kilo veriliyor diye okuyorum bende her yerde. Benim arkadaslarda tam tersi kilo alirsin diyorlar.
neye inanacagimi sasirdim, yemezsen süt olmuyor diyorlar... Yersende kilo aliyorsun diyorlar...
Yok çok hızlı alınmıyor hamur işi tatlı daha doğrusu karbonhidratlı besinleri çok tuketmezsen fazla almazsin. Ben diyetisyene giderek o 10 kilonun 2 kilosunu geri verdim. Sonra diyetisyen besin listemi değiştirdi. Son olarak 14 kg ile doğuma gittimilk 20 haftada 10 kilo aldığın halde hamileliği 14 kiloyla bitirmen büyük başarı!
Son 2-3 ay kontrolümüz dışında hızla alıcaz diye çok korkuyorum ben de
Yok çok hızlı alınmıyor hamur işi tatlı daha doğrusu karbonhidratlı besinleri çok tuketmezsen fazla almazsin. Ben diyetisyene giderek o 10 kilonun 2 kilosunu geri verdim. Sonra diyetisyen besin listemi değiştirdi. Son olarak 14 kg ile doğuma gittim
Boşver sen onları protein ağırlıklı beslenirsen sen değil bebek kilo alır tabi sisecegiz bebeklerin kilo aldığı aylar çünkü. Zaten normal kilo almissin en fazla 8 kilo daha alırsınson 2 ay şişicen diyip duruyolar bana, korkutuyolar. Ben de şimdiye kadar 4 kilo aldım... şimdilik iyi yani kendimce....
hamilelikte kesin 20 kg falan alırım ben diyodum ama birden o kadar almam herhalde
çok mu almışsın :)) ben ne yapayım o zaman :) 60 la hamile kaldım şu an 71 im ve 26. haftamdayım. bnm planım toplamda 11 -12 kilo almaktı :) :) :)58 kilo ile evlendim yeni evli halleri abur cubur yerken kendimi 63te buldum 63 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum çok almışım
canım normalde gerçekten emzirirken kilo verilir. ama süt olsun diye tatlıyı losa şerbetlerini şunu bunu 2-3 kat fazla yenirseki genelde yannlış inanıştan dolayı gereksiz kilo alımı başlıyo öncelikli sütü yapan su ve yeşil yapraklı tüm gıdalardır. bunları tüketirsen gereksiz kalorili şeyler yemezssen birazda hareketle yada sporla verirsin kilo milo kalmazya cidden emzirirken kilo veriliyor diye okuyorum bende her yerde. Benim arkadaslarda tam tersi kilo alirsin diyorlar.
neye inanacagimi sasirdim, yemezsen süt olmuyor diyorlar... Yersende kilo aliyorsun diyorlar...
canım normalde gerçekten emzirirken kilo verilir. ama süt olsun diye tatlıyı losa şerbetlerini şunu bunu 2-3 kat fazla yenirseki genelde yannlış inanıştan dolayı gereksiz kilo alımı başlıyo öncelikli sütü yapan su ve yeşil yapraklı tüm gıdalardır. bunları tüketirsen gereksiz kalorili şeyler yemezssen birazda hareketle yada sporla verirsin kilo milo kalmaz
çok mu almışsın :)) ben ne yapayım o zaman :) 60 la hamile kaldım şu an 71 im ve 26. haftamdayım. bnm planım toplamda 11 -12 kilo almaktı :) :) :)
valla benim eltimde doğum yaptı .ben süt olsun diye yiyorum diyerek 1 yaş pastayı tek başına yediğini bilirim. akşamları patates kızartmasını ekmek arasına koyar yerdi ki hala öyle tatlısını hayatta eksik etmez evinde hala da kilo aldıkça aldı şimdide veremiyorum diye şikayet ediyo. ona dedim ama yanlış anlıyo lokma sayar gibide yapmak istemiyorum kendi bileceği şey. gözümün önünde böyle örnekler varken nasıl yerim boğazımdan geçmez. yani önemli olan salıklı beslenme. kaldıki fazla kilosu yüzünden normal doğuma almadılar bende normal olsunki eski halime dönebiliyim istiyorum.bundan tabi bebeği doktor hep kontrol ediyo bende kendimi kontrol altına alıyorum. gereksiz şişirmiycem kendimi umarım başarabilirim.slm duygu,
evet bende ayni senin gibi dusunuyorum. tatliyi sekeri ekmegi abartmadan, normal saglikli beslenerek emzirerek ve hafif spor yaparak kilo verilir... (cevabin icin tesekkur ederim)
cevremdeki cocugu olan arkadaslar, ne yaparsan yap kilo veremezsin emzirirken diyorlar. bende cok kilo aldim diyolar.
(bence onlar sut olsun diye her önune geleni yedi icti ondan kilo aldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?