2015 Mart Anneleri Kaçıncı haftada kaç kilo aldınız?

35+5 16 kilo aldım. buara haftada en az 1 kilo kesin alıyorum. kızım olcak ama deli gibi tatlı abur cubur yiyorum :))

35+5 16 kilo aldım. buara haftada en az 1 kilo kesin alıyorum. kızım olcak ama deli gibi tatlı abur cubur yiyorum :))

Bende 47 ile başlamıştım 63 olmuşum ama sanırım bunda ödeminden etkisi var sabahları ellerim hulk gibi kalkıyorum açıp kapamak bile zor oluyor :) herkes az almışsın nerde kiloların diolar halbuki bebişimde kilolu değil

aynen bana da çok kilo almamışsın diyorlar. ama ben basenliyim kilolarda hep basene gitti. belim çok inceydi. bebek olunca bel genişledi ve vücudum az da olsa orantılı oldu. doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum :)) umarım dediğin gibi ödemlerden kaynaklı kilolarımızda varsa doğum sonrası mucize olur :))

Benimde vücut tipim armuttu hatta basenlerim büyür diye korkuyodum ama öle olmadı top gibi karnım var kız olmasına rağmen :) artık sonuna geldik bence kolay gider kilolar zaten eşim fazla gitmesin yine çok zayıf olma diyor bakalım ne olucam yaza

aynen yaa. kiloyu bana da herkes yakıştırıyor. basen vardı sadece şimdi yine yüzüm biraz kendine geldi...

kızlar gunaydın bebeklerınız çin takvımıne gore dogru cıckıyormu cok merak edıyorum bana yardımcı olurmusunuz

Aynı kİloda hamile kalmışız. Şu an 30. Haftdaym 6 kilo aldım. Öncelikle bebişinz hayırlı olsun. Merak ettm toplm kç aldnz ve doğmdan snra ne kadarı gitti.

64 kg ile hamile kaldım..74-75 kg ile doğuma gittim.. Kızım şunda 20 Günlük.. Şuanda 67 civarındayım:.

hemn vereblmişsnz tebrk ederm ama herhlde lohusykn de dkkt ednce çabucak gdyor kilolar
emzirebilirsen eyer bu konuda bi engelin yoksa kalan kilolar hızlı gidiyo.
ben 61ile hamile kaldım doğuma gittiğimde 68dim. 8 kilo aldım yani.normal doğum oldu benimki. 3 gün sonra hastaneye kontrole gittiğimde 62 idim. 1 kilo fazlam vardı oda emzirdiğim için 1 haftada gitti.şuan 1 ay 3 günlüğüz 59kiloyum. dikkat edemiyorum çok fazla sporda yapamıyorum 40 çıktıktan sonra başlıycam inş. hedef 55 :)

mşllh gerçkten, sn zayıflmk istedğinde hamile kl canım :)

mşllh gerçkten, sn zayıflmk istedğinde hamile kl canım :)
yok ama hamileliğimde çook dikkat ettim hamile platesi yürüyüş felan hayatımın hiçbir döneminde bu kadar dikkat etmemiştim.normal doğum istiyodum doktorum 10-15 kiloyu aşma dedi ben öyle dikkat ettimki 10 kilonun altında kalabildim bu yüzden çoook rahat bir normal doğum oldu maşallah herkese nasip olsun böylesi inş...

53 kg hamile kaldim 66 kg dogum yaptim.13 kg aldim
Oglum 23 gunluk suan 56 kg mim.
Yemin ederim aglicam 13haftada 2.5 kilo aldim bi size bak bi de bana

Yemin ederim aglicam 13haftada 2.5 kilo aldim bi size bak bi de bana
her bünye bir değil cnm kilolar gider sağlıkla al kucağına bebeğini inş. önemli olan bebeğin kilo alması ve gelişimi gerisi gider zamanla biz şimdi 8 aylık olduk ve 60 kgyim 55 olmak istiyorum ama daha yerimde sayıyorum ek gıdaya geçtik ama hala emzirdiğimden ciddi bi diyet yapamıyorum süt azalmasın diye gerçi sütü yeşil yaptaklı gıdalar ve su yapıyor fakat her vitamine ihtiyacı var bebeğin. bide hamilelikte ödem çok olur belkide ondan hızlı ilerledi kilon ben hamile platesi yaptım ve tuz ve şeker hiçbişekilde kullanmadım bilgin olsun.(tuz ihtiyacını peynir ve zeytinden tatlı ihtiyacımıda tarçınlı süt ve meyveden aldım vicudun onlarada ihtiyacı var sonuçta )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…