- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi white_love
-
Aaynııı durumdayız35+5 16 kilo aldım. buara haftada en az 1 kilo kesin alıyorum. kızım olcak ama deli gibi tatlı abur cubur yiyorum :))
35+5 16 kilo aldım. buara haftada en az 1 kilo kesin alıyorum. kızım olcak ama deli gibi tatlı abur cubur yiyorum :))
aynen bana da çok kilo almamışsın diyorlar. ama ben basenliyim kilolarda hep basene gitti. belim çok inceydi. bebek olunca bel genişledi ve vücudum az da olsa orantılı oldu. doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum :)) umarım dediğin gibi ödemlerden kaynaklı kilolarımızda varsa doğum sonrası mucize olur :))Bende 47 ile başlamıştım 63 olmuşum ama sanırım bunda ödeminden etkisi var sabahları ellerim hulk gibi kalkıyorum açıp kapamak bile zor oluyor :) herkes az almışsın nerde kiloların diolar halbuki bebişimde kilolu değil
aynen bana da çok kilo almamışsın diyorlar. ama ben basenliyim kilolarda hep basene gitti. belim çok inceydi. bebek olunca bel genişledi ve vücudum az da olsa orantılı oldu. doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum :)) umarım dediğin gibi ödemlerden kaynaklı kilolarımızda varsa doğum sonrası mucize olur :))
aynen yaa. kiloyu bana da herkes yakıştırıyor. basen vardı sadece şimdi yine yüzüm biraz kendine geldi...Benimde vücut tipim armuttu hatta basenlerim büyür diye korkuyodum ama öle olmadı top gibi karnım var kız olmasına rağmen :) artık sonuna geldik bence kolay gider kilolar zaten eşim fazla gitmesin yine çok zayıf olma diyor bakalım ne olucam yaza
aynen yaa. kiloyu bana da herkes yakıştırıyor. basen vardı sadece şimdi yine yüzüm biraz kendine geldi...
amin inşallah ...aramızda 6 gün varmış rabbim ikimizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)
Aynı kİloda hamile kalmışız. Şu an 30. Haftdaym 6 kilo aldım. Öncelikle bebişinz hayırlı olsun. Merak ettm toplm kç aldnz ve doğmdan snra ne kadarı gitti.30 haftanın içindeyim 8 kilo aldım.şuan 61 kiloyum
zaten kilo alımı hızla bu haftalardan sonra başlıyor,neyapsak acaba?
fazla yürüyüş yapmam yasak rahatsızlıklarım var.hava soğuk akşama kadar evde insan ne yesem diye düşünüyor.
53 kg hamile kaldim 66 kg dogum yaptim.13 kg aldimAynı kİloda hamile kalmışız. Şu an 30. Haftdaym 6 kilo aldım. Öncelikle bebişinz hayırlı olsun. Merak ettm toplm kç aldnz ve doğmdan snra ne kadarı gitti.
hemn vereblmişsnz tebrk ederm ama herhlde lohusykn de dkkt ednce çabucak gdyor kilolar53 kg hamile kaldim 66 kg dogum yaptim.13 kg aldim
Oglum 23 gunluk suan 56 kg mim.
emzirebilirsen eyer bu konuda bi engelin yoksa kalan kilolar hızlı gidiyo.hemn vereblmişsnz tebrk ederm ama herhlde lohusykn de dkkt ednce çabucak gdyor kilolar
mşllh gerçkten, sn zayıflmk istedğinde hamile kl canım :)emzirebilirsen eyer bu konuda bi engelin yoksa kalan kilolar hızlı gidiyo.
ben 61ile hamile kaldım doğuma gittiğimde 68dim. 8 kilo aldım yani.normal doğum oldu benimki. 3 gün sonra hastaneye kontrole gittiğimde 62 idim. 1 kilo fazlam vardı oda emzirdiğim için 1 haftada gitti.şuan 1 ay 3 günlüğüz 59kiloyum. dikkat edemiyorum çok fazla sporda yapamıyorum 40 çıktıktan sonra başlıycam inş. hedef 55 :)
yok ama hamileliğimde çook dikkat ettim hamile platesi yürüyüş felan hayatımın hiçbir döneminde bu kadar dikkat etmemiştim.normal doğum istiyodum doktorum 10-15 kiloyu aşma dedi ben öyle dikkat ettimki 10 kilonun altında kalabildim bu yüzden çoook rahat bir normal doğum oldu maşallah herkese nasip olsun böylesi inş...mşllh gerçkten, sn zayıflmk istedğinde hamile kl canım :)
Gayt norml bi kilo alıp snrasnda da ii vermşsn cnm. O üç kilo da bikç gne kdr gder zatn, htta şu an gtmş ble olblr :)53 kg hamile kaldim 66 kg dogum yaptim.13 kg aldim
53 kg hamile kaldim 66 kg dogum yaptim.13 kg aldim
Yemin ederim aglicamemzirebilirsen eyer bu konuda bi engelin yoksa kalan kilolar hızlı gidiyo.
ben 61ile hamile kaldım doğuma gittiğimde 68dim. 8 kilo aldım yani.normal doğum oldu benimki. 3 gün sonra hastaneye kontrole gittiğimde 62 idim. 1 kilo fazlam vardı oda emzirdiğim için 1 haftada gitti.şuan 1 ay 3 günlüğüz 59kiloyum. dikkat edemiyorum çok fazla sporda yapamıyorum 40 çıktıktan sonra başlıycam inş. hedef 55 :)
her bünye bir değil cnm kilolar gider sağlıkla al kucağına bebeğini inş. önemli olan bebeğin kilo alması ve gelişimi gerisi gider zamanlaYemin ederim aglicam13haftada 2.5 kilo aldim bi size bak bi de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?