2015 Mart Anneleri Kaçıncı haftada kaç kilo aldınız?

bende toplam 10 kilo aldım,dikkat etmeye calışıyorum,doktorum çok almışsın dedi.çokta yemiyorum midem bulanıyo,hamilelikten önceki iştahım nasılsa şimdide öyle,niye böyle çok şişiyorum anlamıyorum ,moralim bozuluyor...

selam kizlar,

benim bu arada 30 haftalik ve toplamda 12 kilo oldu.

30 haftanın içindeyim 8 kilo aldım.şuan 61 kiloyum
zaten kilo alımı hızla bu haftalardan sonra başlıyor,neyapsak acaba?
fazla yürüyüş yapmam yasak rahatsızlıklarım var.hava soğuk akşama kadar evde insan ne yesem diye düşünüyor.

32 haftamdayım 6 kilo aldım sanırım asıl kilo alma bu haftalardan sonra oluyormus. haftada 500 gr alırsın en az diyorlar. ama bu sanırım bende daha hızlı çünkü son 2 kiloyu geçen hafta aldım. 32. haftadan sonra insan oturamıyor bile bel ağrısından sizlerde böyle misiniz

30. hafta bitimimde 8 kilo almıştım :) şuanda 33 ün başındayım, kilomu bilmiyorum :)

Bende 33. haftamdayım 11 kilo aldım şuanda . son 3 haftadır çok ilginç bebişim kilo almış ben almamışım . Keşke doğuma kadar 11 kiloda kalabilsem

35 haftalık olduk 11 kilo aldım malesef çok fazla
kızımda 7 kilo almıştım

36+5 deyim diyabet münasebetiyle zorunlu kilo takibi sonucu toplam 13kg aldım
Yiyemedigim herseyi doğum sonrası yiyeceğimden lohusalikta alacağım kilo daha çok korkutuyor beni
: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…